Yakında Evimin anahtarı artık bende olmayacak çünkü onu da alacaklar.

Gerçeği Kitap:

Evimi pagan tanrılarını onurlandırmak için bir saygı işareti olarak kullanacaklar ve dünyaya bunun adil olduğu söylenecek.

18 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, sana verilen tüm kehanetler artık damla damla akmaya başlayacak, ta ki musluktan akan su gibi hızla akmaya başlayacak. Dünyadaki Kilisem ile bağlantılı olaylara, eylemlere ve eylemlere yakında sizler de tanık olacaksınız. Kutsal Sözüm hakkında aşağılayıcı iddialarda bulunanlar susturulacak, gelecek olaylar karşısında o kadar şok olacaklar ki.

Benden gelen her şey Babamdan gelir. Babam, ruhları kurtarma Misyonu’nun bir parçası olarak gelecekteki olayların ayrıntılarını dikte ettiğinde, bunların gerçekleşeceğinden emin olun. Benim Kilisem’de radikal reformların yapılacağı yeni dönem başlarken, Hıristiyan olmayan birçok grup da kucaklanacak.

Ve tüm ruhları memnuniyetle karşılarken, Kilisemin üzerine inşa edildiği Sözümün bir kenara itilmesine asla izin vermeyeceğim. Kim olduğuma inanmadıkları için Beni kabul etmeyenler, Evime hoş karşılanacaklardır. Onlara her türlü misafirperverlik gösterilecek; büyük bir nezaketle davranılmalıdır; hediyeler sunulur ve yine de Ev Sahiplerini kabul etmeyi reddederler. Daha sonra zamanla, bir saygı işareti olarak pagan tanrılarını onurlandırmak için Evimi kullanacaklar ve dünyaya bunun adil olduğu söylenecek. Hıristiyanlara, Tanrı’nın onlardan, inanmayanları Kilise’ye kabul etmelerini beklediği söylenecek. Beni onurlandıran bazı uygulamaların bu ziyaretçileri rahatsız etmeyecek şekilde uyarlanması gerekecek. Yakında Evim artık Bana ait olmayacak, çünkü Benim Gerçek Kutsal Sözüm hakkında çok az tartışma olacak.

Size Dudaklarımdan geldiğini söyleyecekleri yeni kelimeler, yabancıları Evime kabul etmek için Dünyadaki Kilisem tarafından kullanılacak. Ve ben sessizce köşede otururken, onlar Benim Evimde çılgına dönecekler; Benimle, sevgili Annemle ve Haç Duraklarıyla ilişkilendirilen hazineleri ve tüm sembolleri ortadan kaldırın. Evim değer verdiğim her şeyden arındırılacak ve sahtekarlar oraya yerleşecek.

Tuhaf anma törenlerinin yapıldığı bir yer olacak; yeni ve sıradışı dualar ve yeni kitap eskisinin yerini alacak. Bu, Kutsal Varlığıma uygun olmayacağı için Evimi terk etmek zorunda kalana kadar devam edecek. Mine’nin tüm masum takipçileri, yalnızca Katolik dinini modernleştirme girişimi olduğuna inandıkları şeyi görecekler.

Yakında Evimin anahtarı artık bende olmayacak çünkü onu da alacaklar. O zaman Yuvamı yalnızca sadık kutsal kullarımın, sevgili takipçilerimin ve kalpleri Bana açık olanların kalplerinde yapacağım.

Benim Evim senindir. Benim Evim herkes içindir.

Fakat kafirleri Evime davet ettiğimde, bu onlara Tanrı’nın çocuklarını kendi geleneklerini kabul etmeye zorlama veya törenlerinin Rab’bin Evi’nde yapılmasına izin verme hakkını vermez.

Paganların Evimi lekelemesine izin vermek için İnancınızın bu şekilde kullanılmasına veya tehlikeye atılmasına asla izin vermemelisiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/18/they-will-use-my-home-to-honour-pagan-gods-as-a-mark-of-respect-which-the-world-will-be-told-is-only-fair/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/18/they-will-use-my-home-to-honour-pagan-gods-as-a-mark-of-respect-which-the-world-will-be-told-is-only-fair/

 

 

 

Şeytan insan ırkının en büyük belasıdır ve kirlenmesi öldürücüdür

20 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

seni seviyorum çocuk

Canım kızım, kötülüğe inanmayan, günaha da inanmaz. Kötülüğün bakanın zihninde olduğunu söyleyen kişi, kötülüğün her biçimini kabul etme yeteneğine sahiptir ve eninde sonunda ona karşı bağışıklık kazanacaktır.

Kötülük göz ardı edildiğinde Şeytan büyük bir zafer kazanmıştır, çünkü yalanların kralı kötülüğü gizlemek için büyük çaba harcar ve bunu genellikle toplumda hoşgörüyü teşvik edecek argümanı sunarak yapar. İnsan zekası, kötülüğü mazur görmenin tüm rasyonel nedenlerini tartışmak için kullanıldığında, bu tür yalanları yaymaktan suçlu olan bu ruhlar, kötü olanın ana hedefi haline gelir.

Bir ruh onu içeri aldığında, büyük aldatıcı, avını, Tanrı’ya karşı olan kötü eylemleri haklı çıkarırken, iyi niyetle ve dünyanın iyiliği için hareket ettiğine ikna edecektir.

Şeytan öyle bir aldatmaca yaratmıştır ki, artık Şeytan’a ve onun dünyaya yaydığı kötülüklere inanmayan birçok insan, doğruyu yanlıştan ayıramayacak hale gelecektir. Bu kişiler ahlaksızlığı her alanda teşvik etmek için her türlü rasyonel bakış açısını tartışacak ve ortaya koyacaklardır. O zaman ahlakı savunmaya cesaret eden adam onlar tarafından şeytanlaştırılacak. Günümüz dünyasında insanlığın izlediği yol budur. Kötülüğün varlığı reddedilince Şeytanın varlığı da reddedilir. Bu, yalanların kralı ve Benim her düşmanımın güç kazandığı ve onun sözcüsü gibi davranacak istekli kurbanlarının İlahi Lütuflara karşı bağışık hale geldiği zamandır.

Şeytan, Dünyadaki Kilisem tarafından reddedildiğinde, o zaman gerçekten kötü olanın istilasına uğramış olanlar için çok az şey yapılabilir. Benim Kilisem canavarın varlığını ya da onun ve tüm düşmüş meleklerin atıldığı sonsuz uçurumu inkar ederse, o zaman Gerçeğin Tanrı’nın çocuklarına açıklanmadığını bileceksiniz. 

Eğer insanlar şeytanın ruhlara verdiği tehlikeleri bilmezlerse, kötülüklere karşı silahlanamayacaklardır. Bu gerçekleştiğinde, Tanrı’nın Gerçek Öğretileri artık oldukları gibi kabul edilmez.

Krallığımda zaman değişmiyor. Şeytan insan ırkının en büyük belasıdır ve onun bulaşması öldürücüdür. Kendini saklamaya o kadar dikkat eder ki, her zaman iyiyi kötü, kötüyü de iyi olarak sunacağı için bir aldatma ustasıdır. Yalnızca gözleri Tanrı’ya gerçekten açılmış olanlar, O’nun dünyanın kurtuluşu açısından oluşturduğu tehdidi anlayacaklardır.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/20/satan-is-the-greatest-scourge-of-the-human-race-and-his-contamination-is-lethal/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/20/satan-is-the-greatest-scourge-of-the-human-race-and-his-contamination-is-lethal/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/19

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/051924.cfm