Kurtuluşun Annesi: Tanrı’nın Lütfunu isterken asla başkasına küfretmemelisin

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Tanrı’nın Lütfunu isterken asla başkasına küfretmemelisin

17 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuğum, Oğlum Tanrı’nın çocuklarına özel iyilikler bahşettiğinde, bu o zaman bu iyilikleri alan kişiden beklenen bir sorumluluğun olduğu anlamına gelir. Sevgili çocuklar, Oğlumdan aldığınız her Nimet için her zaman Tanrı’ya şükretmelisiniz. Oğlum bir ruha göksel Lütuflar sunduğunda, o kişiden çok şey beklenir. Daha sonra her ruh, Oğlum tarafından kendilerine öğretilenlere göre yaşamlarını yaşamalıdır. 

Oğlum çağrıldığında Varlığını hissettirir. Ruh O’nun Sevgisine ne kadar açık olursa, O’nun Kutsal Kalbine o kadar yakın olur. Ancak bir ruh, Oğlumun önünde kendini yücelttiğinde, O’ndan yardım istediğinde, O’ndan hiçbir şey gelmeyecektir. Allah alçakgönüllü ruhları sever. Onlara büyük lütuflarda bulunur. Ne kadar çok Lütuf alırlarsa, O’nun varlığı da o kadar fazla olacaktır. O zaman O’nun Varlığı duyurulduğunda aynı ruh nefrete konu olacaktır. Şeytan, Tanrı’nın Işığında olan ruhlara çekilir . Daha sonra seçilmiş ruhu aşağılamak için her yola başvurur ve bunu genellikle kullandığı zayıf ruhu aldatarak, mütevazı ruha acı ve ıstırap çektirerek yapar.

Ne yazık ki, beni, yani Tanrı’nın Annesini seven pek çok insan bana gelip, diğer ruhları yok etmede onlara yardım etmem için bana yalvarıyor. Bana bu ruhların Tanrı’nın cezasını hak ettiğini söylüyorlar. Oğlumun bu tür ruhlar hakkında hüküm vermesini istediklerinde, yüreklerindeki nefret yüzünden duaları hiçbir zaman duyulmayacaktır. Başkalarından nefret ederken beni nasıl sevebilir, Oğluma tapabilir ve Hakikat’e bağlılık yemini edebilirsiniz? Ah, gururun dikkatlerini dağıtmasına izin veren kutsal ruhları yutan şeytan ne kadar kurnazdır. Gurur bir kez ruhu ele geçirdiğinde ışığını hemen kaybeder. Karanlıklaştıkça Allah’ın ışığından uzaklaşır. 

Oğlum adına sizin adınıza müdahale etmemi istediğinizde, her zaman kalbinizdeki sevgi doluluğuyla bana gelmelisiniz. Allah’ın lütfunu isterken asla bir başkasına sövmemelisin, çünkü bu O’na tiksindirici bir davranıştır. Nefretin Cennette hiçbir rolü yoktur.

Sevgili çocuklar, bana gelin, yalnızca kalbinizde düşmanlarınıza olan sevgiyle gelin; tüm dualarınız Tanrı’nın Kutsal İradesine göre yanıtlanacaktır.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/17/mother-of-salvation-you-must-never-curse-another-when-you-ask-for-gods-blessings/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/17/mother-of-salvation-you-must-never-curse-another-when-you-ask-for-gods-blessings/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/17

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/051724.cfm