0929_arkangyalok_

929. Benim Gerçek Kilisem Roma’dan atılır ve birkaç yıl ıssızlık katlanmak zorunda

Gerçeği Kitap:
Cumartesi, 28 Eylül 2013, 15:23

Sevgili kızım, her zaman hatırlatmak o kim bana inanır, ama kim My Second Coming yakın çizer, onlar her zaman My Father’s kitap, büyük gün öncesinde defa kehanette işaretler uyarı olmalıdır hiçbir fikrim yok.

Büyük apostasy ilk işaretidir. Ne zaman gerçeği-Word of God-inanç kaybolur ve ne zaman günah dünyanın her yerinde övmek bu. Ne zaman büyük apostasy yeryüzünde benim kilise içinden kulpları için ne zaman My Second Coming çok yakın çizer işarettir. Diyenler onlar bana göre yeryüzünde benim kilise liderliğini atanmıştır bu laik dünyada iyilik kazanmak için meşgul gördüğünüzde, sen-ecek bilmek değişiklikleri başladık. Zaman büyük tartışılıyor kurban – My çarmıha germe-görmek ve yeni anlamlar için My Eucharist bağlı, sen-ecek bilmek bu benim kilise çölde çekecektir.

Tarafından My Kilisesi, kim gerçeği sapma yok ve kim, daha önce olduğu gibi Word of God kabul etmeye devam bakın. Benim gerçek kilise Roma’dan atılır ve birkaç yıl ıssızlık katlanmak zorunda. Üzerine dinsiz tarafından çiğnenmiş ve acı, ama Benim Merhametim tarafından olduğu gibi kalır ve beni terk reddeden bu cesur ruhlar olağanüstü hediye me tarafından verilecektir İğrenç, ‘mucize’, sözde olarak şifalar ve jestleri yanlış tevazu ve insanlık sevgisi benim kilise kabukta tanık, bana göre gerçek mucizevi müdahaleler görülecektir. Haçlı seferi namazı Gruplarım, o kim alay ve alay onları Kutsal Ruh’un varlığı bilinen hale getirecek. Mucizeler dua Gruplarım ve o kim benim sevgili öğrencilerim dini zulüm ile baş yardımcı olmak için bir hediye olarak duaları ezberden üzerine ihsan.

Ben söz zulüm esas olarak ruhsal bir şey. Katolik Kilisesi üzerinde inecektir büyük yalan tanıklık gerektiğinde gerçek benim öğrencilerim ve her mezhep, tüm Hıristiyanlar demek her yerde, büyük üzüntü içinde seyretmek. Katolik Kilisesi laik dünyayı saracak ve günah artık olmak ilan edecek. Günah kabul edilmecektir ve masum insanları aldatmak için onlar benim İngiltere girmek zor değil söylenecektir. İtiraflar mevcut biçiminde duracak. İnsanlar kendi şekilde itfa istemek için söyledim ve bu nedenle, birçok sonra Benim affetim için rahatsız etmeyecektir. Onlar artık kabul eder çünkü Tanrı tüm bağışlar, günah kasten ve, bu nedenle neden bunu yapmazlar. * Bu hangi Kırmızı Pazartesi ve cehennem ateşi içine milyonlarca yol hata ve orada sahte peygamber ve Deccal tarafından yönetilecek.

Kısa bir süre içinde tüm pagan Şenlikleri ve festivaller Katolik kiliseleri içinde her yerde entegre edilecek. Putperestler ve o kim nefret davet tabernacles önünde sunak üzerine. Bu bayram cemaat-katıldığınız tüm Tanrı’nın çocukları yeni form için ilan edilecek birlikte birbirlerinin inanç ve insan haklarına saygı için. Sen, benim ümmetim istenecek Kutsal Komünyon Benim Varlığım yok etmek isteyenler için saygı göstermek için. Pagan izm benimsemesi değil Eğer Anti-Hıristiyan olmakla itham. Bu nasıl sen tek aptal. Bu nasıl ben, İsa Mesih, saygısızlık. Hıristiyanlık kovmak için okullar, aynı işlemi yapacak. Benimle her şey silinir zaman siyasi çevrelerde aynı işlemi yapacak. Başka bir din böyle nefretle hedeflenecektir. Çünkü gerçek şu ki, Hıristiyanlık, yok olacak.

Ne değil farkında olduğunu, bu kötü saygısızlık olarak istekli katılımcıları olmakla, ruhlarınızı karanlık ve size zaman kendi terketmek ki.

İhanet beni ve ben seni affetmeyeceğim. İnkar ve ben seni affetmeyeceğim. Ama Bana kirletmekten başka ve hayvan bağlılık yemini, tamamen Benden ayrılmış olmak ve Benim merhametim kabul etmek imkansız bulacaksınız.

 
 
 
 
 
“…
Dini savaş için bu denetim merkezi olacak ve benim Hıristiyan kilise atanan liderleri üstesinden gelmek ve tüm dört empires kontrolü olan hayvan için hazırlık yok. Kim meydan Word of God veya kim onun çocukları yok etmeye çalışın, yetki almak, zorla, bu adları olan yaşam kitabında Tanrı tarafından verilecek cetveller hiçbiri. Ve Hıristiyanlar ve onları ihtiyacını bana karşı dürüst kalmasını konuşurken, çünkü onların koruyucu, Michael Archangel, onlar üzerinde izlemek ve onlara onlar, Tanrı’nın seçilmiş insanlar sahip olacak aynı zamanda tr için zulüm dayanacak şekilde yardım ben de Yahudilere bakın Dure.”
 
 
10 Ne mutlu doğruluk uğruna zulüm görenlere!
Çünkü Göklerin
Egemenliği onlarındır.

11 “Benim yüzümden insanlar size sövüp zulmettikleri, yalan yere size karşı her türlü kötü sözü söyledikleri zaman ne mutlu size! 12 Sevinin, sevinçle coşun! Çünkü göklerdeki ödülünüz büyüktür. Sizden önce yaşayan peygamberlere de böyle zulmettiler.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Matta+5:1

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/09/28
—–

—-
Roma Katolik:

Aziz Michael, Gabriel ve Raphael, meleklerden bir bayram
Lectionary: 647

1 okuma DN 7:9-10, 13-14

Ben izledim:

Tahtlar kuruldu
ve yaşlı bilge tahtını aldı.
Onun giyim kar gibi parlak,
ve beyaz olarak kafasında saç olarak yün;
Tahtını alevler ateş oldu,
ateş yanan tekerlekler ile.
Yangın kabaran akışı
dışarı oturduğu yerden akan;
Binlerce üzerine binlerce ona ministering,
ve myriads myriads üzerine ona katıldı.

Mahkeme toplandı ve kitapları açıldı.
Gece boyunca vizyonları devam ederken, ben gördüm

Bir adam geliyor, oğlu gibi
Cennet bulutlar üzerinde;
Ne zaman o yaşlı bilge ulaştı
ve onu daha önce sunuldu
O mülkü, zafer ve unvanının aldı;
Milletler ve her dil halkları da onun hizmetindeyim.
Sonsuz bir hakimiyet onun mülkü olduğunu
Bu uzak alınır değil,
Onun unvanının yok.

veya RV 12:7-12ab

Cennette savaş patlak;
Michael ve meleklerine karşı ejderha mücadele.
Ejderha ve mücadele etmiş, melekler,
Ama onlar değil hakim
ve artık onlar için herhangi bir yer cennet vardı.
Büyük ejderha, antik yılan,
kim şeytan ve şeytanın adı,
Kim bütün dünya aldattın
ayakları yere atıldı,
ve onun melekler ile aşağı atıldı.

O zaman söyle bir sesle cennette duydum:
“Şimdi kurtuluş ve gel güç var,
ve Tanrı’nın Krallığı
ve onun kutsanmış otoritesini.
Kardeşlerimiz suçlayan için kovuyorum,
Kim gece gündüz bizim Tanrı’nın huzurunda onları suçluyor.
Onu kuzu kanıyla fethetti
ve ifadelerini; kelime
hayat onları ölümden caydırmak değil seviyorum.
Bu nedenle, sen göklerin sevinirler,
ve sen onları yaşamak.”

Responsorial Mezmurlar PS 138:1-2ab, 2cde-3, 4-5

R. (1) Melekler katında senin övgü Lord söylerim.
Senin sayende, ya Rab, tüm kalbimle verecektir,
Senin için benim ağız kelime duymuşsunuzdur;
huzurunda melekler senin övgü şarkı söyler;
Senin kutsal tapınakta ibadet edeceksiniz
ve senin adını sayesinde verin.
R. Melekler katında senin övgü Lord söylerim.
Nezaketiniz ve gerçeği nedeniyle;
Senin için her şeyden büyük yaptık
adınızı ve sözünü.
Aradığımda, bana cevap verdi;
içimdeki gücü kadar inşa.
R. Melekler katında senin övgü Lord söylerim.
Dünyanın tüm kralları senin sayende, ya Rab vereyim
ne zaman ağzını sözlerini duymak;
Ve Rabbinin yolları şarkı mırıldanacağım
“Rabbinin glory harikadır
R. Melekler katında senin övgü Lord söylerim.

Alleluia PS 103:21

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Tanrı, sizi melekler korusun,
Sen onun iradesine yapmak Bakanlar.
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i Yuhanna 1:47-51

İsa ona doğru geliyor Nathanael gördüm ve onu söyledim,
“İsrail’in gerçek bir çocuk işte.
İşte hiçbir hile onu.”
Nathanael ona, “nasıl benim biliyorsun?” dedi
İsa yanıtladı ve ona şöyle dedi,
“Sen Philip aramadan önce incir ağacı altında gördüm.”
Nathanael onu yanıtladı,
“Haham, Tanrı’nın oğlu vardır; Kral İsrail olduğunu.”
İsa yanıtladı ve ona şöyle dedi,
“Sana inanıyorum
incir ağacı altında gördüğüm söyledi diye mi?
Bundan daha büyük şeyler göreceksiniz.”
Ve dedi ki, “Amin, Amin, ben senin için söyle
Sen-ecek
görmek açıldı cennet
ve Tanrı’nın melekleri artan ve azalan oğlu of Man üzerinde””
—-

Ortodoks (Yunan Katolik):

Bir Felçlinin İyileştirilmesi

17 Bir gün İsa öğretiyordu. Celile’nin ve Yahudiye’nin bütün köylerinden ve Yeruşalim’den gelen Ferisiler’le Kutsal Yasa öğretmenleri O’nun çevresinde oturuyorlardı. İsa, Rab’bin gücü sayesinde hastaları iyileştiriyordu. 18 O sırada birkaç kişi, yatak üzerinde taşıdıkları felçli bir adamı evden içeri sokup İsa’nın önüne koymaya çalışıyordu. 19 Kalabalıktan ötürü onu içeri sokacak yol bulamayınca dama çıktılar, kiremitleri kaldırıp adamı yatakla birlikte orta yere, İsa’nın önüne indirdiler. 20 İsa onların imanını görünce, “Dostum, günahların bağışlandı” dedi.

21 Din bilginleriyle Ferisiler, “Tanrı’ya küfreden bu adam kim? Tanrı’dan başka kim günahları bağışlayabilir?” diye düşünmeye başladılar.

22 Akıllarından geçenleri bilen İsa onlara şöyle seslendi: “Aklınızdan neden böyle şeyler geçiriyorsunuz? 23 Hangisi daha kolay, ‘Günahların bağışlandı’ demek mi, yoksa ‘Kalk, yürü’ demek mi? 24 Ne var ki, İnsanoğlu’nun yeryüzünde günahları bağışlama yetkisine sahip olduğunu bilesiniz diye…” Sonra felçli adama, “Sana söylüyorum, kalk, yatağını toplayıp evine git!” dedi.

25 Adam onların gözü önünde hemen ayağa kalktı, üzerinde yattığı yatağı topladı ve Tanrı’yı yücelterek evine gitti. 26 Herkesi bir şaşkınlık almıştı. Tanrı’yı yüceltiyor, büyük korku içinde, “Bugün şaşılacak işler gördük!” diyorlardı.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+5:17

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/09/29

—-
göl görüntüle:

Dünyanın Yaratılışı

1

 Başlangıçta Tanrı göğü ve yeri yarattı. 2 Yer boştu, yeryüzü şekilleri yoktu; engin karanlıklarla kaplıydı. Tanrı’nın Ruhu suların üzerinde hareket ediyordu.

3 Tanrı, “Işık olsun” diye buyurdu ve ışık oldu. 4 Tanrı ışığın iyi olduğunu gördü ve onu karanlıktan ayırdı. 5 Işığa “Gündüz”, karanlığa “Gece” adını verdi. Akşam oldu, sabah oldu ve ilk gün oluştu.

6 Tanrı, “Suların ortasında bir kubbe olsun, suları birbirinden ayırsın” diye buyurdu. 7 Ve öyle oldu. Tanrı gökkubbeyi yarattı. Kubbenin altındaki suları üstündeki sulardan ayırdı. 8 Kubbeye “Gök” adını verdi. Akşam oldu, sabah oldu ve ikinci gün oluştu.

9 Tanrı, “Göğün altındaki sular bir yere toplansın, kuru toprak görünsün” diye buyurdu ve öyle oldu. 10 Kuru alana “Kara”, toplanan sulara “Deniz” adını verdi. Tanrı bunun iyi olduğunu gördü.

11 Tanrı, “Yeryüzü bitkiler, tohum veren otlar, türüne göre tohumu meyvesinde bulunan meyve ağaçları üretsin” diye buyurdu ve öyle oldu. 12 Yeryüzü bitkiler, türüne göre tohum veren otlar, tohumu meyvesinde bulunan meyve ağaçları yetiştirdi. Tanrı bunun iyi olduğunu gördü. 13 Akşam oldu, sabah oldu ve üçüncü gün oluştu.

14–15 Tanrı şöyle buyurdu: “Gökkubbede gündüzü geceden ayıracak, yeryüzünü aydınlatacak ışıklar olsun. Belirtileri, mevsimleri, günleri, yılları göstersin.” Ve öyle oldu. 16 Tanrı büyüğü gündüze, küçüğü geceye egemen olacak iki büyük ışığı ve yıldızları yarattı. 17–18 Yeryüzünü aydınlatmak, gündüze ve geceye egemen olmak, ışığı karanlıktan ayırmak için onları gökkubbeye yerleştirdi. Tanrı bunun iyi olduğunu gördü. 19 Akşam oldu, sabah oldu ve dördüncü gün oluştu.

20 Tanrı, “Sular canlı yaratıklarla dolup taşsın, yeryüzünün üzerinde, gökte kuşlar uçuşsun” diye buyurdu. 21 Tanrı büyük deniz canavarlarını, sularda kaynaşan canlıları ve uçan çeşitli varlıkları yarattı. Bunun iyi olduğunu gördü. 22 Tanrı, “Verimli olun, çoğalın, denizleri doldurun, yeryüzünde kuşlar çoğalsın” diyerek onları kutsadı. 23 Akşam oldu, sabah oldu ve beşinci gün oluştu.

24 Tanrı, “Yeryüzü çeşit çeşit canlı yaratık, evcil ve yabanıl hayvan, sürüngen türetsin” diye buyurdu. Ve öyle oldu. 25 Tanrı çeşit çeşit yabanıl hayvan, evcil hayvan, sürüngen yarattı. Bunun iyi olduğunu gördü.

26 Tanrı, “Kendi suretimizde, kendimize benzer insan yaratalım” dedi, “Denizdeki balıklara, gökteki kuşlara, evcil hayvanlara, sürüngenlere, yeryüzünün tümüne egemen olsun.”

27 Tanrı insanı kendi suretinde yarattı, onu Tanrı’nın suretinde yarattı. Onları erkek ve dişi olarak yarattı. 28 Onları kutsayarak, “Verimli olun, çoğalın” dedi, “Yeryüzünü doldurun ve denetiminize alın; denizdeki balıklara, gökteki kuşlara, yeryüzünde yaşayan bütün canlılara egemen olun. 29 İşte yeryüzünde tohum veren her otu, tohumu meyvesinde bulunan her meyve ağacını size veriyorum. Bunlar size yiyecek olacak. 30 Yabanıl hayvanlara, gökteki kuşlara, sürüngenlere –soluk alıp veren bütün hayvanlara– yiyecek olarak yeşil otları veriyorum.” Ve öyle oldu. 31 Tanrı yarattıklarına baktı ve her şeyin çok iyi olduğunu gördü. Akşam oldu, sabah oldu ve altıncı gün oluştu.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Yarat%C4%B1l%C4%B1%C5%9F+1:1 

5 Gökleri yaratıp geren,
Yeryüzünü ve ürününü seren,
Dünyadaki insanlara soluk,
Orada yaşayanlara ruh veren RAB Tanrı diyor ki,
6 “Ben, RAB, seni doğrulukla çağırdım,
Elinden tutacak,
Seni koruyacağım.
Seni halka antlaşma,
Uluslara ışık yapacağım.
7 Öyle ki, kör gözleri açasın,
Zindandaki tutsakları,
Cezaevi karanlığında yaşayanları özgür kılasın.
8 “Ben RAB’bim, adım budur.
Onurumu bir başkasına,
Övgülerimi putlara bırakmam.

Övgü İlahisi

9 Bakın, önceden bildirdiklerim gerçekleşti.
Şimdi de yenilerini bildiriyorum;
Bunlar ortaya çıkmadan önce size duyuruyorum.”

10 Ey denizlere açılanlar ve denizlerdeki her şey,
Kıyılar ve kıyı halkları,
RAB’be yeni bir ilahi söyleyin,
Dünyanın dört bucağından O’nu ezgilerle övün.
11 Bozkır ve bozkırdaki kentler,
Kedar köylerinde yaşayan halk
Sesini yükseltsin.
Sela’da oturanlar sevinçle haykırsın,
Bağırsın dağların doruklarından.
12 Hepsi RAB’bi onurlandırsın,
Kıyı halkları O’nu övsün.

Rab’bin Yardım Sözü

13 Yiğit gibi çıkagelecek RAB,
Savaşçı gibi gayrete gelecek.
Bağırıp savaş çığlığı atacak,
Düşmanlarına üstünlüğünü gösterecek.

14 “Uzun zamandır ses çıkarmadım,
Sustum, kendimi tuttum.
Ama şimdi feryat edeceğim doğuran kadın gibi,
Nefesim tutulacak, kesik kesik soluyacağım.
15 Harap edeceğim dağları, tepeleri,
Bütün yeşilliklerini kurutacağım.
Irmakları adalara çevirip havuzları kurutacağım.
16 Körlere bilmedikleri yolda rehberlik edeceğim,
Onlara kılavuz olacağım bilmedikleri yollarda,
Karanlığı önlerinde ışığa,
Engebeleri düzlüğe çevireceğim.
Yerine getireceğim sözler bunlardır.
Onlardan geri dönmem.

Kör, Sağır İsrail

17 Oyma putlara güvenenler,
Dökme putlara, ‘İlahlarımız sizsiniz’ diyenlerse
Geri döndürülüp büsbütün utandırılacaklar.”

18 “Ey sağırlar, işitin,
Ey körler, bakın da görün!
19 Kulum kadar kör olan var mı?
Gönderdiğim ulak kadar sağır olan var mı?
Benimle barışık olan kadar,
RAB’bin kulu kadar kör olan kim var?
20 Pek çok şey gördünüz, ama aldırmıyorsunuz,
Kulaklarınız açık, ama işitmiyorsunuz.”
21 Kendi doğruluğu uğruna Kutsal Yasa’yı
Büyük ve yüce kılmak RAB’bi hoşnut etti.
22 Ama bu yağmalanmış, soyulmuş bir halktır.
Hepsi deliklere, cezaevlerine kapatılmışlardır.
Yağmalanmak için varlar, kurtaran yok.
Soyulmak içinler, “Geri verin” diyen yok.
23 Hanginiz kulak verecek?
Gelecekte kim can kulağıyla dinleyecek?
24 Yakup soyunun soyulmasına,
İsrail’in yağmalanmasına kim olur verdi?
Kendisine karşı günah işlediğimiz RAB değil mi?
Çünkü O’nun yolunda yürümek istemediler,
Yasasına kulak asmadılar.
25 Bu yüzden kızgın öfkesini,
Savaşın şiddetini üzerlerine yağdırdı.
Ama ateş çemberi içinde olduklarını farketmediler,
Aldırmadılar kendilerini yakıp bitiren ateşe. …”

https://sahneleme.incil.info/referans/Ye%C5%9Faya+42:5 

—-

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir