0612_PadrePio-Stigmata_1

821. Asla bunu yapmak için onun ikiyüzlülük tarafından iğreniyorum bir günah

Gerçeği Kitap:
Tüm My My bu kutsal iletileri dünyanın, Ey iman edenler, her şeyden önce ruhlarını tutuşturmak için olabilir ile çalışırken sevgili kızım, ama o kim benim kutsal kelime, kötü yine konuşmak uyarmalıyım. Bu ılık kendi inanç içinde ruhlarını dışarı talep ederken, neden o sizin kim My adına konuşmak için ikrar ne zaman size bu mesajları yoluyla Tanrin Kuzu üzerinden verilen gerçeği, kınamak gerekir?Ne adam sizinle bu şekilde, benim kutsal adı ve karşınıza çıktım nasıl cüret edersin? Hiç kimse. Sadece güç Tanrı’nın yüzünden My Word için sade bir dille bilinen yapılabilir.

Adam günah, olup tüm sizin dünya arasında aynı günahları tamamlar veya bunların bir mezar yapısı olup için devam edecektir. Sen günahkarız.Bir günahkar-asla affetmek My Name, diğerinde hangi günahtan, kısa bir süre için serbest bırakır itiraf Yasası yoluyla My yetkilisi tarafından olmak sürece. Onların hakkı için hiçbir günahkar My Name içinde başka bir günahkâr mahkum edebilir. Onlar bile Tanrı’ya karşı en ciddi hareket suçlu olup başka bir günahkâr, mahkum zaman açıkça Benim Adin mahkum o kişi olarak bir ruh kararmış gibi olacak.Ne zaman bir başka canını nasıl bana acı ve keder neden bilmiyor musun? Bana hiç anladın mı değil? Neden senin için öldüğünü öğrendin değil mi? O sizin kim hala gerçeği anlamak için Şimdi dinleyin. Seni seviyorum ve olursa olsun ne kadar korkunç olabilir herhangi bir günah için affetmeyeceğim seni senin günahların için suçlamayın. Ama kendini, Benim Adin bildirdiğinizde, bana eşit ve Benim Adin, kullanarak başka bir günahkâr yargıç için ben sana çok yargılayacak.

Hiç biriniz, nasıl seni olursa olsun başka bir hakim olabilir. Sadece ben, İsa Mesih, yetkisi verildi Babam Yargıç insanlığa – hiç kimse tarafından. Bu günah işlersen, yüz Benim yargım olacak. Bunu, onun ikiyüzlülük tarafından beni iğrendiriyor bir günah olduğu için bunu asla

Neredeyse insanlık için tanık olabilir gerçeği üzerine tam zamanı. Benim Babam birçok cezalar atmalarını kadar değil, o kim bana, bağlılık ikrar dahil olmak üzere birçok benim aramak için cevap vereceğiz. Kadar kör olan gerçek sonsuz hayat, yani bağışıklık için azap üzerinize getirdi yükleyen dinleyecek misin tek yolu Tanrı Söz işitme vardır.

Birçok ilki isabet zaman, birçok doğal felaketler olduklarını, ancak onlar üzerinize çok hızlı bir şekilde yağmur ve kaçacak varsa, ancak o zaman hangi sen befalls Tanrı el olduğunu bileceksin diyecekler.

Benim Babam tüm dünyayı sallamak. O sizin kim o varolduğunu şüphe, bu olaylar doğa yalnız isnat edilemez bilecek. O sizin kim bana inanıyor, ama kim bu ilahi mesajları alay sözlerin yiyeceğim ve yakında, ne kadar aşağılık sözlerin bana hakaret göreceksiniz çünkü senin dilini, kesmek isteyeceksiniz Tanrı’nın lanet yapmak sadece değil ama bu ilahi görevi ruhlar kaydetmenize engel.

Beni inkar her ruh için sonsuza kadar yaşayacaktır. Tanrı karşısında meydan okuyan dururken sana bunun için izin verilmez. Unutma, seni çok seviyorum olursa olsun, ben, Tanrı’nın çalışma bu son misyonu insanlığa kaydetmek için sabotaj girişiminde müdahalede bulunacak.

Kitap gerçek dünya için verilecek süre şimdi yerini almıştır. Beni takip edin, ama senin dediğin gibi bana şimdi, kabul etmiyoruz, ı won’t için endişelenme,

Seni yargılamak. Ama bana Tanrı’nın çocukları kaydetmesini önlemek çalışırsanız, sizce.

İsa, insanlığın kurtarıcısı”

 

—-
Roma Katolik:
“Sıradan zaman onuncu haftada, Salı
Lectionary: 360

1 okuma 1 kg 17:7-16

Elijah nerede saklandığını yakınındaki brook kuru koştu,
Çünkü hiç yağmur almayan topraklarda… düşmüştü.
Elijah için Tanrı dedi ki:
“Zarephath Sidon için devam ve orada kal.
Ben bir dul orada sizin için sağlamak için belirlemiş.”
O yaptı ve Zarephath için gitti.
O şehrin girişinde geldi gibi
bir dul orada sopa topluyordum; Ona seslendim,
“Lütfen bana su küçük cupful içecek getirin.”
Onu almak için gitti, ve ona seslendim,
“Lütfen biraz ekmek getir.”
O, cevap “Tanrı, senin Tanrı, hayat,
Pişmiş bir şey yok;

Sadece bir avuç un benim kavanoz içinde
ve benim sürahi içinde biraz yağ.
Şimdi sopa birkaç toplama oldu,
İçeri girip bir şey kendimi ve oğlumu için hazırlamak için;
Biz bu yenen, biz öleceğim.”
Elijah dedi ki ona, “korkmayın.
Git ve teklif gibi yap.
Ama önce bana küçük bir pasta yapmak ve onu bana getir.
O zaman bir şey kendin ve senin oğlun için hazırlayabilirsiniz.
Tanrı için İsrail’in Tanrısı, diyor ki,
‘ Un kavanoz boş, gidelim mi değil
ne de kuru çalıştırın petrol sürahi,
ne zaman Tanrı gönderir yağmur yeryüzünde güne kadar. “”
O yaptı ve Elijah dediği gibi yaptım.
Bir yıl ve Elijah ve de oğlu için yemek mümkün;
un kavanoz boş gitmedi,
ne de kuru çalıştırın petrol sürahi,
Tanrı Elijah öngördükleri.

Responsorial Mezmurlar PS 4:2-3, 4-5, 7b-8

R. (7a) Tanrım, yüzünü bize olsun.
Ben aradığımda benim adil Tanrı cevap ver bana, O,
sizin tehlikede olduğum zaman kim beni rahatlatmak;
Yazık bana ve dua duydum!
Erkekler rütbe, ne kadar olursun kalbinde sıkıcı?
Neden boşuna ne seviyorum ve yalan sonra aramak?
R. Tanrım, yüzünü bize olsun.
Tanrı onun sadık biri için harikalar yok biliyorum;
onun üzerine çağırdığınızda Tanrı beni duyar.
Titremeye ve günah değil;
sessizlik içinde senin yataklar yansıtır.
R. Tanrım, yüzünü bize olsun.
Ey Rabbimiz, üzerimize teveccüh Parlatıcı ışığında izin!
Sevinç kalbime koy,
daha fazla tahıl ve şarap bol zaman.
R. Tanrım, yüzünü bize olsun.

Alleluia MT 5:16

R. Elhamdülillah, elhamdülillah.
Diğerleri önce ışık, parlaklık
Onlar iyi işler görmek ve göksel Babanız yüceltmek olduğunu.
R. Elhamdülillah, elhamdülillah.

İncil’i MT 5:13-16

İsa’nın havarilerine şöyle dedi:
“Toprak tuz vardır.
Ama eğer tuz tadı kaybeder, ne ile o görmüş?
Artık hiçbir şey için iyi değil
Ama dışarı atılır ve çiğnenmiş kontrol altında.
Dünyanın ışığı vardır.
Bir dağda ayarla bir şehir gizlenemez.
Ne de onlar bir lamba ışık ve daha sonra altında sendeki yeteneği kendine sepeti koydu;
bir lampstand üzerinde ayarlanır,
nerede tüm evin içinde ışık verir.
Aynen öyle, senin ışığın diğerleri önce parlamalı,
hayırlı
işler görebilirsiniz
ve göksel Babanız yüceltmektir.” “

—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

14 Yasa’nın ruhsal olduğunu biliriz. Bense benliğin denetimindeyim, köle gibi günaha satılmışım. 15 Ne yaptığımı anlamıyorum. Çünkü istediğimi yapmıyorum; nefret ettiğim ne ise, onu yapıyorum. 16 Ama istemediğimi yaparsam, Yasa’nın iyi olduğunu kabul etmiş olurum. 17 Öyleyse bunu artık ben değil, içimde yaşayan günah yapıyor. 18 İçimde, yani benliğimde iyi bir şey bulunmadığını biliyorum. İçimde iyiyi yapmaya istek var, ama güç yok. 19 İstediğim iyi şeyi yapmıyorum, istemediğim kötü şeyi yapıyorum. 20 İstemediğimi yapıyorsam, bunu yapan artık ben değil, içimde yaşayan günahtır.

21 Bundan şu kuralı çıkarıyorum: Ben iyi olanı yapmak isterken, karşımda hep kötülük vardır. 22 İç varlığımda Tanrı’nın Yasası’ndan zevk alıyorum. 23 Ama bedenimin üyelerinde bambaşka bir yasa görüyorum. Bu da aklımın onayladığı yasaya karşı savaşıyor ve beni bedenimin üyelerindeki günah yasasına tutsak ediyor. 24 Ne zavallı insanım! Ölüme götüren bu bedenden beni kim kurtaracak? 25 Rabbimiz İsa Mesih aracılığıyla Tanrı’ya şükürler olsun! Sonuç olarak ben aklımla Tanrı’nın Yasası’na, ama benliğimle günahın yasasına kulluk ediyorum.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Romal%C4%B1lar+7:14 

9 Kuşağınıza altın, gümüş, ya da bakır para koymayın. 10 Yolculuk için ne torba, ne yedek mintan, ne çarık, ne de değnek alın. Çünkü işçi yiyeceğini hak eder. 11 Hangi kent ya da köye girerseniz, orada saygıdeğer birini arayın ve ayrılıncaya dek onunla kalın. 12 Onun evine girerken, evdekilere esenlik dileyin. 13 Eğer evdekiler buna layıksa, dilediğiniz esenlik üzerlerinde kalsın; layık değillerse, size geri dönsün. 14 Sizi kabul etmez, sözlerinizi dinlemezlerse o evden ya da kentten ayrılırken, ayaklarınızın tozunu silkin. 15 Size doğrusunu söyleyeyim, yargı günü o kentin hali Sodom’la Gomora bölgesinin halinden beter olacaktır.

——

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir