1230. Ya Allah’a hizmet eyle, ya da insanların aptallığına teslim

Gerçeği Kitap:
Çarşamba, Ekim 1, 2014, 21:15

 

Sevgili kızım, bana ihanet, İsa Mesih, İnsanoğlu, bana hizmet ettiklerini söyleyenler arasında yaygın. Sadık hizmetkarlarım olduklarını söyleyenler bile beni terk ettiler ve inançları eski devletinin parıltısı. Ne bana bir sevgi ve şefkat ile başladı, daha önce ne bir kısmını azaltılmış ve bu birçok şey neden olmuştur.

Kilisem için o kadar küçümseme, içinde büyük bir günaha sürüklenen ruhlar yüzünden ortaya çıktı. Benim birçok masum kutsal hizmetkarları başkalarının günahları nedeniyle acı ve bu onlara büyük utanç getirdi. Sonra, Tanrı’nın kanunları bir tarafa itilip zar zor konuşulduğunda, pek çoğu Tanrı’nın emirlerinin ne pahasına olursa olsun itaat edilmesi gerektiğini unuttu. Eğer kutsal kullarım Hakikat’i vaaz etmeyi bırakıp günahın varlığına değinmenin önemini göz ardı ederlerse, tanrının çocukları nasıl olur da daha akıllı olabilir? Kutsal hizmetkarlarımın Tanrı’nın Sözü’ne itaat etmek ve Tanrı’nın çocuklarını günah tehlikesi konusunda uyarmak gibi ahlaki bir görevi vardır. Ama bunu yapmamaya karar verdiler. Pek çoğu, başkalarının günahları için onları suçlayacak olanlar tarafından eziyet edilmekten korktukları için Hakikat’i vaaz etmekten korkarlar.

Yeryüzünde bulunduğum süre boyunca, insanın günahları için Tanrı’dan af dilediği ceza hakkında vaaz vermekten asla çekinmedim. Günahtan kaçınmak için Tanrı’nın azabından korkmak değil, sadece sen, günahkâr, kurtulabilesin. Günah, birlikte yaşamak zorunda olduğun bir şeydir ama asla kabul etmemelisin. Ruhlarınızı kurtarmak istediğim için savaşmalısınız. Ne pahasına olursa olsun neden ruhlarınızı kurtarmak istemeyelim ki? Senin için acı çekmedim mi de, Tanrı’nın Gözünde kurtarılman için Çarmıhta acı verici bir şekilde ölmedim mi? O zaman neden kutsal hizmetkarlarım sonsuz yaşamı aramak için mutlak gereklilik hakkında vaaz vermiyorlar? Eğer Ebedi Yaşam’ı aramazsan, onu bulamazsınız.

İnsanı ebedi lanetten kurtarmak bana hizmet eden lerin görevidir. Gerçek o kadar uzun zamandır gizlidir ki, pek çok ruh, kayıtsızlıkları nedeniyle, bana kaptırılmıştır. Sizden, kutsal hizmetkarlarım, eğer söylemezseniz gerçeği söylemenizi istiyorum, o zaman bana birçok ruh kaybedersiniz ve bunun için sizi asla affetmem.

Ya Tanrı’ya hizmet ediyorsun ya da insanların aptallığından vazgeçebilirsin.

Sizin İsa”

 
 
 

————-
Tanrı’da gerçek hayat:
Bana sadık kal ve yaşayacaksın.

5 Haziran 1997  

(Yunanistan – Rodos)

(Bu mesaj toplanan Tanrı’da Gerçek Yaşam Derneği üyelerine verilmiştir. 23 milletve 140 kişi vardı.)

Rabbim, Sözün ayaklarım için bir Kandil,
Senin Varlığın Kalbimin Neşesi ve Huzurudur;

İnsanlığın kurtarıcısı,
Gözlerinde hoş olmak için ne yapabilirim?
Yahweh’e nasıl bir dönüş yapabilirim, babam,
Bana olan cömertliği için mi?

barış sizinle 1 olmak … Bu dünyanın sonuna Sesimi yankıla; herkes duysun ve benim şefkat ve merhamet tanrısı olduğumu öğrensin;

Halkım, benim halkım, tüm kalbinizle beni arayın ve gözlerinizi dünyadan uzak tarayın, onları bana kaldırın ve Yaratıcınıza bakışlarınızı düzeltin;

Ben, yaratıcınız, sizi çok seven size şunu söyleyebilirim: Özgürlük Ruhumda üç kez Kutsal olarak bulunur; Sana olan Sevgişarkım, sana daha fazla anlayış kazandırmak ve seni bana doğru çekmek için bir armağanım, böylece beni baban olarak tanıyacaksın; Kalbim kutsanmış, bana sadık kal ve yaşayacaksınız; Beni kim arzuluyor? Bana gelsin, ben de onun zevki olacağım, o da benim zevkim, bahçem ve cennetim olacak;

Bu toplantıda Benim Adıma gelen herkese mübarek olun ve Birliğimizde olun;”

http://www.tlig.org/en/messages/1011

 
 

————-

Roma Katolik:

Aziz Thérèse Çocuk İsa, Bakire ve Doktor Kilisesi Anıtı
Lectionary: 456

Okuma 1 Zec 8:20-23

Böylece ev sahiplerinin RAB diyor:
Yine de halklar gelecek.
birçok şehrin sakinleri;
ve bir şehrin sakinleri, başka bir şehrin sakinleri yaklaşım olacaktır
Ve de ki: “Gel! RAB’bin lütfunu yalvarmaya gidelim”;
Ve, “Ben de RAB aramaya gideceğim.”
Birçok halk ve güçlü uluslar gelecektir.
Kudüs’te ev sahiplerinin RAB aramak için
ve RAB’bin lütfunu yalvarmak için.
Böylece ev sahiplerinin RAB diyor:
O günlerde her milletten on adam.
farklı diller konuşan, tutun alacak
Evet, her Yahudi’yi elbisesinin kenarından tut ve şöyle de:“Seninle gidelim, çünkü Tanrı’nın sizinle olduğunu duyduk.”

Responsorial Mezmur Ps 87:1b-3, 4-5, 6-7

R. (Zec 8:23) Tanrı bizimle.
Kutsal dağlar üzerine onun temeli
RAB seviyor:
Zion’un kapıları,
Jacob’ın herhangi bir meskeninden daha fazla.
Senin için muhteşem şeyler söylenir.
Ey Allah’ın şehri!
R. Tanrı bizimle.
Mısır ve Babil’i anlatıyorum.
RAB’bini bilenler arasında;
Philistia, Tyre, Etiyopya of:
“Bu adam orada doğdu.”
Siyon’dan şöyle diyecekler:
“Bir ve herkes onun içinde doğdu;
Ve onu kuran o.
En Yüce RAB’dir.”
R. Tanrı bizimle.
Halklar kaydolduğunda:
“Bu adam orada doğdu.”
Ve hepsi şenlikli danslarında şarkı lar:
“Evim senin içinde.”
R. Tanrı bizimle.

Alleluia Mk 10:45

R. Alleluia, alleluia.
İnsanoğlu hizmet etmek için geldi.
ve birçokları için bir fidye olarak hayatını vermek için.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Lk 9:51-56

İsa’nın kabul edilme günleri yerine getirildiğinde,
Kudüs’e doğru yola çıkmak için kararlıydı.
Ve onun önünde peygamberler gönderdi.
Yolda bir Samaritan köyüne girdiler.
resepsiyonuna hazırlanmak için,
ama onu hoş karşılamazlardı.
Çünkü yolculuğunun gideceği yer Kudüs’tü.
Müritler James ve John bunu görünce sordular:
“Tanrım, cennetten ateş çağırmamızı ister misin?
onları
tüketmek için?”
İsa döndü ve onları azarladı.
Ve başka bir köye doğru yola çıktılar.”
 

————–

Ortodoks:

Yakup’un Düşü

10 Yakup Beer-Şeva’dan ayrılarak Harran’a doğru yola çıktı. 11 Bir yere varıp orada geceledi, çünkü güneş batmıştı. Oradaki taşlardan birini alıp başının altına koyarak yattı. 12 Düşte yeryüzüne bir merdiven dikildiğini, başının göklere eriştiğini gördü. Tanrı’nın melekleri merdivenden çıkıp iniyorlardı. 13 RAB yanıbaşında durup, “Atan İbrahim’in, İshak’ın Tanrısı RAB benim” dedi, “Üzerinde yattığın toprakları sana ve soyuna vereceğim. 14 Yeryüzünün tozu kadar sayısız bir soya sahip olacaksın. Doğuya, batıya, kuzeye, güneye doğru yayılacaksınız. Yeryüzündeki bütün halklar sen ve soyun aracılığıyla kutsanacak. 15 Seninle birlikteyim. Gideceğin her yerde seni koruyacak ve bu topraklara geri getireceğim. Verdiğim sözü yerine getirinceye kadar senden ayrılmayacağım.”

16 Yakup uyanınca, “RAB burada, ama ben farkına varamadım” diye düşündü. 17 Korktu ve, “Ne korkunç bir yer!” dedi, “Bu, Tanrı’nın evinden başka bir yer olamaz. Burası göklerin kapısı.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Yarat%C4%B1l%C4%B1%C5%9F+28:17

27 Yedi gün bitince, kâhinler sekizinci gün ve daha sonra yakmalık ve esenlik sunularınızı sunağın üzerinde sunacak. O zaman sizi kabul edeceğim. Egemen RAB böyle diyor.’ ””

Hizmet Edecek Olanlar

44

1 Bundan sonra adam beni tapınağın doğuya bakan dış kapısına geri getirdi. Kapı kapalıydı. 2 RAB bana, “Bu kapı kapalı kalacak, açılmayacak, buradan kimse girmeyecek!” dedi, “İsrail’in Tanrısı RAB bu kapıdan girdi, bu yüzden kapalı kalacak. 3 Yalnız önder –önder olduğu için– RAB’bin önünde oturup ekmek yemek üzere eyvandan girebilir, aynı yoldan da çıkabilir.”

4 Adam Kuzey Kapısı yolundan tapınağın önüne getirdi beni. Baktım, RAB’bin görkeminin tapınağı doldurduğunu gördüm. Yüzüstü yere düştüm.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Hezekiel+44:1

Bilgeliği mi, Akılsızlığı mı Seveceksin?

9

 
Bilgelik kendi evini yaptı,
Yedi direğini yonttu.
2 Hayvanlarını kesti,
Şarabını hazırlayıp sofrasını kurdu.
3 Kentin en yüksek noktalarına gönderdiği
Hizmetçileri aracılığıyla herkesi çağırıyor:
4–5 “Kim safsa buraya gelsin” diyor.
Sağduyudan yoksun olanlara da,
“Gelin, yiyeceklerimi yiyin,
Hazırladığım şaraptan için” diyor.
6 “Saflığı bırakın da yaşayın,
Aklın yolunu izleyin.
7 “Alaycıyı paylayan aşağılanmayı hak eder,
Kötü kişiyi azarlayan hakarete uğrar.
8 Alaycıyı azarlama, yoksa senden nefret eder.
Bilge kişiyi azarlarsan, seni sever.
9 Bilge kişiyi eğitirsen
Daha bilge olur,
Doğru kişiye öğretirsen bilgisini artırır.
10 RAB korkusudur bilgeliğin temeli.
Akıl Kutsal Olan’ı tanımaktır.”

https://sahneleme.incil.info/referans/S%C3%BCleyman’%C4%B1n+%C3%96zdeyi%C5%9Fleri+9:1 

——

Daimi Kurban Çiğnenecek

14 Ekim 1994

(St Michael konuşuyor.)

Vassula-of-Christ’s-Passion, ben, Aziz Michael başmelek, selamlıyorum ve sizi korusun;

– Tanrı’nın o’nda gerçek bir hayat yaşamak için sizi nasıl çağırdıhatırlıyor musun? ruhsal diriliş sadece bellek, bu güne kadar, gözyaşları beni dokunur …. Bir zamanlar Tanrı’yla savaştaydınız, çünkü tüm endişeniz ruhani olmayan bir şey olduğu içindi, ama şimdi, zafer Tanrı’ya, Adil’e, En Yüksek’e olsun; O, o Kutsal Ruh ile kaplı ve O’nun güçlü Eli ile, O’nun Ruhu size ev yaptı beri, O’nun Kutsal Ruhu bir tanık olmak için kaldırdı; ve başlangıçtan itibaren, 1 Ruhu, size o evi bulma, senin çığlık dinleyerek Kendini yüceltir: “Baba, Abba;” – O erkeklerin kalplerine kendini yüklü adaletsiz lik aşağı çekmek için inecek zaman şimdi uzun olmayacaktır;

Buraya bakın, üç yılı aşkınbir süredir Daimi Kurban2 çiğnenecek; inanılmaz küfür bu nedenle, sakinlerinin üçte biri adaletsiz ölecek; Rab, Kutsal Dalai Lama tarafından yemin etti; Şimdi Tanrı karşılamak için kendinizi hazırlamak . 3 Size tüm bunları zevksiz söyledim, bugün şeytan için, sizin nesliniz, büyük onur lar veriliyor; o başından beri bir katil ve bir yalancı, ve şimdi bir baba olarak ibadet edilir; onur yerine ona verilir; sizin günlerinizde, onun eserlerinden önce eğilirler ve bu şekilde sizin nesliniz kendilerine ceza çekti; ülkeniz her yerde dolaşan kirli ruhlar lejyonları tarafından istila edilmiştir;

Şeytan, bugün, Tanrı’nın bile seçilmiş cazip olduğunu; Bu yüzden, kulelerini masumkanla inşa eden ve vatanLarını suça bulayan bu nesle bela geliyor; Bukurban5 yalnız Şeytan memnun …. En Yüksek, çocuk güven koymak ve insanları benim aracılık istemek için teşvik; Ben, Aziz Michael, Tanrı’nın baş meleği, Gerçeği savunmaktan asla bıkmayacağım; yerinizi alın, 6 Düşman’ın size darbeler travmatik olabilir bile, ben sizinle; En Yüksek lehine zevk;

(Tanrı konuşuyor:)

barış içinde olmak; Bana yakın gel ve Benim Barış hissediyorum; Seni asla terk edmeyeceğim; Kalbim inansın diye sana yardım edeceğim; Şeytan’ın şüphe ederek sizi kandırmalarına izin verme; İsmimi onurlandırmak için size alametlerimi artıracağım bunları yapacağım;”

http://www.tlig.org/en/messages/882

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir