Oğlumun herkesi birleştirme Eş-Redemptrix rolüm belirlendi.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluş Annesi: Kurtuluş Annesinin Bayram Günü, bana, yani Tanrının Annesine bahşedilen son gün olacaktır.

4 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuklarım, kurtuluş yalnızca Oğlum İsa Mesih tarafından O’nun İlahi Merhametini kabul eden ruhlara miras bırakılabilir. 

Ancak Kurtuluş Madalyası, Oğlumun Tanrı’nın tüm çocuklarına duyduğu büyük Sevgiden dolayı Cennetten dünyaya verilen olağanüstü bir Hediyedir. Ebedi Babamın emriyle bana verilen güçlerle bu Madalya milyarlarca ruhun kurtuluşundan sorumlu olacaktır. Bu mümkün olmuştur çünkü bir ruh bu Madalyayı açık bir kalple kabul ettiğinde bu dönüşümle sonuçlanacaktır.

Oğlumun herkesi birleştirme ve onlara Ebedi Yaşam getirme yönündeki büyük planında yardımcı olma konusunda Eş-Redemptrix rolüm belirlendi. Kurtuluşun Annesi olarak yılanın kafasını ezmek için bana verilen tüm yetkiler, onun gücünün hızla azalacağı anlamına geliyordu. İşte bu yüzden o, yani şeytani olan bu Madalyayı küçümsüyor ve istila ettiği her ruhu müstehcen sözler haykırmak ve onunla savaşmak için kullanacak.

Kötülüğün ruhunu her zaman görmezden gelmeli ve bu özel günde, önümüzdeki yıllarda bana, sevgili Annenize, özel Lütuflar için dua etmelisiniz. Bu günü, yani 4 Haziran 2014’ü Kurtuluş Annesinin Bayram Günü olarak ilan ediyorum. Bu günde, bu duayı okuduğunuzda , Kurtuluş Armağanı için tüm ruhlar adına, özellikle de ruhun büyük manevi karanlığında olanlar için şefaat edeceğim.

Haçlı Seferi Duası (154) Kurtuluş Annesinin Bayram Günü Duası:

Ey Kurtuluş Annesi, bugün, 4 Haziran, Kurtuluş Annesi Bayram Günü’nde, aşağıdakilerin ruhlarını önünüze koyuyorum (isimler listesi). 

Lütfen bana ve seni onurlandıranlara, sevgili Anne, Kurtuluş Madalyasını dağıtanlara, kötü olandan ve sevgili Oğlun İsa Mesih’in Merhametini ve O’nun insanlığa miras bıraktığı tüm Armağanları reddeden herkese karşı her türlü korumayı ver. . 

Dua edin sevgili Anne, tüm ruhlara Ebedi Kurtuluş Armağanı bahşedilsin. Amin.

Çocuklar, size söylediklerimi unutmayın, büyük ihtiyaç anında yardımınıza koşmam için her zaman beni, Annenizi çağırın. Oğluma yakın olma arayışınızda size her zaman huzur ve rahatlık getirmek için sizin adınıza her zaman aracılık edeceğim.

Bugün, Kurtuluş Annesinin Bayram Günü, bana, yani Tanrının Annesine bahşedilen son gün olacak. Artık kötü olandan korunacak ve kaderi artık Oğluma kalacak olan ruhlar nedeniyle tüm melekler ve azizler bu zamanda birleştiği için sevinin.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/04/mother-of-salvation-the-feast-day-of-the-mother-of-salvation-will-be-the-last-day-accorded-to-me-the-mother-of-god/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/4/

 

 

 

 

Kurtuluş Annesi: Yeni kitapta bir rakamı sembol olarak kullanılacak

6 Haziran 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili çocuğum, yakında dünyaya, Oğlumun düşmanları tarafından, kapağında kırmızı ve siyah renkte bir numarası bulunan ve deseninde keçi kafası gizlenmiş olan kötü bir kitap sunulacak.

Bilmeyenler için bu kitabın dünyayı birleştirecek önemli bir yayın olduğu iddia edilecektir. Dünya birliğini sağlamanın en büyük kaynağı olarak görülecek ve onu okuyan herkesi yeni bir düşünce biçimine uyum sağlamaya teşvik edecek; kendinize inanmanın yeni bir yolu; kendinize karşı nazik olmanın; böylece kendinizi yüceltmeye giden bu yolu izleyen diğer kişilerle bir olarak birleşebilirsiniz.

Bu kitap tüm ulusları birleştirecek bir doktrin haline gelecektir; tüm dinler; tüm politika; tüm kurallar ve ekonomik görüşler. Oğlum İsa Mesih’i onurlandıran dinlerin olmadığı yeni bir tek dünya toplumu yaratmak için kullanılacak. Okul müfredatının bir parçası olacak ve tüm hükümetler, kendi ülkelerinin anayasalarının bir parçası olarak bu felsefeyi uyarlamaya teşvik edilecek.

Yeni kitapta bir figürü bir sembol olarak kullanılacak ve insanlar bu tek dünya ittifakına bağlılıklarını kamuoyuna ilan etmek için rozetler takacak. Her şey hazır olacak, böylece Deccal dirilince kitabın onun diktatörlüğünde rol oynadığı görülecek. Kitap her türlü sahte doktrini onaylayacaktır; Tanrı’nın gözündeki her sahtekarlık; içeriğini kabul eden herkesi büyük yanılgılara sürükleyecek, yalan ve tehlikeli bir felsefedir. Bu nedenle insanların doğruyu yanlıştan ayırma yeteneği zayıflayacaktır. Ahlakları sorgulanacak ve herkesi kucaklayan bir din görünümüne bürünen paganizm her paragrafa kurnazca işlenecek.

Pek çok kişi bu kitabı satın almak isteyecek çünkü bunun siyaset dünyasında şaşırtıcı bir gelişme olduğu ilan edilecek. Bir tür komünizmi teşvik eden bir kitap olacak, ancak birçok kişinin kalbine dokunacak benzersiz bir maneviyata sahip bir şey olarak görülecek. Tanrı’nın Gerçek Sözünün tam tersi olan her şey olacaktır. Dünyayı hümanizmin önemine inandırmak için yola çıkan bir kitap olacak. İnsanlığı yüceltecek; insanın zekası; insanın ilerlemesi; insanın büyük bilimsel gücü ve bütün ülkeleri aynı şekilde kontrol edebilmesinin önemi.

Deccal’in büyük şenliklerle karşılanması için her şey planlanıyor. Hiç şüpheniz olmasın, bu kitap kendisini dünyanın kralı ilan edecek olan kişi tarafından yönetilecektir. Ve tüm halklar yeni bir dünyanın heyecanını yaşayacak; yeni bir başlangıç ​​ve yeni bir lider. Zamanla Oğlumun Kilisesi’nde sapkınlık kitabıyla karşılanacak. Ve yeni tapınakta tahta oturduğunda herkes ona Mesih gibi davranacak. Kısa süre sonra dünyayı kendisinin Oğlum İsa Mesih olduğuna inandıracak.

Bu, çok fazla gözyaşının zamanı olacak; bu kadar çok insanı ilgilendiren aldatma nedeniyle Cennetten dökülecek gözyaşları. Bütün bu hazırlıklar başlamıştır ve böylece Allah da deccaliyetin etkisine girenler için savaşmaya hazırlanmaktadır. İyi hazırlanın sevgili çocuklar, çünkü önümüzdeki zamanlarda sizi ayakta tutmak için Tanrı’nın her türlü yardımına ihtiyacınız olacak.

Umutla ilerleyin, çünkü Kutsal Yazılara göre Tanrı canavarın gerekenden daha uzun süre hüküm sürmesine izin vermeyeceğinden bu süre kısa olacaktır. Şimdi size Hakikat verildiği için güvenin, umut edin ve minnettar olun, çünkü bu şekilde hazırlanabilirsiniz. Bu tür Merhametler için her zaman Tanrı’ya şükredin, çünkü O o kadar cömerttir ki, sevgili Oğlu aracılığıyla O’na ne kadar çok yakarırsanız, bu tür denemelerin etkisini o kadar hafifletecektir.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/06/06/mother-of-salvation-the-figure-one-will-be-used-as-a-symbol-in-the-new-book/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/06/06/mother-of-salvation-the-figure-one-will-be-used-as-a-symbol-in-the-new-book/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/06/05

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/060524.cfm