Kapana kısılan herkesin hissettiği tek ortak payda huzursuzluk, endişe, umutsuzluk ve korkudur. Bu korku çok çabuk nefrete dönüşür.

OUTCRY TO THE WORLD, FROM ISRAEL!!! (NL+ENG subtitles)

https://www.youtube.com/watch?v=WMsn0bj_P6o

—————-

Gerçeği Kitap:

Duanın Önemi ve Gücü

24 Mart 2011, Mart 2011, Mart 2011, Mart 2011, Martbabaofloveandmercy

Sevgili kızım, bu akşam seninle tekrar bir araya gelmem büyük bir sevinçle. Artık sağduyunun zarafetiyle dolusunuz ve izlemeniz gereken doğru yol konusunda çok netsiniz.

Sonunda, Benimle birlik içinde teslim olduktan sonra, artık özgür oldun. Şüphelerden arın, vicdansız, öncekinden daha güçlü ve dünyaya Sözümü açıklamaya hazır. Sözüm, kalplerinizi açmak için hazırlıklı olmak için gereken aciliyeti, her şeyin günahlarının gösterileceği ana iletecektir.

Hazırlıklı ve önceden uyarılarak, çok daha fazla ruh kurtarılabilir. Dönüşüm ne kadar yüksekse, o zaman o kadar zayıf olacaktır, bu da onu takip edecek olan zulüm olacaktır. Kızım, asla rahat olma, gelecekteki olaylardan da korkmamalısın. Her şey geçecek ve onun yerine, her yerde daha büyük sevgiyle daha mutlu bir dünya olacak.

Sadece Tanrı’nın Varlığını hatırlatmak için mesajlar
Her yerdeki adamlarıma bu mesajların sadece Tanrı’nın tüm çocuklarına O’nun Var olduğunu hatırlatmak için olduğunu söyle. Ruhlarının insan makyajlarının en önemli parçası olduğunu da anlamalıdırlar. Ruhlarına bakmak, her şeyi bekleyen harika geleceği paylaşacaklarsa hayati önem taşır.

İnsanların kendilerine On Emir’i hatırlatmaları ve onları onurlandırmaları yeterlidir. O zaman tek ihtiyaçları öğretilerimi takip etmek ve onlara söylediğim gibi hayatlarını yaşamak.

Kehanetler vermemin sebebi sevgili takipçilerime İlahi bir müdahalenin gerçekleştiğini kanıtlamaktır. Umarım bunu yaparak, Gerçeğin içine batmasına izin vermek için kalplerini açarlar.

İlahi Aşk Barış Getirir
Birçok kişi Öğretilerime dudak servisi yapar. Diğerleri için, onları sıkıcı ve sıkıcı buluyorlar. Beni taklit ederek, maddi şeylerin hayatlarına getireceğine inandıkları rahatlığı kaçıracaklarından korkuyorlar. Anlamadıkları şey, yaşayabilecekleri tek gerçek rahatlığın İlahi Aşk olduğudur. Bu Aşk hayatına ancak basit bir duayla, Ben ve Ebedi Babam’a daha da yaklaşarak girebilir. Bu huzuru yaşadıktan sonra, kendinizi endişelerden ve streslerden uzak bulacaksınız.

Kalbime yaklaştığınızda ortaya çıkan coşkuyla hiçbir miktarda sahte uyarıcı eşleşemez. Bu aşk sadece tüm bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu delmekle kalmaz, aynı zaman daha özgür bir yaşam sürmenizi sağlar. Daha önce sizin için bilinmeyen derin bir hoşnuz yaşayacaksınız. O zaman maddi lüks dünyasının artık ne kadar az çekici olduğuna geri döneceksiniz. Bu şeylere olan ilginizi kaybedeceksiniz ve bu sizi şaşırtacak.

Ey çocuklar, eğer bana yaklaşmayı denerseniz, sonunda özgür olursunuz. Artık ruhunda boş bir umutsuzluk hissetmeyeceğin. Bunun yerine daha sakin olacaksınız, daha az aceleyle, başkalarına ilgi göstermek ve huzurlu hissetmek için daha fazla zamanınız olacak. Bu senden yayılacak. Diğerleri doğal olarak size çekilecek. Nedenini merak edeceksiniz. Korkma, çünkü bu iş yerinde Tanrı‘nın lütfu. Zarafetle dolduğunuzda, bulaşıcıdır ve daha sonra sevgi yoluyla başkalarına yayılır. Sonra döngü devam eder.

Lütfen unutmayın çocuklar, bu nedenle duanın önemi. Elde ettiği güç ve bu sevgi bulutuna çekilen tüm o şanslı ruhları sarmak için hareket etme hızı.

Şeytanın aldatma ağı korkuya neden oluyor
Tıpkı dua ve birbirine olan sevginin ivme kazanması gibi, Şeytan’dan fışkıran nefret de hız kazanır. İnancı olmayan ya da karanlık manevi oyunlarla uğraşan bu insanlar üzerinden çalışan aldatıcı, hilesini yayar. Nefret ağı, en uzak çevrede makul derecede iyi bir hayat yaşadıklarını hissedebilecek olanları bile tuzağa düşürüyor. Bu ince ağ, dikkatli olmayan herkesi tuzağa getirebilir.

Kapana kısılan herkesin hissettiği tek ortak payda huzursuzluk, endişe, umutsuzluk ve korkudur. Bu korku çok çabuk nefrete dönüşür.

Hepiniz bana koşun. Gereksiz kederle hayatınız altüst olana kadar beklemeyin. Çünkü ben her zaman oradayım, izliyorum, bekliyorum, her birinizin gururunuzun düşmesine izin vereceğinizi umuyorum, böylece araya girip sizi kucaklayabilirim. Kilisenize gidin ve bana dua edin. Nerede olursanız olun, bana seslenin. Nasıl tepki vereceğimi çok çabuk bileceksiniz.

Uyan çocuklar. Şimdiye kadar bana ihtiyacın olduğunun farkında değil misin? Ne zaman kapalı kalplerinizi açıp beni içeri alacaksınız? Kendi iyiliğiniz ve ailelerinizin iyiliği için değerli zaman kaybetmeyin. Ben aşkım.

Susuz ve yetersiz beslenen ruhlarını söndürmek için Aşkım’a ihtiyacın var. Aşkım, bir kez deneyimlediğinizde, ruhunuzu kaldıracak ve gerçek aşkı tekrar hissetmenizi sağlayacaktır. Bu aşk daha sonra zihninizi Gerçeğe açacaktır – Çerke’deki günahlarınız için öldüğümde her biriniz için verdiğim sözler.

Sizi seviyorum çocuklar. Lütfen bana senden istediğim sevgiyi göster. Benim için kayıp kalma. Bana dönmek için çok az zaman var çocuklar.

Sevgili Kurtarıcın
Tanrım”

Duanın Önemi ve Gücü

24 Mart 2011, Mart 2011, Mart 2011, Mart 2011, Martbabaofloveandmercy

———-
Roma Katolik:

„29 Mart 2021, Mart 2021, Mart 2021, Mart 2021, Mart

Kutsal Hafta Pazartesi

Lectionary: 257

Okuma I

42:1-7

İşte benim hizmetkarım.
memnun olduğum seçilmiş kişim,
Ruhumu üzerine koyduğum kişi.
O, milletlere adalet getirecektir.
Ağlamamak, bağırmamak,
sokakta sesini duyurmuyor.
Kırmayacağı çürük bir sazlık.
Ve söndürmeyeceksin yanan bir fitil.
Yeryüzünde adaleti tesis edene kadar.
Sahiller onun öğretisini bekleyecek.

Tanrı böyle diyor, RAB,
Gökleri yaratan ve onları uzatan,
O ki, ekinleriyle yeryüzünü yayar.
Halkına nefes veren
ve üzerinde yürüyenlere ruh:
Ben, Tanrı olarak, seni adaletin zaferi için çağırdım.
Ben sizi avucunun içine aldım.
Seni ben kurdum ve ayarladım.
halkın bir antlaşması olarak,
uluslar için bir ışık,
Körlerin gözlerini açmak için,
mahkûmları hapsetmemek için,
Zindandan, karanlıkta yaşayanlar.

Sorumlu Mezmur

27:1, 2, 3, 13-14

R. (1a) Tanrı benim ışığım ve kurtuluşumdur.
RAB benim ışığım ve kurtuluşumdur;
Kimden korkayım?
RAB hayatımın sığınağıdır;
Kimden korkmalıyım?
R. Tanrı benim ışığım ve kurtuluşum.
Zalimler üzerime geldiklerinde
etimi yutmak için,
Düşmanlarım ve düşmanlarım
kendileri tökezler ve düşer.
R. Tanrı benim ışığım ve kurtuluşum.
Bir ordu bana karşı kamp yapsa da,
Kalbim korkmayacak;
Savaş bana peşkelsa da,
O zaman bile güveneceğim.
R. Tanrı benim ışığım ve kurtuluşum.
Tanrı’nın lütfuna inanıyorum.
Yaşayanlar ülkesinde.
Tanrı’nın cesaretini bekleyin;
yürekli ol ve TANRı’yı bekle.
R. Tanrı benim ışığım ve kurtuluşum.

İncil’den önceki ayet

Kralımıza selam olsun.
Sen tek başına bizim hatalarımıza karşı şefkatlisin.

Gospel

Jn 12:1-11

Hamursuz Bayramı İsa’sı Bethany’ye gelmeden altı gün önce,
İsa’nın ölümden dirildiği Lazarus’un nerede olduğunu.
Orada onun için bir yemek verdiler ve Martha servis yaptı.
Lazarus da onunla masaya yaslananlardan biriydi.
Mary bir litre pahalı parfümlü yağ aldı
gerçek aromatik narddan yapılmıştır
İsa’nın ayaklarını kutsadı ve saçıyla kuruttu.
ev yağın kokusuyla doluydu.
Sonra Müritlerinden Iscariot Yahuda,
Ona ihanet edecek olan da şöyle dedi:
“Bu petrol neden üç yüz günlük ücretle satılmadı?
ve fakirlere mi verildi?”
Bunu fakirlere değer verdiği için söylemedi.
ama hırsız olduğu ve para çantasını tuttuğu için.
ve katkıları çalmak için kullanılır.
İsa dedi ki, “Onu rahat bırak.
Bunu gömüldüğüm gün için saklasın.
Her zaman yanında fakirler var, ama ben her zaman yanımda değilim.” *

Yahudilerin büyük kalabalığı onun orada olduğunu öğrendi ve geldi.
Sadece onun yüzünden değil, lazarus’u da görmek için.
Ölümden dirilttiği kişi.
Ve baş rahipler lazarus’u da öldürmeyi planlıyorlar.
Çünkü Yahudilerin çoğu yüz çeviriyorlardı.
ve onun yüzünden İsa’ya inanmak.”

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://bible.usccb.org/bible/readings/032921.cfm

https://bible.usccb.org/bible/readings/032921.cfm

 

*

11 “Günlük sununun kaldırılıp yıkıcı iğrenç şeyin konduğu zamandan başlayarak 1 290 gün geçecek. 12 Bekleyip 1 335 güne ulaşana ne mutlu!

13 “Sana gelince, ey Daniel, son gelinceye dek yoluna devam et. Rahatına kavuşacak ve günlerin sonunda ödülünü almak için uyanacaksın.” “

https://sahneleme.incil.info/referans/Daniel+12:1

http://jesushabla.org/index.php/the-book-of-the-truth-2015

https://remnant-army.org/wordpress/tr/ilahi-varlik/

———–
Ortodoks:

13 “Her Şeye Egemen RAB’bi kutsal sayın.
Korkunuz, yılgınız O’ndan olsun.
14 Tapınak O olacak.
İsrail’in iki krallığı içinse
Sürçme taşı ve tökezleme kayası,
Yeruşalim’de yaşayanlar için
Kapan ve tuzak olacak.
15 Birçokları sendeleyip düşecek, parçalanacak,
Tuzağa düşüp ele geçecek.”
16 Ya RAB, öğrencilerim arasında bildirimi koru,
Öğretimi mühürle!
17 Kendini Yakup’un soyundan gizleyen RABbi özlemle bekliyorum, umudum O’nda. 18 Ben ve RAB’bin bana verdiği çocuklar, Siyon Dağı’nda oturan Her Şeye Egemen RAB’bin İsrail’deki belirtileri ve işaretleriyiz.

19 Birileri size, “Fısıldaşıp mırıldanan medyumlarla ruh çağıranlara danışın” dediğinde, “Halk kendi Tanrısı’na danışmaz mı; yaşayanlar için ölülere mi danışılır?” deyin. 20 Tanrı’nın öğretisine ve bildirisine dönmek gerek! Böyle düşünmezlerse, onlar için hiç şafak sökmeyecek. 21 Aç ve çaresiz, ülkede dolanıp duracaklar. Aç kalınca öfkelenip krallarına, Tanrıları’na lanet edecekler. Yukarıya da 22 dünyaya da baksalar sıkıntıdan, karanlıktan, korkunç karanlıktan başka bir şey görmeyecekler. Kovulacakları yer koyu karanlıktır. “

 

 

Ey çocuklar, eğer bana yaklaşmayı denerseniz, sonunda özgür olursunuz. Artık ruhunda boş bir umutsuzluk hissetmeyeceğin. Bunun yerine daha sakin olacaksınız, daha az aceleyle, başkalarına ilgi göstermek ve huzurlu hissetmek için daha fazla zamanınız olacak. Bu senden yayılacak. Diğerleri doğal olarak size çekilecek. Nedenini merak edeceksiniz. Korkma, çünkü bu iş yerinde Tanrı‘nın lütfu. Zarafetle dolduğunuzda, bulaşıcıdır ve daha sonra sevgi yoluyla başkalarına yayılır. Sonra döngü devam eder.

Lütfen unutmayın çocuklar, bu nedenle duanın önemi. Elde ettiği güç ve bu sevgi bulutuna çekilen tüm o şanslı ruhları sarmak için hareket etme hızı.

Şeytanın aldatma ağı korkuya neden oluyor
Tıpkı dua ve birbirine olan sevginin ivme kazanması gibi, Şeytan’dan fışkıran nefret de hız kazanır. İnancı olmayan ya da karanlık manevi oyunlarla uğraşan bu insanlar üzerinden çalışan aldatıcı, hilesini yayar. Nefret ağı, en uzak çevrede makul derecede iyi bir hayat yaşadıklarını hissedebilecek olanları bile tuzağa düşürüyor. Bu ince ağ, dikkatli olmayan herkesi tuzağa getirebilir.

Kapana kısılan herkesin hissettiği tek ortak payda huzursuzluk, endişe, umutsuzluk ve korkudur. Bu korku çok çabuk nefrete dönüşür.

Hepiniz bana koşun. Gereksiz kederle hayatınız altüst olana kadar beklemeyin. Çünkü ben her zaman oradayım, izliyorum, bekliyorum, her birinizin gururunuzun düşmesine izin vereceğinizi umuyorum, böylece araya girip sizi kucaklayabilirim. Kilisenize gidin ve bana dua edin. Nerede olursanız olun, bana seslenin. Nasıl tepki vereceğimi çok çabuk bileceksiniz. …”

 

Esenlik Önderi

9

1 Bununla birlikte sıkıntı çekmiş olan ülke karanlıkta kalmayacak. Geçmişte Zevulun ve Naftali bölgelerini alçaltan Tanrı, gelecekte Şeria Irmağı’nın ötesinde, Deniz Yolu’nda, ulusların yaşadığı Celile’yi onurlandıracak.
2 Karanlıkta yürüyen halk
Büyük bir
ışık görecek;
Ölümün gölgelediği diyarda
Yaşayanların üzerine ışık parlayacak.
3 Ya RAB, ulusu çoğaltacak, sevincini artıracaksın.
Ekin biçenlerin
neşelendiği,
Ganimet paylaşanların coştuğu gibi,
Onlar da sevinecek senin önünde.

4 Çünkü onlara yük olan boyunduruğu,
Omuzlarını döven değneği,
Onlara eziyet edenlerin sopasını paramparça edeceksin;
Tıpkı Midyanlılar’ı yenilgiye uğrattığın günkü gibi.
5 Savaşta giyilen çizmeleri
Ve kana bulanmış giysileri
Yakılacak, ateşe yem olacak.
6 Çünkü bize bir çocuk doğacak,
Bize bir oğul verilecek.
Yönetim onun omuzlarında olacak.
Onun adı Harika Öğütçü, Güçlü Tanrı,
Ebedi Baba, Esenlik Önderi olacak.

Rab’bin İsrail’e Öfkesi

7 Davut’un tahtı ve ülkesi üzerinde egemenlik sürecek.
Egemenliğinin ve esenliğinin büyümesi son bulmayacak.
Egemenliğini adaletle, doğrulukla kuracak
Ve sonsuza dek sürdürecek.
Her Şeye Egemen RAB’bin gayreti bunu sağlayacak.

….

….

…”

https://sahneleme.incil.info/referans/Ye%C5%9Faya+9:1

https://www.oca.org/readings/daily/2021/03/29