Bana tüm güvenmenizi ve Koruma Mührümü her ne şekilde olursa olsun kendinize yakın tutmanızı

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Sevgim kötülüğü ve nefreti yenecek.

29 Eylül 2014sevgi ve merhametin babası

Canım kızım Aşkım, sen de kabul edersen harika meyveler verebilirsin. Ancak insan tarafından reddedildiğinde bu, toprağın kurumasına neden olur. Aşkım olmadan hayat olmaz, neşe olmaz, huzur olmaz. Aşkım insan tarafından hissedildiğinde, bu Armağanı alan kişinin ruhunda büyük bir hayret, hayranlık ve derin bir şükran duygusu yaratır.

Sevgili çocuklarım, başka bir insana karşı herhangi bir biçimde sevgiyi deneyimlediğinizde, hissettiğiniz bu Benim Sevgimdir. Ben Aşkım için bu yalnızca Benden gelebilir. Aşk bir Hediyedir ve kalbinizde kıpırdadığını hissettiğinizde onu yakalamalısınız.  Sevgimi kabul edenler, bilin ki, bu iyiliğe bahşedilmemiş olanlarla paylaştığınızda, sizi Hediyemden daha fazlasıyla dolduracağım.

Aşkım kötülüğü ve nefreti yenecek. Aşk nefreti yok eder, tıpkı kötü olanın, insanın yanındaki dikenin bunu yapamayacağı gibi.   Beni sevdiğinizi söylediğinizde, her türlü nefretin ruhunuzu lekelemesini önlemek için çok mücadele etmelisiniz. Eğer Beni seviyorsanız, düşmanlarınızı affedeceksiniz çünkü onları benim gördüğüm gibi göreceksiniz. Bu sizin açınızdan azim ve disiplin gerektirir; bu da başka bir kişiye sözlü veya fiziksel olarak zarar vermenizi önleyecektir.

Sevgimin damarlarınızda akmasına izin verdiğinizde, tam bir huzur ve özgürlük hissedeceksiniz. Çünkü benim başka bir çocuğuma karşı hiçbir kötülük, hiçbir öfke, hiçbir intikam ya da kin hissetmeyeceksin. Bu, en saf haliyle Aşkımın Hediyesidir. Bu duayı okuyarak onu benden kabul et.

seni seviyorum çocuk

Haçlı Seferi Duası (168) Tanrı’nın Sevgisinin Hediyesi İçin

Ey sevgili Babamız,  Ey Ebedi Olan,   En Yüce Tanrı,

Beni Sevgine layık eyle. Lütfen başkalarını incittiğim ve  çocuklarınızdan herhangi birinin acı çekmesine neden olan herhangi bir yanlış davranışım için beni affedin. Kalbimi aç ki Seni ruhumda ağırlayayım ve beni başka birine karşı duyabileceğim her türlü nefretten temizleyeyim.

Düşmanlarımı bağışlamam ve gittiğim her yerde ve her gün karşılaştığım kişilerin arasına Sevginin tohumlarını ekmem için bana yardım et.

Bana, sevgili Baba, Azim ve Güven Armağanlarını ver ki, Kutsal Sözünü destekleyebileyim ve böylece karanlık bir dünyada Büyük Sevginin ve Merhametinin Alevini canlı tutabileyim.

Amin.

Çocuklar, lütfen, kim olursanız olun, işlediğiniz günahlar ne olursa olsun ve Bana lanet etseniz de etmeseniz de, hepinizi sevdiğimi bilerek rahatlayın. Size olan Sevgim koşulsuzdur.

Ancak çocuklarımın kurtuluş gerçeğini kör etmeye çalışanları Benden olanlardan ayırmam gerekiyor, eğer müdahale etmeseydim, çoğu Benim için kaybolurdu ve ben onlara ruhları feda etmeye hazır değilim. Benim tarafımdan yapılan tüm çabalara rağmen son günde Beni reddedecek olan.

Bana tüm güvenmenizi ve Koruma Mührümü her ne şekilde olursa olsun kendinize yakın tutmanızı rica ediyorum . Mücadele çoktan başladı ve çocuklarımı yok etmeye çalışanları cezalandırarak adaleti sağlayacağım.

Kim olduğumu asla unutma. Ben Başlangıç ​​ve Sonum. Bana gelen herkes Sonsuz Yaşamı bulacaktır. Sizi güvenliğe ve Benim İradem ile birlik içinde muhteşem bir hayata götürmeme izin verin.  Yeni Cenneti Kendi Zamanımda ortaya çıkaracağım ve sabırlı olmanızı diliyorum . Hayatınızı başkalarıyla uyum içinde yaşayın. Ailelerinize eskisi gibi bakın. Daha önce olduğu gibi kiliselerinizde Bana gelin. Ancak, Ben Gerçeğim için Hakikat’in, Tanrı’nın Gerçek Sözü’nün asla değişemeyeceğini her zaman hatırlayın. Asla değişemem çünkü bu asla olamaz.

Seni seviyorum. Seni kutsuyorum. Seni koruyorum.

Seni seven baban

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/09/29/god-the-father-my-love-will-conquer-evil-and-hatred/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/09/29/god-the-father-my-love-will-conquer-evil-and-hatred/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/09/29

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092924.cfm