Bir adam Bana ihanet ettiğinde Bana karşı günah işlemiş olur

Gerçeği Kitap:

Bir adam Bana ihanet ettiğinde Bana karşı günah işlemiş olur

29 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Havarilerim, Kutsal Adım’da kendilerine yapılan zulümden dolayı ağlayarak ve hayal kırıklığı gözyaşları dökerek Bana geldiklerinde, onlara bunu söyledim.

Benim Adım’da reddedilmekten asla korkmayın.

Kendisine hizmet edenlerin ağzından bağıran şeytanın ulumalarından asla korkmayın.

Benim Adım’dan sorumlu tutulduğunuzda asla korku hissetmeyin. Ama yakınlarınız tarafından ihanete uğradığınızda şunu bilin ki, suratıma tokat atan benim.

Bir adam Bana ihanet ettiğinde Bana karşı günah işlemiş olur. Tanrı’nın peygamberlerine ihanet ettiğinde, Üçlü Tanrı’ya ihanet etmiş olur ve bu yüzden çok acı çekecektir. 

Üçlü Tanrı’nın Müdahalesi, Cennetin en büyük Gücüne karşı çıkan ruhlar tarafından reddedildiğinde, vicdanlarında kargaşaya katlanmak zorunda kalacaklar. Ruhlarını Benimle, İsa’larıyla barıştırmadıkça bu kargaşa onları asla terk etmeyecek. Ruh konuşanın Ben, yani İsa Mesih olduğumu bildiği halde Beni reddetmek üzücüdür. Ancak , Tanrı’nın ruhları kurtarma görevine müdahale ederek Üçlü Birlik Tanrı’ya meydan okumak, bu, Babam tarafından hızlı bir cezayla sonuçlanacaktır. 

İnsanlık, şimdi verildiği gibi, Sözümü küçümseyebilir, sorgulayabilir ve analiz edebilir, ancak Güvenime ihanet ederek ve Merhametime karşı çıkarak Benim ruhları kurtarmamı engellemeye cesaret ettiklerinde, o zaman onlara Merhamet gösterilmeyecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/29/when-a-man-betrays-me-he-sins-against-me/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/29/when-a-man-betrays-me-he-sins-against-me/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/29

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/052924.cfm