Benim Şirketimde vakit geçirdiklerinde ben onlara sarsılmayacak bir iç huzuru aşılayacağım.

Gerçeği Kitap:

Aşkım asla solmaz; asla tereddüt etmez; asla ölmez. Ne yapmış olursan ol

31 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

seni seviyorum çocuk

Canım sevgili kızım, Aşkım her biriniz için fırın gibi yanıyor. İnsanlığa uygulanan kötü etki nedeniyle daha da alevlendi. Ruhlar için son savaş devam ederken, şeytanın dünyadaki etkisi nedeniyle tarihin bu döneminde her türlü aldatmaca ruhları bulandırıyor. 

Yedi yaşın üzerindeki her erkek, kadın ve çocuk, doğruyla yanlışı ayırt etmekte zorlanacaktır. Birçoğu kötü davranışlara göz yumacak ve bunu yapmakta haklı olduklarını söyleyecektir. Aldatıcının kalblerine yerleştirdiği kötü söz, eylem ve eylemleri iyilik olarak kabul edenler, pişmanlık duymazlar.

Her insan, inancı, ırkı, rengi ve durumu ne olursa olsun, Allah Katında neyin doğru, neyin yanlış olduğu konusunda şaşkınlık içinde dolaşacaktır. Ve kitleler hata yaparak günahı her türlü kılığa büründürürken, Bana ihanet edenlerin ruhlarında tek bir memnuniyet kırıntısı bile kalmayacak. Benden gelen her şeyin Hakikatinden sapmayanlar şeytanlaştırılacak. Ama Benim Şirketimde vakit geçirdiklerinde umursamayacaklar çünkü ben onlara sarsılmayacak bir iç huzuru aşılayacağım.

Zayıf olanlar ve şeytanın içinize yerleştirdiği yalanlara yenik düşenler de dahil olmak üzere hepinize söz veriyorum ki, sizden asla vazgeçmeyeceğim. senden yararlanacağım; Seni Sevgimle doldururum, ne zaman seni Bana doğru çekmeme izin verirsen, Sevgim asla solmaz; asla tereddüt etmez; asla ölmez. Ne yapmış olursan ol. Ama unutmayın, en büyük ödül sizin ruhunuzdur ve kötü olan, sizi kazanma arayışından asla vazgeçmeyecektir. 

Sevgim o kadar güçlü ki, Bana ihanet etsen bile, vicdanın içinde hatanın farkında olmanı sağlayacağım. Bu nedenle, yanlış olduğunu kalbinizde bildiğiniz adalet adına yaptıklarınızdan dolayı bir kayıp duygusu hissedecek, üzüntüden başka bir şey hissetmeyeceksiniz. İşte o zaman, çaresizlik saatinizde size yardım etmem için bu Dua ile Bana, İsa’nıza seslenmeniz gerekir.

Haçlı Seferi Duası (152) Çaresizlik saatimde bana yardım et

Sevgili İsa, çaresizlik saatimde bana yardım et.

Beni günahtan kurtar ve gözlerimi, kalbimi ve ruhumu şeytanın aldatmacalarına ve onun kötü yollarına aç. 

Kalbimde nefret hissettiğimde beni Sevginle doldur.

Üzüntü duyduğumda beni huzurunla doldur.

Zayıf olduğumda beni Gücünle doldur.

Beni içinde bulunduğum hapishaneden kurtar ki, özgür olabileyim ve Kutsal Kollarında güven içerisinde tutulabileyim. Amin.

Aşkım sonsuzdur. Ruhun sonsuzdur. Benim Krallığım sonsuzdur ve kötü olanın Krallığı da öyledir.

Korkunç bir günah işlediğinizde, kendinizi tehlikeden uzaklaştırmak için her saniye mücadele etmeli ve her zaman Bana sadık kalmaya çalışmalısınız. Bunu yapmanın en kolay yolu, benim sizi sevdiğim gibi birbirinizi sevmektir. Sizi birbirinize olan sevginizden uzaklaştıran hiçbir şey Benden gelmez.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/31/my-love-never-wilts-never-falters-never-dies-no-matter-what-you-have-done/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/31/my-love-never-wilts-never-falters-never-dies-no-matter-what-you-have-done/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/30

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/053024.cfm