İnsanların kalplerinin taş gibi soğuyacağı, ne zaman insanların kalplerindeki sevgiyi artıracaktır.

Gerçeği Kitap:

Kötüleri kolayca yok etmek için aramıyorum. Tek arzum hepsini kurtarmak

11 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, En büyük dileğim Tanrı’nın tüm çocuklarına sevgi, huzur ve mutluluk getirmektir. İnsanların yaptıkları ne kadar kötü olursa olsun asla intikam almak istemem. Başkalarını benim adımla küçük düşürseler bile, ben kimseyi küçük düşürmeye çalışmıyorum. Dünyada pek çok yıkımın nedeni olan bir adamın itibarını asla zedelemeye çalışmam. Kötüleri kolayca yok etmek için aramıyorum. Tek arzum hepsini kurtarmak. Tanrı’nın çocuklarının her birinin ruhuna değer veriyorum. Sürekli onları arıyorum. Varlığımı kabul etmeyenleri bile, her gün Benim tarafımdan aranıyor. Olumsuz düşünceleri, eylemleri ve eylemleri yenebilmesi için, onların ruhlarını başkalarına karşı sevgiyle doldurarak, içlerindeki iyilikten yararlanarak Varlığımı hayatlarında hissettiriyorum.

Bazı ruhlar doğal olarak Bana karşı anlayışlı ve ben onların cömert tepkilerinden ve yumuşak kalplerinden keyif alıyorum. Başkalarının benimle benim aramda bir engel var, bu yüzden onların ruhlarına dokunmak bana zor geliyor. Ama onların kalplerini Tanrı’nın Sevgisinin Gücüne açana kadar o ruha birçok farklı yoldan ulaşmaya çalışacağım.

Sevgi her güzel şeye yol açan itici güçtür. Sevgi, Tanrı’nın her çocuğunda doğdukları andan itibaren mevcuttur. Tanrı’nın sevgi Armağanı, insanlığın kötü olanı yenmesine yardımcı olur. Tanrı şefaat ettiğinde ve bir ruhtaki sevgiyi artırdığında, bunu çocuklarını şeytanın kötülüğüne karşı korumak için yapar. Sevgi nefretten daha güçlüdür ama nefret sabırlıdır. İnsanlığa karşı nefret dolu olan şeytanın kendisinden başka hiçbir sevgisi yoktur. Günah nedeniyle zayıflamış ruhların içine nefret ekerek insanlığı istila eder.

Nefret, kıskanç, gururlu, yalnız ve kafası karışık insanların ruhlarında kendine yer bulur. Şeytan, nefsi olduğu gibi sunarak asla bir nefsi nefrete düşürmez. Bunun yerine, her zaman ilk taktiği olarak gurur günahıyla ruhu baştan çıkaracaktır. Ruh, kendi ihtiyaçları bunu gerektirdiğinden, en iyisini bildiğinden ve iyi bir şey yaptığından dolayı öfkelenmesi gerektiğine inanmaya yönlendirilecektir. 

Tanrı’nın Sevgisi bu zamanda tüm çocukları arasında yayılıyor. Bunu Rahmetinden yapıyor. İnsanların kalplerinin taş gibi soğuyacağı, yakında dünyada yoğunlaşacak olan nefrete karşı insanlığın savaşmasına yardımcı olmak için, insanların kalplerindeki sevgiyi artıracaktır.

Bu zamanda Tanrı’nın Sevgisini aramak için bu Haçlı Seferi Duasını okumanızı rica ediyorum.

Haçlı Seferi Duası (149) Tanrı’nın Sevgisini Aramak İçin

Ey İsa, beni Tanrı’nın Sevgisiyle doldur. Beni İlahi Işığınızla doldurun ve Tanrı’nın Merhamet tohumunu tüm uluslara yaymak için ihtiyacım olan sevgiyle beni doldurun. 

İlahi Sevginizin temas kurduğum herkese benim tarafımdan yayılmasına izin verin. Sevginizi yayın ki tüm ruhların, tüm inançların, tüm mezheplerin, tüm ulusların üzerine yansın; Tanrı’nın tüm çocuklarını birlik içinde büyüleyecek bir sis gibi.    Tanrı’nın Sevgisini yaymamıza yardım edin ki, O dünyadaki tüm kötülükleri yenebilsin ve yenecektir. Amin.

Sevgiyi her zaman Tanrı’nın varlığıyla eşitleyin. Bana yalnızca sevginin ruh getirebileceğini bilin. Sadece sevginin Tanrı’dan gelebileceğini bilin. Milletler arasında barışı, huzuru ve birliği sağlama gücüne yalnızca sevgi sahiptir. Nefret Şeytan’dan gelir ve buna nerede tanık olursanız olun, Tanrı’nın Sevgisini aramak için yukarıdaki Duayı okumalısınız. Sevginin her şeyi yeneceğini unutmayın çünkü o Tanrı’dan gelir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/11/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/11/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/051124.cfm