1105_krisztust-oltsetek-magatokra_

963. Tanrı’nın ışığı aşağı sen ve ben yalnız hissetmeyeceksiniz söz parlayacak

Gerçeği Kitap:
Salı, 5 Kasım 2013, 11:00

 

Sevgili kızım, Tanrı’nın kurtuluş tüm çocukları için getirdiğini emin olmak için son hazırlıklar başlamış durumda. Hepinizin tam olarak Ikinci Gelen anlamını için habersiz vardır ve bu nedenle, Eğer kendinizi hazırlamak değil. Birçoğunuz çok uzun bir süre olacak inanmıyorum. Yani, sadece o kim gerçekten hazır mısın beni giyinmiş ve bana yakışır mı olarak sunulan onların damat karşılamaya hazır olacak. Diğerleri uyuyor, hazırlıksız ve karışık olur. Dünyanın her yerinde görülen kadar bazı bana inanmazlar. Bazı şoktan ölecek, ama çoğu sevinç dolu ve merak ediyorum. Eğer onlar onları dokunulmazlık vermek için yalvar aldatılmak için kendilerini izin olanlar bağışlanacak. Ne yazık ki, birçok onların kalplerini taşa açık ve hiçbir şey-ecek açık onları için benim büyük merhamet reddeder.

Zaman devam büyük âyetlerini dolu olacak ve özel Graces üzerinize dışarı dökülür. Ruhunu dünyevi konumlar karşılığında satmaz ki daha güçlü ve daha güçlü yapmak için bunu. Daha bana daha yakın olacak ve ben, ruhunu konuşurken, büyük apostasy korku ortasında huzurlu hissedeceksiniz. Bu korku tanık zaman daha iyi o karşı koymak ve başkalarına yardım etmek donanımlı olacaktır.

Tanrı ‘nın ışığı senin üzerine parlayacak, ve kendimi yalnız hissetmeyeceğine söz veriyorum, daha fazlasını yapamıyor olsalar bile. Dünyaya gelmeden zaman Farisiler uzak bana çok açık Aynı şey şimdi olacak. Pek çoğunuz için teşvik, sadece benim ara gökten reddetmek My öğretileri ama şu anda. Benim öğretileri asla çünkü onlar gerçeği ve sadece gerçeği sen-ebilmek kurtarmak değiştirilebilir.

İsa”

 
—-
Roma Katolik:

Sıradan zaman otuz birinci haftanın Pazartesi
Lectionary: 485

1 okuma Phil 2:1-4

Kardeşlerim:
İsa’nın bir cesaret ise,
herhangi bir teselli aşık
herhangi bir katılım ruhu,
herhangi bir şefkat ve merhamet,
Benim sevinç tarafından varlık aynı akıl, aynı sevgi ile tamamlamak,
bir şey düşünme kalbinde, Birleşik.
Bencillik dışında veya vainglory dışında bir şey;
daha doğrusu, alçakgönüllülükle diğerleri kendinizi daha önemli olarak görüyoruz,
her biri kendi çıkarları için değil bakan,
Ama aynı zamanda herkes için o başkalarının.

Responsorial Mezmurlar PS 131:1bcde, 2, 3

R. sana, Ey Rabbim, ben benim barış bulduk.
Tanrım, kalbim gurur değil,
ne de benim gözlerim kibirli;
Büyük şeyler değil kendimle meşgul,
ne de benim için çok yüce şeylerle.
R. sana, Ey Rabbim, ben benim barış bulduk.
Hayır daha çok, sakinleşiyor kısıldı ve
ruhumu sütten bir çocuk gibi.
Annesinin kucağına sütten bir çocuk gibi
ruhumu içimdeki da öyle.
R. sana, Ey Rabbim, ben benim barış bulduk.
Ey İsrail, Tanrı umuduyla,
Şimdi ve sonsuza kadar.
R. sana, Ey Rabbim, ben benim barış bulduk.

Alleluia JN 8:31b-32

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Benim Word’de kalırsa, gerçekten benim discip0les olacak,
ve gerçeği, bilecek diyor Tanrı.
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i Lk 14:12-14

Bir Şabat günü akşam yemeğine İsa gitti
birinin önde gelen Farisiler evde.
Kendisini davet eden ana bilgisayara dedi.
“Ne zaman sen öğle veya akşam yemeği tutuyorsun,
arkadaş veya erkek veya kız kardeşim davet etme
ya da yakınları veya zengin komşularınız,
-dibi takdirde onlar davet edebilir seni geri ve geri ödeme var.

Daha doğrusu, ne zaman bir ziyafet tutun,
yoksul, sakat, topal, kör davet;
Gerçekten
kutsanmış olacak ödemek için kendi yetersizlik nedeniyle olabilir.
Salih diriliş iade edilmesi için.”

—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

 İşte bu özleme daha fazla dayanacak halimiz kalmayınca Atina’da yalnız bırakılmaya razı olduk ve Mesih’in Müjdesi’ni yayan Tanrı emektaşı kardeşimiz Timoteos’u yanınıza gönderdik. Bu sıkıntılardan ötürü kimse sarsılmasın diye sizi imanda güçlendirip yüreklendirmesini istedik. Sıkıntılardan geçmek için belirlendiğimizi siz de biliyorsunuz. 4 Çünkü sıkıntı çekeceğimizi size önceden, daha yanınızdayken söylemiştik. Bildiğiniz gibi, öyle oldu. 5 Bu nedenle ben de daha fazla dayanamadım; acaba Ayartıcı bir yolunu bulup sizi ayarttı mı, emeğimiz boşa mı gitti diye iman durumunuzu öğrenmek için Timoteos’u gönderdim.

Selanik’ten Güzel Haberler

6 Ama yanınızdan henüz dönen Timoteos, imanınıza, sevginize ilişkin bize güzel haberler getirdi. Bizi her zaman iyi anılarla hatırladığınızı, sizi görmeyi özlediğimiz kadar sizin de bizi özlediğinizi söyledi. 7 Bu nedenle kardeşler, bütün çile ve sıkıntılarımız arasında, imanınızdan ötürü sizinle teselli bulduk. 8 Çünkü siz Rab’be bağlı kalırsanız, biz asıl o zaman yaşarız.”

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Selanikliler+3:1

Zengin Budala

13 Kalabalığın içinden biri İsa’ya, “Öğretmenim, kardeşime söyle de mirası benimle paylaşsın” dedi.

14 İsa ona şöyle dedi: “Ey adam! Kim beni üzerinizde yargıç ya da hakem yaptı?” 15 Sonra onlara, “Dikkatli olun!” dedi. “Her türlü açgözlülükten sakının. Çünkü insanın yaşamı, malının çokluğuna bağlı değildir.”

16 İsa onlara şu benzetmeyi anlattı: “Zengin bir adamın toprakları bol ürün verdi. 17 Adam kendi kendine, ‘Ne yapacağım? Ürünlerimi koyacak yerim yok’ diye düşündü. 18 Sonra, ‘Şöyle yapacağım’ dedi. ‘Ambarlarımı yıkıp daha büyüklerini yapacağım, bütün tahıllarımı ve mallarımı oraya yığacağım. 19 Kendime, ey canım, yıllarca yetecek kadar bol malın var. Rahatına bak, ye, iç, yaşamın tadını çıkar diyeceğim.’

20 “Ama Tanrı ona, ‘Ey akılsız!’ dedi. ‘Bu gece canın senden istenecek. Biriktirdiğin bu şeyler kime kalacak?’

21 “Kendisi için servet biriktiren, ama Tanrı katında zengin olmayan kişinin sonu böyle olur.”

Kaygılanmayın

22 İsa öğrencilerine şöyle dedi: “Bu nedenle size şunu söylüyorum: ‘Ne yiyeceğiz?’ diye canınız için, ‘Ne giyeceğiz?’ diye bedeniniz için kaygılanmayın. 23 Can yiyecekten, beden de giyecekten daha önemlidir. 24 Kargalara bakın! Ne eker, ne biçerler; ne kilerleri, ne ambarları vardır. Tanrı yine de onları doyurur. Siz kuşlardan çok daha değerlisiniz! 25 Hangi biriniz kaygılanmakla ömrünü bir anlık uzatabilir? 26 Bu küçücük işe bile gücünüz yetmediğine göre, öbür konularda neden kaygılanıyorsunuz?

27 “Zambakların nasıl büyüdüğüne bakın! Ne çalışırlar, ne de iplik eğirirler. Ama size şunu söyleyeyim, bütün görkemine karşın Süleyman bile bunlardan biri gibi giyinmiş değildi. 28 Ey kıt imanlılar, bugün var olup yarın ocağa atılacak olan kır otunu böyle giydiren Tanrı’nın sizi de giydireceği çok daha kesindir. 29 ‘Ne yiyeceğiz, ne içeceğiz?’ diye düşünüp tasalanmayın. 30 Dünya ulusları hep bu şeylerin peşinden giderler. Oysa Babanız, bunlara gereksinmeniz olduğunu bilir. 31 Siz O’nun egemenliğinin ardından gidin, o zaman size bunlar da verilecektir.

32 “Korkma, ey küçük sürü! Çünkü Babanız, egemenliği size vermeyi uygun gördü. 33 Mallarınızı satın, sadaka olarak verin. Kendinize eskimeyen keseler, göklerde tükenmeyen bir hazine edinin. Orada ne hırsız ona yaklaşır, ne de güve onu yer. 34 Hazineniz neredeyse, yüreğiniz de orada olacaktır.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+12:13

—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir