941. Yılan Deccal özel mesajlar, o belgeleri dikkatle verir

Gerçeği Kitap:
Çarşamba, 16 Ekim 2013, 23:27

 

Sevgili kızım, benim üç düşman, sahte peygamber, Deccal ve şeytan olduğunu, ejderha, oluşan en kutsalsüz üçlü şimdi buna nispet karşı en kutsal üçlü artacak. Onlar-si olmak binlerce ve binlerce dindar öğrencileri ve süre olarak çizer yakınlarında, birçok gizli ve aşağılık törenleri onur yılan yer alacak biliyorum.

Bu yüzden onun gerçek kendini, onun gerçek wicked Intentions karşı Tanrı’nın herhangi bir çocuğu ortaya çıkarmak için değil yılan kılığına girmiş ve o kendini onun Elekt birkaç büyüleyici, güzel bir prens olarak seçilen için nerede daha önce onları en baştan çıkarıcı şekilde tecelli sunar dikkatlidir. Sadece benim kendi seçtiği peygamberler ile iletişim gibi yılan Deccal dikkatle makaleler ve yeryüzünde onun hiyerarşisiyle hisse özel mesajlar verir. Bu iletiler Benim Kilisesim kirletmekten başka için talimatları içerir, tahtını kadar alıp dünya mümin olarak aptal Deccal için hazırlık o Mesih, Dünya’nın kurtarıcısı.

Şimdi, tüm sizin kim görevden bu uyarıyı dikkate alın. Yakında, benim öğrencilerim, beni seven, ama kim bu iletileri inanıyor musun, birçoğu tehlikesiyle karşı karşıya gelecek. Seni benden almak planı başladı ve dikkatli ve tetikte kalır sürece, karanlık inine ikna olacak. O, Deccal, benim ona yılan tarafından duyurmuştur İlahiyat, her yönüyle taklit edecek. O yılan, My çarmıha izledim ve yalnızca bu korkunç olay çevrili detayları hakkında bilgisi yok. o ritüeller, geri, benim kilisede ön yeniden inşa içine sadık kullarına yönlendirerek alay. Ve yeni müstehcen bölümleri eklenecektir, canavar, onurlandırmak için ve birçok önemini anlamak değil söz alınacaktır.

Şeytanla serpmek ve kendini onun emrinde yer ve bu büyük denemeler için yol açacaktır. Sen ve sen arasında bitki aşağılık kelime ruhunu ona açılacaktır yineleyin. Ona, daha önce çözmemize struts ve onu bana yerine senin kalbinde yerleştirir Deccal seven tapıyorum öğretti sen-ecek var olmak açık için baş aşağı ve dışarı geriye. Orada çok kim gerçekten benim öğretileri anlamak yok, ve çünkü çok az gosperms dikkatle dinledi, çünkü bu kadar az Ikinci Gelen olaylara yol gossings, dikkatle dinledim, bu nedenle siz akıllıca değildir.
Oh nasıl Benim bu haber ortaya çıkarmak için çok üzüyor. Nasıl bu şekilde acı gerekmez mi isterdim. Ama, söz veriyorum, senin acını dindirecek ve ne zaman yer aldığı, hükümdarlığı, hızlı olacak.Masum benim İlahiyat bu karikatür yakalanmış bulunmaktadır ruhlar My merhamet gösterilecek. Ne yazık ki, onlar tarafından düzenbaz, onlara söz verdim bir cennette saltanat iman edenler kendilerini nerede sonsuza dek yaşayacaktır ateş gölü içine atılmış bulacaksınız. Onlar onların yanlış doktrin körü körüne takip edecek birçok ruhlar kaybolmasına neden olacaktır onların güvenini kazanmak için tasarlanmış yalan yuttu için onlara yardım edecek kimse yok olacak.

İçin o kim karanlık kral tarafından aldatılmak merhamet için dua.

İsa”
941. Yılan Deccal özel mesajlar, o belgeleri dikkatle verir

 
 
 
Salı, 15 Ekim 2013, 15:45
 

Her özellik, Benim yoksul için Benim Aşkim ile ilişkili; Sevgim zayıf ve mütevazı; Benim onaylanmama hırs, para hırsı ve şehvet, bu yeni doktrin-bu yeni bir dünya dini kabul etmeye zorlamak için kullanılan bağımsız bir parçası olarak dünya Deccal kural için hazırlamak için kullanılacaktır.

Sevgi dolu bir Tanrı, seni kurtarmak için bu uyarıları verilecek. Şimdi bana kulak verin. Tek istediğim bir şey var. Benim kutsal kelime sadık kalır. Kutsal söz size, Kutsal incil içte verildi. Bunu asla değiştiremezsin. Ama Tanrı’nın düşmanları onun anlamları kandıracak. Bu durumda, Tanrım böyle değişiklik onaylayacağını anlatan reddetmek. Hiçbir şey gerçekten bu kadar uzak olabilir.

İsa”


—-
Roma Katolik:

Sıradan zamanında yirmi sekizinci haftanın Salı
Lectionary: 468

1 okuma Gal 5:1-6

Kardeşlerim:
Özgürlük için İsa bizi özgür bıraktı;
çok sağlam durmaya ve tekrar kölelik boyunduruğu göndermeyin.
Benim, Paul, kim sana söylüyorum
Eğer kendinizi sünnet var,
İsa’nın hiç bir yarar olacaktır.
Bir kez daha kendini sünnet olan her adam için ilan
o tüm hukuk gözlemlemek için bağlıdır.
Mesih ayrılır,
Sen yasa ile haklı olabilir için çalışıyoruz;
grace düşmüş.
İçin Ruh aracılığıyla, imanla, doğruluk umut bekliyoruz.
İçin Mesih İsa,
bir şey için ne sünnet ne de sünnetlilere sayar,
Ama tek inanç aşk ile çalışma.

Responsorial Mezmurlar PS 119:41, 43, 44, 45, 47, 48

R. (41a) Gel bana, ya Rab, merhametini izin.
Gel bana, ya Rab, merhametini izin,
kurtuluşunuz sözünü göre.
R. gel bana, ya Rab, merhametini izin.
Değil gerçek altından sözüne,
Senin yönetmelikler umudum içindir.
R. gel bana, ya Rab, merhametini izin.
Ve ı-ecek almak senin kanunun sürekli,
sonsuza dek.
R. gel bana, ya Rab, merhametini izin.
Ve özgürlük yürüyeceksin,
Çünkü ben senin emirleri arıyorlar.
R. gel bana, ya Rab, merhametini izin.
Ve senin komutlarda memnun edecek,
Hangi ben seviyorum.
R. gel bana, ya Rab, merhametini izin.
Ve ellerimi komutlarınız için yukarı kaldıracağım
ve senin tüzük üzerinde meditasyon.
R. gel bana, ya Rab, merhametini izin.

Alleluia HEB 4:12

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Tanrı Kelamı yaşam ve etkili,
düşünceler ve düşünceler kalp ayırt etmek mümkün.
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i Lk 11:37-41

Sonra İsa konuşmuştu,
bir riyakâr evinde yemek için davet ettim.
O girdi ve yemek masasında reddettim.
Riyakâr görmek için şaşırdım
o yemekten önce öngörülen çamaşır gözlemleme.
Tanrı, ona “Oh sen Farisiler!
Ne kadar dışında Kupası ve çanak temiz,
İçeride yağma ve kötü ile doldurulur.

Sizi ahmaklar!
Değil dış yaratıcısı da içeride mi yaptın?
Ama ne içinde olduğunu, sadaka vermek,
Bak, her şey senin için temiz olacak.” “


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

Tanrı’nın isteğiyle Mesih İsa’nın elçisi atanan ben Pavlus ve kardeşimiz Timoteos’tan, Kolose’de bulunan, Mesih’e ait kutsal ve güvenilir kardeşlere selam! Babamız Tanrı’dan sizlere lütuf ve esenlik olsun.

Pavlus Tanrı’ya Şükrediyor

3 Sizler için dua ederken Tanrı’ya, Rabbimiz İsa Mesih’in Babası’na her zaman şükrediyoruz. 4 Çünkü Mesih İsa’ya iman ettiğinizi ve bütün kutsalları sevdiğinizi duyduk. 5–6 İmanınız ve sevginiz göklerde sizin için saklı bulunan umuttan kaynaklanıyor. Bu umudun haberini gerçeğin bildirisinden, size daha önce ulaşan Müjde’den aldınız. Müjde, onu işittiğiniz ve Tanrı’nın lütfunu gerçekten anladığınız günden beri aranızda olduğu gibi, bütün dünyada da meyve vermekte, yayılmaktadır. 7 Müjde’yi bizim adımıza Mesih’in güvenilir hizmetkârı olan sevgili emektaşımız Epafras’tan öğrendiniz. 8 Ruh’tan kaynaklanan sevginizi de bize o bildirdi.

Pavlus’un Koloseliler için Duası

9 Bunu (iyi haberi * editör) işittiğimiz günden beri biz de sizler için dua etmekten, tam bir bilgelik ve ruhsal anlayışla Tanrı’nın isteğini bütünüyle bilmenizi sağlamasını dilemekten geri kalmadık. 10 Rab’be yaraşır biçimde yaşamanız, O’nu her yönden hoşnut etmeniz, her iyi işte meyve vererek Tanrı’yı tanımakta ilerlemeniz için dua ediyoruz. 11 Her şeye sevinçle katlanıp sabredebilmeniz için O’nun yüce gücüne dayanarak bütün kudretle güçlenmenizi diliyoruz.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Koloseliler+1:1

23 Sonra hepsine, “Ardımdan gelmek isteyen kendini inkâr etsin, her gün çarmıhını yüklenip beni izlesin” dedi, 24 “Canını kurtarmak isteyen onu yitirecek, canını benim uğruma yitiren ise onu kurtaracaktır. 25 İnsan bütün dünyayı kazanıp da canını yitirirse, canından olursa, bunun kendisine ne yararı olur? 26 Kim benden ve benim sözlerimden utanırsa, İnsanoğlu da kendisinin, Babası’nın ve kutsal meleklerin görkemi içinde geldiğinde o kişiden utanacaktır. 27 Size gerçeği söyleyeyim, burada bulunanlar arasında, Tanrı’nın Egemenliği’ni görmeden ölümü tatmayacak olanlar var.””

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir