836. Kurtuluş Anası: Bir kapı oğlumun onuru ile dünyaya gelmek izin için açıldı değil

Gerçeği Kitap:
Çöle atılmış ve bu görevi nedeniyle izole sevgili çocuğum, o neden nedenini bilmek önemlidir. Bunu yaptığınızda, daha kolay böyle zulüm kabul yapar çünkü.

Ben dogum yapmak üzere iken, bir kapı değil oğlumun onuru ile dünyaya gelmek izin için açılmıştır. Yüz adam günahtan kurtarmak için tek oğlu Gönderen, Tanrı’nın, her kapıyı çarparak kapattı gibi Tanrı O’nun oğlu İkinci Geliş yolu şimdi hazırlanırken bu sadece eskisi gibi olmayacak.

Tanrı dünyayı bu harika gün için hazırlanırken, kapılar tekrar, nispet, Word of God karşı kapalı kalmak. Sen, şiddetli muhalefet karşısında haberci olarak devam edecektir. Sadece bir hakaret – olmak onlar korkunç küfür çığlık ve canını çocuğum, Word of God duymak istemiyorum çünkü birçok sadece kapılarını kapalı – bu tutmayacaktır.

Kötü ruhu insanlık tarihinde çok önemli Şu anda hakim ve hatta en kutsal Tanrı’nın çocukları arasında ezip geçeceğim. Sadece en cesur oğlum merhametine reddeder böylece milyonlarca istila kötü ruhu dayanıklıdır.

Yalnız hangi nefret edilmek iletileri değil, ama bu korku olduğunu bunu ruh daha kötü bir kavrayışa kaydedilir benim oğlum, merhametine. Kötü bir çalışıyor ve onun yol içine kalplerini ruhu ve özellikle, o kim benim oğlumsun yakın örgüleri. Bunların çoğu karşı O’nun sözü Şu anda dönecek kötü olan, ilk hedef olan dindar takipçileri, oğlumun Kilisesi içinde öyle.

Doğru kelime oğlumun, İsa Mesih, yüzyıllar boyunca seyreltilmiş ve Holy Bible içeriğini şimdi birçok kişi tarafından onlar benim oğlum biliyorum diyen reddedilir. Unutma, ruhlar için savaş melekler ve azizler tarafından düzenbaz karşı babamın krallıkta savaşalanında. Sen, benim çocuğum, ortada yakalanıp ve bu nedenle kolay bir hedef haline.

Bu görevin büyüklüğü nedeniyle olduğunu ve çünkü sen bir peygamber – ve vizyoner değil – yalıtım modunda çalışır ve erkekler arasında nefret edilmek. Seni üzecek ya bu olamaz için sana yeterince güçlü olmayacağını hissediyorum bu zulüm izin vermez. Size gönderildi ve sen korunur ve ayağa kalk ve Tanrini Sözü, son güne kadar ilan etmeye devam edin. Bu kırmızı Pazartesi ve dünyanın ruhları kaydedilir ve ne zaman yeni Krallık – yeni cennet – başlar, bu acı hiçbiri herhangi bir sonucu olacaktır.

Sevinirler ve korkmana gerek yok. Ben, Sevgili annen, rehberlik ve senin karanlık saat bile, Tanrı’nın ışık zihin, beden ve ruh, her gün doldurur, korumak.

Seni seviyorum, benim çocuk ve sen Hediyelik azim ile mübarek olmuştur bilmeniz gerekir. Kadar şimdi Tanrı’nın elleri. Ona, her zaman güvenmesi gerekir.

Sevgili Anne, Tanrı aşkına, Anne, kurtuluşun”


—-
Roma Katolik:
07-02

Ziyaret Meryem Ana (ziyaret)

Veya:
Peygamber Zephaniah kitap okuma
Tanrı, Kral İsrail dostluk.
Şarkı ses, kızı Zion, İsrail, siz Argent clarions şarkı ses! Sevinirler ve kalp arasında Kudüs’ün kızı Not! Değil bir performans gösteriyor Tanrı karar kadar Tanrı senin düşman devirip Kral İsrail, daha fazla bir şey kötü korkmayın! O gün işte ve sonra Kudüs: Zion korkmayın! Ellerini yap! Tanrı, senin Tanrı, güçlü kurtarıcı olduğunu! Ziyafete sanki gibi sen büyük bir sevinç, sevgi, mutlu yeniden inşa yaşam sen sevinçle, tezahürat sevindim. Balsorsot sizden herhangi bir daha fazla utanç takıyorsun değil ki açın.
Tanrı’nın kelime bu.
OER 3.14-18

CEVAP MEZMURLAR
Cevap: İsrail kutsal bir büyük körötökben olduğunu,! ayet 6 (b). 4 g. sesi.
Előénekes: Hani, tesellim Tanrıdır, güven ve korkmak değil.
Benim güç ve zafer Tanrı olduğu için o bana benim kurtuluşum oldu.
Ben meríttek için memnunum ve kurtuluş su.

Kişi: İsrail, kutsal bir Big körötökben siz!
E: Tanrı sayesinde ver, onun adını tesbih.
Ülkeler arasında yaptığı işlerle ilan, benzerlik adı olduğunu unutmayın.
H: büyük İsrail körötökben, kutsal biri!
Zengjetek: şarkı Rab, onlar eğitimli güzel şeyler var çünkü: bütün dünya öğrenin!
Övgü vermek ve Zion, sakinleri için büyük için senin körötökben İsrail’in kutsal olan son derece memnun.
H: büyük İsrail körötökben, kutsal biri!
Iz 12,2-3.4 bcd 5-6

Veya:
SZENTLECKE Saint Paul Havari yazılı Romalılar için bir
Yardıma ihtiyacın olursa, szenteken, egzersiz vardır.
Benim kardeşlerim!
Simülasyon seviyorum. Irtózzatok, kötülüklerden iyi ayırmak. Kardeşçe gösteren saygı birbirlerine előzzétek gyöngédek olmak. Ben kadar sınır buzgóságban! Lelkületűek: Tanrı ateşli kesim olsun. Béketűrők gülümseme, sefalet, dua kararlı olmak umuduyla.
Yardıma ihtiyacın olursa, szenteken, egzersiz vardır. Korusun siz, küfür korusun ve değil üldözőiteket yapmak onları. O kim sevinirler, sevinirler ve sírókkal endişe. Sözleşmesinde yaşıyorum. Fennhéjázok, aynı zamanda alkalmazkodjatok basit insanlar olma.
Tanrı’nın kelime bu.
Romalılar 12:9-16 c

ALLELUIA
Meryem Ana mübarek veya onlar düşündüm, çünkü her şeyi yerine getirilmesi, Tanrı sana dedi öldü. CF. ek. Luke 1,45-5. sesi.

St Luke Gospel gelen ö
Elizabeth dedi: nasıl bu Lordum beni ziyarete anası?
Mary yolculuğu, gün içinde ve dağlar, Yehuda şehir biridir. O zekeriya evine girdi ve Elizabeth selamladı. Elizabeth Mary’s tebrik, kalbi duyunca taşındı ve fetus ve Elizabeth altında kutsal ruh dolu. Yüksek sesle bağırdı: “mübarek kadınlar arasında ve senin rahminin meyvesi! Nasıl olur bu Lordum beni ziyarete anası? Hani için kulaklarım, felujjongott köszöntésed kelime fetüs sevinçli dibindeki çaldı! Mutlu, ne Tanrıya inanan beteljesedésében, ona şöyle dedi.” Mary konuştu:
“Ruhumu Tanrı ve kalbim Exult Tanrı kurtarıcım içinde büyüterek! Övdü asılıyor adam-hizmetçi olduğunu, Eh, çünkü artık bana her nesilde tanıtımı mutlu. Harika şeyler beni Mighty üzerinde eğitimli, kutsal adı!
Merhametli olanlar ondan korkuyorum nesilden nesile var. Büyük malzeme kol gücü, széjjelszórta ve kibirli szívűeket yaptı. Güçlü trónjukról fırçalama ve yüce içinde onları övmek. Aç elhalmozta tüm iyi, ama boş gönderilen zengin uzattı. Çocuğunu, İsrail, irgalmasságáról, anısına kucakladı sonsuza kadar ibrahim ve onun kuşaklar babalarımız Allah’a söz verdiğimiz gibi.” Mary hala orada yaklaşık üç ay sonra evine döndü.
Bu fiiller İncil’i.
Luke 1.39-56″

07-02

Ziyaret Meryem Ana (ziyaret)


—-
Ortodoks (Yunan Katolik):
“…
17 Kardeşler, size yalvarırım, aldığınız öğretiye karşı gelerek ayrılıklara ve sapmalara neden olanlara dikkat edin, onlardan sakının. 18 Böyle kişiler Rabbimiz Mesih’e değil, kendi midelerine kulluk ediyorlar. Saf kişilerin yüreklerini kulağı okşayan tatlı sözlerle aldatıyorlar. 19 Sözdinlerliğinizi herkes duydu, bu nedenle sizin adınıza seviniyorum. İyilik konusunda bilge, kötülük konusunda deneyimsiz olmanızı isterim. 20 Esenlik veren Tanrı çok geçmeden Şeytan’ı ayaklarınızın altında ezecektir. Rabbimiz İsa’nın lütfu sizinle birlikte olsun.

21 Emektaşım Timoteos, soydaşlarımdan Lukius, Yason ve Sosipater size selam ederler. 22 Mektubu yazıya geçiren ben Tertius, Rab’be ait biri olarak size selamlarımı gönderirim. 23–24 Ben Pavlus’a ve bütün inanlılar topluluğuna konukseverlik eden Gayus size selam eder. Kent haznedarı Erastus’un ve Kuartus kardeşin size selamları var.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Romal%C4%B1lar+16:17

10 Öğrencileri gelip İsa’ya, “Halka neden benzetmelerle konuşuyorsun?” diye sordular.

11 İsa şöyle yanıtladı: “Göklerin Egemenliği’nin sırlarını bilme ayrıcalığı size verildi, ama onlara verilmedi. 12 Çünkü kimde varsa, ona daha çok verilecek, bolluğa kavuşturulacak. Ama kimde yoksa, elindeki de alınacak. 13 Onlara benzetmelerle konuşmamın nedeni budur. Çünkü,
‘Gördükleri halde görmezler,
Duydukları halde duymaz ve anlamazlar.’

14 “Böylece Yeşaya’nın peygamberlik sözü onlar için gerçekleşmiş oldu:
‘Duyacak duyacak, ama hiç anlamayacaksınız,
Bakacak bakacak, ama hiç görmeyeceksiniz!
15 Çünkü bu halkın yüreği duygusuzlaştı,
Kulakları ağırlaştı.
Gözlerini kapadılar.
Öyle ki, gözleri görmesin,
Kulakları duymasın, yürekleri anlamasın
Ve bana dönmesinler.
Dönselerdi, onları iyileştirirdim.’

16 “Ama ne mutlu size ki, gözleriniz görüyor, kulaklarınız işitiyor! 17 Size doğrusunu söyleyeyim, nice peygamberler, nice doğru kişiler sizin gördüklerinizi görmek istediler, ama göremediler. Sizin işittiklerinizi işitmek istediler, ama işitemediler.

18 “Şimdi ekinciyle ilgili benzetmeyi siz dinleyin. 19 Kim göksel egemenlikle ilgili sözü işitir de anlamazsa, kötü olan gelir, onun yüreğine ekileni söker götürür. Yol kenarına ekilen tohum işte budur. 20–21 Kayalık yerlere ekilen ise işittiği sözü hemen sevinçle kabul eden, ama kök salamadığı için ancak bir süre dayanan kişidir. Böyle biri Tanrı sözünden ötürü sıkıntı ya da zulme uğrayınca hemen sendeleyip düşer. 22 Dikenler arasında ekilen de şudur: Sözü işitir, ama dünyasal kaygılar ve zenginliğin aldatıcılığı sözü boğar ve ürün vermesini engeller. 23 İyi toprağa ekilen tohum ise, sözü işitip anlayan birine benzer. Böylesi elbette ürün verir, kimi yüz, kimi altmış, kimi de otuz kat.””

https://sahneleme.incil.info/referans/Matta+13:10

—- —–
https://oca.org/readings/daily/2018/07/02

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir