1046. Tanrı Baba: çocuklarım için yapardım bir şey yok. Fedakârlık çok yüksektir

Gerçeği Kitap:
Pazar, 9 Şubat 2014, 19:00

 

Sevgili kızım, benim çocuklar için yapardım bir şey yok. Fedakârlık çok yüksektir.

Kendimi böylece onların ayaklarına Benim Kalbim yerleştirebilirim ve henüz onlar üzerine ezmek devam edecektir daha düşük. Kendimi onlara bu mesajları arayarak alçak gönüllü ve onlar beni ve alay alay.

Ben onları scourge ve cinayet için benim oğlum ve onlar hafife büyük onları, onlara hayat vermek ve onları kötü bir kölelik ücretsiz için yaptığım fedakarlığı izin.

Onlarla yollarını değiştirmeye savunmak ve beni görmezden geliyorlar Seçilmiş ruhlar onlarla konuşmak ve Benim Sözüm ilan etmek için gönderilen ve suratlarına tükür.

Cezalar onlara gönderdi ve onlar onlardan öğrenmek değil. Bunun yerine, onlar sadece kaderin bir cilvesi olduğunu ve benimle ilgisi yoktu iddia


Mucizevi hediyeler vizyon, falcıları, Azizler
ve peygamberler ve sadece birkaç yapılmış bunların kullanımı için verilen aracılığıyla Benim Askim gönderdim. Mark Benim Sözlerim şimdi , gerçek kitap tek oğlumu sen kurtarmak için gönderilen bu yana bana tarafından dünya için verilen en büyük hediye bu. Böylece bu aç kalbini ruhunu Şeytan cezbeden onun ek ücretsiz ve Benim Türkiye için hazırlamak yardımcı bu değerli hediye miras bırakmak. Şu anda benim güçlü müdahale hız tarafından hangi

Benim kelime yayar, olarak ve bugünden itibaren şok ve birçok sürpriz anlamına gelir. İnsan eli tarafından küçük organizasyon nerede yer, her dilde, konuşulan Benim Sözüm duyunca Kutsal Ruh’un gücü kanıtı verilecektir. Çalışmam devam ederse sağlayacaktır. Tüm olanlar My Hand durdurmak için deneyin yol gösterecektir. Olanlar kötü ruh tarafından yönlendirilir ve zavallı seslerini ses gerekirse mi çarpışacağız bir yana itecektir.


Olanlar sadece tek her ruhu kurtarmak arzu bana, durdurmak için denemek belgili tanımlık kuvvetli darbe-in benim el, sessizlik. Bu gibi bir görev benim yetki verince sen adamın güç için kıyaslanamaz bile olabilirsiniz için bu dikkate alınması gereken işler vermemek kararlıyım.Sakin, sevgili çocuk olmak ve güven bana, sevgili baban. Aşkım o, nasıl yaptığım günah olursa olsun seyreltilmiş değil bu harika bir şey. Bu denemeler, sıkıntıları ve oğlum, ama sadece kısa bir süre için tüm izlerini silmek için kötü planlar izin.

Asla benim planları korkulu, onlar-si olmak için bir amaç ve bu tüm kötülükleri silip, zafer, benim kutsal olacak uygun bir hayat getirdin. Bekliyoruz gereken çok şey var. Tüm senin dua sormak ve takip tüm bu ben, şu anda, ben sizin için yeni cennet ve yeni dünya Benim yeni cennet – tıpkı oluşturduk tüm son, paha biçilmez hediye getirmek için Benim kutsal görevi üzerinden verdik olması amacıyla ne zaman ben adem ve Havva oluşturdu.

İçin harika hissediyorsun zayıf ya da kolay incinir, her zaman sizin için tüm, Benim Askim unutmayın sizin anlama olmasıdır.

Sevgili baban Tanrı en yüksek”

1046. Tanrı Baba: çocuklarım için yapardım bir şey yok. Fedakârlık çok yüksektir

 
 

—-
göl görüntüle (Torah):

10 “İnsanoğlu, günahlarından utanmaları için bu tapınağı İsrail halkına tanıt. Tapınağın tasarısını incelesinler. 11 Eğer bütün yaptıklarından utanıyorlarsa, tapınağın tasarını –düzenlemesini, girişlerini, çıkışlarını– kurallarını, yasalarını onlara bildir. Tasarı onların gözü önünde yaz ki, bütün düzenine, kurallarına bağlılıkla uyabilsinler. 12 Tapınakla ilgili yasa şudur: Dağın tepesinde tapınağı çevreleyen bütün alan çok kutsal olacak. İşte tapınakla ilgili yasa böyle.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Hezekiel+43:10

—–

https://www.hebcal.com/sedrot/tetzaveh

 

—-

Roma Katolik:

Cumartesi sıradan zamanında dördüncü haftanın
Lectionary: 328

1 okuma HEB 13:15-17, 20-21

Kardeşlerim:
İsa aracılığıyla bize sürekli Tanrı övgü dolu bir kurban sunmak,
Onun adı itiraf dudaklar, meyve.
İyi yapmak ve ne var paylaşmak için ihmal edilmemesi;
Tanrı böyle bir kurban tarafından mutluluk duyar.Liderleriniz uyun ve onlara erteleme,
Onlar seni takip ve hesap vermek zorunda kalacak için
Onlar sevinç ve üzüntü ile değil onların görevi yerine getirmek,
Bunun için hiçbir avantaj olacaktır.

Ölümden getiren Tanrı barış,
Harika çoban koyun
sonsuz mutabakat kanla,
Bütün bu vasiyetini istediğinizi yapabilirsiniz, iyi vermek.
O sana ne İsa Mesih aracılığıyla ona sevindiricidir yürütmek,
Kime sonsuza dek şükranlarımızı sunalım. Amin.

Responsorial Mezmurlar PS 23:1-3a, 3b-4, 5, 6

R. (1) Lord benim çobanımdır; istediğim bir şey yok.
Tanrı benim çobanımdır; Ben eksiğim olmaz.
Yemyeşil çayırlarda yaslanmak bana verdi.
Dinlendirici sularda bana yol açar;
o benim ruh yeniler.
R. Lord benim çobanımdır; istediğim bir şey yok.
Bana doğru yolda size yol gösterir.
Onun adı aşkına.
Karanlık ölüm vadisinde yürüsem bile bile
Kötülükten korkmam; benim tarafımda olduğun için
Çubuk ve personel ile
Bana cesaret verir.
R. Lord benim çobanımdır; istediğim bir şey yok.
Benden önce tablo yaymak
Benim düşmanlar katında;
Başımı yağ ile yağlamak;
benim kupam taşıyor.
R. Lord benim çobanımdır; istediğim bir şey yok.
Sadece iyilik ve şefkat beni takip
Hayatımın bütün günlerinde;
Ve Rabbinin evinde yaşamak
Önümüzdeki yıllarda.
R. Lord benim çobanımdır; istediğim bir şey yok.

Alleluia Yuhanna 10:27

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Koyunlarım benim sesimi duyar Tanrı diyor ki;
Onları biliyorum ve takip ediyorlar.
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i MK 6:30-34

Havarilerin İsa ile birlikte toplanan
ve tüm yapılan ve öğretti vardı bildirdi.
Onlara dedi.
“Başınıza ıssız bir yere gel ve biraz dinlen.”
İnsanlar geldi ve büyük sayılarda gidiyor,
ve onlar bile yemek için hiçbir fırsatı.
Bu yüzden onlar tekne kendileri tarafından ıssız bir yere gitti.
İnsanlar onları gördü ve birçok bırakarak geldi bunu bilmek.
Onlar var kasabalardan yürüyerek hızlandırdı
ve onlardan önce evde geldi.Ne zaman İsa disembarked ve büyük kalabalık gördü.
kalbi acıyarak onları için taşındı,
Onlar olmadan bir çoban koyun gibi vardı için;
ve onlara çok şey öğretmeye başladı.”

—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

7 Hiç kuşkusuz, kutsayan kutsanandan üstündür. 8 Birinde ölümlü insanlar ondalık alıyor, ötekinde yaşadığına tanıklık edilen biri alıyor. 9 Ondalık alan Levi bile İbrahim aracılığıyla ondalık vermiştir denebilir. 10 Çünkü Melkisedek İbrahim’i karşıladığı zaman, Levi hâlâ atasının bedenindeydi.

Yeni Kâhinlik Düzeni

11 Eğer Levililer’in kâhinliği aracılığıyla yetkinliğe erişilebilseydi –nitekim Kutsal Yasa bu kâhinliği öngörerek halka verildi– Harun düzenine göre değil de, Melkisedek düzenine göre başka bir kâhinin gelmesinden söz etmeye ne gerek kalırdı? 12 Çünkü kâhinlik değişince, Yasa da zorunlu olarak değişir. 13 Kendisinden böyle söz edilen kişi başka bir oymaktandır. Bu oymaktan hiç kimse sunakta hizmet etmemiştir. 14 Rabbimiz’in Yahuda oymağından geldiği açıktır. Musa bu oymaktan söz ederken kâhinlere ilişkin bir şey söylemedi. 15 Melkisedek benzeri başka bir kâhin ortaya çıktığından, bu söylediğimiz artık daha da açıktır. 16 O, Yasa’nın soyla ilgili önkoşuluna göre değil, yok edilemez bir yaşamın gücüne göre kâhin olmuştur. 17 Çünkü,
“Melkisedek düzeni uyarınca
Sen sonsuza dek kâhinsin” diye tanıklık ediliyor.”

https://sahneleme.incil.info/referans/%C4%B0braniler+7:7

22 Musa’nın Yasası’na göre arınma günlerinin bitiminde Yusuf’la Meryem çocuğu Rab’be adamak için Yeruşalim’e götürdüler. 23 Nitekim Rab’bin Yasası’nda, “İlk doğan her erkek çocuk Rab’be adanmış sayılacak” diye yazılmıştır. 24 Ayrıca Rab’bin Yasası’nda buyrulduğu gibi, kurban olarak “bir çift kumru ya da iki güvercin yavrusu” sunacaklardı.

25 O sırada Yeruşalim’de Şimon adında bir adam vardı. Doğru ve dindar biriydi. İsrail’in avutulmasını özlemle bekliyordu. Kutsal Ruh onun üzerindeydi. 26 Rab’bin Mesihi’ni görmeden ölmeyeceği Kutsal Ruh aracılığıyla kendisine bildirilmişti. 27–28 Böylece Şimon, Ruh’un yönlendirmesiyle tapınağa geldi. Küçük İsa’nın annesi babası, Kutsal Yasa’nın ilgili kuralını yerine getirmek üzere O’nu içeri getirdiklerinde, Şimon O’nu kucağına aldı, Tanrı’yı överek şöyle dedi:
29 “Ey Rabbim, verdiğin sözü tuttun;
Artık ben, kulun huzur içinde ölebilirim.
30–32 Çünkü senin sağladığın,
Bütün halkların gözü önünde
hazırladığın kurtuluşu,
Ulusları aydınlatıp
Halkın İsrail’e yücelik kazandıracak ışığı
Gözlerimle gördüm.”

33 İsa’nın annesiyle babası, O’nun hakkında söylenenlere şaştılar. 34 Şimon onları kutsayıp çocuğun annesi Meryem’e şöyle dedi: “Bu çocuk, İsrail’de birçok kişinin düşmesine ya da yükselmesine yol açmak ve aleyhinde konuşulacak bir belirti olmak üzere belirlenmiştir. 35 Senin kalbine de adeta bir kılıç saplanacak. Bütün bunlar, birçoklarının yüreğindeki düşüncelerin açığa çıkması için olacak.”

36–37 Anna adında çok yaşlı bir kadın peygamber vardı. Aşer oymağından Fanuel’in kızıydı. Genç kız olarak evlenip kocasıyla yedi yıl yaşadıktan sonra dul kalmıştı. Şimdi seksen dört yaşındaydı. Tapınaktan ayrılmaz, oruç tutup dua ederek gece gündüz Tanrı’ya tapınırdı. 38 Tam o sırada ortaya çıkan Anna, Tanrı’ya şükrederek Yeruşalim’in kurtuluşunu bekleyen herkese İsa’dan söz etmeye başladı.

39 Yusuf’la Meryem, Rab’bin Yasası’nda öngörülen her şeyi yerine getirdikten sonra Celile’ye, kendi kentleri Nasıra’ya döndüler. 40 Çocuk büyüyor, güçleniyor ve bilgelikte yetkinleşiyordu. Tanrı’nın lütfu O’nun üzerindeydi.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+2:22

14 Size yalvarırız, kardeşler, boş gezenleri uyarın, yüreksizleri cesaretlendirin, güçsüzlere destek olun, herkese karşı sabırlı olun. 15 Sakın kimse kötülüğe kötülükle karşılık vermesin. Birbiriniz ve bütün insanlar için her zaman iyiliği amaç edinin. 16 Her zaman sevinin. 17 Sürekli dua edin. 18 Her durumda şükredin. Çünkü Tanrı’nın Mesih İsa’da sizin için istediği budur. 19 Ruh’u söndürmeyin. 20 Peygamberlik sözlerini küçümsemeyin. 21 Her şeyi sınayın, iyi olana sımsıkı tutunun. 22 Her çeşit kötülükten kaçının.

23 Esenlik kaynağı olan Tanrı’nın kendisi sizi tümüyle kutsal kılsın. Ruhunuz, canınız ve bedeniniz Rabbimiz İsa Mesih’in gelişinde eksiksiz ve kusursuz olmak üzere korunsun. 24 Sizi çağıran Tanrı güvenilirdir; bunu yapacaktır.”

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Selanikliler+5:14

3 Yaşantınıza dikkat edin! Kardeşiniz günah işlerse, onu azarlayın; tövbe ederse, bağışlayın. 4 Günde yedi kez size karşı günah işler ve yedi kez size gelip, ‘Tövbe ediyorum’ derse, onu bağışlayın.”

5 Elçiler Rab’be, “İmanımızı artır!” dediler.

6 Rab şöyle dedi: “Bir hardal tanesi kadar imanınız olsa, şu dut ağacına, ‘Kökünden sökül ve denizin içine dikil’ dersiniz, o da sözünüzü dinler.

7 “Hanginizin çift süren ya da çobanlık eden bir kölesi olur da, tarladan dönüşünde ona, ‘Çabuk gel, sofraya otur’ der? 8 Tersine ona, ‘Yemeğimi hazırla, kuşağını bağla, ben yiyip içerken bana hizmet et. Sonra sen yiyip içersin’ demez mi? 9 Verdiği buyrukları yerine getirdi diye köleye teşekkür eder mi? 10 Siz de böylece, size verilen buyrukların hepsini yerine getirdikten sonra, ‘Biz değersiz kullarız; sadece yapmamız gerekeni yaptık’ deyin.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+17:1

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/02/09
—–

Cumartesi, 8 Şubat 2014, 16:00

Her şeyi, benim oğlum, ikinci gelişi için hazırlık Kırmızı Pazartesi-ecek şimdi başlamak çünkü dua, dua, dua. Olaylar hızlı olacak ve az fark edeceksiniz böylece şeytanın ordusu oğlumun kiliseler ölçülü adımlarla fırtına. Sonra onlar, uzun zaman sonra değil, onlar çok aldattı ve artık gerçek niyetlerini gizlemek zorunda kalacak onların debriyajlar içinde olduğundan umursamaz.

Sen, sevgili çocuklar, şimdi hazırlamak gerekir sakin, sen yapmak ve dua bana söylenen her şeyi. Birbirinizden ayrılmayın. Diğer ruhlar gerçeği getirmek, sert olanlar Tanrı’ya inanıyor musun dönüştürme ve tüm bu olan oğlum, İsa’nın anısına hakaret için dua et.

Sevgili annen kurtuluş anne

1045. Kurtuluş Anası: Benim Babam hem fiziksel hem de ruhsal olarak dünyayı sallamak

—-
göl görüntüle (Torah):

Rab’bin Huzurunda Yanan Işık

20 “İsrail halkına buyruk ver, kandilin sürekli yanıp ışık vermesi için saf sıkma zeytinyağı getirsinler. 21 Harun’la oğulları kandilleri benim huzurumda, Buluşma Çadırı’nda, Levha Sandığı’nın önündeki perdenin dışında, akşamdan sabaha kadar yanar tutacaklar. İsrailliler için kuşaklar boyunca sürekli bir kural olacak bu.””

https://sahneleme.incil.info/referans/M%C4%B1s%C4%B1r’dan+%C3%87%C4%B1k%C4%B1%C5%9F+27:20 

Kâhin Giysileri

28

 “Bana kâhinlik etmeleri için İsrailliler arasından ağabeyin Harun’u, oğulları Nadav, Avihu, Elazar ve İtamar’ı yanına al. 2 Ağabeyin Harun’a görkem ve saygınlık kazandırmak için kutsal giysiler yap. 3 Bilgelik verdiğim becerikli adamlara söyle, Harun’a giysi yapsınlar. Öyle ki, bana kâhinlik etmek için kutsal kılınmış olsun. 4 Yapacakları giysiler şunlardır: Göğüslük, efod, kaftan, nakışlı mintan, sarık, kuşak. Bana kâhinlik etmeleri için ağabeyin Harun’a ve oğullarına bu kutsal giysileri yapacaklar. 5 Altın sırma, lacivert, mor, kırmızı iplik, ince keten kullanacaklar.””

https://sahneleme.incil.info/referans/M%C4%B1s%C4%B1r’dan+%C3%87%C4%B1k%C4%B1%C5%9F+28:1

——
https://www.hebcal.com/sedrot/tetzaveh

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir