Nefreti yenmenin tek yolu sevgidir. Nefret, eğer Tanrı’dan geliyorsa Sevgiyi yenemez

Gerçeği Kitap:

Nefreti yenmenin tek yolu sevgidir. Nefret, eğer Tanrı’dan geliyorsa Sevgiyi yenemez

9 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, inancını yitirmiş olanlara, artık Bana inanmayanlara ve cahillere ulaşmayı ne kadar çok istiyorum.  Bu Mesajlar dünya içindir; yalnızca Beni büyük bir onurla karşılayan ve ruhları Bana olan sevgiyle dolu olan seçilmişler için değil,  herkesi seviyorum, ama içimi alevlendirmek için Tanrı Sözünü yayma konusunda sadık olanlara güveniyorum. o katılaşmış kapalı kalpler Aşkımın ateşidir. 

Eğer beni seversen, sana öğrettiğim bütün iyilikleri başkalarına da yaparsın. Benim seni sevdiğim gibi, sen de başkalarına öyle davranacaksın. Hıristiyanlık rozetini taktığın için seni küçümseyenlere karşı sabırlı olacaksın. Zayıfları kucaklayacaksın; söylediğin ve yaptığın her şeyde onlara Sevgimi öğreteceksin. Hıristiyan olmak, Sözümü her şekilde desteklemek anlamına gelir.

Sevgimin İlahi olduğunu asla unutmamalısınız. Benim Tanrılığım kusursuzdur ve Kutsal Ruh’un Gücü, Benim olan herhangi bir Çalışmada mevcut olduğunda yenilmezdir. İşlerim güçlüdür ve anlayışınızın ötesinde bir hızla kuvvetli bir rüzgar gibi büyüyecek ve yayılacaktır.

Dolayısıyla, Kendimi Sözümle – dünyaya Mesajlarımla – tanıttığım zaman, eğer Beni kucaklarsanız, Kadehimi gönüllü olarak alan herkese büyük Merhamet göstereceğim. Size verdiğim Hediyeleri kabul ettiğinizde ve onları, benim arzuladığım gibi, başkalarının iyiliği için kullandığınızda, o zaman büyük dönüşüm mucizeleri gerçekleşecektir. Sevgim, onu Benden kabul ettiğin zaman başkalarına da yayılacaktır. Başkaları sevginizi aldığında onlar da onun nereden geldiğini anlayacaklardır.

Sevgim, Kutsal Ruh’un Gücü aracılığıyla ruhlarınıza aşılandığında, sizi sevinçten ağlayarak önümde diz çöktürecek. Hata yapma; Tanrı Sevgisini Paraklit Gücüyle kalbinizi deldiğinde anında tanıyacaksınız. O zaman Ben Aşkım için Sevginin Gücünü anlayacaksınız.

Ben, her iblisin, her düşmüş meleğin ve Şeytan’ın acı içinde yere düşmesini sağlayan Güç’üm, çünkü onların Benim üzerimde hiçbir güçleri yoktur.

Sevgimin ruhlarınızı doldurmasına izin verdiğinizde, siz de içinizde dünyadaki her türlü kötülüğü yenecek güce sahip olacaksınız. Aşkım Şeytan’ın ve onun tüm şeytanlarının gücünü yok eder. Benim Adımla konuştuğunuz için yüzleşmek zorunda kalacağınız kötülüğe karşı Sevgim sizin silahınız olacak. Sevgimi kabul et ve düşmanlarımı daima sev. Düşmanlarımdan nefret etme, çünkü kötü olanın senden yapmanı istediği şey tam olarak budur, böylece o nefreti yayabilir. Nefretin şüpheyi, korkuyu ve öfkeyi doğurması gibi, sevgi de yayıldığında başkalarının içinde sevgiyi doğurur. Nefreti yenmenin tek yolu sevgidir. Nefret, eğer Tanrı’dan geliyorsa Sevgiyi yenemez.

Sizi nefretten korumak için bu Haçlı Duasını size vermek istiyorum. 

Haçlı Seferi Duası (156) Nefretten korunma:

Sevgili İsa, bana Sevgini ver ve Sevgini şükranla kabul etmek için kalbimi aç. Kutsal Ruh’un Gücüyle, Sevginin üzerimde parlamasına izin ver ki, Merhametinin feneri olayım. 

Beni Sevginle kuşat ve Sana olan sevgimin, Senin Sözünün haberini yayarken karşılaştığım her türlü nefreti sulandırmasına izin ver. Üzerimize Merhametini yağdır ve Seni reddedenleri, Sana hakaret edenleri, İlahi Vasfına kayıtsız kalanları bağışla ve onlara Sevgi Hediyesini ver. 

Sevginizin belirsizlik zamanlarında, zayıf inanç zamanlarında, denemeler ve acı zamanlarında parlamasına izin verin ve Kutsal Ruh’un Gücü aracılığıyla, Yardımınıza en çok ihtiyaç duyanlara Gerçeği getirmemde bana yardım edin. Amin.

Sevgili takipçilerim, bu Görev büyüdükçe Korumama her zamankinden daha çok ihtiyacınız olacak. Sevgim sizi her zaman kapsayacak ve bu Kurtuluş Misyonu’nun dünyaya getireceği Sözüm, Kutsal Ruh’un Lütfu ve dönüşüm, dua aracılığıyla Kendimi size tanıtacağım. 

Asla Benim İlahiliğimden veya Tanrının Gücünden şüphe etmeyin, çünkü Ben olmadan siz bir hiçsiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/09/love-is-the-only-way-to-defeat-hatred-hatred-cannot-defeat-love-if-it-comes-from-god/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/09/love-is-the-only-way-to-defeat-hatred-hatred-cannot-defeat-love-if-it-comes-from-god/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/09

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/060924.cfm