Ben bu mezhepleri tapınakları yıkmak ve Tanrı ‘nın çocuklarına karşı aşağılık eylemleri onları durdurmak olacak

6 Sonra RAB’bin meleği Yeşu’yu uyardı: 7 “Her Şeye Egemen RAB diyor ki, ‘Eğer yollarımda yürür, verdiğim görevleri yerine getirirsen, tapınağımı sen yönetecek, avlularımı sen koruyacaksın. Sana burada duranların arasına katılıp huzuruma çıkma ayrıcalığını vereceğim.

8 “ ‘Ey Başkâhin Yeşu, sen ve önünde oturan kâhin arkadaşların, dinleyin! Çünkü onlar gelecek olayların önbelirtisidir. Dal adındaki kulumu ortaya çıkarıyorum. 9 Yeşu’nun önüne koyduğum taşa bakın! O tek taşın yedi gözü var; onun üzerine bir yazıt oyacağım’ diyor Her Şeye Egemen RAB, ‘Bir günde bu ülkenin günahını kaldıracağım. 10 O gün her biriniz komşusunu asmasının, incir ağacının altında oturmaya çağıracak.’ Böyle diyor Her Şeye Egemen RAB.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Zekeriya+3:1 

————-

Gerçeği Kitap 1.:
2014.06.15 14:25

Ben nazik, sevgi dolu ve sabırlı

15 Haziran 2014 @ 2:25pm

Benim değerli sevgili kızım, benim plan insanlık kurtarmak ve benim yeni Krallık açıklamak için, öngördüğünüz gibi başarılı olduğunu. Ben dünya büyük bir hediye getirecek ve bu ezici ve korkutucu bulmak isteyenler için, bunu biliyorum.

Ben nazik, sevgi dolu ve sabırlı ve tüm Tanrı ‘nın kutsal Will tarafından yapılacak, kim onun çocuklarının herhangi bir ağrı ve acı getirmek isteyen yok, ne olursa olsun ruhları ne kadar karanlık. Eğer bu durumda, o dünya yok olurdu ve sadece yeni cennet içine seçmeyi aldı. Ve böylece babam, dünya nüfusunun en büyük numarasına kadar bekledi ve bekledi. O onun planı son bölümü insanlık kurtarmak için başladı, böylece çok sayıda bir kerede kaydedilebilir.

Final ödülü size tüm büyük zafer getirecek biri olduğu gibi bu plan, korkulan veya karşı olmamalıdır. Buna karşı koymalısınız; Eğer sonsuzluk için bu kararı pişman olacak, onu alay veya atmak olmamalıdır. Bir adam Tanrı ‘nın Will ‘e müdahale edemez. Kitleleri kurtarmak için, babam milyonlarca ruhu kurtarmak Için onun yolu ‘nda stand edenler cezalandırmak için tereddüt etmeyecektir. Ve her ruh o ‘na değerli iken ve o her şekilde kendi duyuları için ruhlar getirmek için müdahale edecek, o onu milyonlarca ruhları inkar sorumlu olanlar yok edecektir. Hiç şüphesiz ki bunun için acı ve bu ruhları onların işler tarafından ve sonra onların ceza tarafından bilecektir bilinen izin olsun. Onların cezası Dünya ‘da Şu anda başlayacak, umut onlar Truth göreceksiniz. Bunu başaramamakla, babam onları kaldıracak.

Tanrı ‘nın gücü şu anda dünya ‘da tezahür eder ve bu tarafların ruhlar için savaşta nasıl ortaya çıkacak göreceksiniz. Onlar gerçekten bana hizmet edenler dahil edecektir; Beni ve kim bilmiyorum olanlar, ama başka bir usta değil bana hizmet etmek için seçin. Sadece galtors olanlar, Tanrı ‘nın merhamet tarafından, Tanrı ‘nın Krallığı için anahtarlar verilecektir olacaktır.

Senin ISA”

Ben nazik, sevgi dolu ve sabırlı

—-
Mayıs 10, 1993
O Yahweh,
Neden benden bu kadar uzaktasın?
Kalbim bu sıkıntıyı rahatlatmak!
Yedek kölin için sadece küçük bir bakışta!

Yahweh benim adım ve bu kutsal olduğunu; 1 size barış vermek; Vassula, baban seninle konuşuyor, senin sırayla, tüm uluslara benim kelimeleri tekrarlayın, benim kutsal Countenance açığa, ben kulağına fısıldayan tüm sırları açığa; Ben dünya benim Merhametim ve My aşkım açığa am; Ben Oppressor ve aldatıcı elinden ezilen kurtarmak için geliyorum;

Kalbin sizi rahatsız izin vermeyin, çocuğum; Bana bir daha alta sesinizi kaldırın , dua edecek ve ben, sizin Abba, sizi duyacak! Gözlerini bana doğru Kaldır , çocuğum, ve senin savunma ve kalkanın olduğumu öğren! Karanlıktan korkmadan kalbimi bana Kaldır ve seni çevreleyen kasvetli, kalbinin batmasına izin veremem; …”

 Ben nazik, sevgi dolu ve sabırlı



Roma Katolik:

Cumartesi onuncu haftanın sıradan zaman
Lectionary: 364

Okuma 1 2 Cor 5:14-21

Kardeşler:
Mesih ‘in sevgisi bize engel olur.
bir kez biz mahkumiyet için bir herkes için öldü geldi;
Bu nedenle, hepsi öldü.
Gerçekten öldü.
Böylece yaşamak isteyenler artık kendileri için yaşayabilir
Ama onun için kim onun iyiliği için öldü ve büyüdü.Sonuç olarak, şu andan itibaren biz eti göre kimse dikkate;
bir zamanlar Mesih ‘i ete göre bilse bile,
Ama artık onu daha fazla tanımıyoruz.
Yani Mesih ‘te olan her kim yeni bir yaratılış:
Eski şeyler öldü;
İşte, yeni şeyler geldi.
Ve bütün bunlar Tanrı ‘dan.
bize Mesih aracılığıyla kendini
uzlaşmış olan
ve bize
uzlaşma Bakanlığı verildi,
Yani, Tanrı Mesih ‘te kendini dünya
uzlaşıyor oldu,
Onlara karşı onların günahlarını saymak değil
ve bize
uzlaşma mesajı emanet.
Yani biz Mesih ‘In büyükelçileri.
Sanki Tanrı bize hitap ediyordu.
Seni ISA adına yalvarıyoruz.
Tanrı ‘ya
uzlaşacak.
Bizim hatırımız için onu günah olmayan günah
olarak yaptı.
Böylece onun içinde Tanrı ‘nın doğruluk haline gelebilir.

Responsorial Mezmur PS 103:1-2, 3-4, 9-10, 11-12

R. (8A) Tanrı nazik ve merhametli.
Tanrı ‘nın kutsansın, O benim ruhum;
ve tüm varlık, kutsal adını korusun.
Tanrı ‘nın kutsasın, Ey ruhum.
ve tüm faydaları unutun.
R. Lord nazik ve merhametli.
Tüm bu tüm iniquities,
Tüm hastalıklarınızı iyileştirir.
Hayatını yıkımdan kurtarıyordu.
Seni nezaket ve şefkat ile kırıyordu.
R. Lord nazik ve merhametli.
O her zaman chide olmayacak,
ne de onun gazabı sonsuza kadar tutmak.
Günahlarımıza göre değil, bizimle anlaşma yapıyor.
Bizim suçlarımıza göre bizi yok etmez.
R. Lord nazik ve merhametli.
Göklerin yeryüzünde yüksek olduğu için,
Bu yüzden ondan korkanlara karşı olan nezaketini aşarak.
Doğuya kadar batıda,
Şu ana kadar bizim günahlarımızı bizden aldı.
R. Lord nazik ve merhametli.

Alleluia PS 119:36A, 29B

Al. alleluia, alleluia.
Kalbim, Ey Tanrı, senin emirine eğim;
ve kanununla bana iyilik yap.
Al. alleluia, alleluia.

Gospel MT 5:33-37 metre

İsa, havarilerine şöyle dedi:
“Atalarınıza söylenir,
Yanlış bir yemin etme,
Ama Tanrı ‘ya yemin ettiğin her şeyi iyi yap.

Ama sana derim ki, hiç yemin etme;
cennet değil, bunun için Tanrı ‘nın tahtıdır;
ne de dünya tarafından, bunun için onun footstool olduğunu;
ne de Kudüs tarafından, bunun için büyük Kral şehri.
Kafana yemin etme.
tek bir saç beyaz veya
siyah yapamazsınız için.
‘ Evet ‘ demek ‘ Evet ‘ ve ‘ Hayır ‘ demek ‘ Hayır ‘ anlamına gelir.
Başka bir şey daha
kötü olan. “”

 

 
Gerçeği Kitap 2.:
15 Haziran 2014 @ 9:30am

Ben bu mezhepleri tapınakları yıkmak ve Tanrı ‘nın çocuklarına karşı aşağılık eylemleri onları durdurmak olacak

Benim pahalıya sevgili kızım, hangi ben göz ardı, görevden ve nefret çoğu insanın bilgisi dışındadır.

Şeytan ‘ın ibadetine adanmış olan ve benden nefret eden korkunç vahşet yapan gruplar ve mezhepler vardır. dahil olan zavallı günahkârlar ruhlarını şeytanlara sattılar ve dışarıda bir eğlence kaynağıdır. , ama şimdi beni dinle. Onlar sadece bir usta var ve bu usta onlara özgür irade hediye verdik çünkü onların üzerinde büyük bir güç vardır. Ve şeytan insan ırkını küçümseyen gibi, bu ruhları kullanır, ancak bu gerçeği gerçekten anlamıyorlar. Bana olan nefreti, bana hizmet edenlere doğru olduğu kadar yoğundur, Isa Mesih.

Ruhlar için son savaş dünyanın her bölümünde mücadele edilecektir ve bu gruplar olacak, kim çok uzak beni ve son kurtuluş ben Tanrı ‘nın çocuklarına getirmek için mücadele edecek. Ben tüm aşk çünkü-kim yalan kralının boş vaatleri için hayatlarını ve ebedi kurtuluş hakkını feda edenler de dahil olmak üzere, benim görevim onları kurtarmak için, onlara ulaşmak için tüm engelleri aşmak için.

Ben bu mezhepleri tapınakları yıkmak ve Tanrı ‘nın çocuklarına karşı rezil eylemleri onları durdurmak. Bu nefretin hapishanelerinden özgürleştirenler, söz veriyorum, beni bekleyen bul. Bana barış için arama gelen her tek ruh için, bu gruplardan-ben, on kat kendi sayısını dönüştürmek olacaktır. Ben şeytan yenmek ve ben Tanrı ‘nın çocukları, ne yaptılar olursa olsun, geri cehennem uçurumun eşiğinden almak olacaktır.

Bana tamamen güvendikten sonra, kötülük ruhunun gücünden asla korkmayın. Benim gücüm, Tanrı ‘nın gücü, başlangıç ve son, asla yok edilmez. Ama, eğer Tanrı ‘nın gücünü yok etmeye çalışan herhangi bir adam, sonuçları bilmek, ve kim benim tarafından ruhunu kurtarmak için tüm çabaları reddediyor – o sonsuzluk için acı çekecek.

Senin ISA”

 
 
 
 
 

Ortodoks:


“..

14 Avram yeğeni Lut’un tutsak alındığını duyunca, evinde doğup yetişmiş üç yüz on sekiz adamını yanına alarak dört kralı Dan’a kadar kovaladı. 15 Adamlarını gruplara ayırdı, gece saldırıp onları bozguna uğratarak Şam’ın kuzeyindeki Hova’ya kadar kovaladı. 16 Yağmalanan bütün malı, yeğeni Lut’la mallarını, kadınları ve halkı geri getirdi.

Melkisedek Avram’ı Kutsuyor

17 Avram Kedorlaomer’le onu destekleyen kralları bozguna uğratıp dönünce, Sodom Kralı onu karşılamak için Kral Vadisi olan Şave Vadisi’ne gitti.

18 Yüce Tanrı’nın kâhini olan Şalem Kralı Melkisedek ekmek ve şarap getirdi.

19 Avram’ı kutsayarak şöyle dedi:
“Yeri göğü yaratan yüce Tanrı Avram’ı kutsasın,
20 Düşmanlarını onun eline teslim eden yüce Tanrı’ya övgüler olsun.” Bunun üzerine Avram her şeyin ondalığını Melkisedek’e verdi. …

https://sahneleme.incil.info/referans/Yarat%C4%B1l%C4%B1%C5%9F+14:1


7 Sur’dan deniz yolculuğumuza devam ederek Batlamya Kenti’ne geldik. Oradaki kardeşleri ziyaret edip bir gün yanlarında kaldık. 8 Ertesi gün ayrılıp Sezariye’ye geldik. Yediler’den biri olan müjdeci Filipus’un evine giderek onun yanında kaldık. 9 Bu adamın peygamberlik eden, evlenmemiş dört kızı vardı.

10 Oraya varışımızdan birkaç gün sonra Yahudiye’den Hagavos adlı bir peygamber geldi. 11 Bu adam bize yaklaşıp Pavlus’un kuşağını aldı, bununla kendi ellerini ayaklarını bağlayarak dedi ki, “Kutsal Ruh şöyle diyor: ‘Yahudiler, bu kuşağın sahibini Yeruşalim’de böyle bağlayıp öteki uluslara teslim edecekler.’ ”

12 Bu sözleri duyunca hem bizler hem de oralılar Yeruşalim’e gitmemesi için Pavlus’a yalvardık. 13 Bunun üzerine Pavlus şöyle karşılık verdi: “Ne yapıyorsunuz, ne diye ağlayıp yüreğimi sızlatıyorsunuz? Ben Rab İsa’nın adı uğruna Yeruşalim’de yalnız bağlanmaya değil, ölmeye de hazırım.”

14 Pavlus’u ikna edemeyince, “Rab’bin istediği olsun” diyerek sustuk.”

https://sahneleme.incil.info/referans/El%C3%A7ilerin+%C4%B0%C5%9Fleri+21:1

 
 
 
 
Ortodoks:

Malta’da

28

 Kurtulduktan sonra adanın Malta adını taşıdığını öğrendik. 2 Yerliler bize olağanüstü bir yakınlık gösterdiler. Hava yağışlı ve soğuk olduğu için ateş yakıp hepimizi dostça karşıladılar. 3 Pavlus bir yığın çalı çırpı toplayıp ateşin üzerine attı. O anda ısıdan kaçan bir engerek onun eline yapıştı. 4 Yerliler Pavlus’un eline asılan yılanı görünce birbirlerine, “Bu adam kuşkusuz bir katil” dediler. “Denizden kurtuldu, ama adalet onu yaşatmadı.” 5 Ne var ki, elini silkip yılanı ateşin içine fırlatan Pavlus hiçbir zarar görmedi. 6 Halk, Pavlus’un bedeninin şişmesini ya da birdenbire düşüp ölmesini bekliyordu. Ama uzun süre bekleyip de ona bir şey olmadığını görünce fikirlerini değiştirdiler. “Bu bir ilahtır!” dediler.

7 Bulunduğumuz yerin yakınında adanın baş yetkilisi olan Publius adlı birinin toprakları vardı. Bu adam bizi evine kabul ederek üç gün dostça ağırladı. 8 O sırada Publius’un babası kanlı ishale yakalanmış ateşler içinde yatıyordu. Hastanın yanına giren Pavlus dua etti, ellerini üzerine koyup onu iyileştirdi. 9 Bu olay üzerine adadaki öbür hastalar da gelip iyileştirildiler. 10 Bizi bir sürü armağanla onurlandırdılar; denize açılacağımız zaman gereksindiğimiz malzemeleri gemiye yüklediler.

Roma’ya Varış

11 Üç ay sonra, kışı adada geçiren ve ikiz tanrılar simgesini taşıyan bir İskenderiye gemisiyle denize açıldık. 12 Sirakuza Kenti’ne uğrayıp üç gün kaldık. 13 Oradan da yolumuza devam ederek Regium’a geldik. Ertesi gün güneyden esmeye başlayan rüzgarın yardımıyla iki günde Puteoli’ye vardık. 14 Orada bulduğumuz kardeşler, bizi yanlarında bir hafta kalmaya çağırdılar. Sonunda Roma’ya vardık.

15 Haberimizi alan Roma’daki kardeşler, bizi karşılamak için Appius Çarşısı’na ve Üç Hanlar’a kadar geldiler. Pavlus onları görünce Tanrı’ya şükretti, yüreklendi. 16 Roma’ya girdiğimizde Pavlus’un, bir asker gözetiminde yalnız başına kalmasına izin verildi.

Pavlus’un Roma’daki Etkinlikleri

17 Üç gün sonra Pavlus, Yahudiler’in ileri gelenlerini bir araya çağırdı. Bunlar toplandıkları zaman Pavlus kendilerine şöyle dedi: “Kardeşler, halkımıza ya da atalarımızın törelerine karşı hiçbir şey yapmadığım halde, Yeruşalim’de tutuklanıp Romalılar’ın eline teslim edildim. 18 Onlar beni sorguya çektikten sonra serbest bırakmak istediler. Çünkü ölüm cezasını gerektiren hiçbir suç işlememiştim. 19 Ama Yahudiler buna karşı çıkınca, davamı Sezar’a iletmek zorunda kaldım. Bunu, kendi ulusumdan herhangi bir şikâyetim olduğu için yapmadım. 20 Ben İsrail’in umudu uğruna bu zincire vurulmuş bulunuyorum. Sizi buraya, işte bu konuyu görüşmek ve konuşmak için çağırdım.”

21 Onlar Pavlus’a, “Yahudiye’den seninle ilgili mektup almadık, oradan gelen kardeşlerden hiçbiri de senin hakkında kötü bir haber getirmedi, kötü bir şey söylemedi” dediler. 22 “Biz senin fikirlerini senden duymak isteriz. Çünkü her yerde bu mezhebe karşı çıkıldığını biliyoruz.”

23 Pavlus’la bir gün kararlaştırdılar ve o gün, daha büyük bir kalabalıkla onun kaldığı yere geldiler. Pavlus sabahtan akşama dek onlara Tanrı’nın Egemenliği’ne ilişkin açıklamalarda bulundu ve bu konuda tanıklık etti. Gerek Musa’nın Yasası’na, gerek peygamberlerin yazılarına dayanarak onları İsa hakkında ikna etmeye çalıştı. 24 Bazıları onun sözlerine inandı, bazıları ise inanmadı. 25 Birbirleriyle anlaşamayınca, Pavlus’un şu son sözünden sonra ayrıldılar: “Peygamber Yeşaya aracılığıyla atalarınıza seslenen Kutsal Ruh doğru söyledi. 26 Ruh dedi ki,
‘Bu halka gidip şunu söyle:
Duyacak duyacak, ama hiç anlamayacaksınız,
Bakacak bakacak, ama hiç görmeyeceksiniz.
27 Çünkü bu halkın yüreği duygusuzlaştı,
Kulakları ağırlaştı.
Gözlerini kapadılar.
Öyle ki, gözleri görmesin,
Kulakları duymasın, yürekleri anlamasın,
Ve bana dönmesinler.
Dönselerdi, onları iyileştirirdim.’

28–29 “Şunu bilin ki, Tanrı’nın sağladığı bu kurtuluşun haberi öteki uluslara gönderilmiştir. Ve onlar buna kulak vereceklerdir.”

30 Pavlus tam iki yıl kendi kiraladığı evde kaldı ve ziyaretine gelen herkesi kabul etti. 31 Hiçbir engelle karşılaşmadan Tanrı’nın Egemenliği’ni tam bir cesaretle duyuruyor, Rab İsa Mesih’le ilgili gerçekleri öğretiyordu.” 

https://sahneleme.incil.info/referans/El%C3%A7ilerin+%C4%B0%C5%9Fleri+28:1

 
 

24 “Size doğrusunu söyleyeyim, sözümü işitip beni gönderene iman edenin sonsuz yaşamı vardır. Böyle biri yargılanmaz, ölümden yaşama geçmiştir. 25 Size doğrusunu söyleyeyim, ölülerin Tanrı Oğlu’nun sesini işitecekleri ve işitenlerin yaşayacakları saat geliyor, geldi bile. 26 Çünkü Baba, kendisinde yaşam olduğu gibi, Oğul’a da kendisinde yaşam olma özelliğini verdi. 27 O’na yargılama yetkisini de verdi. Çünkü O İnsanoğlu’dur. 28 Buna şaşmayın. Mezarda olanların hepsinin O’nun sesini işitecekleri saat geliyor. 29 Ve onlar mezarlarından çıkacaklar. İyilik yapmış olanlar yaşamak, kötülük yapmış olanlar yargılanmak üzere dirilecekler.”

İsa’ya Tanıklık Edenler

30 “Ben kendiliğimden hiçbir şey yapamam. İşittiğim gibi yargılarım ve benim yargım adildir. Çünkü amacım kendi istediğimi değil, beni gönderenin istediğini yapmaktır. …

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+5:24

35 İsa, “Yaşam ekmeği Ben’im. Bana gelen asla acıkmaz, bana iman eden hiçbir zaman susamaz” dedi. 36 “Ama ben size dedim ki, ‘Beni gördünüz, yine de iman etmiyorsunuz.’ 37 Baba’nın bana verdiklerinin hepsi bana gelecek ve bana geleni asla kovmam. 38 Çünkü kendi isteğimi değil, beni gönderenin isteğini yerine getirmek için gökten indim. 39 Beni gönderenin isteği, bana verdiklerinden hiçbirini yitirmemem, son gün hepsini diriltmemdir. …””

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+6:35

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/06/15
—–

—-
göl görüntüle (Torah):

Kandillikle İlgili Kurallar

8

 RAB Musa’ya şöyle dedi: 2 “Harun’a de ki, yedi kandili kandilliğin önünü aydınlatacak biçimde yerleştirsin.”

3 Harun söyleneni yaptı. RAB’bin Musa’ya buyurduğu gibi, kandilleri kandilliğin önüne yerleştirdi. 4 Kandillik, ayağından çiçek motiflerine dek dövme altından, RAB’bin Musa’ya gösterdiği örneğe göre yapıldı.

Levililer’in Adanması

5 RAB Musa’ya şöyle dedi: 6 “Levililer’i İsrailliler’in arasından ayırıp dinsel açıdan arındır. 7 Onları arındırmak için şöyle yapacaksın: Günahtan arındırma suyunu üzerlerine serp; bedenlerindeki bütün kılları tıraş etmelerini, giysilerini yıkamalarını sağla. Böylece arınmış olurlar. 8 Sonra bir boğa ile tahıl sunusu için zeytinyağıyla yoğrulmuş ince un alsınlar; günah sunusu için sen de başka bir boğa alacaksın. 9 Levililer’i Buluşma Çadırı’nın önüne getir, bütün İsrail topluluğunu da topla. 10 Levililer’i RAB’bin huzuruna getireceksin, İsrailliler ellerini üzerlerine koyacaklar. 11 Harun, RAB’bin hizmetini yapabilmeleri için, İsrailliler’in arasından adak olarak Levililer’i RAB’be adayacak.

12 “Levililer ellerini boğaların başına koyacaklar; günahlarını bağışlatmak için boğalardan birini günah sunusu, öbürünü yakmalık sunu olarak RAB’be sunacaksın. 13 Levililer Harun’la oğullarının önünde duracaklar. Onları adak olarak RAB’be adayacaksın. 14 Levililer’i öbür İsrailliler’in arasından bu şekilde ayıracaksın. Levililer benim olacak.

15 “Sen onları arındırıp adak olarak adadıktan sonra, Levililer Buluşma Çadırı’ndaki hizmeti yerine getirmeye başlayacaklar. 16 Çünkü İsrailliler arasından Levililer tümüyle bana verilmiştir. İlk doğanların, İsrailli kadınların doğurdukları ilk erkek çocukların yerine onları kendime ayırdım. 17 İsrailliler arasında ilk doğan insan ya da hayvan benimdir. Mısır’da ilk doğanları yok ettiğim gün, onları kendime ayırdım. 18 İsrail’de ilk doğan erkek çocukların yerine Levililer’i seçtim. 19 İsrailliler kutsal yere yaklaştıklarında belaya uğramamaları için, onların adına Buluşma Çadırı’ndaki hizmeti yerine getirmek ve günahlarını bağışlatmak üzere, onların arasından Levililer’i Harun’la oğullarına armağan olarak verdim.” …

https://sahneleme.incil.info/referans/%C3%87%C3%B6lde+Say%C4%B1m+8:1

—-
“…  

sevgili çocuk, sen Fatherless değil, benim varlığı hissediyorum; Ben kimim ben seninle, bu yüzden neşe ile bana ruhunu kaldırın ve benim varlığımda zevk; sevinirler, benim kutsal ruh, gerçek bir intercessor ve savunucusu için, sizin nedeninizi küçümseme olacak, bu yüzden nerede sizin zulme hedefleyen nelerdir?

Yahweh, Tanrım,
Sözlerim çok anlamsız oldu.
Ama ben zor tempo olabilir
Sevgili oğlun adım, ISA,
Bu işin arkasında olmaktan korkuyorum.
ve onu görme kaybetmek!

Korkmayın, ben benim büyük gücü güvenmek istiyorum; barış içinde gitmek;

Mayıs 11, 1993

İşte ben Lordum, omzunda tekrar ağlıyorum.
Ben bizim zaman, ağıt dolu yeni iş…

Eğer iş üzerinden gitti ne gidiyor düşünüyorsanız Iş bilmiyorum….”

Ben dünya benim merhamet ve aşkım Için Ifşa

Dördüncü Görüm: Başkâhin Yeşu

3

1 RAB, meleğinin önünde duran Başkâhin Yeşu’yu ve onu suçlamak için sağında duran Şeytan’ı bana gösterdi. 2 RAB’bin meleği Şeytan’a, “RAB seni azarlasın, ey Şeytan!” dedi, “Yeruşalim’i seçen RAB seni azarlasın! Bu adam ateşten çıkarılan yarı yanmış odun parçası değil mi?”

3 Yeşu meleğin önünde çok kirli giysiler içinde duruyordu. 4 Melek önündeki meleklere, “Üzerinden kirli giysileri çıkarın” dedi. Sonra Yeşu’ya, “Bak, suçunu kaldırdım. Sana bayramlık giysiler giydireceğim” dedi.

5 Ben de Yeşu’nun başına temiz bir sarık sarmalarını söyledim. Başına temiz bir sarık sarıp onu giydirdiler. RAB’bin meleği de onun yanında duruyordu.

6 Sonra RAB’bin meleği Yeşu’yu uyardı: 7 “Her Şeye Egemen RAB diyor ki, ‘Eğer yollarımda yürür, verdiğim görevleri yerine getirirsen, tapınağımı sen yönetecek, avlularımı sen koruyacaksın. Sana burada duranların arasına katılıp huzuruma çıkma ayrıcalığını vereceğim.

8 “ ‘Ey Başkâhin Yeşu, sen ve önünde oturan kâhin arkadaşların, dinleyin! Çünkü onlar gelecek olayların önbelirtisidir. Dal adındaki kulumu ortaya çıkarıyorum. 9 Yeşu’nun önüne koyduğum taşa bakın! O tek taşın yedi gözü var; onun üzerine bir yazıt oyacağım’ diyor Her Şeye Egemen RAB, ‘Bir günde bu ülkenin günahını kaldıracağım. 10 O gün her biriniz komşusunu asmasının, incir ağacının altında oturmaya çağıracak.’ Böyle diyor Her Şeye Egemen RAB.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Zekeriya+3:1 

————-
—–
Az Üzenet (Extra rész) Anton Szandor Levay

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir