Tanrı, Sözünün değiştirilmesine veya yanlış yorumlanmasına asla izin vermez

Fotoğrafa gözlerinizi kısarak bakın!

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Tanrı, Sözünün değiştirilmesine veya insana uyacak şekilde yanlış yorumlanmasına asla izin vermez

4 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, Tanrı dünyaya peygamberler gönderdiğinde, onlar sadece elçiydiler . Onlar Gerçeği, yani Tanrı Sözünü yaymak için gönderildiler.

Yüzyıllar boyunca Tanrı’nın çocuklarının çoğu peygamberlerin rolünü yanlış yorumladı. Bazıları sadece Tanrı Sözü’nü kabul edip Tanrı’yı ​​yüceltmek yerine peygamberleri putlaştırmaya başladı. Peygamberlerin tanrılarını yarattılar ve oğlum İsa Mesih’inkiler de dahil olmak üzere dünyaya iletilen Mesajlar, onları ileten peygamberlerden daha az önemli hale geldi.

Çocuklar, Allah’ın peygamberleri, Allah’ın melekleri, görücüler ve kahinler bu putlaştırmaya layık değildi. Hepsi İlahi meseleler hakkında çok az bilgisi olan veya hiç bilgisi olmayan basit insanlardı, bu yüzden seçildiler. Önemli olan Mesajlardır ve elçiler sadece Sözün kanallarıdır. Peygamberler aracılığıyla verilen Tanrı Sözü, peygamber kendi yaptıkları bir kaide üzerinde yükseltilirken asla bir kenara atılmamalıdır.

Tanrı’nın Sözü asla göz ardı edilmemelidir. Tanrı’nın Sureti asla O’nun onayını kazanmış peygamberlerinin veya azizlerinin resimleriyle değiştirilmemelidir. Azizlerden ve peygamberlerden sizin adınıza müdahale etmelerini isteyebilirsiniz, ancak göksel olan her şeyin Yaratıcısı olan Tanrı’ya ayrılması gereken övgüleri asla onlara aşırı yüklememelisiniz. Aynı şey bugün için de geçerli. Öncelikle Tanrı’yı ​​onurlandırmalı ve O’nu her şeyin önüne koymalısınız. Başlangıçta ortaya konan Söz’e bağlı kalmalı ve ondan asla sapmamalısınız, çünkü o asla değişmeyecektir ve değişmeyecektir. Tanrı’nın Sözü nihaidir.

Oğlumun Öğretileri, O Dünya’da yürürken insanlığa duyuruldu. Onlar sadece Söz’ü daha detaylı anlattılar ama asla Hakikat’ten sapmadılar . Bugün insanoğlu hala Oğlumun ilk geldiği zamankiyle aynı. İnsan hâlâ zayıftır, kolayca etkilenir ve tıpkı o zaman olduğu gibi bugün de günahkar olarak kalır. Eğer Tanrı’nın Adıyla konuştuğunu iddia eden herhangi bir peygamber ya da insan size Söz’ün insanın modern ihtiyaçlarına uygun hale getirilmesi gerektiğini söylerse, o zaman tetikte olmalısınız. Size Söz’ün aslında tamamen farklı bir anlama geldiği söylenirse, onu kabul etmeyin. İnsanoğlu, Allah’a hizmet edenler de dahil olmak üzere, Hakikat’i tahrif etme yetkisine sahip değildir.

Bir adam ilahi ilham aldığını iddia edip sonra Sözü dünyevi dünyaya uyacak şekilde değiştirdiğinde ona güvenmemelisiniz. Tanrı, Sözünün değiştirilmesine veya insanın yararına olacak şekilde yanlış yorumlanmasına asla izin vermez. Unutmayın, bir peygamberi putlaştırıp ona övgüler düzdüğünüzde, Tanrı’yı ​​gücendirmiş olursunuz. Kutsal Kitap’ta yer alan ve Tanrı’nın Sözü’yle çelişen değişiklikleri kabul ettiğinizde, kendinizi Hakikat’ten koparırsınız . Kendi koşullarınızda Tanrı’ya hizmet etmenin bir yolu olarak yalanları kabul ettiğinizde, o zaman kendinizi Tanrı’dan ayırırsınız.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/04/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/04/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/050424.cfm