Sonra, diğer tüm dinleri birlikte çizeceğim ve onlar, açıkça, babam için tek bir yol olduğunu ve sadece beni aracılığıyla olabilir gösterilecek.

Gerçeği Kitap:
10 Mayıs 2014 @ 5:30pm

Ben, benim kilise, ayağa kalkacak ve Gercek ilan bir adam içinde yükseltecektir

Benim pahalıya sevgili kızım, şimdi anlamak için değil, ama ben, benim kilise, ayağa kalkacak ve Gercek ilan bir adam içinde yükselecek biliyorum. Bunu bir anda yapacak başka Kardinal, Piskopos, rahip veya herhangi bir kutsal hizmetkârın böyle bir cesareti olmayacak. Ne zaman yeni yanlış doktrin kilise engulfs, birçok, içinde, kalplerinde ne kadar kusurlu olacak bilecektir. Onlar panik olacak, ama çok sesleri yükseltmek için korkuyor. Bu yüzden daha sayıca onlar, inanç çok zayıf olanlar tarafından, onlar kolayca ne olursa olsun sapkınlık Tanrı ‘nın çocukları önce yerleştirilir kabul edecektir, benim kutsal Isim olacak.

Ben büyüteceğim adam cesur bir ruh ve çok konuşurken rahatlayacak. O bunu yaptığında, çok daha fazla yükselecek ve dışarı konuşmak, böylece birçok ruh tasarrufu. Ne zaman o büyüdü, ben diğer planlar birlikte, kim beni, Isa Mesih, Tanrı ‘Nın oğlu olarak kabul etmiyoruz tüm bu inançları getirmek zorunda. Tüm bu Ilahi planlar foretold olmuştur ve milyonlarca insan dünya çapında sonra Truth fark edecektir. Onlar sonra şişecek ve benim tarafından kutsanmış olacak, bu yüzden birlikte tüm creeds toplayabilir, gerçek Tanrı ‘nın Sözü ilan edildiğini sağlamak tek amacı ile. Faith daha sonra benim Word, kutsal Gospels içerdiği gibi, erkekler, kadınlar ve oğulları ve kızları, dünyanın dört köşelerinde tarafından vaaz olacak kadar yayılacak. Onlar dünya bu Ilahi mesajlar ve benim varlığı onlara ihtiyaç duydukları güç ve cesaret vermek için onları kapsayacak şekilde ifşa ederek kehanet olacaktır.

Çok güçlü benim bu nesil, Truth, bu kim yanlış ve kim büyük bir hata yolu aşağı yol açtı ve geri bana çalışan gelmek aşağı LED edildi yayılması olmak olacaktır. Bana karşı işlenen her sapkınlık için, milyonlarca ruh dönüştürülecek kadar çabuk yayılacak. Ben kafir ilk, onlar Gercek verilen değil, ve böylece dünya hiç şüphesiz ne kadar güçlü benim müdahale olacak olacak çizecektir. Sonra, diğer tüm dinleri birlikte çizeceğim ve onlar, açıkça, babam için tek bir yol olduğunu ve sadece beni aracılığıyla olabilir gösterilecek. Ve ben bana karşı milyonlarca ruh çizeceğim, ve kim olduğum gerçeği, milyonlarca diğer ruhlar insan yapımı bir din içine çizilmiş olacak, tasarlanmış ve kötülük ruhu tarafından oluşturulan.

Kötülüğün büyük planı, basit olduğu kadar ayrıntıya kadar ve bu da bana, Isa Mesih ‘e olan inancını yok ederek, mümkün olduğunca çok ruhlara lanet getirmek. Gerçeği inkar ederek bunu yaparlar. Yeni din ruhları yutacak iken, yalanlar yoluyla, ben üç kez bu miktarı, Tanrı ‘nın çocuklarının Gercek unutmamak sağlayarak yeniden kazanacak.

Senin ISA”

 


“… 

14–15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba’yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır. Ben koyunlarımın uğruna canımı veririm. 16 Bu ağıldan olmayan başka koyunlarım var. Onları da getirmeliyim. Benim sesimi işitecekler ve tek sürü, tek çoban olacak.  …”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+10:1

—-
Roma Katolik:

Paskalya ‘nın dördüncü Pazar günü
Lectionary: 51

Okuma 1 Elçilerin İşleri 13:14, 43-52

Paul ve Barnabas PERGA ‘dan devam etti
ve Sidia ‘da Antakya ‘ya ulaştı.
Sabbath ‘da sinagog ‘a girdiler ve koltuklarını aldılar.
Yahudilik ‘e dönüştüren birçok Yahudi ve ibadet
Paul ve Barnabas, onlarla konuştu izledi
ve onları Tanrı ‘nın lütfunda sadık kalmaya çağırdı.
Aşağıdaki Sabbath neredeyse tüm şehir toplandı
Tanrı ‘nın sözünü duymak için.
Yahudiler kalabalıkları görünce kıskançlıkla doluydu.
ve şiddet istismar ile Paul ne dedi çelişilmiş.

Hem Paul hem de Barnabas cesurca konuştu ve dedi ki,
“Tanrı ‘nın sözü
önce seninle konuşmalıdır,
Ama onu reddeden beri
ve kendinizi sonsuz hayata layık olmayan bir şekilde kınıyorsunuz.
Şimdi de
Yahudi ‘ye döneceğiz.
Tanrı bize komuta etti.
Seni
Yahudi ‘ye ışık yaptım.
bir kurtuluş aracı olabilir
dünyanın sonuna kadar. “
Bu işitildikleri zaman, ulusların memnuniyet duydukları
ve Tanrı ‘nın sözünü yüceltti.
Ebedi hayata inanıldı.
ve Tanrı ‘nın kelime yaymak için devam
Tüm bölge boyunca.

Yahudiler, ancak, kulları olan önem kadınları incited
ve şehrin önde gelen adamları,
Paul ve Barnabas ‘a karşı bir
zulüm yarattı.
ve onları topraklarından uzaklaştırdım.

Onları protesto etmek için ayaklarından toz salladı.
ve Iconium ‘a gitti.
Müritler sevinç ve kutsal ruh ile doluydu.

Responsorial Mezmur PS 100:1-2, 3, 5

R. (3c) biz onun halkı, onun sürüsünün koyunlarız.
Veya:
R. alleluia.
Tanrı ‘ya sevinçle söyle, tüm topraklar;
mutluluğu ile Rab hizmet;
neşeli şarkı ile ondan önce gel.
R. biz onun insanlarıyım, onun sürüsünün koyun.
Veya:
R. alleluia.
Rab Tanrı olduğunu biliyorum;
o bizi yaptı, onun biz;
Onun halkı, eğiliminde olduğu adam.
R.biz onun insanlarıyım, onun sürüsünün koyun.
Veya:
R. alleluia.
LORD iyidir:
Onun iyiliği sonsuza dek sürecek.
ve onun sadakatini, tüm nesillere.
R.biz onun insanlarıyım, onun sürüsünün koyun.
Veya:
R. alleluia.

Okuma 2 Rev 7:9, 14B-17

Ben, John, büyük bir çokluğu gördüm.
Kimsenin sayabileceğini,
Her ulus, ırk, insanlar ve dil.
Tahttan önce ve Lamb ‘den önce durdular.
beyaz elbiseler giymiş ve elinde palmiye dalları tutarak.Sonra büyüklerin biri bana dedi ki,
“Bunlar büyük sıkıntı zamanı hayatta olanlar;
onların bornozlarını yıkadılar.
ve onları kuzu kanında beyaz yaptı.

“Bu nedenle onlar Tanrı ‘nın tahtından önce stand
ve onun tapınağında gece gündüz ona ibadet.
Tahtta oturan kişi onları sığınacak.
Artık açlık ya da susuzluktan olmayacak.
ne de güneş veya herhangi bir ısı onları grev olacaktır.
Tahta merkezinde olan kuzu için
Onları çoban olacak
ve onları yaşam veren su yaylar için yol,
ve Tanrı gözlerinden her yırtılma ortadan silinecektir. “

Alleluia JN 10:14

Al. alleluia, alleluia.
Ben iyi çoban, Lord diyor;
Koyunlarımı tanıyorum, benimki de beni tanıyor.
Al. alleluia, alleluia.

Gospel JN 10:27-30

İsa dedi ki:
“Koyunum sesimi duyuyor;
Onları tanıyorum ve beni takip ediyorlar.
Onlara sonsuz hayat veriyorum, ve asla bozulmayacaktır.
Kimse onları elime çıkarabilir.
Onları bana veren Babam, hepsinden büyüktür.
ve kimse onları babanın elinden çıkarabilir.
Babamız ve ben bir. “”
 

11 Mayıs 2014 @ 6:00pm

Benim değerli sevgili kızım, benim sevgili dilek Tanrı ‘nın tüm çocuklara sevgi, barış ve mutluluk getirmek. Ne kadar kötü erkekler olursa olsun, intikamımı asla istemiyorum. Ne de benim adımı başkalarını aşağılayıcı olsa da, kimseye aşağılanma neden istemiyorum. Dünyanın en fazla imha nedeni olduğu zaman bir erkeğin itibarını mahvetmek istemiyorum. Ben onları kolayca yok etmek için kötü arama yok. Tek isteğim hepsini kurtarmak. Ben Tanrı ‘nın çocuklarının her birinin ruhunu seviyorum. Sürekli onları arıyorum. Onları bana çekmeye çalışıyorum. Benim varlığımı kabul etmeyen olanlar bile benim yüzümden her gün aranmakta. Ben benim varlığı diğerleri için sevgi ile ruhları doldurarak, onların içinde iyilik çizerek, böylece olumsuz düşünceler, işler ve eylemleri fethetmek için hayatlarını hissettim yapmak.

 …

Tanrı ‘nın aşkı Şu anda tüm çocuklarının arasında yayılıyor. Mercy ‘den bunu yapıyor. O insanlığın kalpleri içinde yakında dünya, ne zaman erkek kalpleri taş olarak soğuk olacak yoğunlaştıracak nefrete karşı mücadele yardımcı olmak için insanın kalplerinde aşkı artıracaktır.

 
 
 
—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

İsa Öğrencilerine Görünüyor

9 İsa, haftanın ilk günü sabah erkenden dirildiği zaman önce Mecdelli Meryem’e göründü. Ondan yedi cin kovmuştu. 10 Meryem gitti, İsa’yla bulunmuş olan, şimdiyse yas tutup gözyaşı döken öğrencilerine haberi verdi. 11 Ne var ki onlar, İsa’nın yaşadığını, Meryem’e göründüğünü duyunca inanmadılar.

12 Bundan sonra İsa kırlara doğru yürümekte olan öğrencilerinden ikisine değişik bir biçimde göründü. 13 Bunlar geri dönüp öbürlerine haber verdiler, ama öbürleri bunlara da inanmadılar.

14 İsa daha sonra, sofrada otururlarken Onbirler’e göründü. Onları imansızlıklarından ve yüreklerinin duygusuzluğundan ötürü azarladı. Çünkü kendisini diri görenlere inanmamışlardı.

İsa Öğrencilerini Bütün Dünyaya Gönderiyor

15 İsa onlara şöyle buyurdu: “Dünyanın her yanına gidin, Müjde’yi bütün yaratılışa duyurun. 16 İman edip vaftiz olan kurtulacak, iman etmeyen ise hüküm giyecek. 17–18 İman edenlerle birlikte görülecek belirtiler şunlardır: Benim adımla cinleri kovacaklar, yeni dillerle konuşacaklar, yılanları elleriyle tutacaklar. Öldürücü bir zehir içseler bile, zarar görmeyecekler. Ellerini hastaların üzerine koyacaklar ve hastalar iyileşecek.”

19 Rab İsa, onlara bu sözleri söyledikten sonra göğe alındı ve Tanrı’nın sağında oturdu. 20 Öğrencileri de gidip Tanrı sözünü her yere yaydılar. Rab onlarla birlikte çalışıyor, görülen belirtilerle sözünü doğruluyordu.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Markos+16:1 

Yedi Yardımcı

6

 İsa’nın öğrencilerinin sayıca çoğaldığı o günlerde, Grekçe konuşan Yahudiler, günlük yardım dağıtımında kendi dullarına gereken ilginin gösterilmediğini ileri sürerek İbranice konuşan Yahudiler’den yakınmaya başladılar. 2 Bunun üzerine Onikiler, bütün öğrencileri bir araya toplayıp şöyle dediler: “Tanrı’nın sözünü yayma işini bırakıp maddi işlerle uğraşmamız doğru olmaz. 3 Bu nedenle, kardeşler, aranızdan Ruh’la ve bilgelikle dolu, yedi saygın kişi seçin. Onları bu iş için görevlendirelim. 4 Biz ise kendimizi duaya ve Tanrı sözünü yaymaya adayalım.”

5–6 Bu öneri bütün topluluğu hoşnut etti. Böylece, iman ve Kutsal Ruh’la dolu biri olan İstefanos’un yanısıra Filipus, Prohoros, Nikanor, Timon, Parmenas ve Yahudiliğe dönen Antakyalı Nikolas’ı seçip elçilerin önüne çıkardılar. Elçiler de dua edip ellerini onların üzerine koydular.

7 Böylece Tanrı’nın sözü yayılıyor, Yeruşalim’deki öğrencilerin sayısı arttıkça artıyor, kâhinlerden birçoğu da iman çağrısına uyuyordu.”

https://sahneleme.incil.info/referans/El%C3%A7ilerin+%C4%B0%C5%9Fleri+6:1

İsa’nın Gömülmesi

42–43 O gün Hazırlık Günü, yani Şabat Günü’nden önceki gündü. Artık akşam oluyordu. Bu nedenle, Yüksek Kurul’un saygın bir üyesi olup Tanrı’nın Egemenliği’ni umutla bekleyen Aramatyalı Yusuf geldi, cesaretini toplayarak Pilatus’un huzuruna çıktı, İsa’nın cesedini istedi. 44 Pilatus, İsa’nın bu kadar çabuk ölmüş olmasına şaştı. Yüzbaşıyı çağırıp, “Öleli çok oldu mu?” diye sordu. 45 Yüzbaşıdan durumu öğrenince Yusuf’a, cesedi alması için izin verdi. 46 Yusuf keten bez satın aldı, cesedi çarmıhtan indirip beze sardı, kayaya oyulmuş bir mezara yatırarak mezarın girişine bir taş yuvarladı. 47 Mecdelli Meryem ile Yose’nin annesi Meryem, İsa’nın nereye konulduğunu gördüler.” 

https://sahneleme.incil.info/referans/Markos+15:42

İsa’nın Dirilişi

16

 Şabat Günü geçince, Mecdelli Meryem, Yakup’un annesi Meryem ve Salome gidip İsa’nın cesedine sürmek üzere baharat satın aldılar. 2 Haftanın ilk günü sabah çok erkenden, güneşin doğuşuyla birlikte mezara gittiler. 3 Aralarında, “Mezarın girişindeki taşı bizim için kim yana yuvarlayacak?” diye konuşuyorlardı.

4 Başlarını kaldırıp bakınca, o kocaman taşın yana yuvarlanmış olduğunu gördüler. 5 Mezara girip sağ tarafta, beyaz kaftan giyinmiş genç bir adamın oturduğunu görünce çok şaşırdılar.

6 Adam onlara, “Şaşırmayın!” dedi. “Çarmıha gerilen Nasıralı İsa’yı arıyorsunuz. O dirildi, burada yok. İşte O’nu yatırdıkları yer. 7 Şimdi öğrencilerine ve Petrus’a gidip şöyle deyin: ‘İsa sizden önce Celile’ye gidiyor. Size bildirdiği gibi, kendisini orada göreceksiniz.’ ”

8 Kadınlar mezardan çıkıp kaçtılar. Onları bir titreme, bir şaşkınlık almıştı. Korkularından kimseye bir şey söylemediler.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Markos+16:1

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/05/12
—–

10 Mayıs 2014 @ 5:30pm

Ben, benim kilise, ayağa kalkacak ve Gercek ilan bir adam içinde yükseltecektir

Benim pahalıya sevgili kızım, şimdi anlamak için değil, ama ben, benim kilise, ayağa kalkacak ve Gercek ilan bir adam içinde yükselecek biliyorum. Bunu bir anda yapacak başka Kardinal, Piskopos, rahip veya herhangi bir kutsal hizmetkârın böyle bir cesareti olmayacak. Ne zaman yeni yanlış doktrin kilise engulfs, birçok, içinde, kalplerinde ne kadar kusurlu olacak bilecektir. Onlar panik olacak, ama çok sesleri yükseltmek için korkuyor. Bu yüzden daha sayıca onlar, inanç çok zayıf olanlar tarafından, onlar kolayca ne olursa olsun sapkınlık Tanrı ‘nın çocukları önce yerleştirilir kabul edecektir, benim kutsal Isim olacak. …”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir