1205_lasalette_4_

Kurtuluş Annesi: La Salette ve Fatima’nın kehanetlerinin gerçekleşme zamanı çok yakın

RUSYA’DAN GELİR

13 Aralık 1993

https://tlig-org.translate.goog/hu/humsg/hum826.html?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

Prophecy On Russia

December 13, 1993

https://ww3.tlig.org/en/messages/826/

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluş Annesi: La Salette ve Fatima’nın kehanetlerinin gerçekleşme zamanı çok yakın

13 Ağustos 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, La Salette ve Fatima’nın kehanetlerinin gerçekleşme zamanı çok yakın. Bu zamanlardan korkmamalı, bunun yerine onları kucaklamalısınız çünkü Babamın Antlaşması’nın en sonunda olması gerektiği gibi tamamlanacağını bilmelisiniz. Deccal eninde sonunda oğlumun yeryüzündeki Kilisesi’ndeki yerini alacak ve hiçbir şey bunun olmasını engelleyemeyecektir. Birçokları dünyaya açıkladığım kehanetleri inkar edecek ve bunu kendilerini tehlikeye atarak yapacaklar.

Dünyaya yapılan uyarıları kabul etmeyen ve Allah düşmanlarına uyanların ruhları tehlikeye girecektir ve işte sizlerden bu sapkın ruhlar için hararetle dua etmenizi rica ediyorum.

İnsan ırkı ve Tanrı’nın tüm çocuklarının kurtuluşu için şu anda savaş veriliyor ve Oğlumun dünyaya açıkladığı her şeyin Gerçeğine sadık kalan herkese büyük zarar veriliyor.

Asla O’nun Sözü’nün veya Kutsal İncil’in bir bölümünü alıp sonra kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlayacak bir şey uğruna onu bir kenara atamazsınız .

Gerçeği kabul etmek hiçbir zaman kolay değildir çünkü en cesur ve cesur Hıristiyanların bile kalplerine korku salabilir. Gerçek her zaman reddedilir ve Oğlum İsa Mesih’in Kutsal Başı üzerine dikenler yerleştirildiğinde, o zamanki rahipler ve yaşlılar tapınakta Tanrı’yı ​​yüceltmek için dua ediyorlardı, bu sırada yandaşları O’nu çarmıhta ölürken lanetliyorlardı. .

O zaman da böyleydi ve dünya Tanrı Sözü’ne misilleme yaptığında ve onu ters yüz ettiğinde de bu şekilde olacak.

Sevgili çocuklar, Yeni Çağın Krallığına doğru daha kolay yürümenizin yolu olacağından, Gerçeği kabul etmenizi rica ediyorum. Şimdi size söylenenleri kabul etmeden birçok ruh hataya düşecek ve canavarı kucaklayacak. Oğlumun düşmanlarını putlaştırdıklarında her türlü sivil hak ve özgürlükten vazgeçecekler, ta ki sonunda ruhlarını kötü olana teslim edecekler.

Hakikat korkusu kırgınlığa yol açabilir çünkü yutulması çok zor olabilir. Kızgınlık öfkeyi, öfke ise nefreti doğurur. Bu göreve ve ondan önceki tüm görevlere karşı nefret artacak ve beni, yani Tanrı’nın Annesini sevenler, onu kınamaya teşvik edilecek. Adımın insanlığın tek Kurtarıcısı İsa Mesih’in Sözüne hakaret etmek için kullanılması beni ne kadar üzüyor.

Marian gruplarımda kafa karışıklığı yaratılacak ve böylece La Salette ve Fatima’da dünyaya sunmam talimatı verilen uyarılardan şüphe etmeye başlayacaklar. İnsanlar söylediklerimden kaçınacak ve verilen kehanetlerin çok uzak bir gelecekte başka bir zaman için olacağına inanacaklar.

Tüm kargaşa patlak verdiğinde ve Babamın Kitabında yer alan Doktrin yeniden yazıldığında ve gerçekmiş gibi dünyaya sunulduğunda, yalnızca gerçek anlayışa sahip olanlar Gerçeği anlayacaktır.

Oğlumun Kilisesinin, yani O’nun yeryüzündeki Bedeninin hayatta kalması için çok dua etmelisiniz ki, O bir kenara atılıp köpeklere atılmasın. O gün geldiğinde Allah’ın adaleti devreye girecek ve insanlık sonunda karanlığa sürüklenmenin ne demek olduğunu anlayacaktır.

Tanrı’nın Işığının söndüğü gün, her şeyin kehanet edildiği gibi gerçekleşeceği zamandır.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/08/13/mother-of-salvation-the-time-for-the-prophecies-of-la-salette-and-fatima-to-be-fulfilled-is-very-close/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/13/mother-of-salvation-the-time-for-the-prophecies-of-la-salette-and-fatima-to-be-fulfilled-is-very-close/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/08/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/081224.cfm