868. Tanrı Baba: Bu kitabın yaşayanların birincil hedef hayvan isimleri

Gerçeği Kitap:
Cumartesi, 3 Ağustos 2013, 1317:

Sevgili kızım, en yüksek ve en kutsal Realm insanlık üzerinde ara.

Lucifer, fakat günahı, My Yüce güç tarafından bilmeniz gerekir için acı nasıl benim zavallı küçük çocuklar, ben onu ve dünyanın yüz kapalı düşmüş melekler silecek. O zaman yakın, yani hazırlamanız gerekir.

Düşmüş melekler ve şeytanlar bilinmeyen ve çoğunuz için görünmez ama aranızda, böylece size düşecek her gün cazip yürürler. Yakında bu web hile alındığında, başlatmak veya gerçek barış ruhlarınızı içinde bulmak mümkün olacaktır bulacaksınız.

O kim sahte peygamber tarafından yoldan liderliğindeki kendilerini kaybetmiş ve istekli kurbanlar olacağı büyük hile kabul kadar karışık bulacaksınız bildirin. Beni ve benim sevgili oğlum, İsa Mesih, etkinleştirdiğinizde bu sizin için durum böyle görünmez. Her ne kadar onlar için farklı sunulacak sırların da aynı olduğunu inanmaz. Onlar boş kaplar hale gelir ve artık me tarafından kabul edilebilir olacaktır

Benim dünyam, henüz benim çocuklar bana, onların sevgili babam, onların yaratıcısı istemiyorum. Akıllarını bloke edilmiş ve kötü bir onları ettiğine inanmaları mümkün olamayacaktır özendirmek için istihbarat My Hediyelik kullanmıştır. Olanların bana inanıyor musun hayatlarında hiçbir gerçek aşk, sevinç ve barış vardır. Ne de onlar sonsuz yaşamı kabul eder. Bunun yerine, her ne kadar onlar hayatlarını dünya üzerindeki kısa olduğunu eti, tek zevkleri arayacak.

Her biri, bir baba kim seviyor gibi ben onları bana büyük merhamet My oğlu çeker. Benim güç her şeyi kapsayan ve şeytan, My Lucifer, kim onun gururu nedeniyle My Hip uzak kesmiştir, asla beni yeneceksin Bu nedenle, onu takip edenler kendilerini ve bana arasında aynı kama tahrik var Şimdi ortaya sadece tek bir Tanrı, bir yaratıcı, bir cennet olduğunu işaret tarafından bilecekler. Çocuklarımı benden önderlik sahte peygamberler tarafından dünya, hakkında anlatılır Bütün cennetleri yapmak değil, ne de onlar hiç bulunabilir. I Am işte. Ben bütün oluşturdu. Hepsi sona erecek. Bütün My Kutsal olacak göre gerekir. Kavga benim olacak ve hiçbir şey olacak. My kabul eder ve benim çocuk kalır.

İçin o kim bana güveniyorsun, hiç oğlum, İsa Mesih reddetmek gerekir. Oğlum geri benim merhamet getirmek için aracılığıyla dünyaya geldi ama onu reddetti. Onu öldürdün, ama hala senin için Benim Aşkim öldürmedin. Bu yüzden O’nun çarmıha kurtuluş getirmek izin. Bu benim oğlumun ölüm çarmıhta, kurtuluş için yol oldu. Onun ölüm ne görünüyordu-kötü bir gözünde bir hata değildi. Büyük acı, bu hareket oldu şeytan mağlup en büyük tevazu ile sürmüştür. Ve Şeytan’ın gücü insanlık üzerinde başarısız çarmıhta My oğlunun ölüm nedeniyle oldu. O tüm onu benim çocuklu uçuruma alamaz olsa da, çoğu hala onun yalanları tarafından baştan çıkacaksınız. Gerekir kavga, çocuk, sadece kendi ruhları için bu yüzden. Beni seviyorsan, oğlum seveceksiniz. Sonra oğlum seviyorsan, onu bütün günahkarlar kaydetmek için yardımcı olmalıdır.

Ben devam aradığınız zaman, özellikle de beni tanıyor musun, hem hem o kim bana biliyorum, ama kim benim emir, sahip oldukları kabul etmeyi reddediyorum sadece çok kendilerini sonsuz işkence kurtarmak için zaman söyle sana diyorum.

Bu kitap yaşayan birincil hedef hayvan isimleri. Çoğu bu ruhların oğlum takipçileri ve kiliseye sadıktır. Onlar benim oğlum değil, benim oğlum, onlar yeni bir din olarak yutmak zorunda olacak yeni yasalar kabul ederek dönecek. Bu yeni dinin uzun yıllar boyunca dikkatlice planlandı. Satanist ayinler izler, ama çok bunu anlamayacaktır. Ne zaman bu ritüeller kucaklamak, İblis’e güç verecektir. Ne zaman onu bu güç vermek, o seni de ruh olduğu gibi vücutta ecek hırsla yiyip yutmak için çok dua gerekir.

Benim çocuklarım, şimdi Dünya’daki cezalar ile müdahale. Bu azap ile hayatlarını kaybeden zavallı ruhlar o sizin kim bana kayıp kurtarmak için yardımcı oluyor

Hayatınızda şeytan ve onun etkisi kötülük tarafından korkmuş hissediyorum, ben onun temsilcileri yeryüzünde yok edecek hatırlıyorum. Ruhunu kurtarmak keşke çünkü acı, kısa keseceğim. Devam etmek bu kötü izin veriliyorsa, yaşam kitabında adları olan bu ruhlar….. .kurtarabildiğimiz mümkün olmaz.

Sevgili baban Tanrı en yüksek”

 

—-
Roma Katolik:

Sıradan zamanında on yedinci haftanın Cuma
Lectionary: 405

1 okuma Jer 26:1-9

Başlangıçta Yehoyakim’in saltanatı,
Josiah, Yahuda kralı oğlu,
Bu mesaj Tanrı geldi:
Böylece Tanrı diyor ki:
Tanrı evinde mahkemede
tüm şehirler Yahuda insanlar konuşmak
Kim Rabbinin evde ibadet gelip;
ne olursa olsun sana emrediyorum onlara söyle ve hiçbir şey atlayabilirsiniz.
Belki de onlar dinleyecek ve geri dönmek,
her kötü onun yolundan,
Böylece onlara indirebilmek için planladınız kötülüğün tövbe
istemedikleri için.
Demek onlara: böylece Rab diyor:
Bana uymazsan,
Yasaya göre yaşamak değil daha önce yerleştirilir.
ve kullarım peygamberlerin sözlerini dinlemiyorum,
Kime sen sürekli göndermek onları, itaat rağmen
Bu ev Shiloh gibi davranacak,
ve bu şehrin hangi tüm ülkeleri dünya için
başka bir küfür başvurmak.

Şimdi rahip, peygamberler ve herkes
Jeremiah Rabbinin evde bu kelime konuşuyoruz duydum.
Jeremiah konuşma bittiğinde
Tüm bu Tanrı herkese konuşmasına bade,
Rahip ve peygamberler koydu onu, ağlama tutun,
“Ölene kadar konması gerekir!
Tanrı adına neden kehanette:
‘Bu ev Shiloh gibi olacağım’ ve
“Bu şehir ıssız ve ıssız olacak’?”
Ve Rabbinin evde Jeremiah hakkında herkes toplandı.

Responsorial Mezmurlar PS 69:5, 8-10, 14

R. (14c) Lord, büyük aşk, bana cevap
Bu kafamın kıllar sayıca üstün
Kim beni sebepsiz yere nefret ediyorum.
Gücümü için çok fazlaydı
Onlar haksız yere düşmanlarım var.
Değil ne çaldın mı geri yüklemeniz gerekir?
R. Lord, büyük aşk, bana cevap
Senin iyiliğin için hakaret ayı beri
ve yüzümü utanç kapsar.
Kardeşlerim için dışlanmış olmuştur,
Annemin oğlu için bir yabancı,
Eviniz için gayret beni tüketiyor çünkü
ve o kim sen küfür hakaret bana gelsin.
R. Lord, büyük aşk, bana cevap
Ama sana, Ey Rabbim dua ediyorum,
sizin lehinize, Ey Tanrım vakti!
Senin büyük nezaket içinde cevap ver
sürekli senin yardımınla.
R. Lord, büyük aşk, bana cevap

Alleluia 1 Pt 1:25

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Word Rabbinin sonsuza kadar kalır;
Bu senin için ilan kelimedir.
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i MT 13:54-58

İsa onun yerli evine geldi ve onların sinagog insanlarda öğretti.
Onlar hayret ve söyledi,
“Bu adam böyle bilgelik ve güçlü işler nereden buldun?
Carpenter’ın oğlu değil mi?
Onun annesi Mary diye
ve kardeşleri James, Joseph, Simon ve Judas?
Kardeşleri bizimle birlikte değil misin?
Bu adam nereden bütün bu? “
Ve suç ona götürdüler.
Ama İsa onlara dedi ki,
“Bir peygamber olmadan dışında onur onun yerli yerinde değil
ve kendi evinde.”
Ve o did değil iş çok büyük işler var
inanç onların eksikliği nedeniyle.”

—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

9 Biz Tanrı’nın emektaşlarıyız. Sizler de Tanrı’nın tarlası, Tanrı’nın binasısınız.

10 Tanrı’nın bana lütfettiği görev uyarınca bilge bir mimar gibi temel attım, başkaları da bu temel üzerine inşa ediyor. Herkes nasıl inşa ettiğine dikkat etsin. 11 Çünkü hiç kimse atılan temelden, yani İsa Mesih’ten başka bir temel atamaz. 12 Bu temel üzerine kimi altın, gümüş ya da değerli taşlarla, kimi de tahta, ot ya da kamışla inşa edecek. 13 Herkesin yaptığı iş belli olacak, yargı günü ortaya çıkacak. Herkesin işi ateşle açığa vurulacak. Ateş her işin niteliğini sınayacak. 14 Bir kimsenin inşa ettikleri ateşe dayanırsa, o kimse ödülünü alacak. 15 Yaptıkları yanarsa, zarar edecek. Kendisi kurtulacak, ama ateşten geçmiş gibi olacaktır.

16 Tanrı’nın tapınağı olduğunuzu, Tanrı’nın Ruhu’nun sizde yaşadığını bilmiyor musunuz?

17 Kim Tanrı’nın tapınağını yıkarsa, Tanrı da onu yıkacak. Çünkü Tanrı’nın tapınağı kutsaldır ve o tapınak sizsiniz.

18 Kimse kendini aldatmasın. Aranızdan biri bu çağın ölçülerine göre kendini bilge sanıyorsa, bilge olmak için “akılsız” olsun!

https://sahneleme.incil.info/referans/1.+Korintliler+3:1

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/07/29

 
 
 
“… 12 Dünyaya ve özellikle size, insan bilgeliğiyle değil, Tanrı’nın lütfuyla, Tanrı’dan gelen saflık ve içtenlikle davrandığımıza vicdanımız tanıktır. Ve biz bununla övünüyoruz. 13–14 Okuyup anlayabileceğinizden başka bir şey yazmıyoruz. Bizi bir ölçüde anladığınız gibi, tümüyle anlayacağınızı umarım. Rabbimiz İsa’nın gününde bizim övüncümüz siz olacağınız gibi, sizin övüncünüz de biz olalım.

Pavlus’un Geciken Ziyareti

15–16 Bu güvenle, sizleri iki kez sevindirmek için önce size uğramak, sonra Makedonya’ya geçmek, Makedonya’dan yine size geri gelerek tarafınızdan Yahudiye’ye uğurlanmak niyetindeydim. 17 Bunu isterken acaba kararsız mıydım? Ya da isteklerim benlikten mi doğuyor ki, önce “Evet, evet”, sonra “Hayır, hayır” diyeyim? 18 Tanrı’nın güvenilirliği hakkı için diyorum ki, size ilettiğimiz söz hem “evet” hem “hayır” değildir. 19 Silvanus ve Timoteos’la birlikte size tanıttığımız Tanrı’nın Oğlu İsa Mesih hem “evet” hem “hayır” değildi. O’nda yalnız “evet” vardır. 20 Çünkü Tanrı’nın bütün vaatleri Mesih’te “evet” tir. Bu nedenle Tanrı’nın yüceliği için Mesih aracılığıyla Tanrı’ya “Amin” deriz.”

https://sahneleme.incil.info/referans/2.+Korintliler+1:12

—–
https://oca.org/readings/daily/2018/08/03

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir