1222_maria-erzsebet_1

1001. Kurtuluş Anası: Vicdan aydınlatma mucize eseri, o benim oğlum, neşe getirmek, sevsin ve umut dünyaya

Gerçeği Kitap:
Pazar, 22 Aralık 2013, 15:19

Benim çocuğum, lütfen değerli oğlum onun büyük müdahale of Mercy için hazırlanıyor duyulmasına izin. Dünya sonuç olarak yenilenmiş olacaktır ve birçok onların yeni-to-be Allah’ın varlığı hakkında şüphe gelen özgürlük bulundu sevinirler olacaktır.

O kim benim oğlum biliyor musun ne kadar yalnız. Oğlum mount durdu sadece cennet O’nun yükseliş önce müritleri karışık olduğunu ve korkmuş ayrılması nedeniyle onlar olurdu onsuz yüz. Birçoğu panikledim ve onları bırakmak benim oğlum yalvardı. Sabırla bu ayrılık sadece geçici olacak ve onlara yardım göndereceğini onlara açıklayarak rahatlattı onları. Kutsal Ruh’un hediye atıfta bulundu yardımcı oldu. O zaman onlara şöyle dedi: “kim size göndereceğiz yardım tarafından sen yalnız olmayacak için korkma. Ben her zaman senin kutsal ruh şeklinde olacaktır.”

Herkes tekrar geleceğini o gün söylememe rağmen onlar gerçekten ne demek istediğini anlamadım. Bazı kendini duyurmak önce hafta olacağını düşündüm. Ama unutma, Tanrı’nın zaman bir günde, herhangi bir zaman olabilir. Şimdi bu gün yakın çizim ve, sonunda, zaman işaretleri olarak kırmızı Pazartesi tüm Kehanetler gerçekleşiyor. Sevinçli zamandır neredeyse üzerinize için korku kalbinizde çocuklar var. Oğlumun büyük gün aniden şafak için olacak artık gözyaşı ve hüzün, ve tüm içine kendi O’nun kutsal silah toplamak.

Tanrı’nın büyük nimetler ve oğlum tutar, büyük bolluk içinde Tanrı’nın çocukları her biri için büyük merhamet için dua ediyorum. Bucludes iyi, kötü ve kayıtsız. Vicdan aydınlatma mucize eseri, o benim oğlum, neşe getirmek, sevsin ve dünya için umut.

Bu büyük merhamet için minnettar ol yeter. Oğlumun aşk asla ölmeyecek için yavaş yavaş ya da kesilirken olabilir, çünkü sen ona aitsin. Onunkiler. Tanrı’nın çocuklarıyız. İblis’e ait değil.

Dua, dua, insanlık üzerinde hile ve kötü bir zayıf üzerinde giderek artan kötü stranglehold oğlumun merhametli el seçecektir dua.

Sevgili annen kurtuluş anne”

—-
Roma Katolik:

Advent üçüncü haftasında Cumartesi
Lectionary: 198

1 okuma 1 Sm 1:24-28

O günlerde,
Hannah onunla Samuel getirdi,
Üç-yıl-yaşlı boğa ile birlikte
bir ephah un ve bir deri şarap
ve onu Tanrı Shiloh’Tapınağı ‘ nda gösterilmesini sağlar.
Çocuğun babası genç boğa kurban sonra
Hannah, annesi, Eli yaklaştı ve dedi ki:
“Özür dilerim, Lordum!
Siz canlı, Lordum,
Size en yakın burada, Tanrı’nın yoluna dua durdu kadınım.
Bu çocuk için dua ve Tanrı benim isteğini kabul ettim.
Şimdi, buna karşılık, ona Tanrı’nın yoluna verdim;
o yaşadığı sürece, o Tanrı’nın yoluna adanmış.”
O Samuel orada bıraktım.

Responsorial Mezmurlar 1 Samuel 2:1, 4-5, 6-7, 8abcd

R. (1a’ya bakınız) Kalbim Rab, benim kurtarıcım exults.
“Kalbim Tanrı’exults,
boynuzum benim Tanrı’ya Yüce.
Benim düşman yuttu;
Ben benim zafer sevinirler.”
R. Kalbim Rab, benim kurtarıcım exults.
“Kudretli ve yay kırılmış,
yoğun tottering hazırlanmak.
İyi beslenmiş kendilerini ekmek için kiraya,
üzerinde aç sopalayın iken yağma.
Çorak karısı yedi oğlu ayılar,
birçok anne languishes iken.”
R. Kalbim Rab, benim kurtarıcım exults.
“Tanrı ölümüne koyar ve hayat verir;
nether dünyaya atmalarını;
tekrar yukarı yükseltir.
Tanrı fakir ve zengin yapar,
o düşer, o da exalts.”
R. Kalbim Rab, benim kurtarıcım exults.
“Muhtaç toz oluşturur;
Gübre yığınından fakir asansörleri,
Onları soylular ile koltuk için
ve görkemli bir taht onların mirasını olun.”
R. Kalbim Rab, benim kurtarıcım exults.

Alleluia

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
O Kral bütün Milletler ve kilisenin kilit taşı:
Gel ve tozdan oluşan adam, kurtar!
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i Lk 1:46-56

Meryem dedi ki:

“Ruhumu Rabbinin büyüklüğünü ilan;
Ruhum Tanrı’ya benim kurtarıcım sevinir.
asılıyor uşağı baktı vardır için.
Bu günden itibaren tüm nesiller beni mübarek arar mısın:
Yüce
büyük şeyler benim için yaptığı,
ve onun adı kutsaldır.
O kim onu korku merhamet vardır
her nesilde.
Kolunu gücünü göstermiştir,
ve gurur onların kibir içinde dağınık.
Güçlü–dan onların tahtlar aşağı çöktü
ve aşağı perdesi kalktı.
İyi şeyler aç doldurdu,
ve o uzakta gönderdi zengin boş.
Uşağı İsrail yardım için geldi
merhamet, verdiği sözü hatırladı için
Babalarımız için verdiğin sözü,
İbrahim ve sonsuza dek onun çocukları için.”


Mary Elizabeth ile yaklaşık üç ay kaldı.
ve sonra evine döndü.”


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

Hardal Tanesi ve Maya

18 Sonra İsa şunları söyledi: “Tanrı’nın Egemenliği neye benzer, onu neye benzeteyim? 19 Tanrı’nın Egemenliği, bir adamın bahçesine ektiği hardal tanesine benzer. Tane gelişip ağaç olur, kuşlar dallarında barınır.”

20 İsa yine, “Tanrı’nın Egemenliği’ni neye benzeteyim?” dedi. 21 “O, bir kadının üç ölçek una karıştırdığı mayaya benzer. Sonunda bütün hamur kabarır.

Dar Kapı

22 İsa köy kent dolaşarak öğretiyor, Yeruşalim’e doğru ilerliyordu. 23–24 Biri O’na, “Ya Rab” dedi, “Kurtulanların sayısı az mı olacak?” İsa oradakilere şöyle dedi: “Dar kapıdan girmeye gayret edin. Size şunu söyleyeyim, çok kişi içeri girmek isteyecek, ama giremeyecek.

25 Ev sahibi kalkıp kapıyı kapattıktan sonra dışarıda durup, ‘Ya Rab, kapıyı aç bize!’ diyerek kapıyı vurmaya başlayacaksınız. “O da size, ‘Kim olduğunuzu, nereden geldiğinizi bilmiyorum’ diye karşılık verecek.

26 “O zaman, ‘Biz senin önünde yiyip içtik, sen de bizim sokaklarımızda öğrettin’ demeye başlayacaksınız.

27 “O da size şöyle diyecek: ‘Kim olduğunuzu, nereden geldiğinizi bilmiyorum. Çekilin önümden, ey kötülük yapanlar!’

28 “İbrahim’i, İshak’ı, Yakup’u ve bütün peygamberleri Tanrı’nın Egemenliği’nde, kendinizi ise dışarı atılmış gördüğünüz zaman, aranızda ağlayış ve diş gıcırtısı olacaktır. 29 İnsanlar doğudan batıdan, kuzeyden güneyden gelecek ve Tanrı’nın Egemenliği’nde sofraya oturacaklar. 30 Ve işte, sonuncu olan bazıları birinci, birinci olan bazıları da sonuncu olacak.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+13:18

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/12/22
—–

—-
göl görüntüle (Thora):

İsrailliler Mısır’da Baskı Görüyor

1

 Yakup’la birlikte aileleriyle Mısır’a giden İsrailoğulları’nın adları şunlardır: 2 Ruben, Şimon, Levi, Yahuda, 3 İssakar, Zevulun, Benyamin, 4 Dan, Naftali, Gad, Aşer. 5 Yakup’un soyundan gelenler toplam yetmiş kişiydi. Yusuf zaten Mısır’daydı.

6 Zamanla Yusuf, kardeşleri ve o kuşağın hepsi öldü. 7 Ama soyları arttı; üreyip çoğaldılar, gittikçe büyüdüler, ülke onlarla dolup taştı.

8 Sonra Yusuf hakkında bilgisi olmayan yeni bir kral Mısır’da tahta çıktı. 9 Halkına, “Bakın, İsrailliler sayıca bizden daha çok” dedi, 10 “Gelin, onlara karşı aklımızı kullanalım, yoksa daha da çoğalırlar; bir savaş çıkarsa, düşmanlarımıza katılıp bize karşı savaşır, ülkeyi terk ederler.”

11 Böylece Mısırlılar İsrailliler’in başına onları ağır işlere koşacak angaryacılar atadılar. İsrailliler firavun için Pitom ve Ramses adında ambarlı kentler yaptılar. 12 Ama Mısırlılar baskı yaptıkça İsrailliler daha da çoğalarak bölgeye yayıldılar. Mısırlılar korkuya kapılarak 13 İsrailliler’i amansızca çalıştırdılar. 14 Her türlü tarla işi, harç ve kerpiç yapımı gibi ağır işlerle yaşamı onlara zehir ettiler. Bütün işlerinde onları amansızca kullandılar.

15 Mısır Kralı, Şifra ve Pua adındaki İbrani ebelere şöyle dedi: 16 “İbrani kadınlarını doğum sandalyesinde doğurturken iyi bakın; çocuk erkekse öldürün, kızsa dokunmayın.” 17 Ama ebeler Tanrı’dan korkan kimselerdi, Mısır Kralı’nın buyruğuna uymayarak erkek çocukları sağ bıraktılar. 18 Bunun üzerine Mısır Kralı ebeleri çağırtıp, “Niçin yaptınız bunu?” diye sordu, “Neden erkek çocukları sağ bıraktınız?”

19 Ebeler, “İbrani kadınlar Mısırlı kadınlara benzemiyor” diye yanıtladılar, “Çok güçlüler. Daha ebe gelmeden doğuruyorlar.”

20 Tanrı ebelere iyilik etti. Halk çoğaldıkça çoğaldı. 21 Ebeler kendisinden korktukları için Tanrı onları ev bark sahibi yaptı.

22 Bunun üzerine firavun bütün halkına buyruk verdi: “Doğan her İbrani erkek çocuk Nil’e atılacak, kızlar sağ bırakılacak.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Mısır’dan+Çıkış+1:1

6 Yakup soyu gelecekte kök salacak,
İsrail filizlenip çiçeklenecek,
Yeryüzünü meyvesiyle dolduracak.
7 RAB İsrailliler’i, kendilerini cezalandıranları cezalandırdığı gibi cezalandırdı mı?
Ya da İsrailliler’i başkalarını öldürdüğü gibi öldürdü mü?
8 RAB onları yargıladı,
Kovup sürgüne gönderdi.
Doğu rüzgarının estiği gün
Onları şiddetli soluğuyla savurdu.
9 Böylece Yakup soyunun suçu bağışlanacak.
Günahlarının kaldırılmasının sonucu şöyle olacak:
Sunağın taşlarını tebeşir taşı gibi un ufak ettiklerinde
Ne Aşera putu ne de buhur sunağı kalacak.
10 Surlu kent terk edildi,
Çöl kadar ıssız, sahipsiz bir yurt oldu.
Dana orada otlayıp uzanacak,
Filizlerini yiyip bitirecek.
11 Kuruyan dalları koparılacak,
Kadınlar gelip bunları yakacaklar.
Çünkü bu halk akıllı bir halk değil.
Bu yüzden onları yaratan kendilerine acımayacak,
Onlara biçim veren onları kayırmayacak.
12 Ey İsrailoğulları, o gün RAB gürül gürül akan Fırat ile Mısır Vadisi arasında harman döver gibi, sizi birer birer toplayacak. 13 Evet, o gün büyük bir boru çalınacak; Asur’da yitenlerle Mısır’a sürgün edilenler gelip kutsal dağda, Yeruşalim’de RAB’be tapınacaklar.

Efrayim’e Uyarı

28

 Vay haline verimli vadinin başındaki kentin, Efrayimli sarhoşların gurur tacının! Şaraba yenilmişlerin yüceliği ve görkemi, solmakta olan çiçeği andırıyor. 2 Rab’bin güçlü kudretli bir adamı var. Dolu fırtınası gibi, harap eden kasırga gibi, silip süpüren güçlü sel gibi o kenti şiddetle yere çalacak. 3 Efrayimli sarhoşların gurur tacı ayaklar altında çiğnenecek. 4 Verimli vadinin başındaki kent, yüce ve görkemli taç, artık solmakta olan çiçeği andıran kent, mevsiminden önce olgunlaşmış incir gibi görülür görülmez koparılıp yutulacak.

5 O gün Her Şeye Egemen RAB, halkından sağ kalanlar için yücelik tacı, güzellik çelengi olacak. 6 Yargı kürsüsünde oturanlar için adalet ruhu, kent kapılarında saldırıları geri püskürtenler için cesaret kaynağı olacak.

Yeşaya’nın Uyarıları

7 Kâhinlerle peygamberler bile şarabın ve içkinin etkisiyle yalpalayıp sendeliyor; içkinin etkisiyle yalpalayıp sendeliyorlar, şaraba yenik düşmüşler. Yanlış görümler görüyorlar, kararlarında tutarsızlar. 8 Sofralar kusmuk dolu, pisliğe bulaşmamış yer yok!

9 “Kimi eğitmeye çalışıyor?” diyorlar, “Kime iletiyor bildirisini? Sütten yeni kesilmiş, memeden yeni ayrılmış çocuklara mı? 10 Çünkü bütün söylediği buyruk üstüne buyruk, buyruk üstüne buyruk, kural üstüne kural, kural üstüne kural, biraz şurdan, biraz burdan…”

11 Öyle olsun, o zaman RAB bu halka yabancı dudaklarla, anlaşılmaz bir dille seslenecek. 12 Onlara, “Rahatlık budur, yorgunların rahat etmelerini sağlayın, huzur budur” dedi, ama dinlemek istemediler. 13 Bu yüzden RAB’bin sözü onlar için Buyruk üstüne buyruk, buyruk üstüne buyruk, kural üstüne kural, kural üstüne kural, biraz şurdan, biraz burdan” dır. Madem öyle, varsın sırtüstü düşüp yaralansınlar, kapana kısılıp tutsak olsunlar.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Ye%C5%9Faya+27:6

—-

Cumartesi, 21 Aralık 2013 2013:

Sevgili kızım, o kim suçlamak, benim kutsal yetki benim kilise karşı mücadele Word, aracılığıyla onlar Benim aramam duymak gerekir. …”

 
 
 
Cuma, 20th Aralık 2013, 23:16

Sevgili kızım, bu benim şeytan ve her demons çare komutu tarafından var. Tüm güçlerini için onlar benden, insanoğlu, İsa önce hiçbir şey vardır. Tüm My tevazu, My kurban, insan ırkı için My hoş, onları bana, çıkarmak My Love izin vermek benim İlahiyat hafife asla gerekir. Benim güç asla, ben her şeye gücü yeten ve My İngiltere ile veya olmadan özgür irade ve bu nedenle, bana veya takip için bir seçim olan adam, sonsuza dek, saltanat için yanlış olmalı.

İnsanlığın zayıflık, günah tarafından neden herkes şeytan tarafından günaha karşı savunmasız yapar iken, için o seni asla o tüm güç, tutar inanmak gerekir. Efendilerini canavar’dır, dahil olmak üzere her iblis tarafından Benim komut Benim metrede düşecek. Bunu bilmiyor musun? Orada sadece bir kim tüm onun ayak ve ben, altında yani Tanrı aşkına bastırmak için İlahiyat vardır. ….”


 Benyamin topraklarında Anatot Kenti’ndeki kâhinlerden Hilkiya oğlu Yeremya’nın sözleri. 2 RAB, Yahuda Kralı Amon oğlu Yoşiya’nın krallığının on üçüncü yılında Yeremya’ya seslendi. 3 RAB’bin Yeremya’ya seslenişi Yahuda Kralı Yoşiya oğlu Yehoyakim’in döneminden, Yahuda Kralı Yoşiya oğlu Sidkiya’nın krallığının on birinci yılının beşinci ayına dek, yani Yeruşalim halkının sürgüne gönderilmesine dek sürdü.

Yeremya Çağrılıyor

4 RAB bana şöyle seslendi:
5 “Ana rahminde sana biçim vermeden önce tanıdım seni.
Doğmadan önce seni ayırdım,
Uluslara peygamber atadım.”

6 Bunun üzerine, “Ah, Egemen RAB, konuşmayı bilmiyorum, çünkü gencim” diye karşı çıktım.

7 RAB, “ ‘Gencim’ deme” dedi, “Seni göndereceğim herkese gidecek, sana buyuracağım her şeyi söyleyeceksin. 8 Onlardan korkma, çünkü seni kurtarmak için ben seninleyim.” Böyle diyor RAB.

9 Sonra RAB elini uzatıp ağzıma dokundu, “İşte sözlerimi ağzına koydum” dedi, 10 “Bak, ulusların ve ülkelerin kökünden sökülmesi, yıkılıp yok olması, yerle bir edilmesi, kurulup dikilmesi için bugün sana yetki verdim.”

11 RAB, “Yeremya, ne görüyorsun?” diye seslendi. “Bir badem dalı görüyorum” diye yanıtladım.

12 RAB, “Doğru gördün” dedi, “Çünkü sözümü yerine getirmek için gözlemekteyim.”

13 RAB yine, “Ne görüyorsun?” diye seslendi. “Kuzeyden bu yöne bakan, kaynayan bir kazan görüyorum” diye yanıtladım.

14 RAB şöyle dedi:
“Ülkede yaşayanların tümü üzerine
Kuzeyden felaket salıverilecek.
15 Çünkü kuzey krallıklarının bütün halklarını çağırıyorum” diyor RAB.
“Kralları gelip Yeruşalim surlarında,
Bütün Yahuda kentlerinin karşısında,
Yeruşalim’in kapı girişlerinde
Tahtlarını kuracaklar.
16 Yaptıkları kötülükten ötürü
Halkımın
cezasını bildireceğim:
Beni bıraktılar,
Başka ilahlara buhur yakıp
Elleriyle yaptıklarına tapındılar.

17 “Sen kalk, hazırlan! Sana buyuracağım her şeyi onlara söyle. Onlardan yılma! Yoksa onların önünde ben seni yıldırırım. 18 İşte, bütün ülkeye –Yahuda krallarına, önderlerine, kâhinlerine, ülke halkına– karşı bugün seni surlu bir kent, demir bir direk, tunç bir duvar kıldım. 19 Sana savaş açacak, ama seni yenemeyecekler. Çünkü seni kurtarmak için ben seninleyim.” Böyle diyor RAB.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yeremya+1:1 

——–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir