Benim Işığım olmadan ruhun karanlığından başka bir şey yoktur. Barış yok. Aşk yok. Umarım. Hayat Yok

Gerçeği Kitap:

Benim Işığım olmadan ruhun karanlığından başka bir şey yoktur. Barış yok. Aşk yok. Umarım. Hayat Yok

10 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, insanlar Kutsal Ayin Kurbanının her ne pahasına olursa olsun muhafaza edilmesinin neden önemli olduğunu sorabilirler. Kitle, Benim Varlığımın – dünyadaki Gerçek Varlığımın odak noktasıdır. Varlığım hem Yaşam hem de Işık getiriyor. Ruha Hayat getirecek ve onu eşsiz bir Lütufla dolduracaktır. Güneşten daha güçlü olan Işığı – Benim Işığımı – beraberinde getirecek. Benim Işığımın bir parıltısı karanlık bir odayı aydınlatmaya yeter. Kutsal Efkaristiya’m Kiliselerimin sunaklarında büyük bir ihtişamla tutulduğu sürece hayat olacak. O olmazsa karanlık olur. Ben Mevcut Değilken, Işık yoktur. Benim Işığım olmadan ruhun karanlığından başka bir şey yoktur. Barış yok. Aşk yok. Peki umarım. Hayat Yok. 

Benim adıma, müjdeleme ve modernlik adına size dayatılacak yeni kurallar ne olursa olsun, bilin ki, Efkaristiya’ma artık olması gerektiği ve olması gerektiği gibi saygı gösterilmiyorsa, bunun olmayacağından emin olabilirsiniz. Çok geçmeden tamamen ortadan kaybolacak. 

Bunun gerçekleştiği gün, Dünya’ya karanlık çökecek. Bunu görmeyeceksiniz ama insanların soğuk kalplerinde hissedeceksiniz, çünkü o zamana kadar insanlık değişmiş olacak. Varlığım azaldığında Cehennemin kapıları açılacak ve Deccal Kilisemdeki Yerimi alacaktır. Hakkım olan tahtta benden olmayan kişi oturacak. Ve Kilisem onun önünde secdeye kapanacak. Yahuda beni çarmıha gerilmek üzere düşmanlarıma teslim ettiğinden beri bu bana, İsa’na en büyük ihanet olacak.

İlk zulme uğrayacak olan Benim Kilisemdir ve imanı zayıf olanlar canavara saygılarını sunacaklar. Beni bir kez daha çarmıha gerecek olanlar, Kilisemi temsil ettiklerini iddia eden adamlar olacak. Sahtekar kendisinin Ben olduğunu açıkladığında saatler akmaya başlayacak ve sonra gök gürültüsünün sağır edici sesi ve gök gürültüsüyle Dönüşüm duyurulacaktır. O zaman dünya, sonunda Krallığımı geri almak ve tüm zorluklar ve zorluklara rağmen Bana sadık kalan Kiliseme, Gerçek Kiliseme birlik getirmek için Geri Döneceğime dair Sözümün Gerçeği’ni anlayacak.

Hiçbir şey Kiliseme karşı galip gelemez, çünkü Benim Liderliğim ve yönlendirmem altında Kilise, canavara ve kendi çıkarları için Bana ihanet eden tüm hainlere karşı aşılamaz kalacaktır.

Şimdi Sözümü dinle. Sana olacağını söylediğim her şey gerçekleşecek. Sana söz verdiğim her şey yerine getirilecek. Benim olan her şey senindir. Hepiniz Bana aitsiniz. Sevgili hayatınız için Bana sarılın, çünkü Benim Korumam olmadan hataya düşersiniz ve bu da Kalbimi kırar.  Senden nefret eden için beni asla bırakma. Seni asla bırakmayacağım çünkü seni çok seviyorum. Ben seni kendime doğru çekiyorum ama sen hâlâ geri çekiliyorsun. Neden? Neyden korkuyorsun? Benden olduğunu ve bunun doğuştan gelen bir hak olduğunu bilmiyor musun? Bana yaslanın, sevgili takipçilerim, çünkü yakında kendinizi kaybolmuş hissedeceksiniz ve nereye döneceğinizi bilemeyeceksiniz. Ve sana Aşkımı getirmek ve sana teselli sunmak için bekliyor olacağım.

Gelmek. Benden korkmayın, yalnızca sevgiyle size Huzurumu getirmeye geliyorum.

Işığım sana görüş sağlıyor.

Aşkım sana umut getiriyor.

Kalbim sana rahatlık getiriyor.

Ellerim seni iyileştirir.

Gözlerim seni görüyor.

Yaralarım seni çekiyor.

Bedenim seni besliyor.

Benim acım senindir.

Senin acın benim.

Merhametim seni kurtaracak.

Benim Sözüm sizin Krallığıma giden yolunuzdur.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/10/without-my-light-there-is-nothing-but-darkness-of-the-soul-no-peace-no-love-no-hope-no-life/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/10/without-my-light-there-is-nothing-but-darkness-of-the-soul-no-peace-no-love-no-hope-no-life/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/10

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/061024.cfm