Gerçek gibi sunulan yalanlar, sonsuzluğa mahkum olan Şeytan’dan gelir.

Gerçeği Kitap:

Din adamlarının inancı, Tanrı’nın yeryüzünde gelmiş geçmiş en büyük düşmanı olan Deccal tarafından çiğnenecek.

7 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Dünyadaki Kilisem aracılığıyla hüküm süren Gerçeğin Ruhu, Tanrı’nın tüm çocuklarının bakımını kendilerine emanet ettiğim kutsal hizmetkarlarım tarafından sürdürülmeli, beslenmeli ve desteklenmelidir.

Benim Kilisemdeki rahipler yakında zorluklarla karşılaşacak, bu da birçok kişinin Benim Sözümü tutmayı çok zor bulacağı anlamına gelecek.

Benden olmayan her şey, içlerindeki hainler tarafından onlara sunulacaktır.

Onlara teselli vermeyi ne kadar çok arzuluyorum ve ruhlarını Kutsal Ruh’un Ateşiyle doldurmak için Gücüm yettiğince her şeyi yapacağım. Bunu yapacağım ki, benden olmayan öğretiye katılmaları istendiğinde uyanık, sakin ve şüphe duymasınlar. Onlar, Sözümün koruyucuları olarak Bana sadık kalmaya hazır olmalıdırlar.

Fakat onlar, Sözümün yeni bir yorumunu takip etmeye ikna edilecekler ve bu, büyük bir hataya yol açacaktır. Masum ruhları ve Bana bağlı olanları dalalete, küfre sürüklerlerse, Cehennem öğretilerini benimsemiş olurlar. Bunun için Babamın Gazabını hissetmenin nasıl bir şey olduğunu bilecekler.

Benim olan rahiplerin, eğer Lütuf Durumunda kalacaklarsa, Benim Adımla yapmayı taahhüt ettikleri gibi Bana hizmet edebilmeleri için sevgi, hayırseverlik ve iffet yeminlerini yenilemeleri gerekecektir . Ne yazık ki, kötülüğün gücü onlara karşı galip gelecek ve pek çok kişi, üzerlerine uygulanan baskıya dayanamayacak kadar zorlanacaktır.

Diğerleri yeni doktrini benimseyecek ve yakında ilan edilecek yeni tek dünya rahipliğinin bir parçası olacaklar ve artık Üçlü Tanrı’ya hizmet etmeyecekler. Daha sonra birçok ruhu irtidata sürükleyecekler.

Sadece birkaç kişi Bana sadık kalacak ve onlar, Hakikatten asla sapmayan Hıristiyanları teselli edecekler. Bana ihanet edenler, Deccal’in ve ordusunun kurbanları olacaklar ve onlara çeşitli şekillerde zulmedecekler; bu, canavarla bir anlaşma yapmadıkları sürece suçlular gibi bir kenara atılacakları ve buna benzer suçlarla itham edilecekleri anlamına gelecek. ihanet.

İnananlar birbirlerini teselli edecekler ve Benim Lütfum sayesinde, kendilerini zulme karşı korumaları için gereken, Hristiyanlık gaddarca uygulandığında karşılaşacakları muhalefetin üstesinden gelmelerini sağlayacak Yaşayan Tanrı’nın Mührü de dahil olmak üzere, Tanrı’nın Hediyeleri kendilerine verilecek. . Benim için olanlar ve bende olanlar, kalplerinde büyük bir cesaret hissedecekler, çünkü onlar Gerçeğin Ruhu’nu kötülüğün ruhundan ayırt edebilecekler. Ve tüm bu süre boyunca, din adamlarının inancı, Tanrı’nın yeryüzünde gelmiş geçmiş en büyük düşmanı olan Deccal tarafından çiğnenecek. Onları baştan çıkaracak, onları büyük bir aldatma ve umutsuzluk ağının içine çekecektir. O’nun üzerlerindeki etkisi büyük bir karanlık gibi olacak, üzerlerine inecek ve ruhlarının ışığını söndürecek ve bundan sonra birçokları ruhlarını şeytana satacak.

Tüm bu olaylar sanki gök gürültüsüne benzer büyük bir gürültü olacakmış gibi geliyor ama canavarın işleyiş şekli bu değil. Onun misyonu, dünyanın büyük bir müjdelemesi olarak görülecek ve bu, birçok şekilde tezahür edecek. Bu o kadar cazip görülecek ki, bu aldatmacanın kurbanı olacak olanlar yalnızca Tanrı’nın Dünyadaki halkını kutsallığa götürmek için seçilen kutsal hizmetkarları, aydınlatıcıları olmayacak. Tanrı’nın düşmanları, büyük bir tantanayla değil, aşamalar halinde duyurulacak olan yeni Evanjelik hareketi de benimseyecekler, çünkü bu sadece çok fazla soru işareti yaratacaktır. 

Dünyadaki yoksulların yaşamlarını iyileştirecek yeni yasalar çıkarılacak. Daha sonra gelecekteki savaşlarda, siyasette ve nihayet dinde ülkelerin birliği, bankaları, işletmeleri, yoldaş olarak ittifakları yoluyla oluşturulacaktır. Adımlar çoktan başladı ve plan yedi yılı aşkın bir süredir ve en ince ayrıntısına kadar koordine edildi.

Sizden tek isteğim uyanık olmanız ve tüm rahiplerim için dua etmenizdir ki, Bana hizmet etmeleri için onlara bahşettiğim Lütufları korusunlar ve böylece Gerçek İnancı koruyabilsinler.

Yalnızca Hakikat sonsuzdur.

Yalnızca Sözümün Gerçeği yaşamı, ruhun yaşamını ve bu Dünyanın yaşamını sürdürecektir.

Gerçek gibi sunulan yalanlar, sonsuzluğa mahkum olan Şeytan’dan gelir. Ona uyanlar, onun yoluna uyanlar ve onun kulları olanlar, karanlığa gömülecek ve kendilerini büyük bir tehlikeye atacaklardır.

Seni yalnızca Gerçek kurtaracak. Ben Gerçeğim. Yalnızca Beni takip edin, çünkü başka hiçbir şey size sevgiyi, huzuru, sonsuz neşeyi veya mutluluğu getiremez. Yalnızca Beni ve Kutsal Sözümü takip ederek – onu dünyaya verdiğim ve tahrif edilmediği şekliyle – kurtulabilirsiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/8/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/8/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/08

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/060824.cfm