Kurtuluş Annesi: Kurtuluş Annesinin Bayram Günü, bana, yani Tanrının Annesine bahşedilen son gün olacaktır.

Bu günü, yani 4 Haziran 2014’ü Kurtuluş Annesinin Bayram Günü olarak ilan ediyorum.

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluş Annesi: Kurtuluş Annesinin Bayram Günü, bana, yani Tanrının Annesine bahşedilen son gün olacaktır.

4 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, kurtuluş yalnızca Oğlum İsa Mesih tarafından O’nun İlahi Merhametini kabul eden ruhlara miras bırakılabilir. 

Ancak Kurtuluş Madalyası, Oğlumun Tanrı’nın tüm çocuklarına duyduğu büyük Sevgiden dolayı Cennetten dünyaya verilen olağanüstü bir Hediyedir. Ebedi Babamın emriyle bana verilen güçlerle bu Madalya milyarlarca ruhun kurtuluşundan sorumlu olacaktır. Bu mümkün olmuştur çünkü bir ruh bu Madalyayı açık bir kalple kabul ettiğinde bu dönüşümle sonuçlanacaktır.

Oğlumun herkesi birleştirme ve onlara Ebedi Yaşam getirme yönündeki büyük planında yardımcı olma konusunda Eş-Redemptrix rolüm belirlendi. Kurtuluşun Annesi olarak yılanın kafasını ezmek için bana verilen tüm yetkiler, onun gücünün hızla azalacağı anlamına geliyordu. İşte bu yüzden o, yani şeytani olan bu Madalyayı küçümsüyor ve istila ettiği her ruhu müstehcen sözler haykırmak ve onunla savaşmak için kullanacak.

Kötülüğün ruhunu her zaman görmezden gelmeli ve bu özel günde, önümüzdeki yıllarda bana, sevgili Annenize, özel Lütuflar için dua etmelisiniz. Bu günü, yani 4 Haziran 2014’ü Kurtuluş Annesinin Bayram Günü olarak ilan ediyorum. Bu günde, bu duayı okuduğunuzda , Kurtuluş Armağanı için tüm ruhlar adına, özellikle de ruhun büyük manevi karanlığında olanlar için şefaat edeceğim.

Haçlı Seferi Duası (154) Kurtuluş Annesinin Bayram Günü Duası:

Ey Kurtuluş Annesi, bugün, 4 Haziran, Kurtuluş Annesi Bayram Günü’nde, aşağıdakilerin ruhlarını önünüze koyuyorum (isimler listesi). 

Lütfen bana ve seni onurlandıranlara, sevgili Anne, Kurtuluş Madalyasını dağıtanlara, kötü olandan ve sevgili Oğlun İsa Mesih’in Merhametini ve O’nun insanlığa miras bıraktığı tüm Armağanları reddeden herkese karşı her türlü korumayı ver. . 

Dua edin sevgili Anne, tüm ruhlara Ebedi Kurtuluş Armağanı bahşedilsin. Amin.

Çocuklar, size söylediklerimi unutmayın, büyük ihtiyaç anında yardımınıza koşmam için her zaman beni, Annenizi çağırın. Oğluma yakın olma arayışınızda size her zaman huzur ve rahatlık getirmek için sizin adınıza her zaman aracılık edeceğim.

Bugün, Kurtuluş Annesinin Bayram Günü, bana, yani Tanrının Annesine bahşedilen son gün olacak. Artık kötü olandan korunacak ve kaderi artık Oğluma kalacak olan ruhlar nedeniyle tüm melekler ve azizler bu zamanda birleştiği için sevinin.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/04/mother-of-salvation-the-feast-day-of-the-mother-of-salvation-will-be-the-last-day-accorded-to-me-the-mother-of-god/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/4/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/060424.cfm