0508_mennyei-hadsereg_

Endişelenmene gerek yok, Tanrı hepinizi seviyor

Gerçeği Kitap:
Mayıs 8, 2014 @ 11:30pm

 

Benim pahalıya sevgili kızım, etrafına bak ve birçok insan kaygısız hayatlarını yaşayan göreceksiniz. Sen kahkaha, sevinç ve büyük bir arkadaşlık göreceksiniz ve sadece bu Tanrı ‘dan gelebilir biliyorum. Birçok kişi, bir kez onlar gerçeği biliyorum, açık ve minnettar kalpleri Ile beni kucaklayacak ve sonra biz bir olacak.

Benim planım tüm toplamak ve büyük bir sevgi, sevinç ve mutluluk ile sel etmektir. Ben yeni Krallık zevk ve orada çok kahkaha, sevinç ve güzellik, yanı sıra ebedi yaşam olacak. Aşk her yaratıktan çıkacaktır; her tek ruh ve hayat mükemmel olacak.

Dünyanın geleceği hakkında endişelendiğinde, sana söylediğim şeyi hatırla. Her şey iyi olacak, bir kez seni toplamaya geldim, yeni dünyaya, sonu olmadan. Endişelenmene gerek yok, Tanrı hepinizi seviyor. Onlar kim olduğumu kabul ederse, yoksun ve kederli bir hayat yaşayan ruhlar gelince, onlar ilk toplanacak. Korkunç karanlıkta olanlar onların ruhları temizlemek için olağanüstü graces verilecektir, ben onları üzerinde kötü bir kavrama gevşetin ve benim Merhamet güvenlik onları almak böylece. Bu bir savaş ve zor mücadele olacak, ama en kutsal üçlüün gücü uygulanacak ve ruhlar aydınlanmış olacak, böylece onlar yok olmayacaktır.

Senin arasında önemli liderleri yetiştireceğim ve her milletin içinde bir ordu yayılır, sen şişecek ve Tanrı ‘nın çocuklarının çoğunu yeni cennet ‘e götürecektir. Bana güven ile bak ve benim aşk korkmayın, sizin için ben isteyerek seni korkutmak asla bilmek gerekir, çünkü benim varlığı bilinen yaptığınızda, büyük bir mucize ve sevinç ile dolduracaktır. Seni temin ederim, korkmaya gerek yok, Ben Aşkım, kendisi için. Aşk sizi sakinleştirecek ve bana karşı karşıya ne zaman, ISA, Eğer kalp mine ile sarılır olur sadece mevcut olan anında benzerliği, bir anlamda vurdu olacak.

Hepinizi ve ruhlarınızı nasıl sevdiğimi.

Senin ISA”

 
 

—-
Roma Katolik:

Paskalya üçüncü haftası Çarşamba
Lectionary: 275

Okuma 1 Elçilerin İşleri 8:1B-8

Kudüs ‘te kilisenin ciddi bir zulümünden çıkmış.
ve tüm dağınık edildi
Judea ve Samaria kırsalının her yerinde,
Apostles hariç.
Dindar adamlar Stephen ‘ı gömdü ve onun üzerine yüksek sesle bağırdı.
Bu arada Saul, kiliseyi yok etmeye çalışıyordu;
ev sonra ev girme ve erkek ve kadın dışarı sürükleyerek,
Onları hapse teslim etti.Şimdi dağınık olanlar kelime vaaz hakkında gitti.
Böylece Philip Samaria şehrine indi
ve onlara Mesih ilan etti.
Bir anlaşma ile, kalabalığın Philip tarafından söyleniyor ne dikkat
duyduğunda ve yaptığı
işaretleri görünce.
Kirli ruhlar için, yüksek sesle ağlayarak,
pek çok insanı ele geçirdi.
ve birçok felç ve sakat insanlar tedavi edildi.

O şehirde büyük bir sevinç vardı.

Responsorial Mezmur PS 66:1-3a, 4-5, 6-7A

R. (1) Tüm yeryüzünde sevinç Ile Tanrı ‘ya ağlayıp bırakın.
Veya:
R. alleluia.
Tanrı ‘ya sevinçle bağırın, tüm yeryüzünde,
onun adının görkemine övgü şarkı;
onun görkemli övgü ilan.
Tanrı ‘ya söyle, “ne kadar muazzam işler!”
R. Tüm yeryüzünde sevinç Ile Tanrı ‘ya bağırın.
Veya:
R. alleluia.
“Tüm yeryüzünde ibadet ve size övgü şarkı edelim,
adınızı övgü şarkı! “
Gel ve Tanrı ‘nın eserlerini gör.
Adam ‘ın çocukları arasında yaptığı muazzam
işler.
R. Tüm yeryüzünde sevinç Ile Tanrı ‘ya ağlayıp bırakın.
Veya:
R. alleluia.
Denizi kuru topraklara değiştirdi;
nehir boyunca onlar yürüyerek geçti;
Bu yüzden ona sevinelim.
Sonsuza kadar onun tarafından kural.
R. Tüm yeryüzünde sevinç Ile Tanrı ‘ya ağlayıp bırakın.
Veya:
R. alleluia.

Alleluia Bkz. JN 6:40

Al. alleluia, alleluia.
Oğul ‘a inanan herkesin sonsuz hayatı vardır.
ve son gün onu büyüteceğim, Lord diyor.
Al. alleluia, alleluia.

Gospel JN 6:35-40

İsa kalabalıklara dedi ki,
Ben hayatın ekmeğiyim;
Bana kim gelirse asla açlık olmaz.
ve bana inanan her kimse susmaz.

Ama sana söyledim, ama beni gördün.
Sen inanma.
Babamın bana verdiği her şey bana gelecektir.
ve bana gelen kimseyi reddederim.
Çünkü cennetten geldim, kendi işimi yapmayacağım.
Ama beni gönderen kişinin Will.
Ve bu da beni gönderen kişinin Will.
Bana verdiği şeyi kaybetmeme gerek yok.
Ama son gün onu büyütmeliyim.
Bunun için babama ait olacak.
Oğlu ‘nu
gören ve ona inanan herkesin
sonsuz hayatı olabilir,
ve onu son gün büyüteceğim. “”


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

11 Sevgili kardeşlerim, Tanrı bizi bu kadar çok sevdiğine göre biz de birbirimizi sevmeye borçluyuz. 12 Hiç kimse hiçbir zaman Tanrı’yı görmüş değildir. Ama birbirimizi seversek, Tanrı içimizde yaşar ve sevgisi içimizde yetkinleşmiş olur.

13 Tanrı’da yaşadığımızı ve O’nun bizde yaşadığını bize kendi Ruhu’ndan vermiş olmasından anlıyoruz. 14 Baba’nın Oğlu’nu dünyanın Kurtarıcısı olarak gönderdiğini gördük, şimdi buna tanıklık ediyoruz. 15 Kim İsa’nın Tanrı’nın Oğlu olduğunu açıkça kabul ederse, Tanrı onda yaşar, o da Tanrı’da yaşar. 16 Tanrı’nın bize olan sevgisini tanıdık ve buna inandık. Tanrı sevgidir. Sevgide yaşayan Tanrı’da yaşar, Tanrı da onda yaşar.”

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Yuhanna+4:11

Yaşam Sözü

1

 Yaşam Sözü’yle ilgili olarak başlangıçtan beri var olanı, işittiğimizi, gözlerimizle gördüğümüzü, seyredip ellerimizle dokunduğumuzu duyuruyoruz. 2 Yaşam açıkça göründü, O’nu gördük ve O’na tanıklık ediyoruz. Baba’yla birlikte olup bize görünmüş olan sonsuz Yaşam’ı size duyuruyoruz. 3 Evet, sizin de bizlerle paydaşlığınız olsun diye gördüğümüzü, işittiğimizi size duyuruyoruz. Bizim paydaşlığımız da Baba’yla ve Oğlu İsa Mesih’ledir. 4 Bunları size, sevincimiz tam olsun diye yazıyoruz.

Işıkta Yürüyelim

5 Mesih’ten işittiğimiz ve şimdi size ilettiğimiz bildiri şudur: Tanrı ışıktır, O’nda hiç karanlık yoktur. 6 O’nunla paydaşlığımız var deyip de karanlıkta yürürsek, yalan söylemiş, gerçeğe uymamış oluruz. 7 Ama O ışıkta olduğu gibi biz de ışıkta yürürsek, birbirimizle paydaşlığımız olur ve Oğlu İsa’nın kanı bizi her günahtan arındırır. ...” 

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Yuhanna+1:1

13 Kurul üyeleri, Petrus’la Yuhanna’nın yürekliliğini görüp de bunların eğitim görmemiş, sıradan kişiler olduklarını anlayınca şaştılar ve onların İsa’yla birlikte bulunduklarını farkettiler. 14 İyileştirilen adam, Petrus ve Yuhanna’yla birlikte gözleri önünde duruyordu; bunun için hiçbir karşılık veremediler.

15 Kurul üyeleri onlara dışarı çıkmalarını buyurduktan sonra durumu kendi aralarında tartışmaya başladılar. 16 “Bu adamları ne yapacağız?” dediler. “Yeruşalim’de yaşayan herkes, bunların eliyle olağanüstü bir belirti gerçekleştirildiğini biliyor. Biz bunu inkâr edemeyiz. 17 Ama bu haberin halk arasında daha çok yayılmasını önlemek için onları tehdit edelim ki, bundan böyle İsa’nın adından kimseye söz etmesinler.”

18 Böylece onları çağırdılar, İsa’nın adını hiç anmamalarını, o adı kullanarak hiçbir şey öğretmemelerini buyurdular. 19 Ama Petrus’la Yuhanna şöyle karşılık verdiler: “Tanrı’nın önünde, Tanrı’nın sözünü değil de sizin sözünüzü dinlemek doğru mudur, kendiniz karar verin. 20 Biz gördüklerimizi ve işittiklerimizi anlatmadan edemeyiz.”

21 Kurul üyeleri onları bir daha tehdit ettikten sonra serbest bıraktılar; onları cezalandırmak için hiçbir gerekçe bulamamışlardı. Çünkü bütün halk, olup bitenler için Tanrı’yı yüceltiyordu. 22 Nitekim bu mucize sonucu iyileşen adamın yaşı kırkı geçmişti.”

https://sahneleme.incil.info/referans/El%C3%A7ilerin+%C4%B0%C5%9Fleri+4:13

İsa ile Petrus

15 Yemekten sonra İsa, Simun Petrus’a, “Yuhanna oğlu Simun, beni bunlardan daha çok seviyor musun?” diye sordu. Petrus, “Evet, ya Rab” dedi, “Seni sevdiğimi bilirsin.” İsa ona, “Kuzularımı otlat” dedi.

16 İkinci kez yine ona, “Yuhanna oğlu Simun, beni seviyor musun?” diye sordu. O da, “Evet, ya Rab, seni sevdiğimi bilirsin” dedi. İsa ona, “Koyunlarımı güt” dedi.

17 Üçüncü kez ona, “Yuhanna oğlu Simun, beni seviyor musun?” diye sordu. Petrus kendisine üçüncü kez, “Beni seviyor musun?” diye sormasına üzüldü. “Ya Rab, sen her şeyi bilirsin, seni sevdiğimi de bilirsin” dedi. İsa ona, “Koyunlarımı otlat” dedi.

18 “Sana doğrusunu söyleyeyim, gençliğinde kendi kuşağını kendin bağlar, istediğin yere giderdin. Ama yaşlanınca ellerini uzatacaksın, başkası seni bağlayacak ve istemediğin yere götürecek.” 19 Bunu, Tanrı’yı ne tür bir ölümle yücelteceğini belirtmek için söyledi. Sonra ona, “Ardımdan gel” dedi.

20 Petrus arkasına döndü, İsa’nın sevdiği öğrencinin kendilerini izlediğini gördü. Bu öğrenci, akşam yemeğinde İsa’nın göğsüne yaslanan ve, “Ya Rab, sana kim ihanet edecek?” diye soran öğrencidir. 21 Petrus onu görünce İsa’ya, “Ya Rab, ya bu ne olacak?” diye sordu.

22 İsa, “Ben gelinceye dek onun yaşamasını istiyorsam, bundan sana ne?” dedi. “Sen ardımdan gel!”

23 Bu yüzden kardeşler arasında o öğrencinin ölmeyeceğine dair bir söylenti çıktı. Ama İsa Petrus’a, “O ölmeyecek” dememişti. Sadece, “Ben gelinceye dek onun yaşamasını istiyorsam, bundan sana ne?” demişti.

24 Bütün bunlara tanıklık eden ve bunları yazan öğrenci budur. Onun tanıklığının doğru olduğunu biliyoruz.

25 İsa’nın yaptığı daha başka çok şey vardır. Bunlar tek tek yazılsaydı, sanırım yazılan kitaplar dünyaya sığmazdı.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+21:15 

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/05/08
—–


7 Mayıs 2014 @ 11:43pm

Bana başkalarına getirmek için kurban ruhları kullanmak, başka bir zaman kurtarılacak asla

Beni takip etmek için ruhlar çağırırken, benim değerli sevgili kızım, bu duygular bir karışımı, büyük sıkıntı için yücelten olmaktan sonuçlanır. Ben ruhlar içinde uyandığımda, kutsal ruh ateşi, bu büyük bereket getirecek, ama onlar üzüntü duygusu ile tinged gelecektir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir