Yardımım için yalvardığınız günlük dua olmadan, Yanımda kalamazsınız.

Gerçeği Kitap:

Dünyada tanık olduğunuz bölünmelere karşı her zaman dikkatli olun

13 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Şeytan’ın öfkesi, dünyanın her köşesinde Tanrı’nın çocuklarına her türden acı çektirecek kadar yoğun olmamıştı. Bozulma ne kadar büyük olursa, onun varlığı ve etkisi de o kadar büyük olur. Ancak tek başına güçsüzdür ve ancak kendisine açık olanlara uyguladığı nüfuz sayesinde bu tür şeytani zulümlere neden olabilir.

Ne kadar çok ruhu ele geçirirse, zulüm o kadar kötü olur ve o kadar çok işkence görür. Bana sadık insanlar, onun kalplerinde şaşkınlık ve ümitsizlik yaratmasına izin verdiklerinde, etrafa yayılan zehir en kötü zehirdir. İşte o zaman birbirlerine düşman olurlar, savaşırlar ve birbirlerini yok edene kadar bölünürler.

İster siyasette ister dinde olsun, ister takipçilerim arasında olsun, dünyada tanık olduğunuz bölünmelere karşı her zaman dikkatli olun, çünkü bunların kökleri her zaman insanlık üzerindeki saltanatı sona eren canavarın sığınağında olacaktır. Ancak o, Bana, İsa Mesih’e olan tüm bağlılığı yok etme planında bir an bile durmayacak.

Ancak, şimdi size verdiğim Sözümü kabul ettiğinizde, bu sapkın mayın tarlasında size rehberlik etmemi isteme lütfunu bulacaksınız. Hiçbiriniz inancınızda kötülüğün etkisine karşı savaşacak kadar güçlü değilsiniz.

Yardımım için yalvardığınız günlük dua olmadan, Yanımda kalamazsınız. Ama size bu tür lütuflar bahşettiğimde, cesur olacak ve Bana sadık kalma gücüne sahip olacaksınız. Ancak o zaman Gerçek sizi ayakta tutacaktır.

İsa’nız

Sevginin ve Merhametin Babası’ndan daha fazlasını keşfedin

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/13/always-be-wary-of-the-divisions-you-witness-in-the-world/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/13/always-be-wary-of-the-divisions-you-witness-in-the-world/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/13

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/081324.cfm