Ah benim varlığımla alay eden adam ne kadar kibirlidir

Gerçeği Kitap:

Ah benim varlığımla alay eden adam ne kadar kibirlidir

23 Ekim 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, her iyilik ve hayırseverlik eylemi, kötülüğün güçlerini zayıflatır. Karanlıkta kalanların ruhları için yapılan her dua ve acı, kötü davranışlar ve nefretleri yok eder. Kutsal Ruh’un Gücünün dokunduğu her insandan yayılan iyiliklerin, Şeytan’ın dünyadaki etkisini yok ettiğini bilin.

Vahiy Kitabında yer alan Gerçeği kabul eden hepiniz ayağa kalkın ve Tanrı’nın tüm çocuklarının kurtuluşu için dua edin. Sor, sor, sor ve Bana, İsa Mesih’e olan tüm inancı yok etmeye niyetli olan tanıdıkların için dua ettiğinde sana cevap vereceğim.

Ah, Benim Varlığımla, İlahlığımla ve Tekrar Geleceğime Vaadim ile alay eden adam ne kadar kibirlidir . Bana ihanet edenler de dahil, tüm günahkarlara karşı Kalbimde taşıdığım Sevgiye zihinleri ne kadar kapalıdır. Kutsal Ruh’tan yoksun olanlar ne kadar kolay yönlendirilirler. Benden gelen, her şeyin yaşam gücü olan Kutsal Ruh Armağanına karşı ayaklananların vay haline! Beni inkar eden sizler, ne kadar da susamışsınız, susuzluğunuzu asla gideremeyecek ve sizin de bir gün gelecek . Hayat Çeşmesi için Bana yalvar. O gün gelene kadar, Benden içmek istemedikçe, hayatın olmayacak.

Gelin – Benden sizi aydınlatmamı isteyin. Kutsal Ruh’un ateşinin ruhunuzu doldurmasına izin verin. Eğer bana tam bir güven ve alçakgönüllülükle gelirsen, seni Varlığımla dolduracağım ve Beni kabul ettiğinde sana özlediğin hayatı vereceğim. Ancak o zaman kalbinizde barış hüküm sürecektir.

 

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/10/23/oh-how-arrogant-is-the-man-who-scoffs-at-my-existence/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/10/23/oh-how-arrogant-is-the-man-who-scoffs-at-my-existence/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/10/23

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102324.cfm