0116_Four-Cardinals

1024. Bu yeni ve hızla hiyerarşi oluşturulan Benim Kilisesim üzerinde alacak

——

Gerçeği Kitap:
Perşembe, 16 Ocak 2014, 19:41

Sevgili kızım, gerçeği böler. Her zaman yaptı. Ne zaman bir kişi gerçeği bildiğini söylüyor, başka reddeder. Ama gerçeği Tanrin Sözü gelince, en büyük bölümü neden olur. Birçok gerçeği, her zaman hoş değildir ve henüz gerçeği inkar içinde yaşamak çünkü korku. Tanrin Sözü inkar içinde yaşadığında, kalbinizde gerçek huzur bulamaz.

Benim Babama kitapta yer alıyor, gerçeği biliyorsun o zaman Tanrı yolunu biliyor ve son nefesine kadar bu yolu izlemeniz gereken . Bu sapma yok. Ama eğer geçirilmesi ve yıkılmış, ile My Word kurcalamış kesinlikle asla bunu kabul. Bu çok iyi. Ama benim kutsal Word’den farklı, yeni doktrinler, Eğer,–dan benim kilise çatılar içinde ne sonra tanıttı yapacaksın?

Gerçeği yerine bir yalan kabul edecek misin? Benim gözünde kutsal olmayan bir doktrin kabul edecek misin?

Cevap olmalıdır yok. Hiç kimse için Benim Sözüm – inkar etmelisin. Benim Kilisesim, bir fakir, bir kral veya bir prens – hiyerarşi içinde seçkin çarşaflar giymiş olsa bile hiç kimse, herkes için My Word ile ilgili yeni bir doktrin kabul talepleri benden gelmiyor

Benim kilisem gizlice gelen içinde yıkılmış ve her bölümü çöktü. Katmanları aşağı çekti ve sadık hizmetçileri atılan ve sonra artık yararsiz – olmak kabul şekilde telaffuz edilir cehennemden doktrinler için temizlenir.


Rahipler, Piskoposlar ve Kardinaller, en acı için kim Tanrin Sözü, savunmaya cesaret yazıklar olsun. Bazı aforoz ve sadece doğru Tanrin Sözü için – konuşmak rağmen dine aykırı-suçlanan iken diğerleri çok zayıf olacaktır. Tanrı’nın yasaları kınamak için basınç birçok yoksul kutsal görevlileri verecektir. Onlar yalan doktrini kabul etmiyorsanız, kurtların önüne atılır. O, kimin inanç zaten zayıflamış ve kim dünyevi şeyleri seviyorum ve kim onların ruhlarını şiddetli bir hırs var, ilk sıradaki yeni ‘rehin’ bağlılıkyemini olacak.Bu yeni ve hızlı bir şekilde oluşturulan hiyerarşi Benim Kilisesim üzerinde alacak. Onlar Tanrı’nın adı falsities bildirmek ve birçok masum ruhlar inançlı götürmek. Cemaat farkında olmadan hiçbir şey ile-sadece ekmek dolu bir zehirli kadeh satışa sunulacak. Kutsal Komünyon artık onların ruhlarını doldurur. Onlar yakında hangi insan hakları en önemli doktrin ilan edecek zaman Tanrin Sözü alay homilies beslenen. Ve onun günahlarından dolayı pişman olup olmadığını onlar adam sonsuz yaşam, verilecek en büyük sapıklık ilan edecek. Bu nasıl milyonlarca ruhlarını yok edecek.

Onlar benim kilise dışında içine çekmeye devam ederken, benim sadık rahipler ve sadık takipçileri benim kilise, tuğla tuğla yeniden oluşturur. Bu izin vermeyeceğim için benim kilisem, gördün mü, hiç ölebilir.Tüm rahipler, Bütün piskoposlar ve kim tahttan ve kim bana sadık kalır, asla sadece veya bilgelik hediye ile mübarek olmuştur bu takipçileri çöl tüm kardinaller asla ayrılacaktır. Sonra yanlış bilgi My kilisede zayıf görevlileri kalpleri doldururken, Kutsal Ruh’un hediye sadece Benim kalan kilise ruhlarını ışık değil, ancak ışık, tüm bu adları yaşayan kitapta olan sağlayacak , kapıma.
Daha önce hiç benim öğrencilerim hangi onlar gelecekte olacak şekilde test edilir *. Onlar ilahi ışık Tanrı’nın, yavaş yavaş ve acı, karanlığa, daldı bir dünyada parlayan tutmak etkinleştirmek için bir yardıma göz önüne alındığında düşmanın Deccal varış tarafından neden.

İsa”
 
 
 
—-
Roma Katolik:

Sıradan zamanında ilk haftanın Çarşamba
Lectionary: 307

1 okuma HEB 2:14-18

Çocuklar kan ve et, paylaşmak bu yana
İsa onlara aynı şekilde paylaşılan,
ölümün ötesine.. biri yok ki
ölüm, o da
şeytan güç kimde
ve bu ücretsiz kim ölüm korkusu aracılığıyla
Kölelik tabi ömrü olmuştu.

Kesinlikle o melekler yardımcı olmadı
Ama oldukça alt öğelerin ‘, ibrahim;
Bu nedenle, onun kardeşlerim her şekilde gibi olmak zorunda,
merhametli ve sadık yüksek rahip Tanrı’nın önünde olabilir
insanların günahları dileyebilirim için.
Çünkü kendisi o acı ile test edildi
o kim test edilen yardımcı mı.

Responsorial Mezmurlar PS 105:1-2, 3-4, 6-7, 8-9

R. (8a) Lord onun mutabakat sonsuza kadar hatırlar.
veya:
R. Alleluia.
Tanrı sayesinde, onun adı çağırma;
ülkeler arasında yaptığı işler belli et.
Ona şarkı, onun övgü şarkı,
yaptığı harika işler ilan.
R. Lord onun mutabakat sonsuza kadar hatırlar.
veya:
R. Alleluia.
Onun kutsal adına bir zafer;
sevinirler, LORD aramak O kalpler!
Onun gücü Rabbine bakın;
Ona sürekli hizmet etmeyi amaçlamaktadır.
R. Lord onun mutabakat sonsuza kadar hatırlar.
veya:
R. Alleluia.
Sen ibrahim, kullarının soyundan,
Jacob, onun seçilmiş kişi oğulları!
O, Tanrı, bizim Tanrı;
Dünya onun kararlar geçerli.
R. Lord onun mutabakat sonsuza kadar hatırlar.
veya:
R. Alleluia.
O sonsuza dek onun mutabakat hatırlar
bağlama için bin generationsB o yaptı
İbrahim ile içine giren
ve onun yemin Isaac için tarafından.
R. Lord onun mutabakat sonsuza kadar hatırlar.
veya:
R. Alleluia.

Alleluia Yuhanna 10:27

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Koyunlarım benim sesimi duyar Tanrı diyor.
Onları biliyorum ve takip ediyorlar.
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i Mk 1:29-39

Sinagog terk etmekte
İsa’nın James ve John Simon ve Andrew evine girdi.
Simon’ın kayınvalidesi ateşle hasta yattı.
Hemen onun hakkında ona söylediler.
Yaklaştı, elini kavradı ve ona yardım etti.
O zaman ateş onu bırakıp onlara bekledi.Ne zaman, gün batımından sonra akşam,
Ona her kim hasta veya iblisler tarafından ele geçirilmiş getirdiler.
Bütün kasaba kapıda toplanmıştır.
Çok çeşitli hastalıklar ile hasta olan tedavi edildi
ve o birçok şeytanlar sürdü,

onları onlar onu biliyordu çünkü konuşmak için izin değil.Şafaktan önce erkenden yükselen,
o yaptı ve burada dua o ıssız bir yere gitti.
Simon ve onunla birlikte olanlar onu takip
ve ona dedi bulma, “Herkes seni arıyor.”
O söyledi, “bize yakın köylerde devam et
Orada da vaaz ki.
Bu amaçla ben geldim.”
Bu yüzden onların sinagoglar vaaz ve iblisleri sürüş gitti
Celile tamamı.”


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

Temel İlkeleri Aşıp İlerleyin

11 Bu konuda söyleyecek çok sözümüz var, ama kulaklarınız uyuştuğu için anlatmak zor. 12 Şimdiye dek öğretmen olmanız gerekirken, Tanrı sözlerinin temel ilkelerini size yeni baştan öğretecek birine ihtiyacınız var. Size yine süt gerekli, katı yiyecek değil! 13 Sütle beslenen herkes bebektir ve doğruluk sözünde deneyimsizdir. 14 Katı yiyecek, yetişkinler içindir; onlar duyularını iyi ile kötüyü ayırt etmek üzere alıştırmayla eğitmiş kişilerdir.

6

1 Bunun için, ölü işlerden tövbe etmenin ve Tanrı’ya inanmanın temelini, vaftizler, elle kutsama, ölülerin dirilişi ve sonsuz yargıyla ilgili öğretinin temelini yeni baştan atmadan Mesih’le ilgili ilk öğretileri aşarak yetkinliğe doğru ilerleyelim. 3 Tanrı izin verirse, bunu yapacağız.

4–6 Bir kez aydınlatılmış, göksel armağanı tatmış ve Kutsal Ruh’a ortak edilmiş, Tanrı sözünün iyiliğini ve gelecek çağın güçlerini tatmış oldukları halde yoldan sapanları yeniden tövbe edecek duruma getirmeye olanak yoktur. Çünkü onlar Tanrı’nın Oğlu’nu adeta yeniden çarmıha geriyor, herkesin önünde aşağılıyorlar. 7 Üzerine sık sık yağan yağmuru emen ve kimler için işleniyorsa onlara yararlı bitkiler üreten toprağı Tanrı bereketli kılar. 8 Ama dikenli bitki, devedikeni üreten toprak yararsızdır; lanetlenmeye yakındır, sonu yanmaktır.”

https://sahneleme.incil.info/referans/%C4%B0braniler+5:11

Sonun Belirtileri

5–6 Bazı kişiler tapınağın nasıl güzel taşlar ve adaklarla süslenmiş olduğundan söz edince İsa, “Burada gördüklerinize gelince, öyle günler gelecek ki, taş üstünde taş kalmayacak, hepsi yıkılacak!” dedi.

7 Onlar da, “Peki, öğretmenimiz, bu dediklerin ne zaman olacak? Bunların gerçekleşmek üzere olduğunu gösteren belirti ne olacak?” diye sordular.

10 Sonra onlara şöyle dedi: “Ulus ulusa, devlet devlete savaş açacak. 11 Şiddetli depremler, yer yer kıtlıklar ve salgın hastalıklar, korkunç olaylar ve gökte olağanüstü belirtiler olacak.

20 “Yeruşalim’in ordular tarafından kuşatıldığını görünce bilin ki, kentin yıkılacağı zaman yaklaşmıştır. 21 O zaman Yahudiye’de bulunanlar dağlara kaçsın, kentte olanlar dışarı çıksın, kırdakiler kente dönmesin. 22 Çünkü o günler, yazılmış olanların tümünün gerçekleşeceği ceza günleridir. 23 O günlerde gebe olan, çocuk emziren kadınların vay haline! Çünkü ülke büyük sıkıntıya düşecek ve bu halk gazaba uğrayacaktır. 24 Kılıçtan geçirilecek, tutsak olarak bütün uluslar arasına sürülecekler. Yeruşalim, öteki ulusların dönemleri tamamlanıncaya dek onların ayakları altında çiğnenecektir.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+21:1

—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir