Kurtuluş annesi: uyarı sonra Tanrı ‘ya zafer vermek için büyük bir arzu gelecek

Gerçeği Kitap:
9 Mart 2014 @ 5:25pm

.

Benim oğlum varlığı hakkında tüm şüpheler olanlar gerçeği Word of God kör olan zihinleri kaçacaktır Iken-birçok için, onlar bir kez uyarı Truth açıklanacaktır manevi yönde gerekecektir. Uyarı Tanrı ‘ya zafer vermek için büyük bir arzu gelecek sonra. Bu büyük denemeler bir süre olacaktır; Çünkü Tanrı ‘nın düşmanları, dünya ‘yı ikna etmek için mümkün olan her şeyi yapacak. uyarı – vicdanın aydınlatması – yer almadı.

Tanrı kendi çocuklarını çağırmak için kendini Humbles ve o ‘Nu dinlemek için onları yalvarır zaman, bu onun bölümünde cömertlik en büyük eylemleri biridir. Çocuklar, Iyi Grace Ile uyarı kabul, çünkü çoğu için onlar sonunda olmadan dünyada yaşamak gerekir yaşam çizgisi olacaktır. Asla büyük eylemleri veya cennet mucizelerini reddetmek, onlar için tüm iyi, böylece kurtuluş kitlelere ve sadece birkaç verilir.

Oğlumun büyük merhametine her zaman teşekkür et. Sen ne kadar cömert olduğunu duymuş ve yakında onun Mercy, dünya kapsayacak ölçüde tanık olacaktır.

Sevgili annen

Kurtuluş annesi



—-
Roma Katolik:

Perşembe Ash Çarşamba sonra
Lectionary: 220

Okuma 1 DT 30:15-20

Moses insanlara şöyle dedi:
“Bugün senden önce ayarı
yaşam ve refah, ölüm ve kıyamet.
Tanrı ‘nın emirlerine itaat ederseniz,
Bugün sana katılacağım,
Onu sevmek ve onun yollarını yürümek,
ve emirlerini, Tüzüğü ve kararları,
yaşayacaksınız ve sayısız büyümek,
ve LORD, Tanrı,
işgal için girdiğiniz arazi sizi korusun olacaktır.
Ancak, kalplerinizi çevirmek ve dinlemek değil,
Ama yol açtı ve tapıyor ve diğer tanrılar hizmet,
Şimdi
kesinlikle yok olacağını söylüyorum;
uzun bir ömrün olmayacak
size Ürdün girmek ve işgal geçmenizi arazi üzerinde.
Sana karşı tanık olmak için bugün cenneti ve dünyayı çağırıyım.
Ölümden önce ben ayarlıı,
nimet ve laneti.
Hayat seçin, o zaman,
Siz ve torunlarınız, Tanrı ‘yı severek,
yaşayabilir,
sesini iyileştiriyor ve ona hızlı tutuyordu.
Bu senin için
hayat anlamına gelir.
Tanrı ‘nın yemin ettiği topraklarda
yaşamak için uzun bir hayat
Senin babalarına Abraham, Isaac ve Jacob ‘a verecekti. “

Responsorial Mezmur PS 1:1-2, 3, 4 ve 6

R. (40:5A) Tanrı ‘da umut edenler kutsanmıştır.
Takip eden adam kutsanmış değil
kötü avukatı
Ne de günahkarlar yolunda yürüyor,
ne de saygısızlık şirket oturur,
Ama LORD kanununda sevindirdi
ve onun Kanunu gece ve gündüz meditasyon.
R. mübarek Tanrı ‘da umut edenler vardır.
O bir ağaç gibi.
akan suya yakın dikilmiş,
Bu mevsimde meyve verir,
ve yaprakları asla fade.
Ne yaparsa yapsın, Prospers.
R. mübarek Tanrı ‘da umut edenler vardır.
O kadar da
kötü değil.
Onlar rüzgar uzak sürücüler saman gibidir.
LORD sadece yol boyunca saatler Için,
Ama
kötü bir şekilde kayboluyor.
R. mübarek Tanrı ‘da umut edenler vardır.

Gospel önce verse MT 4:17 metre

Tövbe, Lord diyor;
Cennetin Krallığı eldeki.

Gospel Lk 9:22-25

ISA, havarilerine şöyle dedi:
“Adamın oğlu büyük ölçüde acı çekmeli ve reddedilmeli.
yaşlılar, baş rahipler ve yazlar tarafından,
ve öldürülmeli ve üçüncü gün ortaya çıkar. “

Sonra her şeyi söyledi.
“Eğer biri benden sonra gelmek isterse, kendini inkar etmeli.
ve her gün haç alıp beni takip et.
Hayatını kurtarmak isteyen her kimse onu kaybedecektir.
Ama onun hayatını kaybeden kim olursa olsun, onu
kurtaracak.
Tüm dünyayı kazanmak için hangi kâr var?
Yine de kaybedecek ya da kaybedeceksin? “”

Aziz Michael, Archangel, savaşta bizi savunmak, Şeytanın kötülük ve tuzaklarına karşı bizim koruma olun. Tanrı onu tekrar buke, Biz alçakgönüllülükle dua ve sen O Prens Heavenly Host, Tanrı ‘nın gücü tarafından, Hell şeytan ve dünyanın ruhlar harabeye arayan dolaşmak tüm kötü ruhları içine cast. Amin. 

Şeytan ve dünya dolaşmak her iblis, çok zor, bu zaman beni uzak almak için çalışıyor-ben dünya yürüdü beri başka bir zaman daha fazla. Gözlerini bana tut ve beni dinle, seni korumaya devam edebileyim.

Senin ISA”

Yanlış olarak görülebilir doğru ve doğru olarak görülecektir


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

“…

11 Vay onların haline! Çünkü Kayin’in yolundan gittiler. Kazanç için kendilerini Balam’ınkine benzer bir yanılgıya kaptırdılar. Korah’ınkine benzer bir isyanda mahvoldular. 12 Sevgi şölenlerinizde sizinle birlikte pervasızca yiyip içen bu kişiler birer kara lekedir. Yalnız kendilerini besleyen çobanlardır. Rüzgarın sürüklediği yağmursuz bulutlara, iki kez ölmüş, kökünden sökülmüş, sonbaharın meyvesiz ağaçlarına benzerler. 13 Köpüğünü savuran denizin azgın dalgaları gibi ayıplarını çevreye savururlar. Serseri yıldızlar gibidirler. Onları sonsuza dek sürecek koyu karanlık bekliyor.

14–15 Adem’den sonraki altıncı kuşaktan olan Hanok, bu adamlara ilişkin şu peygamberlikte bulundu: “İşte Rab herkesi yargılamak üzere on binlerce kutsalıyla geliyor. Tanrı yoluna aykırı, tanrısızca yapılan bütün işlerden ve tanrısız günahkârların kendisine karşı söylediği bütün ağır sözlerden ötürü Rab, bütün insanlara suçluluklarını gösterecektir.” 16 Bunlar hep yakınıp söylenir, kendi tutkularının peşinden giderler. Ağızlarından kurumlu sözler çıkar, kendi çıkarları için başkalarını pohpohlarlar.

Uyarılar ve Öğütler

17 Ama siz, sevgili kardeşlerim, Rabbimiz İsa Mesih’in elçileri tarafından önceden söylenen sözleri anımsayın. 18 Size demişlerdi ki, “Dünyanın son günlerinde alay edenler, tanrısızlığa yönelip kendi tutkularına göre yaşayanlar olacaktır.” 19 Bunlar bölücü, insan doğasıyla sınırlı, Kutsal Ruh’tan yoksun kişilerdir. 20 Ama siz, sevgili kardeşlerim, kendinizi tümden kutsal olan imanınızın temeli üzerinde geliştirin. Kutsal Ruh’un yönetiminde dua edin. 21 Rabbimiz İsa Mesih’in sizi sonsuz yaşama kavuşturacak olan merhametini beklerken kendinizi Tanrı’nın sevgisinde koruyun. 22 Kimi kararsızlara merhamet edin. 23 Kimini ateşten çekip kurtarın. Kimine de korkuyla merhamet edin. Ama günahlı bir bedenin lekelediği giysiden bile tiksinin.

24–25 Kurtarıcımız tek Tanrı, sizi düşmekten alıkoyacak, büyük sevinç içinde lekesiz olarak yüce huzuruna çıkaracak güçtedir. Yücelik, ululuk, güç ve yetki Rabbimiz İsa Mesih aracılığıyla bütün çağlardan önce, şimdi ve bütün çağlar boyunca Tanrı’nın olsun! Amin.

https://sahneleme.incil.info/referans/Yahuda+1:1

 
 
6 Mart, 2014 @ 1:45pm

Hiçbir adam ona kötü ruhu tarafından yerleştirilen baskılara dayanacak kadar yeterli güç olacağını inanmayın. Buna inanırken, aniden ve beklenmedik bir şekilde düşecek. Her gün her dakika tetikte olmalısınız, çünkü kötü olan iş yerinde ne zaman olduğunu asla bilemezsin. Çok kurnaz ve çok dikkatli. Birçok kişi Için, şeytanın nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikirleri yok, ama bir şey açık. Sana sefalet ve üzüntünün dışında hiçbir şey getirmeyecek. Bu nedenle, her gün Aziz Michael dua dua gerekir. …

Yanlış olarak görülebilir doğru ve doğru olarak görülecektir

 
 
 

4 Mart 2014 @ 9:25pm

Benim değerli sevgili kızım, Tanrı her zaman zulme lehine yargıçlar unutmayın. Onları asla yüceltmek zorunda kalmaz. Yüce olan her adam Için, dünyanızı düşük en düşük benim krallığında yüceltilecektir. Dünyanızı zulme, kıyamet son gününde, ezilen olacak.

Ben çok merhametli biriyim. İntikam almak istemiyorum. Başkalarına yaptığın yanlışları, başkalarına yaptığın nefreti ya da başkalarını yargıladın sert şekilde çoğaltarak seni kınama etmiyorum. Bu yüzden büyük benim aşkım, ben size herhangi bir günah affedeceğim, sonsuz günah dışında, hangi Tanrı’nın Sözü lanetler. Beni ya da hizmetçilerimi nasıl çarmıha gerince seni kurtarmak için her zaman seni affedeceğim. Çarmıha gerilme, insanlık benim müdahaleye şahit olduktan sonra, şu an gibi, sana Truth kitabı ‘nı getirdiğimden beri. …”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir