Kurtuluşun Annesi: Bu Mucizeler üç yıllık bir süre içinde gerçekleşecek

Mary TV

https://marytv.tv/

 

Mary TV Medjugorje

https://video.marytv.tv/watch/mmolIcsgC1q?ctx=it33avdcsqd,iMSYvzasA6z

 

Rahibe Emmanuel Maillard

Sister Emmanuel Maillard

https://www.youtube.com/@sisteremmanuelmaillard3447

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Bu Mucizeler üç yıllık bir süre içinde gerçekleşecek

19 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, Ebedi Babamın emrettiği Mucizeler yakında dünyanın her yerinde duyurulacak. Bu Mucizeler insanoğlunun tüm akıl yürütmesine, bilimsel bilgi ve deneyimine meydan okuyacaktır. Dünya, Güneş ve Ay çok sıra dışı gösteriler yaratacak şekilde tepki gösterecek ve birçok kişi bunların yalnızca Tanrı’nın Eli tarafından mümkün olabileceğini bilecek. Bu Mucizeler üç yıllık bir süreçte gerçekleşecek ve bir sebeple gerçekleşecektir. Her şeyin Tanrı’nın Eli tarafından kontrol edildiğinin farkına varmaları için insanlığın inancını ateşlemeye yardımcı olacaklar. 

Kötü eylemler ve eylemler insan tarafından işlendiğinde, bunlar Tanrı tarafından önlenebilir. Kötü olanla Tanrı arasındaki savaşı insanların anlaması zordur. Haksızlıklar meydana geldiğinde bunlara farklı sebeplerle izin veriliyor ama asıl sebep, arınma ihtiyacından kaynaklanıyor. Bu haksızlık gibi görünebilir, ancak Kutsal Ruh’tan gelen Bilgi Armağanı kendilerine verilinceye kadar bunu anlamak insana düşmez. Ruhlar arındığında, Tanrı’nın çocuklarını O’nu tanıyabilecekleri bir duruma getirmek için nasıl çalıştığını anlamaya başlayacaklardır.

Bahsettiğim Mucizeler, önlenecek ve bilimsel açıdan imkansız gibi görünen trajedileri içerecek olan Tanrı’nın büyük Eylemlerini içerecektir. Bunlar aynı zamanda gökte de büyük işaretler içerecektir; Dünyanın hareketi ve doğayla ilişkilendirilen renkler. 

Bu Mucizelere benim katılımım, dünyanın her yerindeki hayalet bölgelerime yerleştireceğim işaretler aracılığıyla görülecektir.  Bu Mucizelerden korkmayın, çünkü onlar Tanrı’nın bir Armağanıdır. O’nun rahmetine şükredin; çünkü insan ırkının kendisini kabul edecek şekilde uyanmasını sağlamak için O’nun üstlenmeyeceği kadar büyük bir görev yoktur. Bu Tanrı’nın İradesidir, çünkü O her birinizi sever.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/19/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/19/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/19

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/061924.cfm