1222. Kurtuluş Ana: İnsanoğlu olarak kendini ilan eden adam, sakının

Gerçeği Kitap:
19 Eylül 2014, Cuma 13:14

 

Sevgili çocuğum, birçok sahte peygamberin ortaya çıkacağı ve bu süre zarfında Tanrı’nın Sözü hakkında yalanlar yayılacakları öngörebiliyor.

Yüz binlercesi içinde ortaya çıkacaklar ve oğlumun hizmetkârlarını temsil ettiklerini iddia edenler tarafından onaylanacaklar. Onlar küçük, hem de büyük gruplar halinde vaaz verecekler ve siz de onları dünyaya açıklayacakları sahte kehanetlerle tanıyacaklar. Onlar çok kutsal insanlar olarak görülecektir, ve bazı onlar ruhun yanı sıra eti büyük şifa güçlerine sahip olduğunu söyleyecektir. Bazıları kutsal insanların giysilerini giyecek ve hakikatten sapacak yeni bir missal’ı tanıtacaklar. Birçok kişi öğretileri ile karıştırılacak, onlar Gerçeğin bir parçası ile yanlış iddiaları karıştıracak gibi. Amaçlarından biri Mesih’in İkinci Gelişi için dünya hazırlamak için görülecek ve onlar oğlum takipçileri arasında bu olay büyük bir beklenti yaratacak. Ama, benim oğlum, İsa Mesih olmayacak, onlar Tanrı’nın çocuklarını karşılamaya hazırlayacaklar. Hayir. Deccal olacak.

Bu Kutsal Kitap’ın içeriğini çarpıtacakları için, Vahiy Kitabı’yla bağlantılı olarak, onlar tarafından ortaya çıkacaktır. Çok az kişi yalanlarla beslendiklerini bilecek ve en büyük yalanın bu olacağını ilan edecekler. İnsanoğlu İsa Mesih’in yakında kendini dünyada duyuracağını söyleyecekler. O, bedene inecek. O, O‘nun kavminin arasında yürüyeceğini ve onları son günde dirilteceğini. Bu, onun doğumu yla ilk kez bedene binen oğlum için asla gerçekleşmeyecek.

Kendini İnsanoğlu olarak ilan eden, seni ona çağıran adamdan sakının, çünkü o, Allah’tan değildir. Oğlum, Cennete Yükselişi sırasında yeryüzünü terk ettiği gibi bulutlara gelecek.

Sevgili Annen, Kurtuluşun Annesi”

 
 
 
VIRTUAL ZOO 7D SHOW in Dubai

 


————-

Tanrı’da gerçek hayat:

Efendimizin Zaferi

31 Ekim 2000

Kalbini seven herkese, onlara sürekli bir neden ver:

“Sonunda Tanrı’nın Kalbi zafer kazanacak;
Tanrı’nın Kalbi ilahi bir Ayin gibidir.
halkı için barış taşımak;
Tanrı’nın Kalbi sarsılmaz,
yüksekliklerde aşkın hüküm süren;
gelin, hepiniz geliyorsunuz.
Rabbime gel ve o’nun kalbinde geliş,
Bu üzerinde düşünmek ve sığınak O’nun Kalbinde olduğunu öğrenmek …”

barış sana, Çiçeğim;

Söylesene, dünyada Kalbimi anlamaktan daha büyük bir sevinç ya da zafer var mı? Ben siz adam benim akıl benim ilahi ışık anlayış dökülme olmadan ne yeteneği vardır? sizinle konuşan ve her şeyi aşan Kutsal Olan, bütün uluslara Benim ilahi Kelimeler geçmek için O’nun Sesi melodisi ile susuzluk tatmin eder; Sözlerim nedir? Sözlerim, Kutsal Ruh tarafından zihninizi aydınlatmak ve Tanrı’nın yüce bilgisine nüfuz etmek için mistik bir tefekkürdür;

yakında dünyayı ziyaret edecegim; Egemen, çoğunuzun unuttuğu kişi size şunu söylüyor: Ben yeryüzündeki duruşumu alacağım; birçoğunuz sorar: “O nasıl gelecek?” ben cevap bu:

Zamanın başladığı ve insanın dünyaya ayak bastolduğundan beri kötülerin zaferinin her zaman kısa olduğunu bilmiyor musun? Kötülerin zaferi neredeyse bitti çünkü Benim Zaferim tarafından yutulacak; Tıpkı bir yılana dönüştüğüm ve Firavun’un yılanlarını yuttuğum Harun’un asası gibi, aynı şekilde Zaferim de kötü adamın zaferini yutacak; Böylece bu Zafer’de hepiniz Kutsal İsmimi öveceksiniz!

“o zaman benim insanlar arasında olacak …. Ve sen benimle, Tanrı’nla, benimle yürüyeceksiniz; bir zamanlar ulaşılmaz olduğunu düşündüğünüz ile yürüyecek … Bir zamanlaraklından çıkardığın kişiyle1 konuş, İlahiyatımla sohbet edeceksin, çünkü ben, Tanrı başı, kalbinde iyi bir danışman olarak, sana hayat yolunu ifşa edeceğim; Ruhuna ılımlılık, sağduyu ve adalet, metanet ve ruhun meleklerim in ve benimle birlikte yürümek için dizilmesi gereken her şeyi vereceğim; O zaman yeryüzündeki Krallığım yeniden sağlanacak; 2.000

“Evet, sizin de bu hayatta Tanrı’yı görmeniz mümkündür; Yeryüzündeyken beni düşünmek mümkün, evet! Benim, Tanrı’nın ve her şeyin derinliklerine girmen ve yeryüzünde yken Bana sahip olmak mümkündür;

“Bu yeni hayatınızın başlangıcı olacak, 3 sizin için sadece söylenti veya kelimeler ve kitaplardan beni bilmek değil, ama gerçekte ve kutsal ruh tarafından size verilen lütuf yoluyla bir metanoya tarafından; bana ölümsüzlük sunuyor beri bana seyretmek için kendi içinde hayat … Bu benim dünyayı ziyaret edeceğim şekilde olacak, çocuklarım;

“Şimdi gizemimi anladınız mı?” ic;”

http://www.tlig.org/en/messages/1062

 
 
 
 
————
Roma Katolik:

Sıradan Zaman Yirmi Dördüncü Hafta Perşembe
Lectionary: 446

Okuma 1 1 Tm 4:12-16

Sevgili:
Kimse gençliğini küçümsemesin.
ama inananlariçin bir örnek,
konuşma, davranış, sevgi, inanç ve saflık.
Ben gelene kadar, okuma, öğüt ve öğretim katılmak.
Sahip olduğun hediyeyi ihmal etme.
hangi kehanet kelime ile size bahşedildi
presbayt tarafından ellerin dayatılması ile.
Bu konularda gayretli olun, onlara özümsenecek,
böylece ilerleme herkes için açık olabilir.
Kendinize ve öğretiminize katılın;
her iki görevde de sebat etmek,
bunu yaparak için kaydedecektir
Hem kendini hem de seni dinleyenleri.

Responsorial Mezmur Ps 111:7-8, 9, 10

R.(2) Rab’bin işleri ne kadar büyüktür!
Ellerinin eserleri sadık ve adildir;
elbette tüm kuralları vardır.
Sonsuza dek güvenilir,
doğruluk ve eşitlik içinde işlenmiş.
R. Tanrı’nın eserleri ne kadar büyüktür!
Halkına kurtuluş gönderdi;
o, antlaşmasını sonsuza dek onayladı;
kutsal ve harika onun adıdır.
R. Tanrı’nın eserleri ne kadar büyüktür!
RAB korkusu bilgeliğin başlangıcıdır;
sağduyulu olan herkes tarafından yaşıyor.
Onun övgüsü sonsuza dek sürer.
R. Tanrı’nın eserleri ne kadar büyüktür!

Alleluia Mt 11:28

R. Alleluia, alleluia.
Bana gelin, emek veren ve yük altında olan herkes,
Ve seni dinlendireceğim, diyor Tanrı.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel Lk 7:36-50

Bir Ferisi İsa’yı onunla yemeğe davet etti.
Ve Ferisi’nin evine girdi ve masaya yaslandı.
Şimdi şehirde günahkar bir kadın vardı.
Ferisilerin evinde masada olduğunu öğrendi.
Merhem bir alabaster şişesi getirmek,
o ağlayarak ayaklarının arkasında durdu
ve gözyaşlarıyla ayaklarını yıkmaya başladı.
Sonra onları saçlarıyla sildi.
onları öptü ve merhem ile onları kutsanmış.
Onu davet eden Ferisi bunu görünce kendi kendine şöyle dedi:
“Eğer bu adam bir peygamber olsaydı,
Ona dokunan şeyin kim ve nasıl bir kadın olduğunu bilirdi.
o bir günahkardır.”
İsa ona cevap olarak şöyle dedi:
“Simon, sana söyleyecek bir şeyim var.”
“Söyle bana, öğretmenim,” dedi.
“İki kişi belli bir alacaklıya borçluidi;
birinin beş yüz günlük maaşı, diğerinin ise elli.
Borcu nu ödeyemedikleri için, her ikisi için de affetti.
Hangisi onu daha çok sevecek?”
Simon cevap olarak şöyle dedi:
“Sanırım, daha büyük borcu affedildi.”
Dedi ki: “Sen doğru karar verdin.”
Sonra kadına döndü ve Simon’a dedi ki:
“Bu kadını görüyor musun?
Evine girdiğimde ayaklarım için bana su vermedin.
ama onları gözyaşlarıyla yıkadı.
ve saçlarıyla sildi.
Beni öpmedin.
Ama girdiğimden beri ayaklarımı öpmeyi bırakmadı.
Kafamı yağla haval etmedin.
Ama ayaklarımı merhemle okşandı.
Bu yüzden size söylüyorum, onun birçok günahı affedildi;
bu nedenle, o büyük bir sevgi göstermiştir.
Fakat az affedilen, az sever.”
Ona dedi ki: “Günahların bağışlanır.”
Masadaki diğerleri kendi kendilerine şöyle dediler:
“Günahları affeden kim?”
Ama kadına dedi ki:
“İnancın seni kurtardı; barış içinde gidin.””


————–
Ortodoks:

İnsanlarca ya da insan aracılığıyla değil, İsa Mesih ve O’nu ölümden dirilten Baba Tanrı aracılığıyla elçi atanan ben Pavlus’tan ve benimle birlikte olan bütün kardeşlerden Galatya’daki kiliselere selam! 3 Babamız Tanrı’dan ve Rab İsa Mesih’ten sizlere lütuf ve esenlik olsun. 4 Mesih, Babamız Tanrı’nın isteğine uyarak bizi şimdiki kötü çağdan kurtarmak için günahlarımıza karşılık kendini feda etti. 5 Tanrı’ya sonsuzlara dek yücelik olsun! Amin.

Tek Müjde

6 Sizi Mesih’in lütfuyla çağıranı bırakıp değişik bir müjdeye böylesine çarçabuk dönmenize şaşıyorum. 7 Gerçekte başka bir müjde yoktur. Ancak aklınızı karıştırıp Mesih’in Müjdesi’ni çarpıtmak isteyenler vardır. 8 İster biz, ister gökten bir melek size bildirdiğimize ters düşen bir müjde bildirirse, lanet olsun ona! 9 Daha önce söylediğimizi şimdi yine söylüyorum: Bir kimse size kabul ettiğinize ters düşen bir müjde bildirirse, ona lanet olsun! 10 Şimdi ben insanların onayını mı, Tanrı’nın onayını mı arıyorum? Yoksa insanları mı hoşnut etmeye çalışıyorum? Eğer hâlâ insanları hoşnut etmek isteseydim, Mesih’in kulu olmazdım.

….

20 Bakın, size yazdıklarımın yalan olmadığını Tanrı’nın önünde belirtiyorum. 21 Sonra Suriye ve Kilikya bölgelerine gittim. 22 Yahudiye’nin Mesih’e ait kiliseleri beni şahsen tanımıyorlardı. 23 Yalnız, “Bir zamanlar bize zulmeden adam, önceleri yıkmaya çalıştığı imanı şimdi yayıyor” dendiğini duymuşlardı. 24 Böylece benden ötürü Tanrı’yı yüceltiyorlardı.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Galatyal%C4%B1lar+1:1 

Öbür Elçiler Pavlus’u Kabul Ediyor

2

 On dört yıl aradan sonra Titus’u da yanıma alıp Barnaba’yla birlikte yine Yeruşalim’e gittim. 2 Vahiy uyarınca gittim. Boş yere koşmayayım ya da koşmuş olmayayım diye, öteki uluslar arasında yaydığım Müjde’yi özel olarak ileri gelenlere sundum. 3 Benimle birlikte olan Titus bile Grek olmasına karşın sünnet edilmeye zorlanmadı. 4 Ne var ki, İsa Mesih’te sahip olduğumuz özgürlüğü el altından öğrenmek ve böylece bizi köleleştirmek için gizlice aramıza sızan sahte kardeşler vardı. 5 Müjde gerçeği sürekli sizinle kalsın diye bir an bile onlara boyun eğip teslim olmadık.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Galatyal%C4%B1lar+2

İsa Celile’de

14 İsa, Ruh’un gücüyle donanmış olarak Celile’ye döndü. Haber bütün bölgeye yayıldı. 15 Oranın havralarında öğretiyor, herkes tarafından övülüyordu.

16–17 İsa, büyüdüğü Nasıra Kenti’ne geldiğinde her zamanki gibi Şabat Günü havraya gitti. Kutsal Yazılar’ı okumak üzere ayağa kalkınca O’na Peygamber Yeşaya’nın Kitabı verildi. Kitabı açarak şu sözlerin yazılı olduğu yeri buldu:
18–19 “Rab’bin Ruhu üzerimdedir.
Çünkü O beni yoksullara Müjde’yi iletmek için meshetti.
Tutsaklara serbest bırakılacaklarını,
Körlere gözlerinin açılacağını duyurmak için,
Ezilenleri özgürlüğe kavuşturmak
Ve Rab’bin lütuf yılını ilan etmek için
Beni gönderdi.”

20 Sonra kitabı kapattı, görevliye geri verip oturdu. Havradakilerin hepsi dikkatle O’na bakıyordu. 21 İsa, “Dinlediğiniz bu Yazı bugün yerine gelmiştir” diye konuşmaya başladı.

22 Herkes İsa’yı övüyor, ağzından çıkan lütufkâr sözlere hayran kalıyordu. “Yusuf’un oğlu değil mi bu?” diyorlardı.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+4:1


19 Eylül 2014, Cuma 13:14Sevgili çocuğum, birçok sahte peygamberin ortaya çıkacağı ve bu süre zarfında Tanrı’nın Sözü hakkında yalanlar yayılacakları öngörebiliyor.

Yüz binlercesi içinde ortaya çıkacaklar ve oğlumun hizmetkârlarını temsil ettiklerini iddia edenler tarafından onaylanacaklar. Onlar küçük, hem de büyük gruplar halinde vaaz verecekler ve siz de onları dünyaya açıklayacakları sahte kehanetlerle tanıyacaklar. Onlar çok kutsal insanlar olarak görülecektir, ve bazı onlar ruhun yanı sıra eti büyük şifa güçlerine sahip olduğunu söyleyecektir. Bazıları kutsal insanların giysilerini giyecek ve hakikatten sapacak yeni bir missal’ı tanıtacaklar. Birçok kişi öğretileri ile karıştırılacak, onlar Gerçeğin bir parçası ile yanlış iddiaları karıştıracak gibi. Amaçlarından biri Mesih’in İkinci Gelişi için dünya hazırlamak için görülecek ve onlar oğlum takipçileri arasında bu olay büyük bir beklenti yaratacak. Ama, benim oğlum, İsa Mesih olmayacak, onlar Tanrı’nın çocuklarını karşılamaya hazırlayacaklar. Hayir. Deccal olacak.

Bu Kutsal Kitap’ın içeriğini çarpıtacakları için, Vahiy Kitabı’yla bağlantılı olarak, onlar tarafından ortaya çıkacaktır. Çok az kişi yalanlarla beslendiklerini bilecek ve en büyük yalanın bu olacağını ilan edecekler. İnsanoğlu İsa Mesih’in yakında kendini dünyada duyuracağını söyleyecekler. O, bedene inecek. O, O‘nun kavminin arasında yürüyeceğini ve onları son günde dirilteceğini. Bu, onun doğumu yla ilk kez bedene binen oğlum için asla gerçekleşmeyecek.

Kendini İnsanoğlu olarak ilan eden, seni ona çağıran adamdan sakının, çünkü o, Allah’tan değildir. Oğlum, Cennete Yükselişi sırasında yeryüzünü terk ettiği gibi bulutlara gelecek.

Sevgili Annen, Kurtuluşun Annesi”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir