980. Kurtuluş Anası: Tabernacles saygısızlık kadar Tanrı’nın düşman korkunç sacrileges taahhüt edecektir

Gerçeği Kitap:
Pazartesi, 25 Kasım 2013, 17:25

 

Oğlumun kilise ele geçirilen zaman, çocuğum, açılmak olacak olaylar serisi tam olarak bu da O’nun çarmıha germe sırasında oluştu ile aynı olacaktır.

Düşman Tanrı’nın ve onun vücut üzerinde almak bu kirletmekten başka gibi gürültü kulakları sağır. Onlar sevinirler ve not için her yerde, bunun için duymuş olacak taklitçiler, büyük alkış arasında büyük bildirilerin çok inatçı düşmanlarına ve oğlumun Kilisesi eski düşmanları üzerinde kazanacak bir fırsat olacak. Oğlumun Kutsal kelime anlamı olarak bildirimi yeni her türlü ileri onun ağzından dökmek olacaktır. Kurnazca bir anlam görünecek şekilde kamufle her yalanı bu yeni yenilenmiş kiliseye Tanrı’nın çocukları ikna için kullanılacak. Her günah haklı, böylece sonunda tam karışıklık çıkarabiliyorsa tanık olabilir kadar daha fazla yabancılar Tanrı, tapınaklar karşılanacaksınız.

Onlar oğlumun Kilisesi, tuğla tuğla, yırtılma iken oğlumun kalan bunu kaçmak zorunda kalacak. Her tartışmayı, her hareket ve oğlumun kiliseye sadık kalanlar sunmak, her savunma görevden. Bu sessiz çarmıha, sadece böyle bir sızlanma daha küçük daha acı olan oğlum ulaşan olacak. O kim gerçeği ilan etmeye devam edecek sesler yok her türlü medya yayınında alamacaksınız. Hiç dikkat. Onlar seslerini duydum yapmak yönetmek bile, onlar bunu yaparken şeytan.

Tüm-in o kim oğlumu seviyorum ve kim anlamak bu işaretleri kırmızı pazartesi, onlar benim oğlum hizmet vermeye devam etmelidir çağırıyorum. Yerine kendi inanç için mücadele ve oğlum sadık kalan birçok rahipleri çekip. Diğerleri vermeyecektir ve onlar-ecek sağlamak tüm hayat gıda olanlar, oğlumun gerçek varlığı aramak.

Tabernacles saygısızlık kadar Tanrı’nın düşman korkunç sacrileges, taahhüt edecektir. Ne zaman bu elde ettik, o zaman bunun üzerine Deccal oturur taht hazırlayacaktır.

Dua, dua, dua o sizin kim gerçeği çok büyük apostasy nedeniyle hiç oğlum, İsa Mesih, kilise yok etmek için acı çekecek olanlar için konfor sunmak mümkün olacak daha önce izlerken.

Benim üzüntü büyük ve kalbim bile olan oğlumu çok seviyorum isabet kötü hile nedeniyle ağır. Onların acı tüm büyük olacaktır.

Sevgili annen kurtuluş anne”
980. Kurtuluş Anası: Tabernacles saygısızlık kadar Tanrı’nın düşman korkunç sacrileges taahhüt edecektir


—-
Roma Katolik:

Tören Rabbimiz İsa Mesih’in, evrenin kralı
Lectionary: 161

1 okuma DN 7:13-14

Gece boyunca vizyonları devam ederken, ben gördüm
bir adam geliyor, oğlu gibi
Cennet bulutlar üzerinde;
ne zaman o yaşlı bilge ulaştı
ve onu daha önce sunuldu
bir adam alınan hakimiyet, zafer ve unvanının oğlu gibi;
tüm halklar, ülkeler ve diller ona hizmet.
Sonsuz bir hakimiyet onun mülkü olduğunu
Bu uzak alınır değil,
Onun unvanının yok.

Responsorial Mezmurlar PS 93:1, 1-2, 5

R. (1a) RAB kralıdır; o Majesteleri içinde cüppeli.
Tanrı cüppeli ihtişamı içinde kraldır;
cüppeli Rabbinizdir ve gücü ile ilgili yanıtladılar.
R. RAB kralıdır; o Majesteleri içinde cüppeli.
Ve o dünya firması yaptı,
değil taşınacak.
Senin tahta üzerinden eski sağlam duruyor;
ebedi çoğu, ya Rab.
R. RAB kralıdır; o Majesteleri içinde cüppeli.
Senin kararnameler gerçekten güven layık;
kutsal evini yakıştığını,
Ya Rab, gün uzunluğu için.
R. RAB kralıdır; o Majesteleri içinde cüppeli.

2 okuma RV 1:5-8

İsa Mesih sadık tanık olduğunu kabul ediyor
ölü ve dünyanın kralları’nın
ilk doğan.
Ona kim bizi seviyor ve bize onun kanıyla günahlarımız serbest bıraktı,
Kim bize bir Türkiye,
rahipler onun Tanrısı ve babası için yaptı,
Ona şöhret ve güç sonsuza dek. Amin.
Hani, bulutlar arasında geliyor,
ve
her göz onu görür,
Hatta o kim onu deldi.

Dünya tüm halklar onu ağıt.
Evet. Amin.“Ben Alfa ve Omega,” Rab Tanrı diyor ki,
“kim ve kim ve kim gelmek, yüce olan.”

Alleluia MK 11:9, 10

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Kutsanmış Tanrı adına gelen bir o!
Kutsanmış babamız gelecek olan David krallıktır!
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i JN 18:33b-37

Pilate İsa’ya söyledi,
“Yahudilerin kralı misiniz?”
İsa yanıtladı, “Bu, kendi diyorsun
veya başkalarının benden bahsettin mi?”
Pilate cevap verdi, “Ben Yahudi değilim, değil mi?
Kendi ulus ve baş rahip bana teslim.
Ne yaptın?”
İsa yanıtladı, “benim krallığım bu dünyaya ait değil.
Krallığım bu dünyaya ait
Benim görevlileri mücadele
Yahudilere teslim beni tutmak için.
Ama bu olduğundan, krallığım burada değil.”
Böylece Pilate ona dedim ki, “o zaman bir kral mısın?”
İsa yanıtladı, “Bir kral olduğumu söyledin. 
Ben bunun için doğmuşum ve bunun için dünyaya geldi,
gerçeğe tanıklık etmek.
Herkes gerçeği ait sesimi dinler.”

—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

İsa’nın Dirilişi

24

 Kadınlar haftanın ilk günü, sabah çok erkenden, hazırlamış oldukları baharatı alıp mezara gittiler. 2 Taşı mezarın girişinden yuvarlanmış buldular. 3 Ama içeri girince Rab İsa’nın cesedini bulamadılar. 4 Onlar bu durum karşısında şaşırıp kalmışken, şimşek gibi parıldayan giysilere bürünmüş iki kişi yanlarında belirdi. 5 Korkuya kapılan kadınlar başlarını yere eğdiler. Adamlar ise onlara, “Diri olanı neden ölüler arasında arıyorsunuz?” dediler. 6 “O burada yok, dirildi. Daha Celile’deyken size söylediğini anımsayın. 7 İnsanoğlu’nun günahlı insanların eline verilmesi, çarmıha gerilmesi ve üçüncü gün dirilmesi gerektiğini bildirmişti.”

8 O zaman kadınlar İsa’nın sözlerini anımsadılar. 9 Mezardan dönüp bütün bunları Onbirler’e ve ötekilerin hepsine bildirdiler. 10 Bunları elçilere anlatanlar, Mecdelli Meryem, Yohanna, Yakup’un annesi Meryem ve bunlarla birlikte bulunan öbür kadınlardı. 11 Ne var ki, bu sözler elçilere saçma geldi ve kadınlara inanmadılar. 12 Yine de, Petrus kalkıp mezara koştu. Eğilip içeri baktığında keten bezlerden başka bir şey görmedi. Olay karşısında şaşkına dönmüş bir halde oradan uzaklaştı.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+24:1

Eski Tapınma Düzeni

9

 İlk antlaşmanın tapınma kuralları ve dünyasal tapınağı vardı. 2 Bir çadır kurulmuştu. Kutsal Yer denen birinci bölmede kandillik, masa ve adak ekmekleri bulunurdu. 3 İkinci perdenin arkasında En Kutsal Yer denen bir bölme vardı. 4 Altın buhur sunağıyla her yanı altınla kaplanmış Antlaşma Sandığı buradaydı. Sandığın içinde altından yapılmış man testisi, Harun’un filizlenmiş değneği ve antlaşma levhaları vardı. 5 Sandığın üstünde Bağışlanma Kapağı’nı gölgeleyen yüce Keruvlar dururdu. Ama şimdi bunların ayrıntılarına giremeyiz.

6 Her şey böyle düzenlendikten sonra kâhinler her zaman çadırın ilk bölmesine girer, tapınma görevlerini yerine getirirler. 7 Ama iç bölmeye yılda bir kez yalnız başkâhin girebilir. Üstelik kendisi için ve halkın bilmeden işlediği suçlar için sunacağı kurban kanı olmaksızın giremez.”

https://sahneleme.incil.info/referans/%C4%B0braniler+9:1

27 İsa bu sözleri söylerken kalabalığın içinden bir kadın O’na, “Ne mutlu seni taşımış olan rahme, emzirmiş olan memelere!” diye seslendi.

28 İsa, “Daha doğrusu, ne mutlu Tanrı’nın sözünü dinleyip uygulayanlara!” dedi.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+11:27


Işıkta Yürüyün!

8 Bir zamanlar karanlıktınız, ama şimdi Rab’de ışıksınız. Işık çocukları olarak yaşayın. 9 Çünkü ışığın meyvesi her iyilikte, doğrulukta ve gerçekte görülür. 10 Rab’bi neyin hoşnut ettiğini ayırt edin. 11 Karanlığın meyvesiz işlerine katılmayın. Tersine, onları açığa çıkarın. 12 Karanlıktakilerin gizlice yaptıklarından söz etmek bile ayıptır. 13 Işığın açığa vurduğu her şey görünür. 14 Çünkü görünen her şey ışıktır. Bunun için şöyle deniyor:
“Uyan, ey uyuyan! Ölümden diril!
Mesih sana ışık saçacak.”

15 Öyleyse nasıl yaşadığınıza çok dikkat edin. Bilgelikten yoksun olanlar gibi değil, bilgeler gibi yaşayın. 16 (Her * editör) Fırsatı değerlendirin. Çünkü yaşadığımız günler kötüdür. 17 Bunun için akılsız olmayın, Rab’bin isteğinin ne olduğunu anlayın.

18 Şarapla sarhoş olmayın, bu sizi sefahate götürür. Bunun yerine Ruh’la dolun: 19 Birbirinize mezmurlar, ilahiler, ruhsal ezgiler söyleyin; yürekten Rab’be ezgiler, mezmurlar okuyun; …”

https://sahneleme.incil.info/referans/Efesliler+5:9

——-

—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir