Varlığımı inkar ediyor ve önüme erimiş altından yapılmış sahte tanrılar koyarak Kutsallığıma hakaret ediyor.

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Kutsal Teslis’in Gücü, insanın müdahalesinin ötesindedir

11 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Arzum her birinizin bu zamanda En Kutsal Üçlü Birliğin Çağrısına yanıt vermenizdir. Kutsal Teslis’in Gücü, insanın müdahalesinin ötesindedir ve Sevgimin Lütfuyla, Gerçeği ilan etmek için insanlığa ulaşıyorum.

Babanızdan korkmayın, çünkü ben sizinim, siz de benimsiniz. Tüm Güç Benim Elimde ve dünyayı birleştirmek için büyük istisnalar yapıyorum. Birçok ruh Benden uzak duruyor, Varlığımı inkar ediyor ve önüme erimiş altından yapılmış sahte tanrılar koyarak Kutsallığıma hakaret ediyor. Kilden yapılmış her şeyin yerini yenilenmiş bir varoluş alacak. Bu Dünyadaki hiçbir şey sonsuz değildir. Herşey toza dönüşüyor. Sonsuz olan her şey sizin dünyanıza ait değildir. Ben insanı Kendi benzerimde yarattım.

Ben hayat üfledim ve sana nefes verildi ve onu alacak olan da benim. Her şey Benimle başlar ve benimle biter ve hiç kimse Çocuklarımı nasıl birleştireceğimi bana dikte edemez ve edemez. Bu görev benimdir, senin değil. İyi, kötü ve zavallı ruhları kurtarma planlarım yok edilmeyecek. Belki zarar görmüştür ama asla mahvolmamıştır, çünkü söylediğim ve arzuladığım her şey gerçekleşecektir.

Her birinizi Aşkımdan doğduğunuz için tanıyorum. Koşullarınız ne olursa olsun, bunlar İlahi İlahi Takdir sayesinde gelişti ve her şeyin bir nedeni var.

Beni tanımayanlarınız da benimdir, çünkü sizi ben yarattım.

Türden evrimleşmediniz. Buna inanmak, kendinizi kandırmaktır ve yalnızca aldatıcının kalplerinize yerleştirdiği, Beni, Ebedi Babanızı inkar ederek, Ebedi Kurtuluşu inkar etmek için bir araç görevi görür. Ve Varlığımın Hakikatini inkar ederek, kendinizi sonsuz ihtişamın varlığından ayıracaksınız.

Bütün Merhamet Benimdir. Merhametimi kalpleri temiz olanlara yağdırırım; İçlerine girmeme izin verdikleri için ruhlarında sevgi olanların. Ebedi Hayata ulaşmanın önündeki en büyük engel insanlığın gururudur. Gurur, Benimle birleşmenin önündeki en büyük engeldir. Beni Oğlum aracılığıyla tanıyabilirsin; Sözümü anlıyorsunuz ama size öğretilenleri uygulamıyorsunuz. Sevgi Benden gelir. Ruhta gurur olduğunda, sevgi ölür ve yerini nefrete bırakır. Gurur Şeytan’dan gelir ve benim için üzücü olduğu kadar tiksindiricidir. 

Oğlumun çarmıhtaki ölümünün en büyük Kurbanlığı aracılığıyla dünyaya verdiğim Sözümü ve Armağanları kabul ederek sizi sevmeme izin verin. Sana hayat verdim. Oğlumun Mazharı aracılığıyla sana Kendimi verdim. Gurur günahını yenmek için önünüzde alçakgönüllülükle kendimi indirdim. Ben sana peygamberler aracılığıyla öğrettim. Ben sana özgür irade armağanını verdim ama sen bunu kendi şehvet ve arzularını tatmin etmek için kötüye kullandın. Özgür irade Armağanının ikili bir amacı vardır; size seçme özgürlüğünü vermek, böylece Bana korkudan değil, sevgiden ve şeytanın gücünü yenmek için gelirsiniz. Şeytan’ın en çok imrendiği şey sizin özgür iradenizdir ve bunu kendisine teslim etmeniz için her türlü aldatmacayı kullanacaktır. Ruhlar bunu yaptıklarında, gurur günahı, yeni çağ uygulamaları ve okült yoluyla kötü olanın kölesi olurlar. Daha sonra, kendisine özgür iradelerini teslim eden ruhlarda, özelliklerinin her birini tezahür ettirecektir.

Onları davranışlarından tanıyacaksınız. Ancak özgürlüklerinin kötü olana verileceğinin tek işareti, bu ruhların sürekli olarak Oğlum İsa Mesih ve Onun Annesi, Dünyanın Annesi Lekesiz Meryem Ana ile alenen alay etmeye çalışmalarıdır. Şeytan ikisini de küçümser. 

Bunun yerine, size verdiğim özgür iradeyi ruhunuzun iyiliği için ve birbirinizi sevmek için kullanırsanız, bu, Şeytan’ın gücünü zayıflatmanın güçlü bir yoludur. Ama en güçlü armağanı verenler, Oğlum İsa Mesih aracılığıyla bana özgür irade armağanını veren ruhlardır. Kötüyü bu ruhlar aracılığıyla yeneceğim ve kendilerini Benden tamamen ayıranların ruhlarını kurtarabileceğim araçlar olacak. 

Bu Benim Sözümdür. Oğlum İsa Mesih aracılığıyla özgür iradeleriyle Bana bu armağanı verenlerin fedakarlıkları sayesinde en umutsuz vakaların bile ruhlarını kurtaracağım.

Ebedi Babanız

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/11/god-the-father-the-power-of-the-blessed-trinity-is-beyond-the-interference-of-man-2/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/11/god-the-father-the-power-of-the-blessed-trinity-is-beyond-the-interference-of-man-2/

 

 

Bu, Tanrı’nın Adem ile Havva’yı yaratmasından bu yana en büyük gün olacak

13 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Canım sevgili kızım, Benim Zamanım çok yakın ve bu nedenle dünyadaki her insanın her an bu hayattan alınacakmış gibi hazırlık yapması çok önemli. Çağrımı göz ardı etmeyin, çünkü Büyük Gün’e hazırlanmayı başaramayanlar büyük bir azap içinde kalacaklardır.

Kim Olduğumu dünyaya kanıtlayacağım Uyarı’dan önce gelecek olan İkinci Gelişim Günü’nde hazır olmalısınız. Hepinizi yeni ve muhteşem Cennete götürmek için geliyorum. Kimseyi dışlamak istemiyorum. Her biriniz Tanrı’nın değerli çocuklarısınız. Ebeveyninin farkında olmayanlar, Kim olduğumu anında anlayacaklar çünkü bu, tıpkı doğal ebeveyninden ayrılan bir çocuğun, her ne kadar kendi etinden ve kanından olduğunu bilmesi gibi, kökleşmiş bir insan içgüdüsünden kaynaklanacaktır. yeniden bir araya gelmek için bir ömür.

Doğal bir his uyandıracak ve yüreği sıcak olanlar için son an coşkulu bir aşkla dolacak. Korkacak hiçbir şeyin yok.

Sahte tanrılara inanmayı seçenler ve Üçlü Tanrı’yı ​​tanımayanlar için, Beni hemen kabul etmeyeceksiniz, çünkü siz Beni her zaman reddettiniz. Ama ben sizi Bana doğru çekip kucaklayacağım. Tanrı’nın Gücü, Kutsal Ruh’un Armağanı aracılığıyla üzerinize inecek ve bana sırtınızı dönmekte zorlanacaksınız. Bu nedenle, bu hayatta Beni reddedenler de dahil olmak üzere Beni gören herkes için, çoğunuz. O aşamada Gerçeği anlayacaktır. Seni Kutsal Kollarıma çekmeme izin vereceksin.

Hepinizi bir anda, göz açıp kapayıncaya kadar Yeni Krallığıma yükselteceğim. Ve sonra sonun başlangıcı başlayacak. Canavarı putlaştıran ve kendilerini beden, zihin ve ruh olarak Şeytan’a teslim eden ve onun gönüllü aracıları haline gelen ruhların gidecek hiçbir yeri olmayacak, saklanacak hiçbir yeri olmayacak ve hiçbir yardımdan mahrum kalacaklar çünkü Şeytan terk etmiş olacak. onlara. Çünkü o zamana kadar Şeytan uçuruma atılacak ve o anda gücü tamamen sona erecektir. O ruhlara şunu söylüyorum. O aşamada bile sana Merhamet göstereceğim. Bana seslenip şunu söylemelisin: 

“Tanrım, bana yardım et. İsa, bütün günahlarım için beni bağışla.” 

ve seni de Yeni Cennetime kaldıracağım. 

Gökler kapanmadan hemen önce Bana seslenen her canı kurtaracağım; dağlar çöker ve deniz Dünya’yı sular altında bırakır ve ardından eski Dünya ile birlikte Gökler de yok olur. Benim Yeni Cennetim, Yeni Cennet ve Yer, Adem ve Havva için yaratıldığı gibi yükselecek ve herkes sevinecek. Çünkü bu, Tanrı’nın Adem ile Havva’yı yaratmasından bu yana en büyük gün olacak. Asla umudunuzu kaybetmeyin ve size olan sözlerimi şimdi hatırlayın.

Merhametim o kadar büyüktür ki, ruhunu şeytana satmış olanlar bile, dilerlerse, kıyamet gününde Bana seslenerek kurtulacaklardır. Onlar da Tanrı’nın tüm çocuklarıyla birlikte büyük ihtişamlı bir Sonsuz Yaşam yaşayabilirler. Bu Yeni Cennet sizin haklı mirasınızdır. Onu şeytanın yalan ve boş vaatlerine kaptırmayın.

Hepinizi seviyorum. Aşkımı her zaman kalplerinizde kilitli tutun, ben de sizi her zaman kötülüklerden koruyacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/13/that-will-be-the-greatest-day-since-god-created-adam-and-eve/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/13/that-will-be-the-greatest-day-since-god-created-adam-and-eve/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/061224.cfm