Babama, uğruna Hayatımı feda ettiğim her ruhun peşine düşeceğime söz verdim. Ve yapacağım

Gerçeği Kitap:

Babama, uğruna Hayatımı feda ettiğim her ruhun peşine düşeceğime söz verdim. Ve yapacağım

3 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, dünyadaki her milletin din değiştirmesini sağlamak ve bunu hızla gerçekleştirmek Niyetimdir. Hepinize olan sevgim o kadar büyük ki, Beni tanımayanların kalplerinde karışıklıkların hüküm sürdüğü durumlarda bile, insanlığın şimdiye kadar bilmediği yollarla müdahale edeceğim.

Hakikat Işığını gören her ruha Benim Huzurum verilecektir. Aşkım onlara, bu tür ruhların hiçbir zaman gerçek anlamda tanımadığı bir ruh dinginliği getirecek. Hakikat Ruhu, Beni kabul etmeyen dünyaya ve insanlığa Armağanım olacaktır, ancak o zaman insan, Sevgili Babamın Emri ile her çocuğu kucaklayabilecek İlahi Müdahaleye açık olabilir. MERHABA. 

Tanrı’nın Sevgisine yakında kısır ruhlar – Kutsal Ruh’un etkisine sıkı sıkıya kapalı kalan ruhlar – tanık olacak. Kutsal Ruh’un Alevi bir kılıç gibi onların kalplerini kesecek ve her ruhun Tanrı’nın Gözünde ne kadar değerli olduğuna dair doğuştan gelen bir anlayışı üzerlerine dökecektir. 

Gerçeğin Ruhu, Beni inkar edenlerin, Bana inananları küçümseyenlerin ve kendi yenilmezliklerine inananların ruhlarını uyandıracak. Kibirlilerin, kibirlilerin, kibirlilerin, cahillerin, kalplerinde nefret olan katı günahkarların ve alçakgönüllülerin kalplerine dokunacaktır.

Hiçbiriniz bu büyük mucizeden mahrum kalmayacaksınız. Babama, uğruna Hayatımı feda ettiğim her ruhun peşine düşeceğime söz verdim. Ve yapacağım. Tek bir günahkarın bile kurtarılamayacağı anlamına geliyorsa ölümümün ne yararı vardı?

Yakında hepinizi Kurtuluşuma hazırlamak için geleceğim. Sevin, çünkü Zamanım yaklaşıyor.

Sevgili takipçilerim gidin ve benim büyük Merhametime sevgiyle, umutla ve beklentiyle kalın.

Her birinize verdiğim Sözü yerine getireceğim ve eğer benim büyük Sevgi yağmurumu alçakgönüllülükle kabul ederseniz, Krallığımın ödüllerini alacaksınız.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/03/i-promised-my-father-that-i-would-pursue-every-soul-for-whom-i-sacrificed-my-life-and-i-will/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/03/i-promised-my-father-that-i-would-pursue-every-soul-for-whom-i-sacrificed-my-life-and-i-will/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/01

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/060124.cfm