777. Dünya saf gibi aşağılık bu eylemlerin geçmek için gelmelidir

Hakikat Kitap:

Sevgili çocuklarım, insanlık için onun büyük bir sevgi dışarı benim oğlum şimdi sizi O’nun Second Coming için hazırlar. İçin şimdi, onun peygamberler konuşuyor seni seviyor çünkü, hiç kimse emin olmak için O’nun rahmet kaçar. Sadece Tanrı John Baptist dünya oğlum-sadece begotten Tanrı’nın oğlu, Mesih-için hazırlamak için gönderilmiş gibi oğlum şimdi size nihai planın ortaya koymaktadır. Kurtuluş son bu planı benzer olacaktır onun ilk geldiğiniz için ama bir farkla. Bu sefer, o adam canlı olarak gelmeyecek.

Şimdi bu gerçeği sana tekrar ortaya ediliyor, o son aşamasında hazırlar oğlum sen O’nun Kutsal sözü, aracılığıyla Tanrı’dan gelen her şeyden hatırlatıyor. Ne zaman benim oğlum dünyaya gelmeden Tanrı’nın çocukları gerçeği verildi. Şimdi, sen aldatılmak diye senin iyiliğin için Allah’ın düşmanı olarak iş âyetlerini de dahil olmak üzere tam gerçeği verilecektir. Benim oğlum ruhunuzu besler bu hediyeler getiriyor kalbinde cömert olması gerekir.

Yıllar boyunca Tanrı’nın seçilmiş vizyon sahibi ortaya çıktı ne zaman ruhlar bu zamanlar için hazırlamak için öyleydi. Hıristiyanlar verdirdi, zulüm için hazırladığınızda Şimdi, ruhu ihlali olacaktır ve bu en acı neden olur çünkü son derece zor olacak. Tanrı’nın Word gerçeği ve düzenbaz çalışmalarını tanımak bilmek, daha güçlü olacak. Hangi Tanrı’dan gelme olanlar tarafından size sunulan kabul etmek için yalan daha Word of God sadık kalmak çok daha önemlidir.

Oğlum arttıracak senin için büyük bir zafer zaman O’nun Kutsal sözü itaat ve onun öğretileri korumak. Benim oğlum o hak saygı göstermek isteyin. Bu toprak, yürürken onu reddeden nihayet kabul etti o çarmıhta öldü gerçek şu ki, kim olduğunu. O kim O’nun sözü bugün reddetmek, sonunda gerçeği gün göreceksiniz hakime geliyor. Çoğu için çok geç olacak.

Dua tüm ruhlar için sevgili oğlum, İsa Mesih, miras sadece o kim onu kabul için sadık kalır O’nun Krallığı alınabilir.

Sevgili annen kurtuluş anne”

 
 

Dünyanın büyük olan nefretini bana, İsa Mesih, Kutsal Ruh’un My hediye ile temizlemek devam ederken sevgili kızım, ensues.
Durum adam kalpleri içinde arttıkça, nefret miktarını olanlar My en kutsal Word aykırı eylemler sayesinde görülecektir.Olanlar hangi Tanrı’ya karşı saygısızlık, kanunlarda getirmek için devam Word of God kirletmek için her türlü çabayı artacak. Dünya saf gibi bu iğrenç eylemlerin geçirmek için gelmeniz gerekiyor. Temizlik yoğunlaştırır olarak çok kötü bir günah size maruz kalacağı. Tanrı’ya karşı olan akla her hareket bu düşmanları tarafından terfi olacak göreceksiniz. Birçok onların masumiyet ikrar ama bu eylemlerin bu benim gerçeği bilen tarafından kabul edilmeyecektir. Ruhu için miras bırakmak, muhakeme yeteneğine ne olduğunu-bu konumlarda Milletler kontrol, güç, tarafından işlenen bu kötü eylemlerin görülecektir anlamına gelir şeytan işi.

Şeytan’ın kötü ruhları Tanrı’ya inanıyor musun olanların ruhları onların huzurunda arttı. Değil onlar gibi ruhlar Tanrı sırtlarını açmak içerik, en aşağılık günahları teşvik içine bu insanlar bu kötü ruhlar kışkırtmak. Zamanla, bu ruhlar çok bozuk ve Tanrı da hiç Tanrı’nın ışık tahammül etmek mümkün olacak bir karanlık Dalma, nefret dolu haline.

My merhamet büyük olduğunu unutmayın. Bu-ecek biricik var olmak benim merhamet tarafından bu kişiyi kurtardı. Bu işkence ruhlar çoğunu kendi özgür çok musallat irade tarafından-yeteneğine sahip değildir onlar için diğer bir umut var onlar – My el of Mercy için sormak. o sizin kim beni biliyor ve beni seven bu yoksul insanların ruhları kurtuluşu için yalvarıyor tarafından yardım etmelisin. Böylece dünyanın üzerinde vermek niyetinde olduklarını zulüm durdurmak için müdahale bana şimdi, gelirler istemek zorundayım. Bana, kişisel fedakarlık lütfen gerekir, onlar soykırım durdurulur planlıyorlar. Soykırım en kötü şeklinde haksız savaşları ve onların annelerin rahimleri masum cinayet görülecektir.

İsa”

 

—-
Roma Katolik:

1 okuma Elçilerin 11:19-26

O kim tarafından zulüm dağınık
Stephen nedeniyle ortaya çıkan

Finike, Kıbrıs ve Antakya kadar ileri gitti,
Yahudiler dışında hiç kimse için word vaaz.
Orada bazı Kıbrıslı Türkler ve Cyrenians Bunlar arasında ancak,
Kim Antakya’ya geldi ve Yunanlılar için de konuşmaya başladı
Rab İsa ilan.
Tanrı el onlarla oldu
ve tanrıya inanan çok sayıda döndü.

Onlar hakkında haber Kudüs’teki kilise kulakları ulaştı,
ve Barnabas Antakya’ya gitmek için gönderdiler.
Ne zaman o geldi ve Tanrı’nın lütfu gördüm,
o sevindiler ve hepsini teşvik
kalp sıkılığını içinde Tanrı’nın yoluna bağlı kalmak için
o iyi bir adam olduğu için kutsal ruh ve inanç ile dolu.
Ve çok sayıda kişi Tanrı’eklendi.
Sonra Tarsus Saul için bakmak için gittiğini,
ve onu bulduğu zaman onu Antakya’ya getirdi.
Bir yıl boyunca onlar kilise ile bir araya geldi
ve insanlar çok sayıda öğretti,
ve Antakya’da oldu bu öğrencileri
ilk Hıristiyanlar çağrıldı.

Responsorial Mezmurlar PS 87:1b-3, 4-5, 6-7

R. (117:1a) Eğer Milletler, Lord övgü.
veya:
R. Alleluia.
Onun temel üzerine kutsal dağlar
Tanrı seviyor:
Zion kapıları,
Jacob’ın daha fazla konut.
Senin muhteşem şeyler söyledi,
O Tanrı’nın şehir!
R. Eğer Milletler, Lord övgü.
veya:
R. Alleluia.
Mısır ve Babil söyle
Tanrı bilenler arasında;
Philistia lastik, Etiyopya:
“Bu adam orada doğdu.”
Ve Zion onlar diyelim:
“Bir ve bütün içinde doğmuş;
Ve kim onu kurmuştur
En yüksek Tanrı olsun.”
R. Eğer Milletler, Lord övgü.
veya:
R. Alleluia.
Halklar kayıtlı zaman onlar Not:
“Bu adam orada doğdu.”
Ve tüm şarkı mırıldanacağım, Festival onların dans:
“Benim evim var.”
R. Eğer Milletler, Lord övgü.
veya:
R. Alleluia.

Alleliua Yuhanna 10:27

R. Elhamdülillah, Elhamdülillah.
Koyunlarım benim sesimi duyar Tanrı diyor ki;
Onları biliyorum ve takip ediyorlar.
R. Elhamdülillah, Elhamdülillah.

İncil’i Yuhanna 10:22-30

İthaf bayram Kudüs’te yer alıyordu.
Bu kış oldu.
Ve İsa hakkında tapınak alanında Solomon portik yürüdü.
Yani Yahudiler onun etrafında toplanan ve ona şöyle dedi,
“Ne kadar bizi merakta için gidiyorsun?
Mesih ise, açıkça söyle.”
Cevap İsa onlara, “Sana dedim ve bana inanmıyorsun.
Bana babamın adına ifade çalışır.
Ama benim koyun arasında olmadığından, inanmıyorsun.
Koyunlarım benim sesime kulak verin;
Onları biliyorum ve takip ediyorlar.

Onları ebedi hayat vermek ve onlar asla yok.
Kimse onları elimden alamaz.
Onları bana verdi, babam, tüm daha büyüktür,
ve kimse onları babasının elinden alamaz.
Babası ve ben biriz.
” “
 
—-
Ortodoks (Yunan Katolik):

 5 Filipus, Samiriye Kenti’ne gidip oradakilere Mesih’i tanıtmaya başladı. 6 Filipus’u dinleyen ve gerçekleştirdiği belirtileri gören kalabalıklar, hep birlikte onun söylediklerine kulak verdiler. 7 Birçoklarının içinden kötü ruhlar yüksek sesle haykırarak çıktı; birçok felçli ve kötürüm iyileştirildi. 8 Ve o kentte büyük sevinç oldu.

Büyücü Simun

9 Ne var ki, kentte bir süreden beri büyücülük yapan ve Samiriye halkını şaşkına çeviren Simun adlı biri vardı. Simun, büyük adam olduğunu iddia ediyordu. 10 Küçük büyük, herkes onu dikkatle dinler, “Büyük Güç dedikleri Tanrı gücü işte budur” derlerdi. 11 Uzun zamandan beri onları büyücülüğüyle şaşkına çevirdiği için onu dikkatle dinlerlerdi. 12 Ama Tanrı’nın Egemenliği ve İsa Mesih adıyla ilgili Müjde’yi duyuran Filipus’un söylediklerine inandıkları zaman, erkekler de kadınlar da vaftiz oldular.13 Simun’un kendisi de inanıp vaftiz oldu. Ondan sonra sürekli olarak Filipus’un yanında kaldı. Doğaüstü belirtileri ve yapılan büyük mucizeleri görünce şaşkına döndü.” “

https://sahneleme.incil.info/referans/Elçilerin+İşleri+8:5

https://sahneleme.incil.info/referans/Amos+2:6
—-
göl görüntüle:
—-

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir