0330_vegidok-harsonai_

Tanrı tarafından son günlerde ona hizmet etmek için seçilmiş olanlara Oh WOE, onlar benim Aramam uyanık olmayacaktır için

“… Benimle olmayan her kimse bana karşı değil.
ve kim benimle toplanmaz dağılım. “”

 
—–
Gerçeği Kitap:
30 Mart 2014 @ 8:00pm

Benim pahalıya sevgili kızım, size büyük merhamet bir ACT olarak verilir için, size benim kelimeler verilen almak asla. İnsan layık olduğu için dünyaya verilmez, çünkü Word ‘ün açlıktan ölüyor.

Her hediye erkeğe verilen, annemin stajyerleri sayesinde, çarmıhta benim ölüm beri, Tüm günahkarlar büyük gün için hazırlamak yardımcı oldu. Annem bana, dünyanın kurtarıcı ve kurtarıcı bana doğurdu babam Ilahi Will yanıt verdi. O, sırayla, insan ve Tanrı ‘nın ilahi adalet arasında şefaatçı olarak atandı. Onları uyarmak ve beni, oğlu, son gün almak için hazırlamak için, günahkarlar adına şefaat onun rolüdür.

Benim sevgili ve Blessed Anne, dünyada gerçekleşti her tek hayalet, babamın otoritesi tarafından oldu. Tüm o şu anda geçmek için gelecek ve tüm o ilan onun uyarıları görmezden seçti benim kutsal hizmetçiler, çoğu tarafından unutulmuş oldu.

Tanrı tarafından son günlerde ona hizmet etmek için seçilmiş olanlara Oh WOE, onlar benim Aramam uyanık olmayacaktır için. Sağır ve kör, onlar benim babamın kitap bir sulu-aşağı sürümü takip edecek ve yerine onlar ileri verim için çağrıldı meyve, hiçbir şey ama çürük meyve ağızlarından ileri dökün olacaktır. Ukala ve kibirli, onlar benim annemin stajyerleri, onu Apparitions ve onun çağrı onları toplamak için, Tanrı ‘nın kral olarak saltanat Heavenly Hierarchy, bilgelik içine getirmek için inkar ettiler. Gercek onları yapmamış ve, yerine Tanrı ‘nın Throne önce çıplak tevazu kendilerini secde, onlar insan kurallarını takip-yanılabilir adam-kim onun halkına Tanrı tarafından yapılan Vaat  gercek bilmiyor.

Dünya Bugün tıp, teknoloji ve bilgi büyük gelişmeler yapmış olabilir, ama onlar para, servet ve güç karşılığında benim Krallık girmek için gerekli olan bilgelik ticareti var. Bu dünyanın her şeyi-para, güç, mal, hükümetin güç pozisyonları-My Eyes hiçbir şey vardır. Elimi sadece bir tokatla sileceğim. İnsan bilgisi ve bilim gelişmeler saygı değersiz, onlar sizden gelmiyor için-onlar yetenekleri adam Tanrı ‘nın onun çocukları Için aşk nedeniyle verilen vardır. O onları almak için mi, tüm malzeme konforları ile birlikte, ne o zaman sol olurdu? Hiçbir şey.

Onlar benim ne zaman onlar bana tamamen güven, onlar sadece onlar onlar kendileri için onları terk asla biliyorum, çünkü onlar benim olduğunu biliyorum, çünkü onlar, gerçekten, hiçbir şey umursamam, beni tanıyor. Neden o zaman beni değil şeyler arama yapmak-sizi yerine asla şeyler? Ne kadar beni reddetmek ve boş vaatler aramak, daha izole hissedeceksiniz, zaman benim için buğday dan saman bölmek için geliyor.

Tek seçenek Tanrı ‘nın gerçek bir çocuk olmak, kim olmadan hiçbir şey değildir. Bu, bu hayatta ne pozisyon, ne rol oyun ne tutun kim değil. Çünkü size kaydedilmiş olacak Tanrı tarafından sevilen sadece. Hiçbir erkek benden önce ayakta duramaz. Hiçbir adam o kadar saf ki, azizliğe ulaşabilir. Aranızda hiç kimse benim krallığım ‘a yükseltilebilir. Bu sadece benim Mercy nedeniyle ebedi hayat yaşamak için layık yapılacaktır.

Senin ISA”

 
—-
Roma Katolik:

Lent üçüncü haftası Cumartesi
Lectionary: 242

Okuma 1 Hos 6:1-6

“Gel, Tanrı ‘ya geri dönelim.
Kira veren o, ama bizi iyileştirecek;
bize vurdu, ama yaralarımızı bağlayacak.
İki gün sonra bizi canlandıracak.
Üçüncü gün bizi büyütecek.
Onun huzurunda yaşamak için.
Bize bildirin, bize RAB bilmek için gayret edelim;
Şafağın geldiği gibi,
ve onun yargı gün ışığı gibi ileri parlar!

Bize yağmur gibi gelecektir.
Dünya sularında Bahar yağmuru gibi. “

Seninle ne yapabilirim, Ephraim?
Seninle
ne yapabilirim, Judah?
Senin senin dindar bir sabah bulutu gibi.
Erken geçen çiy gibi.

Bu nedenle onları peygamberler aracılığıyla cezalandırmaya
Ben ağzımın kelimeleri ile onları takım;
Bunun Için, fedakarlık değil, arzu ettiğim aşk.
ve Tanrı ‘nın bilgisi yerine yanmış teklifler.

Responsorial Mezmur PS 51:3-4, 18-19, 20-21ab

R. (bkz. Hosea 6:6) Arzu ettiğim merhamet, fedakarlık değil.
Bana merhamet et, Tanrım, senin iyiliğin için.
Senin merhametin büyüklüğü benim suç silmek.
Beni suçluluk duygusundan Iyice yıka.
ve benim günahım beni temizler.
R. Bu merhamet benim arzu ve fedakarlık değil.
Sizin Için fedakarlıklardan memnun değilsiniz;
yanmış bir teklif sunmalıyım, bunu kabul etmeyecekti.
Benim fedakarlığım, Ey Tanrı, bir tövbe ruhu;
bir kalp tövbe ve humbled, Ey Tanrım, sen spurn olmayacak.
R. Ben arzu ve fedakarlık değil merhamet.
Senin iyiliğin için Zion ‘a cömerttir, Ey LORD.
Kudüs ‘ün duvarları yeniden inşa ederek;
O zaman fedakarlıklardan memnun olacaksın.
yanık teklifleri ve holopatler.
R. Ben arzu ve fedakarlık değil merhamet.

Gospel önce verse PS 95:8 |

Eğer bugün sesini duyarsanız,
Kalplerinizi değil, sertleşmesine.

Gospel Lk 18:9-14

ISA bu mesulu ele
kendi doğruluk ikna edenler için
ve herkesten iğrendi.
“Iki kişi tapınak bölgesine dua etmek için gitti;
biri Pharisee, diğeri de vergi koleksiyoncusuydu.
Pharisee onun konumunu aldı ve kendi kendine bu dua konuştu,
‘ Ey Tanrım, Ben insanlığın geri kalanı gibi değilim teşekkür ederim-
doyumsuz, dürüst olmayan, zina-hatta bu vergi toplayıcı gibi.
Haftada iki kez hızlı,
ve ben tüm gelirim üzerinde tithes ödeme.
Ama vergi toplayıcısı bir mesafeden durdu.
ve bile cennete gözlerini yükseltmek olmaz
Ama göğsünü yendi ve dua etti.
Tanrım, bana bir günahkâr olarak merhametli ol.
Sana söylüyorum, ikincisi, eski değil eve haklı gitti;
kendini exalts herkes için, humbled olacak
ve kendini Humbles biri yüceltilecektir. “”

—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

İsa’nın Tekrar Gelişi

13 Kardeşler, umudu olmayan öbür insanlar gibi kederlenmemeniz için, gözlerini yaşama kapamış olanlar konusunda bilgisiz kalmanızı istemiyoruz. 14 İsa’nın ölüp dirildiğine inanıyoruz. Aynı şekilde Tanrı, İsa’ya bağlı olarak gözlerini yaşama kapamış olanları da O’nunla birlikte geri getirecektir. 15 Rab’bin sözüne dayanarak size diyoruz ki, biz yaşamakta olanlar, Rab’bin gelişinde hayatta olanlar, gözlerini yaşama kapayanların önüne asla geçmeyeceğiz. 16 Rab’bin kendisi, bir emir çağrısıyla, başmeleğin seslenmesiyle, Tanrı’nın borazanıyla gökten inecek. Önce Mesih’e ait ölüler dirilecek. 17 Sonra biz yaşamakta olanlar, hayatta olanlar, onlarla birlikte Rab’bi havada karşılamak üzere bulutlar içinde alınıp götürüleceğiz. Böylece sonsuza dek Rab’le birlikte olacağız. 18 İşte birbirinizi bu sözlerle teselli edin.”

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Selanikliler+4:1 

24 “Size doğrusunu söyleyeyim, sözümü işitip beni gönderene iman edenin sonsuz yaşamı vardır. Böyle biri yargılanmaz, ölümden yaşama geçmiştir. 25 Size doğrusunu söyleyeyim, ölülerin Tanrı Oğlu’nun sesini işitecekleri ve işitenlerin yaşayacakları saat geliyor, geldi bile. 26 Çünkü Baba, kendisinde yaşam olduğu gibi, Oğul’a da kendisinde yaşam olma özelliğini verdi. 27 O’na yargılama yetkisini de verdi. Çünkü O İnsanoğlu’dur. 28 Buna şaşmayın. Mezarda olanların hepsinin O’nun sesini işitecekleri saat geliyor. 29 Ve onlar mezarlarından çıkacaklar. İyilik yapmış olanlar yaşamak, kötülük yapmış olanlar yargılanmak üzere dirilecekler.”

İsa’ya Tanıklık Edenler

30 “Ben kendiliğimden hiçbir şey yapamam. İşittiğim gibi yargılarım ve benim yargım adildir. Çünkü amacım kendi istediğimi değil, beni gönderenin istediğini yapmaktır.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+5:24

32 Sizlerse aydınlandıktan sonra acılarla dolu büyük bir mücadeleye dayandığınız o ilk günleri anımsayın. 33 Bazen sitemlere, sıkıntılara uğrayıp seyirlik oldunuz, bazen de aynı durumda olanlarla dayanışma içine girdiniz. 34 Hem hapistekilerin dertlerine ortak oldunuz, hem de daha iyi ve kalıcı bir malınız olduğunu bilerek mallarınızın yağma edilmesini sevinçle karşıladınız. 35 Onun için cesaretinizi yitirmeyin; bu cesaretin ödülü büyüktür. 36 Çünkü Tanrı’nın isteğini yerine getirmek ve vaat edilene kavuşmak için dayanma gücüne ihtiyacınız vardır. 37 Artık,
“Gelecek olan pek yakında gelecek
Ve gecikmeyecek.

38 Doğru adamım, imanla yaşayacaktır.
Ama geri çekilirse, ondan hoşnut olmayacağım.”
39 Bizler geri çekilip mahvolanlardan değiliz; iman edip canlarının kurtuluşuna kavuşanlardanız.”

https://sahneleme.incil.info/referans/%C4%B0braniler+10:32

—–

https://oca.org/readings/daily/2019/03/30
—–  —-
göl görüntüle (Torah):

Doğum Yapan Kadının Paklanması

12

 RAB Musa’ya şöyle dedi: 2 “İsrail halkına de ki, ‘Bir kadın hamile kalıp erkek çocuk doğurursa, âdet gördüğü günlerde olduğu gibi yedi gün kirli sayılacaktır. 3 Çocuk sekizinci gün sünnet edilmeli. 4 Kadın kanamasından paklanmak için otuz üç gün bekleyecek. Pak sayılması için geçmesi gereken bu günler doluncaya dek kutsal bir şeye dokunmayacak, tapınağa girmeyecek. 5 Ancak, kız çocuk doğurursa, âdet gördüğü günler gibi iki hafta kirli sayılacaktır. Kanamasından paklanmak için altmış altı gün bekleyecektir.

6 “ ‘Erkek ya da kız çocuk doğuran kadının temiz sayılması için geçmesi gereken günler dolunca, yakmalık sunu olarak bir yaşında bir kuzu, günah sunusu olarak bir güvercin ya da bir kumru getirip Buluşma Çadırı’nın giriş bölümünde kâhine verecektir. 7 Kâhin bunu RAB’bin huzurunda sunacak ve kadını arıtacak. Böylece kadın kanamasından temizlenmiş sayılacak. Erkek ya da kız doğuran kadınla ilgili yasa budur.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Lev%C4%B1l%C4%B1ler+12:1

41 Elişa, “Biraz un getirin” dedi. Unu tencereye atıp, “Koy önlerine, yesinler” dedi. Tencerede zararlı bir şey kalmadı.

42 Baal-Şalişa’dan bir adam geldi. Tanrı adamına o yıl ilk biçilen arpadan yapılmış yirmi ekmekle taze buğday başağı getirdi. Elişa uşağına, “Bunları halka dağıt, yesinler” dedi.

43 Uşak, “Nasıl olur, bu yüz kişinin önüne konur mu?” diye sordu. Elişa, “Halka dağıt, yesinler” diye karşılık verdi, “Çünkü RAB diyor ki, ‘Yiyecekler, birazı da artacak.’ ”

44 Bunun üzerine uşak yiyecekleri halkın önüne koydu. RAB’bin sözü uyarınca halk yedi, birazı da arttı.”

https://sahneleme.incil.info/referans/2.+Krallar+4:44 

Naaman Deri Hastalığından Nasıl Kurtuldu

5

 Aram Kralı’nın ordu komutanı Naaman efendisinin gözünde saygın, değerli bir adamdı. Çünkü RAB onun aracılığıyla Aramlılar’ı zafere ulaştırmıştı. Naaman yiğit bir askerdi, ama bir deri hastalığına yakalanmıştı.

2 Aramlılar düzenledikleri akınlar sırasında İsrail’den küçük bir kızı tutsak almışlardı. Bu kız Naaman’ın karısının hizmetine verilmişti. 3 Bir gün hanımına, “Keşke efendim Samiriye’deki peygamberin yanına gitse! Peygamber onu deri hastalığından kurtarırdı” dedi.

4 Naaman gidip İsrailli kızın söylediklerini efendisi krala anlattı. 5 Aram Kralı şöyle karşılık verdi: “Kalk git, seninle İsrail Kralı’na bir mektup göndereceğim.” Naaman yanına on talant gümüş, altı bin şekel altın ve on takım giysi alıp gitti. 6 Mektubu İsrail Kralı’na verdi. Mektupta şunlar yazılıydı: “Bu mektupla birlikte sana kulum Naaman’ı gönderiyorum. Onu deri hastalığından kurtarmanı dilerim.”

7 İsrail Kralı mektubu okuyunca giysilerini yırtıp şöyle haykırdı: “Ben Tanrı mıyım, can alıp can vereyim? Nasıl bana bir adam gönderip onu deri hastalığından kurtar der? Görüyor musunuz, açıkça benimle kavga çıkarmaya çalışıyor!”

8 İsrail Kralı’nın giysilerini yırttığını duyan Tanrı adamı Elişa ona şu haberi gönderdi: Neden giysilerini yırttın? Adam bana gelsin, İsrail’de bir peygamber olduğunu anlasın!””

https://sahneleme.incil.info/referans/2.+Krallar+5:1

—–
https://www.hebcal.com/sedrot/tazria
—-


—-
The Phenomenon of Trumpet Sound in the sky of Jerusalem. October 1, 2016
——
St.Virgin Mary Apparition in Coptic Orthodox Church in Warraq Cairo Egypt 10 12 2009 Part 3:


—-

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir