Ben dönmeden hemen önce gökyüzü üç gün boyunca karartılacak

Gerçeği Kitap:

Ben dönmeden hemen önce gökyüzü üç gün boyunca karartılacak

13 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Kutsal Ruh’un Gücü aracılığıyla milyarlarca ruhu kurtaracak olan Haçlı Seferi Dualarını okuma Çağrıma yanıt veren sevgili takipçilerime tanık olmak Benim en büyük sevincimdir. 

Haçlı Dualarını, dünyanın yüzünü yenilerken aynı zamanda insanlığın ruhlarını da yenilemek ve temizlemek için kullanacağım. Büyük yenilenme aynı anda tamamlanacak, böylece dünya beni, İsa Mesih’i geri dönen Kurtarıcı olarak kabul etmeye hazır olacak ve buna layık hale gelecektir.

Tıpkı kraliyet ailesini memnuniyetle karşılayan uluslar gibi, kralın bu topraklara ayak basmadan önce çok fazla hazırlık yapması gerekecek. Her şey karmakarışıkken, çürümüşken veya sokaklar pislikle doluyken ziyarete gelen bir kralın gelmesine asla izin vermezsiniz. Bu nedenle bu ülkelerin temsilcileri, ziyaret eden ileri gelenlerle buluşmak için uygun şekilde giyinip hazırlanmalarını sağlayacaklardır.

Büyük bir karşılama hazırlamak için büyük zahmete katlanmış olacaklar ve ziyaret eden kralı karşılamaya layık gördükleri temsilcileri seçmiş olacaklar. Sonunda kralın gelişini kutlamak için büyük bir tören hazırlayacaklar ve büyük günde sokaklara sıralanıp büyük övgüler yağdıracaklar. Ziyaret eden hükümdar ve maiyetine övgüler yağdıracaklar. Ben, İsa Mesih, yargılamaya geldiğimde, Rabbin Büyük Günü’nde de durum böyle olacak.

Birdenbire trompet seslerine ve Melekler Korosu’nun tatlı sesine varacağım. Ben dönmeden hemen önce gökyüzü üç gün boyunca karartılacak. Daha sonra insanoğlunun daha önce hiç görmediği birçok renkte parlayacak. Her yaştan her erkek, kadın ve çocuk tarafından görüleceğim ve hem büyük bir şok hem de büyük bir heyecan olacak. İnsanlar gözlerine inanmayacak ve birçoğunun dilleri tutulacak; diğerleri ise rahatlama ve sevinç gözyaşları dökecek. Birçoğu hazırlıksız olacak ve olayı o kadar bunaltıcı bulacak ki üzüntüden gözyaşları dökecekler çünkü Gerçek Mesih’i nasıl reddettiklerini ve Krallığıma girmeye ne kadar layık olmadıklarını yüreklerinde bilecekler. Ama şimdi bu insanlara şunu söylüyorum. O gün Bana seslenmeli ve Benden sizi bağışlamamı istemelisiniz. O zaman siz de Yeni Krallığımda toplanacaksınız. 

Her ziyaret eden kral gibi, aranızda Beni sevenlerden bu Büyük Güne hazırlanmalarını rica ediyorum. Bana güvenin, ruhlarınızı hazırlayın, tüm ruhların kurtuluşu için dua edin ve giyinip, hazır olarak gelin, tıpkı bir gelinin damadı beklediği gibi. O Gün, sizler, Tanrı’nın çocukları, yeni dünyanın başlangıcı ve başlangıçtan beri size vaat edilen Görkemli Çağ için Babamla Kutsal Birlik içinde bir olarak Bana katılacaksınız. 

Huzur içinde olun. Bu Büyük Güne sevgiyle ve yürek sadeliğiyle hazırlanın. Korkma. Hoş geldiniz. Büyük bir karanlıkta olsanız bile, sizi Işığıma götüreceğim. Yapmanız gereken tek şey kollarınızı Bana uzatmak ve ben de sizi Benim olarak kucaklayacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/13/the-sky-will-be-darkened-for-three-days-immediately-before-i-return/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/13/the-sky-will-be-darkened-for-three-days-immediately-before-i-return/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/051224.cfm

İnsanların kalplerinin taş gibi soğuyacağı, ne zaman insanların kalplerindeki sevgiyi artıracaktır.

