Oğlum, tüm aileleri Yeni Cennetinde birleştirmek için gereken her şeyi yapacak

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Çocuklara yönelik bu Koruma Armağanı, sevgili Babam tarafından emredilmiştir.

31 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuğum, dünyanın her yerindeki çocukların ve gençlerin ebeveynlerine, onları Lekesiz Kalbime adamaları için çağrıda bulunmak istiyorum. 

Değerli Oğlum İsa Mesih, onları Kıymetli Kanıyla kaplayacağı ve böylece onları güvende tutacağı için bunu yapmamı istiyor. Sevgili çocuklar, bunu yapmanızı istiyor çünkü onlara büyük Lütuflar verecektir.

Çocuklara yönelik bu Koruma Hediyesi sevgili Babam tarafından emredildi. Oğlu İsa Mesih aracılığıyla büyük Lütuflar vaat ediyor ve bana sunulan çocuklar kötü ruhun etkisinden korunacak. 

Oğlum, tüm aileleri Yeni Cennetinde birleştirmek için gereken her şeyi yapacak ve çocuklarınızı bana, Kurtuluşun Annesine adayarak, çocuklarının isimleri bana sunulan her aileye büyük Koruma sağlanacaktır.

Tanrı’nın çocuklarına olan sevgim çok özeldir çünkü ben Tanrı’nın tüm çocuklarının Annesiyim. Bana adanan ruhlar, Kurtuluşun Annesi benim aracılığımla Oğlumun Merhameti aracılığıyla kurtarılacak . Bu ruhlar, Deccal’in dünyaya sunacağı aldatmacaya kapılmayacaklardır.

Bu Duayı haftada bir kez sevgili Annenizin resminin önünde okumalı ve okumadan önce kendinizi Kutsal Su ile kutsamalısınız. 

Haçlı Seferi Duası (153) Çocuklar için Koruma Hediyesi:

Ey Tanrının Annesi, Kurtuluşun Annesi, senden bu çocukların ruhlarını kutsamanı (Onları burada listele…) ve sevgili Oğluna sunmanı istiyorum.

İsa’nın Değerli Kanının Gücü aracılığıyla bu küçük ruhları kötülüklerden her türlü korumayla örtmesi ve koruması için dua edin.

Sevgili Anne, senden büyük zorluklar zamanlarında ailemi korumanı ve Oğlunun, ailemi Mesih’le birleştirmek ve bize Ebedi Kurtuluş bahşetmek yönündeki isteğimi olumlu karşılayacağını rica ediyorum. Amin.

Gidin ve Tanrı’nın çocuklarına duyduğu Sevgi için şükredin. Oğluma adanmak üzere adını bana sunduğunuz her çocuk ve gence Büyük Merhamet ve Bereketler sunulacaktır.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/31/mother-of-salvation-this-gift-of-protection-for-children-has-been-commanded-by-my-beloved-father/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/31/mother-of-salvation-this-gift-of-protection-for-children-has-been-commanded-by-my-beloved-father/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/31

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/053124.cfm