1225. Bir hristiyan olduğunuzu söylemek kolaydır, bir kez bir olmak için meydan değildir

——-
Gerçeği Kitap:
23 Eylül 2014, Salı 23:30

 

Sevgili kızım, tüm dinler, inanmayanlar ve Hıristiyanlar da dahil olmak üzere Tanrı’nın çocuklarına ulaştıkça, pek çoğu, Çağrım’ın bir sonucu olarak, Hıristiyanlığa döndücekler. Bu, Tanrı’nın Lütfu yla, Kutsal Ruh’un Gücü yle sağlanacaktır.

Bu arada, iyi niyetli Hıristiyanlar ve Mine kararlı takipçileri, onlar yüzleşmek zorunda kalacak denemeler bulacaksınız, çok zor. Şimdi soruyorum. İçime kim o kadar güçlü ki, benim tarafımda durup, benim müdahalem olmadan hakikate uyacaksın? Birçoğunuz, iyi bir kalple, bana sadık kalacak, ama sadece kendi gruplarınız içinde. Birbirinizin yanına kabul ettiğinizde bana hizmet etmeyi daha kolay bulacaksınız. Ama ne zaman muhalefet yüz – ve olacak, bir aşamada, benim düşman kim yanlış bir doktrin sizi ikna etmeye çalışacağız – kolay bulmayacak.

Tanrı’nın gerçek sözüne uymakla eleştirildiğiniz zaman, birçoğunuz O’nu savunamayacak kadar zayıf sınız. Hristiyan dostlarının muhalefeti ile karşılaştığınızda ve yeni adapte olmuş ama yanlış olan kutsal kitabı kabul etmeye zorlandığınızda, kedere kapılırsınız. O zamana kadar inancın gerçekten sınanacak. İki seçeneğin olacak. Allah’ın indirdiği ve insanı Yaratan’la bağdaştırmak için çok kan döküldüğü gibi, Hakikat’e inanın. Ya da, My Word’ün gerçek dışı lıklarla sızmış sulanmış bir versiyonunu kabul edin.

İlk seçeneği seçmek size çok acı, keder ve ıstırap getirecektir, çünkü bana sadık kaldığıiçin başkaları tarafından hor görülecektir. Ama, ikinci seçeneği seçerek – iyi çok övgü ile kaplı olabilir, akranları ve Düşmanlarım tarafından kabul – karanlığa daldı olacak ve ruh risk altında olacak.

Hristiyan olduğunuzu söylemek kolaydır, bir kez hristiyan olduğunuz için meydan okumadığınızda. Ama benim adımda küçümsenecek, alay edilir, alay edilir ya da iftiraya uğrursanız, bazılarınız bu davalara dayanacak kadar güçlü olamaz. Birçoğunuz beni terk edecek ve kamuoyunun korkusuyla çekip gideceksiniz. Çoğunuz bana ihanet edecek. Çoğunuz arkanızı döneceksiniz çünkü Haç’ımı taşımaktan utanacaksınız.

Mine’nin takipçisi olmanın kolay olduğuna asla inanma, çünkü öyle değil. Ama öyle bir zaman gelecek ki inancın nihai teste girecek ve o zaman benden kimin olduğunu ve kimin olmadığını bileceğim.

Sizin İsa”

 

21 Eylül 2014, Pazar 17:45Sevgili kızım, Kalbim tüm ailelere aittir ve şu anda her aile, küçük, orta veya büyük kutsamak için My Desire olduğunu. Ailelerde sevgi varsa, bu Tanrı’nın gücünün onandığı anlamına gelir, çünkü tüm O’nun çocukları O’na aittir. Her birini yaratan O’ydu.

Tanrı, o sevgiyi aile birimi aracılığıyla korur, çünkü bu şartlar altında O’nun Sevgisi doğal olarak gelişir. Birleşik ailelerde bulunan sevgi büyük Lütuflar verir, çünkü, aile üyelerinin birbirlerine olan sevgisi Tanrı’nın en büyük armağanlarından biridir. Tanrı ailedeki sevgiyi kanatlarını yaymak için kullanır, böylece sevgi dolu bir ailenin her ferdi bu sevgiyi yaymak için yardım edecektir, nereye giderlerse gitsinler. Aynı şekilde, aile birliği çöktüğinde, bu sizin toplum, toplum ve ulusları üzerinde doğrudan bir etkisi olacaktır. …

 

————-
Tanrı’da gerçek hayat:

St John Chrysostom – Bu Dechristianized Nesil Christianize
2 Şubat 1999 

Bak, sevgilim, hangi niyetle seni ve senin aracılığınla kilisemin sağlam direkleri olmak için zayıflığının üzerine indim? ve ben, tüm Kalbim sizi ve ilahi ateş sütunları haline gelen herkesi bu acil mesajlarda sözlerimi iletmek için kutsuşum ve sevgiyle gönüllü olarak, gerçeği yaymak ve bunu hıristiyanlaştırmak için sevgi ve coşkuyla kullanabildikleri her şeyi kullandım. dechristianised nüfus; Ben sizinle yim ve size söz veriyorum, size ve diğerlerine yüz kat ını ödeyeceğim;

Ah, Vassula, ne zaman zayıflığının ve sefilliğinin farkında olsan hayatın sadece benden çekilebildiğini bilerek, seviniyorum; Ne zaman bir günahkar olduğunu kabul etsen ve sadece bana terk edilince benden lütuflar çekebilirsin, o zaman sana devam edebilirim ve Vasiyetim sende de başarılı olur;

Kutsal Ruhumun Nefesi’nin lütfuyla şekillendim, gerçekten de size olan niyetimi sürdüreceğim;

Ben, İsa, tanrı seni korusun, bir ol; ic;

http://www.tlig.org/en/messages/1044 

Ask Padre Pio

November 14, 1988

http://www.tlig.org/en/messages/352

 

————-

Roma Katolik:

Pietrelcina Aziz Pius Anıtı, Rahip
Lectionary: 449

Okuma 1 Ezr 1:1-6

İran kralı Cyrus’un ilk yılında,
Jeremiah tarafından konuşulan RAB sözünü yerine getirmek için,
RAB Pers Kralı Cyrus ilham
krallığı boyunca bu bildiriyi yayınlamak için,
ağız kelime ve yazılı hem de:
“Böylece Cyrus, İran kralı diyor:
‘Dünyanın tüm krallıkları
Cennetin Tanrısı RAB bana verdi.
Ve ayrıca ona Kudüs’te bir ev yapmakla da suçladı.
Ki bu Dayah’da.
Bu yüzden, içinizin herhangi bir parçasına kim aitse,
onu yukarı bırakın, ve tanrısı onunla olsun!
Hayatta kalan herkes, hangi yerde yatsın,
o yerin insanları tarafından desteklenecek
gümüş, altın, mal ve sığır ile,
özgür irade teklifleri ile birlikte
Kudüs’te Tanrı’nın evi için.'”
Sonra Yahuda ve Benjamin’in aile başkanları.
ve rahipler ve Levites-
herkes, yani, Tanrı’nın bunu yapmak için ilham vardı-
Kudüs’te RAB’bin evini

inşa etmeye hazırdı.
Bütün komşuları onlara her yönden yardım etti.
gümüş, altın, mal ve sığır ile,
ve birçok değerli
hediyeler ile
tüm özgür irade teklifleri yanı sıra.

Responsorial Mezmur PS 126:1b-2ab, 2cd-3, 4-5, 6

R.(3) Tanrı bizim için mucizeler yaptı.
RAB, Zion’un esirlerini geri getirdiğinde,
Rüya taslayan erkekler gibiydik.
Sonra ağzımız kahkahalarla doldu.
ve sevincini ile dilimiz.
R.Tanrı bizim için mucizeler yaptı.
Sonra uluslar arasında dediler ki:
“RAB onlar için büyük işler yaptı.”
RAB bizim için büyük işler yaptı;
biz gerçekten mutluyuz.

R.Tanrı bizim için mucizeler yaptı.
Servetimizi geri getir, Ey RAB,
Güney çölündeki sel gibi.
Gözyaşları içinde ekilenler
sevincini sevinecektir.
R.Tanrı bizim için mucizeler yaptı.
Her ne kadar ağlayarak devam etseler de,
ekilecek tohumu taşımak,
Sevinmek için geri gelecekler.
onların sheaves taşıyan.
R.Tanrı bizim için mucizeler yaptı.

Alleluia Mt 05:16

R. Alleluia, alleluia.
Işığın diğerlerinden önce parlamasına izin ver.
Onların iyi işlerinizi görüp, göksel babanızı yüceltebileceklerini.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Lk 8:16-18

İsa kalabalığa şöyle dedi:
“Lamba yıyan hiç kimse onu bir kapla gizleyetmez.
veya bir yatağın altına ayarlar;
yerine, o bir lamba standı üzerine yerleştirir
Böylece girenler ışığı görebilirler.
Çünkü görünür olmayacak gizli bir şey yoktur.
ve bilinmeyecek ve gün ışığına çıkacak hiçbir şey gizli olmayacak.
O zaman nasıl duyduğuna dikkat edin.
Olan herkese, daha fazlası verilecektir.
ve olmayan dan,
sahip olduğu şey bile elinden alınacaktır.””


————–
Ortodoks:

Sara’yla Hacer Örneği

21 Kutsal Yasa altında yaşamak isteyen sizler, söyleyin bana, Yasa’nın ne dediğini bilmiyor musunuz? 22 İbrahim’in biri köle, biri de özgür kadından iki oğlu olduğu yazılıdır. 23 Köle kadından olan olağan yoldan, özgür kadından olansa vaat sonucu doğdu. 24 Burada bir benzetme vardır. Bu kadınlar iki antlaşmayı simgelemektedir. Biri Sina Dağı’ndandır, köle olacak çocuklar doğurur. Bu Hacer’dir. 25 Hacer, Arabistan’daki Sina Dağı’nı simgeler. Şimdiki Yeruşalim’in karşılığıdır. Çünkü çocuklarıyla birlikte kölelik etmektedir. 26 Oysa göksel Yeruşalim özgürdür, annemiz odur. 27 Nitekim şöyle yazılmıştır:
“Sevin, çocuk doğurmayan ey kısır kadın!
Doğum ağrısı nedir bilmeyen sen,
Yükselt sesini, haykır!
Çünkü terk edilmiş kadının,
Kocası olandan daha çok çocuğu var.”

28 Kardeşler, İshak gibi sizler de vaat çocuklarısınız. 29 Olağan yoldan doğan, Kutsal Ruh’a göre doğana o zaman nasıl zulmettiyse, şimdi de öyle oluyor. 30 Ama Kutsal Yazı ne diyor?
“Köle kadınla oğlunu kov.
Çünkü köle kadının oğlu
Özgür kadının oğluyla birlikte
Asla mirasa ortak olmayacaktır.”
31 İşte böyle, kardeşler, bizler köle kadının değil, özgür kadının çocuklarıyız.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Galatyal%C4%B1lar+4:22

Yahya’nın Doğumu Önceden Bildiriliyor

5 Yahudiye Kralı Hirodes zamanında, Aviya bölüğünden Zekeriya adında bir kâhin vardı. Harun soyundan gelen karısının adı ise Elizabet’ti. 6 Her ikisi de Tanrı’nın gözünde doğru kişilerdi, Rab’bin bütün buyruk ve kurallarına eksiksizce uyarlardı. 7 Elizabet kısır olduğu için çocukları olmuyordu. İkisinin de yaşı ilerlemişti.

8 Zekeriya, hizmet sırasının kendi bölüğünde olduğu bir gün, Tanrı’nın önünde kâhinlik görevini yerine getiriyordu. 9 Kâhinlik geleneği uyarınca Rab’bin Tapınağı’na girip buhur yakma görevi kurayla ona verilmişti. 10 Buhur yakma saatinde bütün halk topluluğu dışarıda dua ediyordu.

11 Bu sırada, Rab’bin bir meleği buhur sunağının sağında durup Zekeriya’ya göründü. 12 Zekeriya onu görünce şaşırdı, korkuya kapıldı. 13 Melek, “Korkma, Zekeriya” dedi, “Duan kabul edildi. Karın Elizabet sana bir oğul doğuracak, adını Yahya koyacaksın. 14 Sevinip coşacaksın. Birçokları da onun doğumuna sevinecek. 15 O, Rab’bin gözünde büyük olacak. Hiç şarap ve içki içmeyecek; daha annesinin rahmindeyken Kutsal Ruh’la dolacak. 16 İsrailoğulları’ndan birçoğunu, Tanrıları Rab’be döndürecek. 17 Babaların yüreklerini çocuklarına döndürmek, söz dinlemeyenleri doğru kişilerin anlayışına yöneltmek ve Rab için hazırlanmış bir halk yetiştirmek üzere, İlyas’ın ruhu ve gücüyle Rab’bin önünden gidecektir.”

18 Zekeriya meleğe, “Bundan nasıl emin olabilirim?” dedi. “Çünkü ben yaşlandım, karımın da yaşı ilerledi.”

19 Melek ona şöyle karşılık verdi: “Ben Tanrı’nın huzurunda duran Cebrail’im. Seninle konuşmak ve bu müjdeyi sana bildirmek için gönderildim. 20 İşte, belirlenen zamanda yerine gelecek olan sözlerime inanmadığın için dilin tutulacak, bunların gerçekleşeceği güne dek konuşamayacaksın.”

21 Zekeriya’yı bekleyen halk, onun tapınakta bu kadar uzun süre kalmasına şaştı. 22 Zekeriya ise dışarı çıktığında onlarla konuşamadı. O zaman tapınakta bir görüm gördüğünü anladılar. Kendisi onlara işaretler yapıyor, ama konuşamıyordu.

23 Görev süresi bitince Zekeriya evine döndü. 24 Bir süre sonra karısı Elizabet gebe kaldı ve beş ay evine kapandı. 25 “Bunu benim için yapan Rab’dir” dedi. “Bu günlerde benimle ilgilenerek insanlar arasında utancımı giderdi.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+1:1

 

 
Perşembe, Eylül 18, 2014, 15:30


Çocuklar, kehanetler gerçekleştiğinde oğlumun merhameti için dua et ki tüm acılar sulandırılsın ve insanlığa karşı işlenen kötü işler yatıştırılabilsin.


Tanrı’ya hizmet etmek için huzur ve sevgi içinde git.Sevgili Annen, Kurtuluşun Annesi”
1221. Kurtuluş Ana: Oğlumun Merhameti için dua et ki tüm acılar sulandırılsın.

Pavlus Antakya’da Kefas’ı Azarlıyor

11 Ne var ki, Kefas Antakya’ya geldiği zaman, suçlu olduğu için ona açıkça karşı geldim. 12 Çünkü Yakup’un yanından bazı adamlar gelmeden önce Kefas öteki uluslardan olanlarla birlikte yemek yerdi. Ama o adamlar gelince sünnet yanlılarından korkarak sünnetsizlerden uzaklaştı, onlarla yemek yemez oldu.

13 Öbür Yahudiler de onun gibi ikiyüzlülük ettiler. Sonunda Barnaba bile onların ikiyüzlülüğüne kapıldı. 14 Müjde gerçeğine uygun davranmadıklarını görünce hepsinin önünde Kefas’a şöyle dedim: “Yahudi olduğun halde Yahudi gibi değil, öteki uluslardan biri gibi yaşıyorsun, nasıl olur da ulusları Yahudi gibi yaşamaya zorlarsın? 15 Doğuştan Yahudi olan bizler öteki uluslardan olan ‘günahlılar’ değiliz. 16 Yine de insanın Kutsal Yasa’nın gereklerini yaparak değil, İsa Mesih’e iman ederek aklandığını biliyoruz. Bunun için biz de Yasa’nın gereklerini yaparak değil, Mesih’e iman ederek aklanalım diye Mesih İsa’ya iman ettik. Çünkü hiç kimse Yasa’nın gereklerini yaparak aklanmaz. …”

https://sahneleme.incil.info/referans/Galatyal%C4%B1lar+2:1 

——


23 Eylül 2014, Salı 23:30

Sevgili kızım, tüm dinler, inanmayanlar ve Hıristiyanlar da dahil olmak üzere Tanrı’nın çocuklarına ulaştıkça, pek çoğu, Çağrım’ın bir sonucu olarak, Hıristiyanlığa döndücekler. Bu, Tanrı’nın Lütfu yla, Kutsal Ruh’un Gücü yle sağlanacaktır. …”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir