781. Sözlerim sana şimdi bir kez daha son gününde duymuş olacak. Onları hatırlıyorum.

Gerçeği Kitap:
Sevgili kızım, şu anda seni o kim bu görevde çevreleyen ihanetin uyarmaya geldim. Birçok Bu eser sırtlarını açmak zorunda kalacak ve peşlerinden asla çalıştırmanız gerekir yok. Ben asla o kim bana zulüm sonra koştu Bunun yerine, kendimi katliam için bir kuzu olarak ruhunu kurtarmak için teklif.

Seyretmek gibi şeytan tarafından hazırlanan Şimdi bu tayin sahte peygamberler, yakında onlar Tanrı’nın hizmetkarları vardır diyenler koynunda alınacak. Tüm bunların gerçeği inkar, onların kehanetleri, seni rezil için kullanılacak. Düşünüyorum, bir saniye, benim dünyaya insanlık My Second Coming için hazırlamak için verilen mesajlar, asunder çekilmiş olacak değil ki hiç kimse izin.

Kızım, bu engelleri sizin tarafınızdan dikkate alınmamısı. Sana yapacağım senin itaat tarafından daha güçlü, Graces, insanlık, dökmek herkes tarafından elde emin olmak için senin yanında zamanı değil.

Gerçek benim peygamberler, çoğunlukla, kutsal kitap veya My merhamet dünyadan verilen kehanetleri habersizdir. Alıntı yapmak gerekmez onlara bunu yapmak için sormayın çünkü Kutsal İncil’den ayıklar. Olduğu gibi söz verilir. Kutsal İncil’imi kutsaldır. Herhangi bir ilahi vahiy desteklemek amacıyla, bölümleri ayıklamak için yetkili değil. Bir ileti bana tarafından verildiğinde, Peygamber ne ben dikte ve hiç dünyaya benim Havariler tarafından verilen özleri çoğaltmak için sordu yazıyor.

Me hizmet eden tüm daha büyük Sözümü kutsaldır. Hediyelerim, size, ruhlarınızı hazır verilir ve bu yüzden tüm orijinal peygamberler hangi teşvik için My Heart birleştirmek için tutuşturmak dualar verilir.

Tahammül edecek zulüm devam edecek ve daha kötü. Ve dünya, daha fazla kanıtlamak, alamazsın sandığın sadece ilahi durum. Benim küçük bir onuru ile acı. My Word, nasıl bu cezbedici, hatta ne zaman kötü yalanlarla sunulmaktadır olursa olsun savunmak değil.

Beni tanıyanlar da kalplerinde ikamet için ne zaman kelimeleri benimle bir ilgisi yok bilir. Şeytan kurnazca o bir özel durum dışında beni taklit edebilirsiniz değil. O asla bizzat geldim ya da My Body kutsal komünyon mevcut olduğunu kabul.

Ruhum şimdi artırır ve kötülüğün güçlerine karşı yükselmeye devam eder. Bir son gününde terk edene kadar her iblis My melekler tarafından slayed olacak.

Sözlerimi şimdi bir kez daha son gününde duymuş olacak. Onları hatırlıyorum.

Ben başında ve sonunda. Sonsuz hayata getirmek için söz verdiğim gibi gel. Ayağa kalkın, tüm sizin kim bana inanıyor ve gerçeği kabul edin. Beni gel Yeni cennet ve yeni dünya üzerine olacak, My Father saltanatı izin. Barış ve birlik tüm için getirmek için sevinirler bu adları olan yaşam kitapta. Benim son söz yerine getirdi. Saltanatım geldi. Ayağa kalk ve Tanrı’nın eli kabul.

Bu sözleri duyunca gün gerçeği öğrenecek gün olacak.

Sadece Tanrı ve ilahi vahiy hediyeler sana sevgi, barış, sevinç ve bunlar aracılığıyla dünya iletileri süpürür dönüşüm getirebilir için aldanmayın. Onlar bir hediye vardır. Onlar yasal miras doğru yolu göstermek için içindir. Nezaket ve ruhunda Şükran ile kabul.

Sevgili İsa, insanlığın kurtarıcısı”

 
—-
Roma Katolik:

1 okuma 13:44-52 davranır

Aşağıdaki Şabat günü
Neredeyse bütün şehir
word Rabbinin duymak toplanan.
Yahudiler kalabalık görünce kıskançlık ile doluydu.
ve Paul söylediklerini şiddet istismar ile çelişiyor.

Hem Paul ve Barnabas cesaretle konuştu ve dedi ki,
“Tanrı’nın word için ilk sözlü olmak gerekli,
Ama beri reddetmek
ve kendinizi değersiz sonsuz yaşamın olarak mahkum,
Şimdi öteki uluslara dönüyoruz.

Yani Rab bize emrettiği için
İnanmayanlar için bir ışık yaptık,
kurtuluş bir araç olabilir
dünyanın sonuna için.”

Bunu duyunca ulusların memnun
ve Rab övmek.
Herkese
sonsuz yaşam için tahsis edildi inanmak için geldim,
ve Rab yayılmaya devam etti
tüm bölge.

Yahudiler, ancak, kulları olan önem kadınların incited
ve şehrin önde gelen erkekler,
bir zulme karşı Paul ve Barnabas karıştırılır,
ve onları kendi topraklarından ihraç edilecektir.
Ayakları tozdan protesto onlara karşı çok sıktılar
ve Iconium için gitti.
Öğrencileri sevinç ve kutsal ruh ile dolu.

Responsorial Mezmurlar PS 98:1, 2-3ab, 3 cd-4

R. (3cd) Dünyanın sonuna Tanrı’nın kaydetme gücü gördünüz mü.
veya:
R. Alleluia.
Tanrı’nın yoluna yeni bir şarkı,
Harika işler yaptığı için;
Sağ elini onun için zafer kazandı,
Kutsal kolunu.
R. dünyanın sonuna Tanrı’nın kaydetme gücü gördünüz mü.
veya:
R. Alleluia.
Tanrı onun kurtuluşu bilinen yaptı:
Milletler görünürde onun adalet ortaya koymuştur.
Onun iyilik ve onun sadakat hatırladı
İsrail eve doğru.
R. dünyanın sonuna Tanrı’nın kaydetme gücü gördünüz mü.
veya:
R. Alleluia.
Dünyanın sonuna gördün mü
Bizim Tanrı tarafından kurtuluş.
Sevinçle Rab, tüm sen toprakları şarkı;
şarkıya break; övgü şarkı.
R. dünyanın sonuna Tanrı’nın kaydetme gücü gördünüz mü.
veya:
R. Alleluia.

Alleluia JN 8:31b-32

R. Elhamdülillah, Elhamdülillah.
Benim Word’de kalırsa, gerçekten benim öğrencilerim olacak,
ve gerçeği, bilecek diyor Tanrı.
R. Elhamdülillah, Elhamdülillah.

İncil’i Yuhanna 14:7-14

İsa’nın havarilerine şöyle dedi:
“Madem beni tanıyorsun, o zaman sen de benim babam bilecek.
Şu andan itibaren sen onu tanıyorsun ve onu gördün mü.”
Philip İsa’ya söyledi,
“Ana, göster bize babası ve bu bizim için yeterli olacaktır.”
İsa ona, “Ben senin için çok uzun bir süre olmuştur dedi
ve hala bana, Philip biliyor musun?
Her kim beni görmedi baba gördü.
Nasıl ki, ‘bize babası gösterebilir misin’?
Ben babanım ve babasıdır bana inanmıyor musun?
Ben sizinle kelime ben kendim don’t speak.
İçimde yaşıyor baba çalışmaları yapıyor.
İnan bana ben babasıyım ve babası içimde,
yoksa çalışır nedeniyle inanıyorum.
Amin, Amin, sana söyledi,
Her kim bana inanırsa yaptığım işleri yapacak,
ve daha büyük olanlar bunlar daha yapacak,
Çünkü ben baba.
Ve ne olursa olsun sana sormak benim adıma, ben yapacağım,
Böylece baba oğlu övmek.
Eğer bana bir şey benim adıma sorarsanız, ben yaparım.
” “
 
—-
Ortodoks (Yunan Katolik):
20 Havralarda İsa’nın Tanrı’nın Oğlu olduğunu hemen duyurmaya başladı. 21 Onu duyanların hepsi şaşkına döndü. “Yeruşalim’de bu adı ananları kırıp geçiren adam bu değil mi? Buraya da, öylelerini tutuklayıp başkâhinlere götürmek amacıyla gelmedi mi?” diyorlardı. 22 Saul ise günden güne güçleniyordu. İsa’nın Mesih olduğuna dair kanıtlar göstererek Şam’da yaşayan Yahudiler’i şaşkına çeviriyordu.

23 Aradan günler geçti. Yahudiler Saul’u öldürmek için bir düzen kurdular. 24 Ne var ki, kurdukları düzenle ilgili haber Saul’a ulaştı. Yahudiler onu öldürmek için gece gündüz kentin kapılarını gözlüyorlardı. 25 Ama Saul’un öğrencileri geceleyin kendisini aldılar, kentin surlarından sarkıttıkları bir küfe içinde aşağı indirdiler.

26 Saul Yeruşalim’e varınca oradaki öğrencilere katılmaya çalıştı. Ama hepsi ondan korkuyor, İsa’nın öğrencisi olduğuna inanamıyorlardı. 27 O zaman Barnaba onu alıp elçilere götürdü. Onlara, Saul’un Şam yolunda Rab’bi nasıl gördüğünü, Rab’bin de onunla konuştuğunu, Şam’da ise onun İsa adını nasıl korkusuzca duyurduğunu anlattı. 28 Böylelikle Saul, Yeruşalim’de girip çıktıkları her yerde öğrencilerle birlikte bulunarak Rab’bin adını korkusuzca duyurmaya başladı. 29 Dili Grekçe olan Yahudiler’le konuşup tartışıyordu. Ama onlar onu öldürmeyi tasarlıyorlardı. 30 Kardeşler bunu öğrenince onu Sezariye’ye götürüp oradan Tarsus’a yolladılar.

31 Bütün Yahudiye, Celile ve Samiriye’deki inanlılar topluluğu esenliğe kavuştu. Gelişen ve Rab korkusu içinde yaşayan topluluk Kutsal Ruh’un yardımıyla sayıca büyüyordu.

https://sahneleme.incil.info/referans/El%C3%A7ilerin+%C4%B0%C5%9Fleri+9:20

17 Size şu buyruğu veriyorum: Birbirinizi sevin!”

Dünyanın Nefreti

18 “Dünya sizden nefret ederse, sizden önce benden nefret etmiş olduğunu bilin. 19 Dünyadan olsaydınız, dünya kendisine ait olanı severdi. Ne var ki, dünyanın değilsiniz; ben sizi dünyadan seçtim. Bunun için dünya sizden nefret ediyor. 20 Size söylediğim sözü hatırlayın: ‘Köle efendisinden üstün değildir.’ Bana zulmettilerse, size de zulmedecekler. Benim sözüme uydularsa, sizinkine de uyacaklar. 21 Bütün bunları size benim adımdan ötürü yapacaklar. Çünkü beni göndereni tanımıyorlar. 22 Eğer gelmemiş ve onlara söylememiş olsaydım, günahları olmazdı; ama şimdi günahları için özürleri yoktur. 23 Benden nefret eden, Babam’dan da nefret eder. 24 Başka hiç kimsenin yapmadığı işleri onların arasında yapmamış olsaydım, günahları olmazdı. Şimdiyse yaptıklarımı gördükleri halde hem benden hem de Babam’dan nefret ettiler. 25 Bu, yasalarında yazılı, ‘Yok yere benden nefret ettiler’ sözü yerine gelsin diye oldu.

26 “Baba’dan size göndereceğim Yardımcı, yani Baba’dan çıkan Gerçeğin Ruhu geldiği zaman, bana tanıklık edecek. 27 Siz de tanıklık edeceksiniz. Çünkü başlangıçtan beri benimle birliktesiniz.

16

 “Bunları size, sendeleyip düşmeyesiniz diye söyledim. 2 Sizi havra dışı edecekler. Evet, öyle bir saat geliyor ki, sizi öldüren herkes Tanrı’ya hizmet ettiğini sanacak.

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+15:17

—–

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir