1011. Üç dışarı dört beni reddeder

—-
——

Gerçeği Kitap:
Perşembe, 2 Ocak 2014, 20:40

Benim kızım ne zaman tüm genel bildirim olarak kim olduğumu, ama sonuna kadar yaktı, bir mum fitil içinde sadece hafif bir titreme olacak hemen hemen üzerinize tam zamanı.

O kim bana söyledikleri beni çok az konuşma yapacak. Ne zaman onlar beni inkar kadar çok görmek bana sadık olanlar şok olacak. Ne zaman sadık olanlar ciddi hata içine liderliğindeki ayrılacaktır neredeyse üzerinize tam zamanı. O gün kala, kör, sağır ve o kim gerçek Tanrin Sözü için uyarı kalmak için başarısız olacaktır onların milyarlarca toplamak ve bir yanlış doktrin-değil Me kabul.Onay Sacrament biçiminde olması, bu suni olacak biliyorum inanç rehin yeni yenilenmesi konuşmak duyunca . Benim gözünde anlamsız olacaktır. Sahte peygamber tarafından dünyadaki tüm dinlere birleştirmek için küresel onun planının bir parçası olarak sunulan. Benim İlahiyat bir kenara fırça. Sözümü unutulur ve gömülü, Benim Öğretilerim, sadık sözde evangelizm yeni bir tür kabul içine zorlamak için twisted iken.

Bu başından beri şekilde benim kilisede kalacak olanlar beni inkar etmeyeceğim çünkü söz veriyorum, ancak hayatta kalır. Üç dört Beni reddeder Sadece benim kalan bana sarılmak ve Benim Sözüm tutmak ve adl-in onları şaşkın. Yeni doktrin tarafından ele geçirilen zaman benim kilisede kalacak, o zavallı ruhlar, nereye açmak için bilmiyorum. Onlara diyorum. Güçlü ol. Sert ol. Bana dua My rehberlik için inkar ve her zaman yaptığınız gibi bana hizmet etmeye devam etmeyin. Sırt, beni inkar sorulduğunda tüm-tüm dinler-iyiliği için oyunculuk iddiasında olanlar tarafından çevirmek senin için olarak Hıristiyanlık kılığına Pagan izm kucaklamaya sorulur.

Bu sahte Tanrı’nın düşmanları işgal My Kilisesi, onun hiyerarşisinde, My Father korkunç bir cezalandırma göndereceğiz. O dünya ve değil bir adam tilt olur, kadın veya çocuğun bu ayaklanmalar göz ardı etmek mümkün olacak. Düşmanlarım benim mistik vücut saldırı ne zaman , onlar-ecek neden çok zarar, fazla karmaşa ve birçok gerçeği uzak yol. Ama benim kalan ordu asla izin gerçeği kabul etmez ya da şeytan ya da onun aracıları bağlılık yemini zorunda çünkü asla benim kilise, yok edecek.

Birçok savaş şimdi yükselmek ve kükreme, My Father’s Wrath her yerde hissedene fırtınalar ve depremler, monte edecek.

Kim arasında yürümek ve kim benim kilise yanıltmak, bu düşman benim, bunu biliyorum. Asla kimin için ben kadar benim hayat verdi bu ruhlar kazanmak sağlayacak. Küstahlığınız kısa olacak yaşamış, sizin kötü eylemleri durdu ve ani sona girişimleriniz ayrılmış ruhlar zarar getirdi. İlahi açtığım müdahalesi olmadan Tanrin Sözü karşı asla artacak. Sadakatinizi kötü bir afet ve herkes aldatmak için yönetmek için sona erecek. Cennet kapıları sadakatinizi şeytan için övünme doğru ilerlemeye çalıştığınızda, sen olacak kısmak, Zincirli ve herhangi bir merhamet etmeni göstermek olmadan uçuruma, döküm.

Git ve tüm o sizin kim gelip uyarı her zaman kalması bu şeyler tanık. Yalnızca olabilir için bir Öğretmen bana, hizmet devam etmeliyiz.


İsa”

—-
Roma Katolik:

Anıt Aziz Basil büyük ve Gregory Nazianzen, Piskoposlar ve doktorlar Kilisesi
Lectionary: 205

1 okuma 1 Jn 2:22-28

Sevgili:
Kim yalan söylüyor?
Kim İsa Mesih olduğunu
inkar ediyor.
Baba ve oğul her kim
reddeder, Deccal budur.
Kimse oğlu
reddeden babası yok,
Ama her kim oğlu itiraf eder de babası yok.Başından itibaren duyduğun izin içinde

kalır.
Başından itibaren duyduğun içinde
kalırsa,
sonra oğul ve baba
kalır.
Ve bu da bizi fark etti söz: sonsuz yaşam.

Seni
aldatmak olanlar hakkında bunları yazmak.
Sana gelince,
Ondan alınan Mesh içinde
kalır,
Kimse sana
öğretmeye gerekmez böylece.
Ama onun Mesh hakkında her şeyi
öğretir ve doğru ve yanlış değil;
Tıpkı sana
öğrettiğim gibi ona kalır.Ve şimdi, çocuklar, onu içinde

kalmak,
Böylece o göründüğünde güven olabilir
ve utanç onun geliyor, onun tarafından koymak değil.

Responsorial Mezmurlar PS 98:1, 2-3ab, 3 cd-4

R. (3cd) Dünyanın sonuna Tanrı’nın kaydetme gücü gördünüz mü.
Tanrı’nın yoluna yeni bir şarkı,
harika işler yaptığı için;
Sağ elini onun için zafer kazandı,
Kutsal kolunu.
R. dünyanın sonuna Tanrı’nın kaydetme gücü gördünüz mü.
Tanrı onun kurtuluşu bilinen yaptı:
Milletler görünürde onun adalet ortaya koymuştur.
Onun iyilik ve onun sadakat hatırladı
İsrail eve doğru.
R. dünyanın sonuna Tanrı’nın kaydetme gücü gördünüz mü.
Dünyanın sonuna gördün mü
Bizim Tanrı tarafından kurtuluş.
Sevinçle Rab, tüm sen toprakları şarkı;
şarkıya break; övgü şarkı.
R. dünyanın sonuna Tanrı’nın kaydetme gücü gördünüz mü.

Alleluia HEB 1:1-2

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Zaman geçti, peygamberler aracılığıyla bizim atalarımız Tanrı konuştu:
Bu son günlerinde bize oğlu konuştu.
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i Yuhanna 1:19-28

John ifadesidir.
Ne zaman Yahudilerin Kudüs’ten rahip ve Levites ona gönderdi
Ona, “Sen kimsin?”
Kabul ve inkar etmiyor ama itiraf etti,
“Ben Mesih değilim.”

Ona sordular,
“Ne o zaman? Elijah misin?”
Ve dedi ki, “ben değilim.”
“Peygamber misiniz?”
O cevap verdi, “Hayır”
Ona söylediler,
“Biz bize gönderenlere cevap verebilir mi?
Ne sen söyleyecek var mı?”
Dedi ki:
“I ‘m bir çölde ağlama sesi,
Tanrının yolu düz yapmak,

Isaiah Peygamber dedi ki.”
Bazı Ferisiler de gönderildi.
Ona sordular,
“Neden o zaman seni vaftiz ediyorum
Eğer İsa’ya da Elijah ya da Peygamber değilseniz?”
John onları yanıtladı,
“Ben su ile vaftiz;
Ama sen
kime tanımadığınız arasında bir tane var,
benim peşimde
olan
Peep kayışı çöz layık değilim.”

Bu Bethany içinde Jordan oldu,
nerede John vaftiz.”

—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

22–23 Ruh’un ürünüyse sevgi, sevinç, esenlik, sabır, şefkat, iyilik, bağlılık, yumuşak huyluluk ve özdenetimdir. Bu tür nitelikleri yasaklayan yasa yoktur. 24 Mesih İsa’ya ait olanlar, benliği, tutku ve arzularıyla birlikte çarmıha germişlerdir. 25 Ruh sayesinde yaşıyorsak, Ruh’un izinde yürüyelim. 26 Boş yere övünen, birbirine meydan okuyan, birbirini kıskanan kişiler olmayalım.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Galatyal%C4%B1lar+5:22

11 Bir pınar aynı gözden tatlı ve acı su akıtır mı? 12 Kardeşlerim, incir ağacı zeytin ya da asma incir verebilir mi? Bunun gibi, tuzlu su kaynağı tatlı su veremez.

Bilge Olan Kim?

13 Aranızda bilge ve anlayışlı olan kim? Olumlu yaşayışıyla, bilgelikten doğan alçakgönüllülükle iyi eylemlerini göstersin. 14 Ama yüreğinizde kin, kıskançlık, bencillik varsa övünmeyin, gerçeği yadsımayın. 15 Böylesi “bilgelik” gökten inen değil, dünyadan, insan doğasından, cinlerden gelen bilgeliktir. 16 Çünkü nerede kıskançlık, bencillik varsa, orada karışıklık ve her tür kötülük vardır. 17 Ama gökten inen bilgelik her şeyden önce paktır, sonra barışçıldır, yumuşaktır, uysaldır. Merhamet ve iyi meyvelerle doludur. Kayırıcılığı, ikiyüzlülüğü yoktur. 18 Barış içinde eken barış yapıcıları doğruluk ürününü biçerler.

Tanrı’ya Bağımlı Olun

4

 Aranızdaki kavgaların, çekişmelerin kaynağı nedir? Bedeninizin üyelerinde savaşan tutkularınız değil mi? 2 Bir şey arzu ediyor, elde edemeyince adam öldürüyorsunuz. Kıskanıyorsunuz, isteğinize erişemeyince çekişip kavga ediyorsunuz. Elde edemiyorsunuz, çünkü Tanrı’dan dilemiyorsunuz. 3 Dilediğiniz zaman da dileğinize kavuşamıyorsunuz. Çünkü kötü amaçla, tutkularınız uğruna kullanmak için diliyorsunuz. 4 Ey vefasızlar, dünyayla dostluğun Tanrı’ya düşmanlık olduğunu bilmiyor musunuz? Dünyayla dost olmak isteyen, kendini Tanrı’ya düşman eder. 5 Sizce Kutsal Yazı boş yere mi şöyle diyor: “Tanrı içimize koyduğu ruhu kıskançlık derecesinde özler.” 6 Yine de bize daha çok lütfeder. Bu nedenle Yazı şöyle diyor:
“Tanrı kibirlilere
karşıdır,
Ama alçakgönüllülere lütfeder.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Yakup+3

En Büyük Buyruk

28 Onların tartışmalarını dinleyen ve İsa’nın onlara güzel yanıt verdiğini gören bir din bilgini yaklaşıp O’na, “Buyrukların en önemlisi hangisidir?” diye sordu.

29 İsa şöyle karşılık verdi: “En önemlisi şudur: ‘Dinle, ey İsrail! Tanrımız Rab tek Rab’dir. 30 Tanrın Rab’bi bütün yüreğinle, bütün canınla, bütün aklınla ve bütün gücünle seveceksin.’ 31 İkincisi de şudur: ‘Komşunu kendin gibi seveceksin.’ Bunlardan daha büyük buyruk yoktur.”

32 Din bilgini İsa’ya, “İyi söyledin, öğretmenim” dedi. “ ‘Tanrı tektir ve O’ndan başkası yoktur’ demekle doğruyu söyledin. 33 İnsanın Tanrı’yı bütün yüreğiyle, bütün anlayışıyla ve bütün gücüyle sevmesi, komşusunu da kendi gibi sevmesi, bütün yakmalık sunulardan ve kurbanlardan daha önemlidir.”

34 İsa onun akıllıca yanıt verdiğini görünce, “Sen Tanrı’nın Egemenliği’nden uzak değilsin” dedi. Bundan sonra kimse O’na soru sormaya cesaret edemedi. 

Mesih Kimin Oğlu?

35 İsa tapınakta öğretirken şunu sordu: “Nasıl oluyor da din bilginleri, ‘Mesih, Davut’un Oğlu’dur’ diyorlar? 36 Davut’un kendisi, Kutsal Ruh’tan esinlenerek şöyle demişti:
‘Rab Rabbim’e dedi ki,
Ben düşmanlarını
Ayaklarının altına serinceye dek
Sağımda otur.’
37 Davut’un kendisi O’ndan Rab diye söz ettiğine göre, O nasıl Davut’un Oğlu olur?” Oradaki büyük kalabalık O’nu zevkle dinliyordu.

https://sahneleme.incil.info/referans/Markos+12:28

—–
https://oca.org/readings/daily/2019/01/02
—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir