Zamanın yaklaştığının en önemli işareti, Oğlumun İkinci Gelişinin hemen öncesinde zaman olacaktır.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Kıyamet tamamen Oğlumun dünyadaki Kilisesinin düşmanları tarafından ele geçirilmesiyle ilgili olacak

2 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Evladım, insanlar “kıyamet” kelimesini duyduklarında kalplerine korku salabiliyorlar. Bunun nedeni, çok az kişinin neyi sembolize ettiği konusunda gerçekten bilgi sahibi olmasıdır. Bu zamanlar, Babamın dünyayı birleştirme ve onu uzun süredir boğucu olan kötülüğün pençesinden kurtarma Planının son parçası olarak önceden bildirilmişti. 

Zamanın yaklaştığının en önemli işareti, Oğlumun İkinci Gelişinin hemen öncesinde, çarmıha gerilmesinin yeniden yaşanacağı zaman olacaktır. Bunlar işaretler olacak. Tıpkı O’nun kırbaçlandığı gibi, O’nun Bedeni de – Dünya’daki Kilisesi – yolsuzluk ve istila yoluyla kırbaçlanacak. Sonra, dikenler O’nun Başına konulduğu gibi, aynı şekilde O’nun Kilisesinin liderlerinin başlarına da dikilecek. O’nun kutsal hizmetkarlarının elleri, önümüzdeki zamanlarda artık Kutsal Ayinlerin araçları olarak kullanılamayacakları zaman, sanki Çarmıh’a çivilenecek. Nasıl ki çiviler Oğlumun Ayaklarına batıyorsa, Tanrı’nın bu gerçek hizmetkarlarının da ruhları Rabbin gerçek Yoluna yönlendirmeleri yasaklanacaktır. Oğlumun Kilisesinin Dünya’daki Çarmıha Gerilmesi ölene kadar devam edecek ve o gün Oğlum İsa Mesih’in Bedeni artık Kutsal Efkaristiya’da mevcut olmayacak. Oğlumun Kilisesi yok edildiğinde O’nun takipçileri hangi yolda yürüyecek? Yani Oğlumun Yolunu takip etmediğiniz sürece, O’nun Krallığına giden yolu bulamazsınız.

Oğlumun Kilisesi ele geçirildiğinde ve düşman tahtta oturduğunda, her zaman Oğluma sadık kalmalısınız. Laik dünyanın yasalarını Hakikat’in yerine koyarsanız bunu yapamazsınız.

Hakikat Kitabı, Haçlı Seferi Duaları ile birlikte Oğlum’a odaklanmanızı sağlayacaktır. O’nun o sadık kutsal kulları, hiçbir yerde bulunamayacak olan Hayat Besini ile sizi besleyeceklerdir. O zamana kadar ayları sanki haftalarmış gibi, haftaları da günlermiş gibi sayabileceksiniz, çünkü borazan sesiyle Yeni Kudüs küllerinden yeniden doğacak ve zulüm sona erecek.

Kıyamet tamamen Oğlumun Dünya’daki Kilisesinin düşmanları tarafından ele geçirilmesiyle ilgili olacak. Ruhların mücadelesini konu alacak. Bu azap, Allah’ın insanlığa gözlerini Hakk’a açmaları yönündeki Uyarısı ile ilgili olacaktır. Geriye Kalan Ordu, Oğluma olan sevgi ateşini canlı tutmaya yardımcı olacak ve aynı zamanda, Oğlumun Merhameti olmasaydı ruhlara, aksi takdirde başlarına gelecek olan cezadan büyük bir erteleme getirecek.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/02/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/02/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/02

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/050224.cfm