Sormak ve alacaksınız boş bir söz benim yapmak değil

Gerçeği Kitap:
3 Mayıs 2014 @ 3:50pm

Sormak ve alacaksınız boş bir söz benim yapmak değil

Benim pahalıya sevgili kızım, ben insanlara güven sorduğunuzda, bu çok zor bir şeydir, birçok kişi yapmak için. O kadar çok zor benim aşk için insanlık, ne zaman onların kendi inancına güveniyor, onlar için bana tamamen teslim olmak için güven bulmak. Bu sadece kendinizi tamamen teslim olduğunuzda, benim bakım, güvenli, korunan ve barış hissedebilirsiniz.

Aşkım, senin tarafından aranırken, kollarınızı tutup bana küçük bir çocuk olarak hitap ettiğinizde sizi koruyacaktır. Çocuklar onlar küçük olduğunda, ebeveynlerin tüm güvenini yer. Onlar sadece doğru hissediyor ve ne yanlış hissediyor ve bu yüzden onları korumak için yetişkin tamamen güveniyor arasındaki farkı biliyorum. Çocuklar iki kez aile için konfor ve sığınak aramak için koşma hakkında sanmıyorum. Bir çocuğun inancı güçlüdür. O, gerçekten o sevgi dolu bir ebeveyn kollarında güvenlik bulacaksınız inanıyor için, soru yok.

Ben güvenilir olmak için, tüm bu bana istenir için, bu ruhun iyiliği için yapılacaktır. Sormak ve alacaksınız boş bir söz benim yapmak değildir. Ben her biri üzerine benim hediyeler lavishing Yasası zevk. Bana yardım etmemi sorduğunuzda, duymak, hissediyorum ve istediğiniz tüm yanıt. Benim aşkımı kanıtlamak için bana bir şans ver. Sana müdahalenin kanıtını göstereyim. Bu varoluşun bu zamanında, ben, Isa Mesih, benim varlığı tüm bana sormak bilinen yapacaktır. Bu zaman, benim varlığı hissetmek, günlük hayatlarında müdahale benim büyük eylemlerinin tanık ve dualarınızı gücünü anlamak için sağlayacaktır. Bunun için, ben dünya yürüdü beri, başka bir zaman daha, daha fazla insanlık için miras büyük mucizeler, günlerdir.

Eğer gerçekten bana tüm güven yer, ben, sadece acı sadece rahatlama getirmek için büyük mucizeler çalışabilir, ama daha da yakın benim Sacred Heart çizmek için. Bir çocuk bir ebeveynin onu sevdiğini bildiği zaman, onun korunduğu bilgisine güvenir. Bana güvenerek, hepinizi koruyacağım ve her ruhlarınızı derin bir barış duygusu ile sel altına alayım ki bu dünya üzerinde başka hiçbir yer bulamaz.

Bugün bana gelip size yardım etmek Için beni çağırın-ne olursa olsun endişeleriniz olabilir. Bu özel namaz, her zaman sıkıntı içinde, ve ben her zaman cevap verecektir ezberden.

Crusade Prayer (148) benim yardımına gel:

Aman Tanrım, bana yardım et, büyük sıkıntı sırasında. Beni kollarına tut ve beni kalbinin sığınağına götür. Gözyaşlarımı Sil. Sakin ol. Ruhlarımı kaldır ve beni huzuru ile doldur. Lütfen bana bu özel istek Grant (burada söz…). Benim yardımıma gel, böylece isteğimin cevaplanması ve hayatımın barışçı ve seninle birlik olması, Yüce Tanrım. Benim istek verilemez, o zaman Grace ile benim ruh iyi için ve ben, sonsuza kadar, bir tür ve zarif kalp ile sizin Word sadık kalacaktır kabul etmek için bana doldurun. Amin.

Her zaman beni ara, ne zaman acıma veya yardıma ihtiyacı var ve ben sana bir işaret verilecektir bana, sevgili kurtarıcı benim için bağırmak yanıtladı olacaktır söz veriyorum.

Senin ISA”

 
 

—-
Roma Katolik:

Saints Philip ve James, Havariler Bayramı
Lectionary: 561

Okuma 1 1 Cor 15:1-8

Size hatırlatıyorum, kardeşlerim,
Sana vaaz verdim,
hangi gerçekten aldı ve hangi da stand.
Bunun üzerinden de kaydediliyor,
Eğer sana vaaz verene kadar hızlı olursan,
Eğer boşuna inanmıyorsanız.
Ben de aldığım ilk önem olarak size teslim için:
Mesih ‘In günahlarımız için öldüğünü
Kutsal Yazılar uyarınca;
Onun gömüldüğü;
o üçüncü gün büyüdü
Kutsal Yazılar uyarınca;
o Cephas göründü, sonra on Iki.
Bundan sonra, o daha
göründü
500 ‘ den fazla erkek ve kız kardeş,
çoğu hala yaşıyor,
Bazı uykuya düşmüş olsa.
Bundan sonra James ‘e
göründü.
sonra tüm Havariler için.
Son olarak, bir anormal doğmuş olarak,
bana
göründü.

Responsorial Mezmur PS 19:2-3, 4-5

R. (5) Mesajları tüm dünyadan çıkıyor.
Veya:
R. alleluia.
Göklerin Tanrı ‘nın zaferi ilan;
ve çalışkan onun işini ilan ediyor.
Gün kelime gün dışarı dökülen;
ve gece geceye bilgi vermek.
R. mesajları tüm dünyadan çıkıyor.
Veya:
R. alleluia.
Bir kelime ya da bir söylem değil
sesi duyulmamış olan;
Tüm yeryüzünde ses resounds,
ve dünyanın sonuna, onların mesaj.
R. mesajları tüm dünyadan çıkıyor.
Veya:
R. alleluia.

Alleluia JN 14:6B, 9C

Al. alleluia, alleluia.
Ben yol, gerçek ve hayat, Tanrı diyor;
Philip, beni gören her kimse babasını gördü.
Al. alleluia, alleluia.

Gospel JN 14:6-14

İsa Thomas dedi,Ben yolu ve gerçeği ve hayat.
Benden başka kimse babaya gelmiyor.
Eğer beni tanıyorsun, o zaman babamı da tanıyor olursun.
Şu andan itibaren onu tanıyorsun ve onu gördün. “
Philip ona dedi ki,
“Efendi, bize babayı göster ve bu bizim için yeterli olacak.”
İsa ona dedi ki, “uzun bir süre seninle birlikte oldum
ve hala beni tanıyor musun, Philip?
Beni gören her kimse babasını gördü.
“Bize babasını göster” nasıl diyebilirsiniz?
Babamın ve babamın da içimde olduğuna
inanmıyor musun?
Seninle konuştuğum kelimeler kendi başıma konuşmaz.
Bana karşı gelen baba işleri yapıyor.
İnan bana, babam ve babam benim içinde.
ya da başka, çünkü işleri kendilerini
inanıyoruz.
Amin, Amin, sana diyorum,
Bana
inanan her kimse benim yaptığım işleri yapacak.
ve bundan daha büyük olanları yapacak,
Çünkü babama gidiyorum.
Ve benim adımda ne istersen, ben yaparım.
Böylece Peder oğlu ‘nda yüceltilmiş olabilir.
Benim adımda bir şey sorarsan, bunu yapacağım. “”


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

7 Tanrı’nın sözünü size iletmiş olan önderlerinizi anımsayın. Yaşayışlarının sonucuna bakarak onların imanını örnek alın. 8 İsa Mesih dün, bugün ve sonsuza dek aynıdır. 9 Çeşitli garip öğretilerin etkisine kapılıp sürüklenmeyin. Yüreğin yiyeceklerle değil, Tanrı lütfuyla güçlenmesi iyidir. Yiyeceklere güvenenler hiçbir yarar görmediler. 10 Bir sunağımız var ki, tapınma çadırında hizmet edenlerin ondan yemeye hakları yoktur. 11 Başkâhin günah sunusu olarak hayvanların kanını kutsal yere taşır, ama bu hayvanların cesetleri ordugahın dışında yakılır. 12 Bunun gibi, İsa da kendi kanıyla halkı kutsal kılmak için kent kapısının dışında acı çekti. 13 Öyleyse biz de O’nun uğradığı aşağılanmaya katlanarak ordugahtan dışarıya çıkıp yanına gidelim. 14 Çünkü burada kalıcı bir kentimiz yoktur, biz gelecekteki kenti özlüyoruz.

15 Bu nedenle, İsa aracılığıyla Tanrı’ya sürekli övgü kurbanları, yani O’nun adını açıkça anan dudakların meyvesini sunalım. 16 İyilik yapmayı, sizde olanı başkalarıyla paylaşmayı unutmayın. Çünkü Tanrı bu tür kurbanlardan hoşnut olur. 17 Önderlerinizin sözünü dinleyin, onlara bağlı kalın. Çünkü onlar canlarınız için hesap verecek kişiler olarak sizi kollarlar. Onların sözünü dinleyin ki, görevlerini inleyerek değil –bunun size yararı olmaz– sevinçle yapsınlar.

18 Bizim için dua edin. Vicdanımızı temiz tuttuğumuza, her bakımdan olumlu bir yaşam sürmek istediğimize eminiz. 19 Yanınıza tez zamanda dönebilmem için dua etmenizi özellikle rica ediyorum.”

https://sahneleme.incil.info/referans/%C4%B0braniler+13:1

Yorgunlara Müjde

25 İsa bundan sonra şöyle dedi: “Baba, yerin ve göğün Rabbi! Bu gerçekleri bilge ve akıllı kişilerden gizleyip küçük çocuklara açtığın için sana şükrederim. 26 Evet Baba, senin isteğin buydu.

27 “Babam her şeyi bana teslim etti. Oğul’u, Baba’dan başka kimse tanımaz. Baba’yı da Oğul’dan ve Oğul’un O’nu tanıtmak istediği kişilerden başkası tanımaz.

28 “Ey bütün yorgunlar ve yükü ağır olanlar! Bana gelin, ben size rahat veririm. 29 Boyunduruğumu yüklenin, benden öğrenin. Çünkü ben yumuşak huylu, alçakgönüllüyüm. Böylece canlarınız rahata kavuşur. 30 Boyunduruğumu taşımak kolay, yüküm hafiftir.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Matta+11:27 

Sakat Dilencinin İyileştirilmesi

3

 Bir gün Petrus’la Yuhanna, saat üçte, dua vaktinde tapınağa çıkıyorlardı. 2 O sırada, doğuştan kötürüm olan bir adam, tapınağın Güzel Kapı diye adlandırılan kapısına getiriliyordu. Tapınağa girenlerden para dilenmesi için onu her gün getirip oraya bırakırlardı. 3 Tapınağa girmek üzere olan Petrus’la Yuhanna’yı gören adam, kendilerinden sadaka istedi. 4 Petrus’la Yuhanna ona dikkatle baktılar. Sonra Petrus, “Bize bak” dedi. 5 Adam, onlardan bir şey alacağını umarak gözlerini onların üzerine dikti.

6 Petrus, “Bende altın ve gümüş yok, ama bende olanı sana veriyorum” dedi. “Nasıralı İsa Mesih’in adıyla, yürü!” 7 Sonra onu sağ elinden kavrayıp kaldırdı. Adamın ayakları ve bilekleri o anda sapasağlam oldu. 8 Sıçrayıp ayağa kalktı, yürümeye başladı. Yürüyüp sıçrayarak, Tanrı’yı överek onlarla birlikte tapınağa girdi.

https://sahneleme.incil.info/referans/El%C3%A7ilerin+%C4%B0%C5%9Fleri+3:1

İsa Satıcıları Tapınaktan Kovuyor

12 Bundan sonra İsa, annesi, kardeşleri ve öğrencileri Kefarnahum’a gidip orada birkaç gün kaldılar.

13 Yahudiler’in Fısıh Bayramı yakındı. İsa da Yeruşalim’e gitti. 14 Tapınağın avlusunda sığır, koyun ve güvercin satanları, orada oturmuş para bozanları gördü. 15 İpten bir kamçı yaparak hepsini koyunlar ve sığırlarla birlikte tapınaktan kovdu, para bozanların paralarını döküp masalarını devirdi. 16 Güvercin satanlara, “Bunları buradan kaldırın, Babam’ın evini pazar yerine çevirmeyin!” dedi.

17 Öğrencileri, “Evin için gösterdiğim gayret beni yiyip bitirecek” diye yazılmış olan sözü hatırladılar.

18 Yahudi yetkililer İsa’ya, “Bunları yaptığına göre, bize nasıl bir belirti göstereceksin?” diye sordular.

19 İsa şu yanıtı verdi: “Bu tapınağı yıkın, üç günde onu yeniden kuracağım.”

20 Yahudi yetkililer, “Bu tapınak kırk altı yılda yapıldı, sen onu üç günde mi kuracaksın?” dediler.

21 Ama İsa’nın sözünü ettiği tapınak kendi bedeniydi. 22 İsa ölümden dirilince öğrencileri bu sözü söylediğini hatırladılar, Kutsal Yazı’ya ve İsa’nın söylediği bu söze iman ettiler.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+2:12


https://oca.org/readings/daily/2019/05/03
—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir