Hepimizi En Kutsal Gömleğinizle örtün , inancımızı koruma Armağanınla bizi lütufla

Gerçeği Kitap:

Kurtuluş Annesi: Bu mesajları takip edenlerden bu Görev için dua etmelerini rica ediyorum

8 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, bu mesajları takip edenlerden bu Görev için dua etmelerini isteyebilir miyim? Bu Çalışmanın, ona hizmet edenler ve onu onurlandıranlar aracılığıyla kötü olanın tüm kötü tuzaklarından ve eylemlerinden korunması için dualarınız isteniyor. Daha önce hiçbir zaman dualarınıza bu zamanda olduğu kadar ihtiyaç duyulmamıştı. Kötü olanın bu Kurtuluş Misyonuna karşı çalışmaları yoğun ve nefreti artıyor. Eğer Tanrı’dan nefretini ve insanlık üzerindeki etkisini azaltmasını istemezseniz, O’nun işleri, tek kurtuluş umudu Tanrı’nın çocuklarına verdiği Armağanlar aracılığıyla olacak olan ruhları zenginleştirecek ve yok edecektir. 

Sevgili çocuklar, sizden hayatlarını Tanrı’nın Çağrısına ve bu Göreve adayan herkes için dua etmenizi rica ediyorum. Bu Dua, Tanrı’nın tüm peygamberleri, vizyonerleri ve kutsal hizmetkarları için söylenmelidir ki, O, Son Antlaşma’yı yerine getirirken O’na hizmet etmeye devam etsinler. 

Kurtuluş Misyonunun Korunması İçin Haçlı Duası (155) :

Ey sevgili Kurtuluş Annesi, Kurtuluş Misyonu’nun ve Tanrı’nın çocuklarının korunmasına yönelik çağrımızı duyun. Tarihin bu büyük anında Tanrı’nın İradesine karşı gelenler için dua ediyoruz. Herkesi Tanrı’nın düşmanlarından kurtarmak için çağrınıza ve Tanrı Sözü’ne yanıt veren herkesi korumanızı istiyoruz. Lütfen şeytanın aldatmacasına kapılan ruhların serbest kalmasına ve gözlerini Hakk’a açmasına yardım edin.

Ey Kurtuluşun Annesi, biz zavallı günahkarların değerli kılınmasına, acı çektiğimiz bu dönemde sevgili Oğlunuz İsa Mesih’in Adıyla sebat lütfunu almamıza yardım edin. 

Bu Misyonu zarardan koruyun. Çocuklarınızı zulümden koruyun. Hepimizi En Kutsal Gömleğinizle örtün ve şimdi ve sonsuza dek, geri kalan günlerimizde, Gerçeği konuşmak, Tanrı’nın Kutsal Sözünü iletmek için her zorlandığımızda, inancımızı koruma Armağanınla bizi lütufla. Amin.

Sevgili çocuklarım, bu Misyonun Şeytan’ın nefretine karşı korunması için her gün Dualarınızı Oğluma sunmalısınız. Bunu yaptığınızda size her Nimet verilecektir.

Gücünüz yetenlere, lütfen Tanrı’nın peygamberi Maria İlahi Merhameti ve Tanrı’nın tüm hizmetkarları için mümkün olduğunca sık ayinler yapın, böylece Tanrı’nın Merhameti aracılığıyla tüm ruhlar O’nun Krallığında O’nunla birleşsin. sonsuza kadar. 

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/8/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/8/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/08

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/060824.cfm