Kurtuluş annesi: Ben bu misyon için dua bu mesajları takip edenler isteyin.

Gerçeği Kitap:
8 Haziran 2014 @ 2:45pm

Kurtuluş annesi: Ben bu misyon için dua bu mesajları takip edenler isteyin.

Çocuğum, bu mesajları takip edenlere bu görev için dua etmesini sorabilir miyim? Bu Iş tüm kötü tuzakları ve kötü bir işler, hizmet ve onu onurlandırmak olanlar aracılığıyla korunmaktadır böylece sizin dualar sorulur. Bu sefer olduğu gibi daha önce hiç dualarınız gerekiyordu. Bu kurtuluş misyonu karşı kötü bir iş yoğun ve onun nefreti montaj olduğunu. Eğer insanlık üzerinde onun nefreti ve etkisi seyreltmek için Tanrı sormayın, onun eserleri refaha ve Tanrı ‘nın çocuklarını verir hediyeler, aracılığıyla olacak kurtuluş tek umudu olan ruhları yok.

Size soruyorum, sevgili çocuklar, hayatlarını Tanrı ‘nın çağrısı ve bu görev için adamak isteyenler için dua etmek. Bu namaz tüm Tanrı ‘nın peygamberler, vizyonerler ve kutsal hizmetçiler için, böylece o son mutabakat yerine getiren ona hizmet devam etmek için söylenir.

Haçlı namazının (155) kurtuluş misyonunun korunması Için:

O sevgili kurtuluş annesi, kurtuluş misyonu koruma ve Tanrı ‘nın çocuklarının korunması için bizim çağrı duymak. Tarihin bu büyük anında Tanrı ‘nın Irade ‘e meydan okuyan olanlar için dua ediyoruz. Biz Tanrı ‘nın düşmanlarından herkesi kurtarmak için, çağrı ve Tanrı ‘nın Word yanıt tüm bu korumak isteyin. Lütfen şeytanların aldatmacalarına yırtıcı olan ve gözleri Truth ‘a açan ruhları serbest bırakmama yardım edin.

O kurtuluş annesi, bizim sevgili oğul, Isa Mesih ‘in adı acı bizim zaman azim Grace almak için, layık yapılması için fakir günahkarlar yardım.

Bu misyonu zarardan koruyun. Çocuklarını zulümden koruyun. En kutsal Mantle ile hepimizi kapak ve bizim inanç koruyarak Gift bize iyilik, her zaman biz Gercek konuşma için, Tanrı ‘nın Kutsal kelime taşıma için meydan vardır, bizim gün geri kalanı için şimdi ve sonsuza kadar. Amin.

Sevgili çocuklarım, her gün benim oğlum için dualarınızı sunmalısınız, bu görevin şeytanın nefretine karşı korunması için. Bunu yaptığınızda, her Blessing size verilecektir. Bu sizin kim edebiliyoruz için, Kutsal kitleler, en sık olabildiğince, Tanrı ‘nın peygamberi Maria Ilahi merhamet ve Tanrı ‘nın hizmetçilerinin tüm için, böylece Tanrı ‘Nın merhamet aracılığıyla, tüm ruhlar onun Krallığı, sonsuza kadar onunla Birleşik olacak teklif var lütfen.

Sevgili annen

Kurtuluş annesi”

 
 

Kızım, barış içinde olmak, ben aşk;

küçük bir, size hayatını kutsal yardımcı olmak için seninle kulüpler; Bu mesajlar aracılığıyla ve sizin tarafınızdan her ruhla konuşuyorum; Sana ekmek yedirdim, seni teşvik ettim ve benimkini yaptım; Bunca zamandır sana karşı hiç sert davrandım mı? Seni cezalandırıyor muyum? Bu yüzden, benim aşk şüphe asla; Bana ve dinlenme, zihninizi bana üzerinde dinlenin başını yalın, benden başka kimse düşünmek; Seni en çok seven benim. Senden istediğim tek şey aşk: beni sevmek, bana tapmak, beni düşünme; Bana hiç kalp ve zihin mevcut olmak izin;

Seni uykudan uyandırdı böylece benim güzellik görmek ve benimle yaşıyor; Benim Blood her damla size Mine yaptı; Senin kurtuluşun için değerli kanımı dökerek ruhunun parasını ödedim. Acı çektiğim her acı, benim fedakarlığım ‘ın seni kurtaracağını bilerek aşkla oldu; yaptığım her şey kurtuluşun içindi; Kızım, tüm bunlar size açık olsun; Ben aşk ve aşk kurtarmak için devam ediyor; Ben sadece orada (benim Cross) durdu değil, ben senin kurtuluş aramaya devam; Ben günahkâr takip devam; hazır olun, bu nedenle, yakında sizi almaya geleceğim; Ben, Rab, hepinizi dikkatini dağıtmak için seviyorum; aşk beni, övgü beni ve kutsal olmak; Beni hissediyorum böylece benim varlığı hatırlayabilir; Hadi”

Benim kan her damla sen Mine yaptı


—-
Roma Katolik:

 

Cumartesi yedinci hafta Paskalya-kitle sabah
Lectionary: 302

Okuma 1 Elçilerin İşleri 28:16-20, 30-31

Roma ‘ya girdiğinde, Paul ‘un tek başına yaşaması izin verildi.
Onu koruyan askerle birlikte.
Üç gün sonra Yahudilerin liderlerini bir araya çağırdı.
Onlar toplanırken onlara dedi ki, “Kardeşlerim,
Ama halkımıza karşı hiçbir şey yapmadım.
ya da atalarımızın gelenekleri,
Kudüs ‘ten bir esir olarak Romalılar ‘a teslim edildim.
Benim durumumu denedikten sonra Romalılar beni serbest bırakmak istedi.
Çünkü ölüm cezası karşılığında bana karşı hiçbir şey bulamadı.
Ama Yahudiler itiraz ettiğinde, Sezar ‘a hitap etmek zorunda kaldım.
kendi milletime karşı bir suçlamam olmasa bile.
Bu yüzden seni görmeyi istedim.
ve sizinle konuşmak için, bunun için Israil umudu dikkate
Bu zincirleri takıyorum. ”

Tam iki yıl boyunca onun konaklama içinde kaldı.
Ona gelen her şeyi aldı, ve tam güvence ile
ve
engel olmadan o Tanrı ‘nın Krallığı ilan
ve Tanrı Isa Mesih hakkında öğretti.

Responsorial Mezmur PS 11:4, 5 ve 7

R. (bkz. 7B) Sadece yüzüne bakar, Tanrım.
Veya:
R. alleluia.
LORD onun kutsal tapınağında;
LORD ‘un tahtı cennette.
Gözleri burada,
Onun arama bakışı insanlık üzerinde.
R. Sadece yüzüne bakar, Ey Lord.
Veya:
R. alleluia.
LORD sadece ve kötü arar;
nefret ettiği şiddet sevgilisi.
LORD sadece, o sadece işler seviyor için;
dik yüzünü göreceksiniz.
R. Sadece yüzüne bakar, Ey Lord.
Veya:
R. alleluia.

Alleluia JN 16:7, 13

Al. alleluia, alleluia.
Sana gerçeğin ruhunu göndereceğim, RAB diyor;
o tüm gerçeği size rehberlik edecektir.

Al. alleluia, alleluia.

Gospel JN 21:20-25

Peter döndü ve ISA ‘Nın sevdiklerini izleyen öğrencisini gördü.
aynı zamanda akşam yemeğinde göğsüne reclined vardı bir
ve “Efendi, sana ihanet edecek kişi kim?” dedi.
Peter onu gördüğünde, ISA ‘ya “Tanrım, ona ne oldu?” dedi.
İsa ona, “Ben gelene kadar onun kalmasına ne dersin?” dedi.
Senin ne sorunum var?
Sen beni takip et. “
Yani kelime kardeşler arasında yayıldı ki bu öğrencinin ölmeyecek.
Ama ISA ona öleceğini söylemedi.
Sadece “Ben gelene kadar onun kalmasına ne dersin?
Senin ne sorunum var? “Bu şeylere tanıklık eden bir öğrenciyim.
ve onlara yazmış ve onun ifadesinin doğru olduğunu biliyoruz.
ISA ‘Nın yaptığı diğer birçok şey de var.
Ancak bu bireysel olarak tarif edilecek olsaydı,
Bütün dünyanın kitapları içereceğini sanmıyorum.”


—-
Ortodoks:

7 Haftanın ilk günü ekmek bölmek için bir araya toplandığımızda Pavlus imanlılara bir konuşma yaptı. Ertesi gün oradan ayrılacağı için konuşmasını gece yarısına dek sürdürdü. 8 Toplanmış olduğumuz üst kattaki odada birçok kandil yanıyordu. 9 Eftihos adlı bir delikanlı pencerede oturuyordu. Pavlus konuşmasını uzattıkça Eftihos’u uyku bastı. Uykuya dalınca da ikinci kattan aşağı düştü ve yerden ölüsü kaldırıldı. 10 Aşağı inen Pavlus delikanlının üzerine kapanıp onu kucakladı. “Telaşlanmayın, yaşıyor!” dedi. 11 Sonra yukarı çıkıp ekmek böldü ve yemek yedi. Gün doğuncaya dek onlarla uzun uzun konuştu, sonra oradan ayrıldı. 12 Çocuğu diri olarak evine götüren imanlılar bu olaydan büyük cesaret aldılar.”

https://sahneleme.incil.info/referans/El%C3%A7ilerin+%C4%B0%C5%9Fleri+20:1

10 Benim Baba’da, Baba’nın da bende olduğuna inanmıyor musun? Size söylediğim sözleri kendiliğimden söylemiyorum, ama bende yaşayan Baba kendi işlerini yapıyor. 11 Bana iman edin; ben Baba’dayım, Baba da bendedir. Hiç değilse bu işlerden dolayı iman edin. 12 Size doğrusunu söyleyeyim, benim yaptığım işleri, bana iman eden de yapacak; hatta daha büyüklerini yapacaktır. Çünkü ben Baba’ya gidiyorum. 13 Baba Oğul’da yüceltilsin diye, benim adımla dilediğiniz her şeyi yapacağım. 14 Benim adımla benden ne dilerseniz yapacağım.”

Kutsal Ruh

15 “Beni seviyorsanız, buyruklarımı yerine getirirsiniz. 16–17 Ben de Baba’dan dileyeceğim. O sonsuza dek sizinle birlikte olsun diye size başka bir Yardımcı, Gerçeğin Ruhu’nu verecek. Dünya O’nu kabul edemez. Çünkü O’nu ne görür, ne de tanır. Siz O’nu tanıyorsunuz. Çünkü O aranızda yaşıyor ve içinizde olacaktır. 18 Sizi öksüz bırakmayacağım, size geri döneceğim. 19 Az sonra dünya artık beni görmeyecek, ama siz beni göreceksiniz. Ben yaşadığım için siz de yaşayacaksınız. 20 O gün anlayacaksınız ki, ben Babam’dayım, siz bendesiniz, ben de sizdeyim. 21 Kim buyruklarımı bilir ve yerine getirirse, işte beni seven odur. Beni seveni Babam da sevecektir. Ben de onu seveceğim ve kendimi ona göstereceğim.” …”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+14:10 

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/06/08
—–

7 Haziran 2014 @ 8:00pm

Din adamlarının inancı, dünya ‘yı yürümek için Tanrı ‘nın en büyük düşmanı tarafından ezilecek-anticcal

Benim değerli sevgili kızım, gerçek ruhu, hangi dünya benim kilise aracılığıyla hakim, sürekli olmalıdır, beslenen ve düzenlenen, benim bu kutsal hizmetçiler tarafından kime ben Tanrı ‘nın tüm çocukların bakımı emanet.

My Church rahipler yakında birçok çok zor benim kelime korumak için bulacaksınız anlamına gelir zorluklar, yüz olacaktır. Bana ait olmayan her şey onlara aralarında hainleri tarafından sunulacak.

….

Onlar benim adımı yapmak için taahhüt olduğu gibi bana hizmet etmek için, Eğer Grace bir devlet kalmaya Iseniz benim rahipler, sevgi, sadaka ve iffet yeminlerini yenilemek gerekir. Ne yazık ki, onlara karşı hakim olacak kötü, güç, birçok basınç onlara sadece çok dayanmak zor üzerinde uygulanan bulacaksınız gibi olacak. Diğerleri yeni doktrini kucaklayacak ve onlar artık triune Tanrı hizmet edecek-yeni bir dünya rahiplik – ilan yakında bir parçası olacak. Daha sonra birçok ruhu sapkinlik haline götürecektir. Sadece birkaç bana sadık kalacaktır ve onlar Truth sapmak asla bu Hıristiyanlar rahatlık olacaktır. Bana ihanet edenler kendilerini Deccal ve onun ordusu, onlar canavar ile bir anlaşma yapmak sürece, onlar suçlular gibi atılacaktır ve ihanete benzer suçlar suçlanıyor anlamına gelir yollarla onları zulme olacak kurbanları olacaktır.

Sadık birbirlerini rahatlatacak ve benim Grace tarafından onlar Tanrı ‘Nın hediyeler verilecektir, zulüm karşı kendilerini korumak için gerekli, yaşayan Tanrı mühür de dahil olmak üzere, hangi onlar karşı karşıya gelecek muhalefet aşmak için sağlayacak Hıristiyanlık vahşileşecek. Onlar benim için ve benim için onların kalplerinde büyük cesaret hissedeceksiniz, onlar Evil ruhu gerçeği Spirit ayırt etmek mümkün olacak için. Ve tüm bu süre zarfında, din adamlarının inancı, dünyanın en büyük düşmanı olan – Deccal (Antichrist) tarafından ezilecektir. Onları ayartacak ve büyük bir aldatma ve umutsuzluk ağı haline çekecek. Onların üzerindeki etkisi büyük bir karanlık gibi olacak, hangi onları üzerinde inecek ve ruhları ve birçok ışığı söndürüp, bundan sonra, şeytanın ruhları satmak.

Tüm bu olayların ses gibi büyük bir gürültü olacak, yıldırım alkışlama gibi, ama nasıl canavar çalışacak değildir. Hayır, onun misyonu birçok yönden tezahür edecek dünyanın büyük bir açılmıştır olarak görülebilir. O kadar cazip olduğu görülmektedir ki, sadece bu kutsal hizmetliler, Tanrı ‘nın Luminaries, kim aldatmacasını kurban düşecek kutsaldır, dünya üzerinde onun insanları kurşun seçilmiş olmayacaktır. Tanrı ‘nın düşmanları da sadece çok fazla soru oluşturacaktı için, büyük Fanfare ile aşamaları ve ilan edilecektir yeni Evangelical hareketi, kucaklayacak.

Yeni mevzuat dünyanın yoksul hayatlarını geliştirmek için görülebilecek tanıtıldı olacaktır. Sonra ülkelerin birleşmesi, bankalar, işletmeler, gelecekteki savaşlar, siyaset ve sonunda din yoldaşları olarak ittifaklar aracılığıyla oluşturulacaktır. Adımlar zaten başladı ve plan yedi yıldan fazla ve büyük ayrıntı için koordine edilmiştir.

…”

 

—-

göl görüntüle (Torah):

Gerşonoğulları’nın Görevleri

21 RAB Musa’ya şöyle dedi: 22 “Gerşonoğulları’nı da boylarına, ailelerine göre say. 23 Buluşma Çadırı’ndaki işlerde çalışabilecek otuz ile elli yaş arasındaki bütün erkekleri say.

24 Hizmet etmek ve yük taşımak konusunda Gerşon boylarının sorumluluğu şudur: 25–26 Konutun perdelerini, Buluşma Çadırı’nı ve örtüsünü, üzerindeki deri örtüyü, Buluşma Çadırı’nın girişindeki perdeyi, konutla sunağı çevreleyen avlunun perdelerini, girişindeki perdeyi, ipleri ve bu amaçla kullanılan bütün eşyaları taşıyacaklar. Bu konuda gereken her şeyi Gerşonoğulları yapacak. 27 Yapacakları bütün hizmetler –yük taşıma ya da başka bir iş– Harun’la oğullarının yönetimi altında yapılacaktır. Taşıyacakları yükten Gerşonoğulları’nı sorumlu tutacaksınız. 28 Gerşon boylarının Buluşma Çadırı’yla ilgili görevi budur. Kâhin Harun oğlu İtamar’ın yönetimi altında hizmet edecekler.”

Merarioğulları’nın Görevleri

29 “Boylarına ve ailelerine göre Merarioğulları’nı say. 30  Buluşma Çadırı’ndaki işlerde çalışabilecek otuz ile elli yaş arasındaki bütün erkekleri say. 31 Buluşma Çadırı’nda hizmet ederken şunları yapacaklar: Konutun çerçevelerini, kirişlerini, direklerini, tabanlarını, 32 çadırı çevreleyen avlunun direkleriyle tabanlarını, kazıklarını, iplerini ve bunların kullanımıyla ilgili bütün eşyaları taşıyacaklar. Herkesi yapacağı belirli işe ata. 33 Merari boylarının Buluşma Çadırı’yla ilgili görevi budur. Kâhin Harun oğlu İtamar’ın yönetimi altında hizmet edecekler.”

Levililer’in Sayımı

34–35 Musa, Harun ve topluluğun önderleri, boylarına ve ailelerine göre Kehatoğulları’nı, Buluşma Çadırı’ndaki işlerde çalışabilecek otuz ile elli yaş arasındaki bütün erkekleri saydılar. 36 Boylarına göre sayılanlar 2 750 kişiydi. 37 Buluşma Çadırı’nda hizmet gören Kehat boylarından sayılanlar bunlardı. RAB’bin Musa’ya verdiği buyruk uyarınca Musa’yla Harun onları saydılar.

38–39 Gerşonoğulları’ndan boylarına ve ailelerine göre Buluşma Çadırı’ndaki işlerde çalışabilecek otuz ile elli yaş arasındaki bütün erkekleri saydılar. 40 Boylarına ve ailelerine göre sayılanlar 2 630 kişiydi. 41 Buluşma Çadırı’nda hizmet gören Gerşon boylarından sayılanlar bunlardı. RAB’bin buyruğu uyarınca Musa’yla Harun onları saydılar.

42–43 Merari boylarına ve ailelerine göre Buluşma Çadırı’ndaki işlerde çalışabilecek otuz ile elli yaş arasındaki bütün erkekleri saydılar. 44 Boylarına göre sayılanlar 3 200 kişiydi. 45 Buluşma Çadırı’nda hizmet gören Merari boylarından sayılanlar bunlardı. RAB’bin Musa’ya verdiği buyruk uyarınca Musa’yla Harun onları saydılar.

46–47 Böylece Musa, Harun ve İsrail önderleri, boylarına ve ailelerine göre Levililer’i, Buluşma Çadırı’nda hizmet gören ve yük taşıma işini yapan otuz ile elli yaş arasındaki bütün erkekleri saydılar. 48 Sayılanlar 8 580 kişiydi. 49 RAB’bin Musa’ya verdiği buyruk uyarınca, herkes yapacağı hizmet ve taşıyacağı yüke göre atandı. Böylece RAB’bin Musa’ya verdiği buyruk uyarınca yazıldılar.” 

https://sahneleme.incil.info/referans/%C3%87%C3%B6lde+Say%C4%B1m+4:21

—-

2 Dan oymağından Soralı bir adam vardı. Adı Manoah’tı. Karısı kısırdı ve hiç çocuğu olmamıştı. 3 RAB’bin meleği kadına görünerek, “Kısır olduğun, çocuk doğurmadığın halde gebe kalıp bir oğul doğuracaksın” dedi, 4 “Bundan böyle şarap ya da içki içmemeye dikkat et, murdar bir şey yeme. 5 Çünkü gebe kalıp bir oğul doğuracaksın. Onun başına ustura değmeyecek. Çünkü o daha rahmindeyken Tanrı’ya adanmış olacak. İsrail’i Filistliler’in elinden kurtarmaya başlayacak olan odur.”

6 Kadın kocasına gidip, “Yanıma bir Tanrı adamı geldi” dedi, “Tanrı’nın meleğine benzer görkemli bir görünüşü vardı. Nereden geldiğini sormadım. Bana adını da söylemedi. 7 Ama, ‘Gebe kalıp bir oğul doğuracaksın’ dedi, ‘Bundan böyle şarap ve içki içme, murdar bir şey yeme. Çünkü çocuk ana rahmine düştüğü andan öleceği güne dek Tanrı’nın adanmışı olacak.’ ”

8 Manoah RAB’be şöyle yakardı: “Ya Rab, gönderdiğin Tanrı adamının yine gelmesini, doğacak çocuk için ne yapmamız gerektiğini bize öğretmesini dilerim.”

9 Tanrı Manoah’ın yakarışını duydu. Kadın tarladayken Tanrı’nın meleği yine ona göründü. Ne var ki, Manoah karısının yanında değildi. 10 Kadın haber vermek için koşa koşa kocasına gitti. “İşte geçen gün yanıma gelen adam yine bana göründü!” dedi.

11 Manoah kalkıp karısının ardısıra gitti. Adamın yanına varınca, “Karımla konuşan adam sen misin?” diye sordu. Adam, “Evet, benim” dedi.

12 Manoah, “Söylediklerin yerine geldiğinde, çocuğun yaşamı ve göreviyle ilgili yargı ne olacak?” diye sordu.

13 RAB’bin meleği, “Karın kendisine söylediğim her şeyden sakınsın” diye karşılık verdi, 14 “Asmanın ürününden üretilen hiçbir şey yemesin, şarap ve içki içmesin. Murdar bir şey yemesin. Buyurduklarımın hepsini yerine getirsin.”

15 Manoah, “Seni alıkoymak, onuruna bir oğlak kesmek istiyoruz” dedi.

16 RAB’bin meleği, “Beni alıkoysan da hazırlayacağın yemeği yemem” dedi, “Yakmalık bir sunu sunacaksan, RAB’be sunmalısın.” Manoah onun RAB’bin meleği olduğunu anlamamıştı.

17 RAB’bin meleğine, “Adın ne?” diye sordu, “Bilelim ki, söylediklerin yerine geldiğinde seni onurlandıralım.”

18 RAB’bin meleği, “Adımı niçin soruyorsun?” dedi, “Adım tanımlanamaz.” 19 Manoah bir oğlakla tahıl sunusunu aldı, bir kayanın üzerinde RAB’be sundu. O anda Manoah’la karısının gözü önünde şaşılacak şeyler oldu: 20 RAB’bin meleği sunaktan yükselen alevle birlikte göğe yükseldi. Bunu gören Manoah’la karısı yüzüstü yere kapandılar. 21 RAB’bin meleği Manoah’la karısına bir daha görünmeyince, Manoah onun RAB’bin meleği olduğunu anladı. 22 Karısına, “Kesinlikle öleceğiz” dedi, “Çünkü Tanrı’yı gördük.”

23 Karısı, “RAB bizi öldürmek isteseydi, yakmalık sunuyu ve tahıl sunusunu kabul etmezdi” diye karşılık verdi, “Bütün bunları bize göstermezdi. Bugün söylediklerini de işitmezdik.”

24 Ve kadın bir erkek çocuk doğurdu. Adını Şimşon koydu. Çocuk büyüyüp gelişti. RAB de onu kutsadı. 25 RAB’bin Ruhu Sora ile Eştaol arasında, Mahane-Dan’da bulunan Şimşon’u yönlendirmeye başladı.” 

https://sahneleme.incil.info/referans/Hakimler+13:1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir