0130_earthquakes_1

694. Babamın müdahale zaten başladı ve onun gazabını dünyayı sallayacak

Hakikat Kitap:

Sevgili kızım, önemini bu hediye Tanrı ‘ dan onur değil olanlar ellerimden insan yaşam imha yükseliyor. Babamın öfke, bu iğrenç günahı yüzünden böyle bir adım, onun kükrer göklerin duyulabilir ulaştı.

Onun öfke el bu kötülüğü dökme olacak o dışarı koparmak gibi erkekler kötü ve onları yok. Bir hayvan gibi doğradın her adam için Benim Babam failin cehennem ateşi atmak olacaktır.

Lütfen savaşlar yükselmek gibi kötü bu diktatörler arasında meydan olacak, biliyorum. Onlar weeded ve onlar kendilerini üzerine getirecek adalet halledilecek.

Biri benim gördüğüm göremez. Onlar ölçüde yaşam imha, dünyanın imha ve erkekler onların Sevgili kardeşlerim tarafından zulüm sonuçları kötü bilmiyorum.

Benim Babam müdahale zaten başladı ve onun gazabını dünyayı sallayacak. Yeterince. Gerçek Tanrı’nın varlığını kabul etmek için bir adam bu kötülüğün kökündeki başarısızlıktır. Üzerinde o hiçbir yetkisi yeryüzünde, olan gibi denetliyorsa adam hayat ile oynuyor. Bu kötü devam etmesine izin veremem. İle ele alınacaktır ve Tanrı korkusu O’nun yasaları kabul edenler tarafından hissedilecektir.

İsa”

—-
Roma Katolik:
”  “Lordum izin Kral almak iyi haber
Bu gün Tanrı işini aldığını,
Sizi gazabından sana karşı isyan tüm serbest.”

Ne zaman onlar Sinagogu Resmi evinde geldi,
görme gücü-in kargaşa yakaladı,
ağlayan ve yüksek sesle feryat insanlar.
O içeri girdi ve onlara şöyle dedi,
“Neden bu kargaşa ve ağlayan?
Çocuk ölü ama uykuya değil.”
Ve onlar onu alay.
Sonra onlara her şeyi yaptı. …

—-
Ortodoks (Yunan Katolik):
” 18 Dua edin ki, kaçışınız kışa rastlamasın. 19 Çünkü o günlerde öyle bir sıkıntı olacak ki, Tanrı’nın var ettiği yaratılışın başlangıcından bu yana böylesi olmamış, bundan sonra da olmayacaktır. 20 Rab o günleri kısaltmamış olsaydı, hiç kimse kurtulamazdı. Ama Rab, seçilmiş olanlar, kendi seçtiği kişiler uğruna o günleri kısaltmıştır. …”
“…   9–10 Görülüyor ki Rab kendi yolunda yürüyenleri karşılaştıkları denemelerden nasıl kurtaracağını bilir. Doğru olmayanları, özellikle benliğin yozlaşmış tutkuları ardından giden ve yetkisini hor görenleri cezalandırarak yargı gününe dek nasıl alıkoyacağını da bilir. Bu küstah, dikbaşlı kişiler yüce varlıklara sövmekten korkmazlar. ….”
—–
—- 
göl görüntüle:
” 12 Kim birini vurup öldürürse, kendisi de kesinlikle öldürülecektir. …”
—-

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir