Büyük yenileme, tüm aynı anda, böylece dünya hazır olacak ve bana, Isa Mesih, geri dönen kurtarıcı olarak almaya layık yapılan tamamlanmış olacaktır.

Gerçeği Kitap:
Mayıs 13, 2014 @ 8:50pm

Benim değerli sevgili kızım, Bu benim çağrı Için Crusade duaları, kutsal ruh ‘un gücü üzerinden milyarlarca ruhları kurtaracak ezberle cevap verdi sevgili takipçileri, tanık benim en büyük sevinç olduğunu.

Ben Dünya ‘nın yüzünü yenilemek gibi, aynı zamanda, insanlığın ruhları yenilemek ve temizlemek Için Crusade dualar kullanacak. Büyük yenileme, tüm aynı anda, böylece dünya hazır olacak ve bana, Isa Mesih, geri dönen kurtarıcı olarak almaya layık yapılan tamamlanmış olacaktır.

Sadece royalty Hoşgeldiniz Milletler gibi, çok hazırlık Kral kendi toprakları üzerinde ayak bırakır önce gerekli olacaktır. Her şey bozulduğunda, çürümeye veya caddelerde çürük ile kaplı olduğunda, ziyaret edilen bir kralın gelmesi asla izin vermez. Bu tür ülkelerin temsilcileri, bu nedenle, onlar giyinmiş ve doğru ziyaret eden adamların karşılamak için hazırlanmış olduğundan emin olursunuz. Onlar büyük bir karşılama hazırlamak için önemli bir sorun gitmiş olacak ve onlar değerli olmak için, ziyaret Kral hoş geldiniz olarak gördükleri temsilcileri seçmiş olacak. Son olarak, onlar Kralın varış kutlamak için büyük bir tören hazırlayacaktır ve büyük bir gün sokakları hat ve büyük övgü şarkı. Onlar ziyaret hükümdarı ve onun maiyeti üzerine övgüye övgü olacaktır. Yani Tanrı ‘nın büyük gününde, ben, Isa Mesih, yargılamak için gelmek olacak.

Ben aniden Trompetler ses ve melekler korosu tatlı ses gelecek. Gökyüzü üç gün boyunca karanlık olacak, Ben dönmeden hemen önce. Daha sonra insan tarafından hiç görülmemiş renk çok sayıda içinde yanıyor olacak.
…”

 
 
 
Onları protesto etmek için ayaklarından toz salladı.
ve Iconium ‘a gitti.
Müritler sevinç ve kutsal ruh ile doluydu.


—-
Roma Katolik:

Paskalya ‘nın dördüncü haftası Çarşamba
Lectionary: 281

Okuma 1 Elçilerin İşleri 12:24 — 13:5A

Tanrı ‘nın kelimesi yayılmaya ve büyümeye devam etti.

Barnabas ve Saul ‘un yardım görevini tamamladıktan sonra,
Onlar Kudüs ‘e geri döndü,
Onlarla birlikte John, Mark denilen almak.

Şimdi Antakya peygamberler ve öğretmenler kilise vardı:
Barnabas, Nijer denilen Symeon, Cyrene Lucius,
Herod ‘un yakın arkadaşı olan manaen, ve Saul.
Onlar Lord ve oruç ibadet ederken, kutsal ruh dedi ki,
“Benim için, Barnabas ve Saul ‘u ayırın.
Ben onları aradım iş için. ”
Sonra, onların oruç ve dua tamamlanması,
Onlara el koydu ve onları gönderdi.

Böylece onlar, kutsal ruh tarafından gönderildi,
Seleucia ‘ya gitti
ve oradan Kıbrıs ‘a yelken açtı.
Salamis ‘e geldiklerinde,
Yahudi sinagogunda Tanrı ‘nın sözünü ilan ettiler.

Responsorial Mezmur PS 67:2-3, 5, 6 ve 8

R. (4) O Tanrı, tüm ulusların size övgü izin!
Veya:
R. alleluia.
Tanrı bize merhamet etsin ve bizi korusun;
Yüzünü bize parlasın.
Yani yol dünya üzerinde bilinen olabilir;
Tüm milletler arasında, senin kurtuluş.
Tanrım, bütün ulusların seni övmeye izin ver!
Veya:
R. alleluia.
Milletler mutlu ve seviniyorum olabilir
Eğer eşitlik halkları kural çünkü;
yeryüzünde ülkeler rehberlik.
Tanrım, bütün ulusların seni övmeye izin ver!
Veya:
R. alleluia.
İnsanlar sizi övebilir, Ey Tanrı;
tüm halklar size övgü olabilir!
Tanrı bizi korusun.
ve dünyanın tüm uçları onu korku olabilir!
Tanrım, bütün ulusların seni övmeye izin ver!
Veya:
R. alleluia.
Alleluia JN 8:12
Al. alleluia, alleluia.
Ben dünyanın ışığında, Lord diyor;
Beni izleyen her kimse hayat ışığına sahip olacak.
Al. alleluia, alleluia.

Gospel JN 12:44-50

İsa bağırdı ve dedi ki,
“Bana inanan her kimse sadece bana inanıyor
Ama beni gönderen kişi de.
ve beni kim görürse beni gönderen kişiyi görür.
Dünyaya ışık olarak geldim.
Böylece bana inanan herkesin
karanlıkta kalamayabilir.
Ve eğer kimse
sözlerimi duyarsa ve onları gözlemleymezse,
Onu mahkum etmiyorum.
Ben
dünyayı kınama dünyayı kurtarmak için gelmedi için.
Kim beni reddeder ve sözlerimi kabul etmiyor
Onu
yargılayacak bir şey var: konuştuğum kelime,
son gününde onu kınayacaktır.
Çünkü kendi başıma
konuşmadı,
Ama beni gönderen Peder bana ne
diyeceğimi ve konuşmamı emretti.
Ve onun emirine sonsuz hayat olduğunu biliyorum.
Demek istediğim, babamın söylediği gibi. “”
 
 

14 Mayıs 2014 @ 11:30pm

Aşkım, Mercy ‘m, merhametim senin kurtarıcı Grace olacak

Benim değerli sevgili kızım, ben dünyaya sunduğumuz graces ımansız dindar takipçilerine dönüşecek. Onlar anında dönüştürülecek ve beni sevgi dolu bir Servitude önce yere düşecek.

Bana ihanet eden, hayatları boyunca ve beni ITEN olanlar, öne gelip, onları benim gibi kabul etmem için yalvaracak. Benim kelime karşı komplo olanlar, ancak, kaydetmek için en zor olacaktır. Onlar benim kelime anlamını ve henüz bilmeden daha farkında, onlar onların kibirli öz saygısı uygun yeniden yazmak için deneyin. Tüm bilgileri için, onlar bunu görmek için reddetme çünkü Truth görmüyorum. Onlar mutlak Gercek ilan olmaz ve bunun yerine, diğerleri aldatmak için imal edecektir.

Bana hizmet etmek için arama onların aydınlanma ile verildi sonuçlandı inanıyoruz çünkü bazı Insanlar bana açık. Onlar yetkiye sahip olduğunu düşünüyorum, onlara kutsal ruh ‘un gücü aracılığıyla verilen, benim öğretilerini adapte, böylece modern toplum rahatsız değil. Onların gurur onların düşüşü ve Grace onların düşüşü olacak birçok tarafından tanık olacak, çünkü hata içine yol açtı aldatılmış hissedeceksiniz. Aralarında diğerleri tam olarak ne yaptığını biliyorum, bunun için ben hizmet değildir-bu kötü biridir. Tanrı ‘nın gerçek kelimesini yok etmek için kasıtlı olarak aranızda yürüyecekler. Onlar tövbe etmeyecekler, ne de benim el kabul edecektir, onlar benim düşman, yüzyıllar boyunca, onun cennet gelmek için söz verdi canavarın yalanlar inanıyoruz için. Ve onlar açgözlülük ve hırs nedeniyle bu ayrıntılı aldatmacıya inanmak için seçtiniz. Onlar gerçeği fark zaman, onlar uçuruma atılır olacak. Bunlar sadece bazı talihsiz ve kim şeytanın varlığını inkar edecek yanıltılmış, ne olduğunu, ve Dipsiz çukur içine o sonsuzluk için yaşamak olacaktır.

Ben Tanrı ‘nın tüm çocukları uyarmak, kötü yollarla takip ederek, Tanrı ‘Nın Word reddederek ve ölümlü günah işlemekle, bu ceza neden olacaktır. Sana başka türlü yanlış yol bildiren herkes. Yine de, tövbe etmeyi son saniyeye kadar kurtaracağım, her birini kurtaracağım.

Aşkım, Mercy ‘m, merhametim senin kurtarıcı Grace olacak. Seni korkutmak istemiyorum ama gerçeği söylemem gerek. Bana gelerek – ne inançları ne olursa olsun, en sonunda-ben benim gibi toplayacaktır. Bu sözü asla unutma. Sana söz veriyorum, umutsuzluğun derinliğinde sana ulaşacağız.

Senin ISA”

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&a=https%3A%2F%2Fmissionofsalvation.com%2Fmessage-1125

 
 

Ortodoks (Yunan Katolik):

18–19 Elçilerin bu el koyma hareketiyle Kutsal Ruh’un verildiğini gören Simun onlara para teklif ederek, “Bana da bu yetkiyi verin, kimin üzerine ellerimi koysam Kutsal Ruh’u alsın” dedi.

20 Petrus, “Paran da yok olsun, sen de!” dedi, “Çünkü Tanrı’nın armağanını parayla elde edebileceğini sandın. 21 Senin bu işte bir payın, bir hakkın yok. Yüreğin, Tanrı’nın gözünde doğru değildir. 22 Bu kötülüğünden tövbe et ve Rab’be yalvar, yüreğindeki bu düşünce belki bağışlanır. 23 Senin kin dolu, kötülüğe tutsak biri olduğunu görüyorum.”

24 Simun, “Benim için Rab’be yalvarın da söylediklerinizden hiçbiri başıma gelmesin” diye karşılık verdi.

25 Petrus’la Yuhanna tanıklık edip Rab’bin sözünü bildirdikten sonra, Samiriye’nin birçok köyünde de Müjde’yi duyura duyura Yeruşalim’e döndüler.”

https://sahneleme.incil.info/referans/El%C3%A7ilerin+%C4%B0%C5%9Fleri+8:18

35 İsa, “Yaşam ekmeği Ben’im. Bana gelen asla acıkmaz, bana iman eden hiçbir zaman susamaz” dedi. 36 “Ama ben size dedim ki, ‘Beni gördünüz, yine de iman etmiyorsunuz. 37 Baba’nın bana verdiklerinin hepsi bana gelecek ve bana geleni asla kovmam. 38 Çünkü kendi isteğimi değil, beni gönderenin isteğini yerine getirmek için gökten indim. 39 Beni gönderenin isteği, bana verdiklerinden hiçbirini yitirmemem, son gün hepsini diriltmemdir. 40 Çünkü Babam’ın isteği, Oğul’u gören ve O’na iman eden herkesin sonsuz yaşama kavuşmasıdır. Ben de böylelerini son günde dirilteceğim.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+6:35

——

https://oca.org/readings/daily/2019/05/15
—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir