Ben dönmeden hemen önce gökyüzü üç gün boyunca karartılacak

Gerçeği Kitap:

Ben dönmeden hemen önce gökyüzü üç gün boyunca karartılacak

13 Mayıs 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Kutsal Ruh’un Gücü aracılığıyla milyarlarca ruhu kurtaracak olan Haçlı Seferi Dualarını okuma Çağrıma yanıt veren sevgili takipçilerime tanık olmak Benim en büyük sevincimdir. 

Haçlı Dualarını, dünyanın yüzünü yenilerken aynı zamanda insanlığın ruhlarını da yenilemek ve temizlemek için kullanacağım. Büyük yenilenme aynı anda tamamlanacak, böylece dünya beni, İsa Mesih’i geri dönen Kurtarıcı olarak kabul etmeye hazır olacak ve buna layık hale gelecektir.

Tıpkı kraliyet ailesini memnuniyetle karşılayan uluslar gibi, kralın bu topraklara ayak basmadan önce çok fazla hazırlık yapması gerekecek. Her şey karmakarışıkken, çürümüşken veya sokaklar pislikle doluyken ziyarete gelen bir kralın gelmesine asla izin vermezsiniz. Bu nedenle bu ülkelerin temsilcileri, ziyaret eden ileri gelenlerle buluşmak için uygun şekilde giyinip hazırlanmalarını sağlayacaklardır.

Büyük bir karşılama hazırlamak için büyük zahmete katlanmış olacaklar ve ziyaret eden kralı karşılamaya layık gördükleri temsilcileri seçmiş olacaklar. Sonunda kralın gelişini kutlamak için büyük bir tören hazırlayacaklar ve büyük günde sokaklara sıralanıp büyük övgüler yağdıracaklar. Ziyaret eden hükümdar ve maiyetine övgüler yağdıracaklar. Ben, İsa Mesih, yargılamaya geldiğimde, Rabbin Büyük Günü’nde de durum böyle olacak.

Birdenbire trompet seslerine ve Melekler Korosu’nun tatlı sesine varacağım. Ben dönmeden hemen önce gökyüzü üç gün boyunca karartılacak. Daha sonra insanoğlunun daha önce hiç görmediği birçok renkte parlayacak. Her yaştan her erkek, kadın ve çocuk tarafından görüleceğim ve hem büyük bir şok hem de büyük bir heyecan olacak. İnsanlar gözlerine inanmayacak ve birçoğunun dilleri tutulacak; diğerleri ise rahatlama ve sevinç gözyaşları dökecek. Birçoğu hazırlıksız olacak ve olayı o kadar bunaltıcı bulacak ki üzüntüden gözyaşları dökecekler çünkü Gerçek Mesih’i nasıl reddettiklerini ve Krallığıma girmeye ne kadar layık olmadıklarını yüreklerinde bilecekler. Ama şimdi bu insanlara şunu söylüyorum. O gün Bana seslenmeli ve Benden sizi bağışlamamı istemelisiniz. O zaman siz de Yeni Krallığımda toplanacaksınız. 

Her ziyaret eden kral gibi, aranızda Beni sevenlerden bu Büyük Güne hazırlanmalarını rica ediyorum. Bana güvenin, ruhlarınızı hazırlayın, tüm ruhların kurtuluşu için dua edin ve giyinip, hazır olarak gelin, tıpkı bir gelinin damadı beklediği gibi. O Gün, sizler, Tanrı’nın çocukları, yeni dünyanın başlangıcı ve başlangıçtan beri size vaat edilen Görkemli Çağ için Babamla Kutsal Birlik içinde bir olarak Bana katılacaksınız. 

Huzur içinde olun. Bu Büyük Güne sevgiyle ve yürek sadeliğiyle hazırlanın. Korkma. Hoş geldiniz. Büyük bir karanlıkta olsanız bile, sizi Işığıma götüreceğim. Yapmanız gereken tek şey kollarınızı Bana uzatmak ve ben de sizi Benim olarak kucaklayacağım.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/05/13/the-sky-will-be-darkened-for-three-days-immediately-before-i-return/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/05/13/the-sky-will-be-darkened-for-three-days-immediately-before-i-return/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/05/12

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/051224.cfm