Gerçeği Kitap:

Kötüleri kolayca yok etmek için aramıyorum. Tek arzum hepsini kurtarmak

11 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, En büyük dileğim Tanrı’nın tüm çocuklarına sevgi, huzur ve mutluluk getirmektir. İnsanların yaptıkları ne kadar kötü olursa olsun asla intikam almak istemem. Başkalarını benim adımla küçük düşürseler bile, ben kimseyi küçük düşürmeye çalışmıyorum. Dünyada pek çok yıkımın nedeni olan bir adamın itibarını asla zedelemeye çalışmam. Kötüleri kolayca yok etmek için aramıyorum. Tek arzum hepsini kurtarmak. Tanrı’nın çocuklarının her birinin ruhuna değer veriyorum. Sürekli onları arıyorum. Varlığımı kabul etmeyenleri bile, her gün Benim tarafımdan aranıyor. Olumsuz düşünceleri, eylemleri ve eylemleri yenebilmesi için, onların ruhlarını başkalarına karşı sevgiyle doldurarak, içlerindeki iyilikten yararlanarak Varlığımı hayatlarında hissettiriyorum.

Bazı ruhlar doğal olarak Bana karşı anlayışlı ve ben onların cömert tepkilerinden ve yumuşak kalplerinden keyif alıyorum. Başkalarının benimle benim aramda bir engel var, bu yüzden onların ruhlarına dokunmak bana zor geliyor. Ama onların kalplerini Tanrı’nın Sevgisinin Gücüne açana kadar o ruha birçok farklı yoldan ulaşmaya çalışacağım.

Sevgi her güzel şeye yol açan itici güçtür. Sevgi, Tanrı’nın her çocuğunda doğdukları andan itibaren mevcuttur. Tanrı’nın sevgi Armağanı, insanlığın kötü olanı yenmesine yardımcı olur. Tanrı şefaat ettiğinde ve bir ruhtaki sevgiyi artırdığında, bunu çocuklarını şeytanın kötülüğüne karşı korumak için yapar. Sevgi nefretten daha güçlüdür ama nefret sabırlıdır. İnsanlığa karşı nefret dolu olan şeytanın kendisinden başka hiçbir sevgisi yoktur. Günah nedeniyle zayıflamış ruhların içine nefret ekerek insanlığı istila eder.

Nefret, kıskanç, gururlu, yalnız ve kafası karışık insanların ruhlarında kendine yer bulur. Şeytan, nefsi olduğu gibi sunarak asla bir nefsi nefrete düşürmez. Bunun yerine, her zaman ilk taktiği olarak gurur günahıyla ruhu baştan çıkaracaktır. Ruh, kendi ihtiyaçları bunu gerektirdiğinden, en iyisini bildiğinden ve iyi bir şey yaptığından dolayı öfkelenmesi gerektiğine inanmaya yönlendirilecektir. 

Tanrı’nın Sevgisi bu zamanda tüm çocukları arasında yayılıyor. Bunu Rahmetinden yapıyor. İnsanların kalplerinin taş gibi soğuyacağı, yakında dünyada yoğunlaşacak olan nefrete karşı insanlığın savaşmasına yardımcı olmak için, insanların kalplerindeki sevgiyi artıracaktır.

Bu zamanda Tanrı’nın Sevgisini aramak için bu Haçlı Seferi Duasını okumanızı rica ediyorum.

Haçlı Seferi Duası (149) Tanrı’nın Sevgisini Aramak İçin

Ey İsa, beni Tanrı’nın Sevgisiyle doldur. Beni İlahi Işığınızla doldurun ve Tanrı’nın Merhamet tohumunu tüm uluslara yaymak için ihtiyacım olan sevgiyle beni doldurun. 

İlahi Sevginizin temas kurduğum herkese benim tarafımdan yayılmasına izin verin. Sevginizi yayın ki tüm ruhların, tüm inançların, tüm mezheplerin, tüm ulusların üzerine yansın; Tanrı’nın tüm çocuklarını birlik içinde büyüleyecek bir sis gibi.    Tanrı’nın Sevgisini yaymamıza yardım edin ki, O dünyadaki tüm kötülükleri yenebilsin ve yenecektir. Amin.

Sevgiyi her zaman Tanrı’nın varlığıyla eşitleyin. Bana yalnızca sevginin ruh getirebileceğini bilin. Sadece sevginin Tanrı’dan gelebileceğini bilin. Milletler arasında barışı, huzuru ve birliği sağlama gücüne yalnızca sevgi sahiptir. Nefret Şeytan’dan gelir ve buna nerede tanık olursanız olun, Tanrı’nın Sevgisini aramak için yukarıdaki Duayı okumalısınız. Sevginin her şeyi yeneceğini unutmayın çünkü o Tanrı’dan gelir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/11/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/11/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/11

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/051124.cfm