Beni cellatlarıma teslim etmekten sorumlu olanlar kadar siz de suçlu olacaksınız.

Gerçeği Kitap:

Beni cellatlarıma teslim etmekten sorumlu olanlar kadar siz de suçlu olacaksınız.

28 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Canım sevgili kızım, Tekrar gelme sözüm yerine gelecektir. Hiçbir şey Benim İkinci Gelişimi engelleyemez, ama yine de Kim olduğumu bilenler ve düşmanım için açık ve istekli kalplerle çalışanlar, bu Büyük Gün’den önce ruhları yok edebileceklerine inanıyorlar.

Düşmanlarım şunu bilsin. Seni biliyorum. Ruhlarınızı görebiliyorum. Kalplerinizde hangi kötülüğün bulunduğunu görebiliyorum. Ayrıca içinizde yan yana duran iyiliği de görebiliyorum. Size gelecek olanın Gerçeği’ni açıklarken Beni duyun. 

Eğer Beni seviyorsanız, bunu yapmamanız teşvik edilecektir.

Eğer Öğretilerime inanıyorsanız, yeni bir sahte ikameye inanmanız istenecektir.

Eğer Benim size bu Mesajlar aracılığıyla iletişim kurduğuma inanıyorsanız, kötü olan tarafından bu Sözlerin Benden gelmediğine ikna olacaksınız, bu nedenle Bana ihanet etmeye ayartılacaksınız ve bunu hizmetkarlarıma zulmederek yapacaksınız. Bu Misyonu destekleyenler. Sizler bu Misyonun hainleri olacaksınız ve bu nedenle Beni cellatlarıma teslim etmekten sorumlu olanlar kadar suçlu olacaksınız.

Beni dinlemezseniz bu size kalmıştır ve ben sizi sorumlu tutmayacağım, çünkü asla Kendi İrademi size dayatmayacağım. Başkalarına acı çektirmektense Beni görmezden gelip Öğretilerimi takip etmeniz çok daha iyi.

Artık milyarlarca ruhu kurtarma Planım başladığına göre, Bana karşı çıkan insanların iradesinin üzerine çıkacağımı bilin. Hiçbir şey – hiçbir söz – hiçbir eylem – hiçbir eylem – hiçbir kötülük – Beni arayışımda durduramaz. insanlığı kurtar. Allah’ın yolunda duranlar aciz kalacaklar ve hükmedeceğim gün, sonunda üzüntüden bana secde edecekler.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/28/you-will-be-just-as-guilty-as-those-who-were-responsible-for-handing-me-over-to-my-executioners/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/28/you-will-be-just-as-guilty-as-those-who-were-responsible-for-handing-me-over-to-my-executioners/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/28

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/052824.cfm